Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Βρες τους Καλύτερους Τεχνικούς για Συρόμενα Παράθυρα, Παντζούρια και Μπαλκονόπορτες Αλουμινίου και PVC

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συρόμενα Κουφώματα: Ποιο είδος να επιλέξεις;

Τα συρόμενα κουφώματα, γνώρισαν ιδιαίτερη ζήτηση κατά την δεκαετία του ‘80 και σήμερα κάνουν την επανεμφάνισή τους, αφού διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν μία πολύ καλή επιλογή. Οι επιλογές είναι πολλές και οι περισσότεροι αμφιταλαντεύονται μεταξύ των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου και των συρόμενων κουφωμάτων pvc.

Εάν βρίσκεται στην διαδικασία την επιλογής των κατάλληλων συρόμενων κουφωμάτων για το σπίτι σου, είναι καλό να γνωρίζεις βασικές πληροφορίες τόσο για τα αλουμίνια όσο και για τα pvc.

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, αποτελούν μία πολύ καλή λύση και ένας από τους λόγους είναι ότι χαρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερη λειτουργικότητα στον χώρο. Διάβασε παρακάτω και μάθε βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου:

Τοποθετούνται σε μικρούς χώρους: Η τοποθέτησή τους γίνεται σε πολύ μικρούς χώρους ώστε να λειτουργήσουν και δέχονται δέχονται τζάμι (υαλοστάσιο), σήτα, παντζούρι ή ρολό εξωτερικά. Συνήθως, οι χώροι που τοποθετούνται είναι διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, όπου χρειάζεται οικονομία χώρου.

Χωνευτά, Με πλήρες Άνοιγμα & Εξωτερικά: Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, μπορούν να είναι χωνευτά στον τοίχο, να έχουν πλήρες άνοιγμα και επίσης να είναι εξωτερικά στον τοίχο.

Δίφυλλα, Επάλληλα & Πολύφυλλα: Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, μπορούν να είναι δίφυλλα που ενώνονται στο κέντρο του ανοίγματος, επάλληλα που κινούνται το ένα δίπλα στο άλλο ή πολύφυλλα με ανάλογη λειτουργία. Τα πιο δημοφιλή είναι τα επάλληλα, τα οποία κατά το άνοιγμα ή κλείσιμό τους, κινούνται πάνω σε έναν οδηγό παράλληλα με το πρώτο φύλλο τζαμιού. Το υλικό κατασκευής τους μπορεί να είναι αλουμίνιο, πλαστικό (PVC) και ξύλο.

Πλεονεκτήματα Συρόμενων Κουφωμάτων Αλουμινίου

Το αλουμίνιο, ως υλικό διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα από μόνο του και εξυπηρετεί τις περισσότερες ανάγκες τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Στα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, είναι:

Εξοικονόμηση Χώρου: Επειδή τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, ανοίγουν συρόμενα δεν χρειάζεται επιπλέον χώρος και γι΄αυτό και αποτελούν κατάλληλη επιλογή για μικρούς χώρους.

Καλή Μόνωση: Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, προσφέρουν τέλεια μόνωση ενώ με την εξέλιξη της τεχνολογίας, βγαίνουν όλα και περισσότερα είδη κουφωμάτων με πολύ καλές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Οπτική Επαφή με το Εξωτερικό Περιβάλλον: Σε περίπτωση που τα συρόμενα κουφώματα είναι χωνευτά, τότε προσφέρουν ολοκληρωμένη θέα από το εσωτερικό μέρος του σπιτιού.

Διαφορετικά Συστήματα για Διαφορετικές Ανάγκες: Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, μπορούν να είναι χωνευτά στον τοίχο αλλά και εξωτερικά από τον τοίχο. Ακόμη, υπάρχει η επιλογή να είναι δίφυλλα, επάλληλα και πολύφυλλα με βάση τις ανάγκες των πελατών.

Στιβαρό υλικό: Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, χαρακτηρίζονται για την στιβαρότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν στον χώρο που τοποθετούνται. Όπως και να έχει, τα συρόμενα συστήματα αλουμινίου προτιμώνται σήμερα, διότι είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της αγοράς και προσφέρουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη λειτουργικότητα.

Τώρα που γνωρίζεις όλες τις σημαντικές πληροφορίες γύρω από τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, είναι η ώρα να μάθεις τα πάντα γύρω από τα συρόμενα κουφώματα pvc. Στην συνέχεια, διάβασε τα πλεονεκτήματα των συρόμενων κουφωμάτων pvc και σύγκρινε τα δύο είδη συρόμενων κουφωμάτων ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Συρόμενα Κουφώματα PVC

Τα συρόμενα κουφώματα pvc, διαθέτουν εξίσου θετική απήχηση στην αγορά και διακρίνονται για αρκετά πλεονεκτήματα. Οι έμπειροι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα οφέλη που προσφέρουν τα συρόμενα συνθετικά κουφώματα. Ποια είναι αυτά;

Πλεονεκτήματα Συρόμενων Κουφωμάτων Pvc

Υδατοστεγανότητα & Αεροστεγανότητα: Τα συρόμενα κουφώματα pvc, προσφέρουν πλήρη στεγάνωση από νερά και αέρα. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος για να εισροή νερών αλλά και για αλλαγή της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου.

Μοντέρνο Αποτέλεσμα: Το pvc, ως υλικό μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ κάθε χώρου και να ταιριάξει με το ύφος του. Στα συρόμενα κουφώματα pvc, υπάρχουν πολλές προτάσεις που μπορεί να επιλέξει κανείς ώστε να ταιριάζουν τα κουφώματα με το προσωπικό του στυλ και γούστο.

Εύκολη Τοποθέτηση: Τα συρόμενα συνθετικά κουφώματα, αποτελούν την ιδανική επιλογή εάν κάποιος δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί με εργασίες στο σπίτι του. Η συναρμολόγηση και τοποθέτησή τους, γίνει εύκολα και το τελικό αποτέλεσμα, εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οικονομική επιλογή στα συρόμενα κουφώματα: Τα συρόμενα κουφώματα pvc, διαθέτουν την φήμη της οικονομικής επιλογής στα κουφώματα. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχουν προσιτές τιμές δεν αναιρεί το ότι αποτελούν μία ποιοτική επιλογή για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Πού βρίσκουν εφαρμογές τα συρόμενα κουφώματα;

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου και pvc, όπως και όλα τα υπόλοιπα είδη κουφωμάτων, βρίσκουν εφαρμογές σε πολλά σημεία του σπιτιού. Ανάλογα, τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις τα συρόμενα συστήματα ώστε να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη συρόμενων κουφωμάτων, είναι:

  • Συρόμενες Μπαλκονόπορτες Αλουμινίου και PVC

  • Συρόμενα Παράθυρα & PVC

  • Συρόμενα Παντζούρια Αλουμινίου & PVC

  • Συρόμενες Πόρτες

Τα συρόμενα συνθετικά κουφώματα αλλά και τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, οπουδήποτε κι αν εφαρμοστούν, προσφέρουν αμέτρητα λειτουργικά οφέλη. Μία ολική αντικατάσταση των τωρινών σου κουφωμάτων με συρόμενα συστήματα θα σου εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Για την εξειδικευμένη τοποθέτηση, ένας επαγγελματίας τεχνικός κουφωμάτων είναι εκείνος που θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες συμβουλές. Ακόμη, ο έμπειρος επαγγελματίας μας θα σε ενημερώσει και για τα οφέλη που θα κερδίσεις εάν επιλέξεις την εγκατάσταση συρόμενων ενεργειακών κουφωμάτων, ώστε να γνωρίζεις όλες σου τις επιλογές.

Η επιλογή μεταξύ κουφωμάτων αλουμινίου και κουφωμάτων pvc, μπορεί να γίνει μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Οι επαγγελματίες μας θα σε ενημερώσουν για όλους τους μηχανισμούς κουφωμάτων όπως είναι τα συρόμενα συστήματα, τα σταθερά και τα ανοιγόμενα κουφώματα.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα λάβεις προσφορές για τιμές στα συρόμενα κουφώματα από επαγγελματίες τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνικούς κουφωμάτων στην περιοχή σου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
62 αξιολογήσεις
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Λάζαρος Στανιμερόπουλος
36 αξιολογήσεις
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Σαμουήλ Ζατικιάν
30 αξιολογήσεις
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ
36 αξιολογήσεις
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
194 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Ηλίας Κόκκινος
22 αξιολογήσεις
Πολύ γρηγορή και επαγγελματική δουλειά! Η τιμή που έδωσε για την εργασία ήταν πολύ καλη! Έμεινα πολύ ικανοποιημένος!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει