Κουφώματα Αλουμινίου Χανιά & PVC

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς κουφωμάτων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

 Κουφώματα Αλουμινίου: Επιλογές και Πλεονεκτήματα!

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις κουφώματα αλουμινίου; Πριν βιαστείς να αρχίσεις τις εργασίες τοποθέτησης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τί επιλογές έχεις και και γιατί το αλουμίνιο θα ωφελήσει τόσο το σπίτι όσο και τον προϋπολογισμό σου.

Συγκεντρώσαμε για εσένα τα είδη των κουφωμάτων αλουμινίου που μπορείς να εγκαταστήσεις στον οικιακό και τον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς και τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά;

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου: Αποτελούν δημοφιλές είδος, ειδικά για μικρούς χώρους. Υποκατηγορίες του συγκεκριμένου είδους αποτελούν τα χωνευτά και τα επάλληλα κουφώματα αλουμινίου.

  • Χωνευτά Κουφώματα: Ο βασικός τρόπος λειτουργίας, είναι η κίνησή τους να γίνεται μέσα στον τοίχο.
  • Επάλληλα Κουφώματα: Τα φύλλα κινούνται παράλληλα το ένα δίπλα στο άλλο.

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου: Απαιτούν μεγαλύτερο χώρο για να εγκατασταθούν, καθώς ανοιγοκλείνουν και τα δύο φύλλα. Ξεχωρίζουν για τις μονωτικές τους ιδιότητες και μπορούν να κατασκευαστούν τόσο με μονά όσο και με διπλά φύλλα, στα οποία εφαρμόζονται σε παντζούρι, σε ρολό και σε σήτες.

Σταθερά Κουφώματα Αλουμινίου: Εγκαθιστώνται σε μικρά κουφώματα, όπως τα παράθυρα του μπάνιου αλλά και σε μεγαλύτερα όταν προτεραιότητα είναι η θέα, η φωτεινότητα ή ο διαχωρισμός χώρων. Ακόμη, οι τεχνικοί υποστηρίζουν ότι είναι πολύ καλή λύση για επαγγελματικούς χώρους, προσόψεις ή φεγγίτες.

Όποιο είδος κουφώματος αλουμινίου και να επιλέξεις, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις όλα εκείνη τα οφέλη που συγκεντρώνει το αλουμίνιο ως υλικό. Για να είσαι σίγουρος ότι έκανες την σωστή επιλογή υλικού, δες την παρακάτω λίστα.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

Μικρές Απαιτήσεις Συντήρησης: Με ένα απλό καθάρισμα, συντηρούνται μακροχρόνια γιατί το αλουμίνιο δεν επηρεάζεται από τις κακές καιρικές συνθήκες και δεν φουσκώνει με τον χρόνο.

Μεγάλη Αντοχή: Η μηχανική αντοχή του αλουμινίου, το καθιστά ιδανική επιλογή για την θωράκιση του σπιτιού. Επίσης, βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι αποτελεί άκαυστο και στιβαρό υλικό και άρα ενισχύει την ασφάλεια του σπιτιού από πιθανούς εισβολείς αλλά και από πιθανότητα φωτιάς.

Ηχομόνωση & Θερμομόνωση: Εφόσον συνδυαστούν με τα κατάλληλα θερμομονωτικά υλικά, ενισχύουν την θερμομόνωση και ηχομόνωση του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι λογαριασμοί θέρμανσης και ψύξης και να επικρατούν οι ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό της οικίας σου.

Υψηλή ενεργειακή απόδοση: Με την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, όλα τα οφέλη θερμομόνωσης και ηχομόνωσης του σπιτιού διπλασιάζονται Μπορεί το κόστος τοποθέτησης να είναι υψηλότερο, όμως αποτελούν επένδυση για το σπίτι ενώ αυξάνουν και την αντικειμενική του αξία.

Ποικιλία σε χρωματικές επιλογές: Τα κουφώματα αλουμινίου, παράγονται σε άπειρες χρωματικές αποχρώσεις και ταιριάζουν με κάθε στυλ οικίας. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις εκείνο το σχέδιο που θα ταιριάξει απόλυτα με τον χώρο σου.

Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν καθημερινά την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου και εξυπηρετούν όλη την περιοχή των Χανίων άμεσα και αποτελεσματικά. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις προσφορές για τιμές από αξιόπιστους και έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου!

Τύποι Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2019

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Εξυπηρετήθηκα εξαιρετικά από τον κ. Μάριο Κορδονούρη. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου και με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ!
Αντώνιος Π.
5 αξιολογήσεις
Όλα πήγαν ρολόϊ. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.
4 αξιολογήσεις
Εμπιστεύτηκα την εταιρεία Κωνσταντίνος Λιάκος EXALCO κατόπιν εκτεταμένης και αυστηρής έρευνας αγοράς (λόγω ιδιότητας μηχανολόγου μηχανικο...
L.Construction
4 αξιολογήσεις
Χάρηκα ιδιαίτερα που συνεργάστηκα με ένα νέο επαγγελματία (και ηλικιακά),ο οποίος απέδειξε με την οργανωτικότητα του αλλά και με τη ζεστή...
Αλέξανδρος Φ.
2 αξιολογήσεις
Αψογος επαγγελματισμός, εξαιρετική ποιότητα υλικών για μια δύσκολη και ιδιόμορφη κατασκευή που έγινε με εξαιρετική τοποθέτηση. Καταπληκτ...
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει