Κουφώματα Αλουμινίου Ρόδος & PVC

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς κουφωμάτων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιο είδος κουφώματος αλουμινίου να τοποθετήσεις;

Θέλεις να τοποθετήσεις κουφώματα αλουμινίου στην οικία σου στην Ρόδο; Όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται να βρεις έναν εξειδικευμένο τεχνικό για την εγκατάσταση κουφωμάτων, πρέπει να γνωρίζεις ότι οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμινίου σε όλο το νησί.

Για να προχωρήσεις όμως στην τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, είναι σημαντικό να έχεις επιλέξει το είδος που καλύπτει τις ανάγκες σου και σου προσφέρει μέγιστα πλεονεκτημάτα στην καθημερινότητά σου. Οι αλουμινάδες μας, ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και μπορούν να σου προτείνουν εκείνο το είδος κουφώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Παρακάτω, θα βρεις τρεις βασικούς τύπους κουφωμάτων αλουμινίου και τα χαρακτηριστικά τους.

4 Τύποι Κουφωμάτων Αλουμινίου!

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου: Ο κύριος λόγος που τα επιλέγουν οι πελάτες, είναι ότι εξοικονομούν χώρο και γι’αυτό όσοι διαθέτουν μικρά γραφεία ή διαμερίσματα τα προτιμούν. Στην κατηγορία αυτή, μπορείς να βρεις δύο υποκατηγορίες κουφωμάτων αλουμινιου. Η μία είναι τα συρόμενα χωνευτά κουφώματα αλουμινίου και τα συρόμενα επάλλληλα κουφώματα αλουμινίου. Και οι δύο τύποι είναι απόλυτα λειτουργικοί και η διαφορά τους έγγυται στον τρόπο που κινούνται και ανοιγοκλείνου τα φύλλα τους.

Στα συρόμενα χωνευτά κουφώματα αλουμινίου, τα φύλλα κινούνται μέσα στον τοίχο ενώ στα συρόμενα επάλληλα κουφώματα αλουμινίου τα φύλλα κινούνται παράλληλα το ένα με το άλλο. Οι τιμές στα συρόμενα κουφώματα κυμαίνονται και εξαρτώνται από συγκεκριμένους παράγοντες. Ένας εξειδικευμένος αλουμινάς, μπορεί να εκτιμήσει τον χώρο σου και να ζητήσει μαζί σου για το κόστος των εργασιών.

Σταθερά Κουφώματα Αλουμινίου: Είναι μία συμβατική λύση για παράθυρα και πόρτες που δεν ανοιγοκλείνουν και δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά. Τέτοια είναι τα μικρά παράθυρα του μπάνιου, οι φεγγίτες και οι προσόψεις. Καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη για ασφάλεια και μόνωση του χώρου και αφήνουν το φως να εισέλθει στο εσωτερικό τους.

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου:  Η συγκεκριμένη κατασκευή αλουμινίου, χρειάζεται περισσότερο χώρο  απ’ ότι τα συρόμενα κουφώματα. Αυτό γιατί διαθέτει δύο φύλλα τα οποία ανοίγους προς τα έξω και προς τα μέσα. Συνήθως, αυτός ο τύπος κουφώματος επιλέγεται για μπαλκονόπορτες και παράθυρα και γενικότερα για χώρους όπου μπορεί να διελεύσει κόσμος.

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου: Η πιο δημοφιλής κατηγορία απ’ όλες είναι τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Διαθέτουν θερμομονωτικές ιδιότητες, εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα και η κατασκευή τους είναι πολύ γερή. Το κόστος των συγκεκριμένων κουφωμάτων αλουμινίου είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τα οφέλη που θα σου προσφέρουν σε όλη σου τη ζωή.

Οι αλουμινάδες μας στην Ρόδο, ασχολούνται πέρα από τα κουφώματα αλουμινίου και με τα κουφώματα pvc και μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα των έργων τους. Πέρα από τις εργασίες τοποθέτησης, θα σταθούν δίπλα σου σε περίπτωση βλάβης στα κουφώματα αλλά και στην συντήρησή τους!

Τύποι Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2019

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.
4 αξιολογήσεις
Εμπιστεύτηκα την εταιρεία Κωνσταντίνος Λιάκος EXALCO κατόπιν εκτεταμένης και αυστηρής έρευνας αγοράς (λόγω ιδιότητας μηχανολόγου μηχανικο...
L.Construction
4 αξιολογήσεις
Χάρηκα ιδιαίτερα που συνεργάστηκα με ένα νέο επαγγελματία (και ηλικιακά),ο οποίος απέδειξε με την οργανωτικότητα του αλλά και με τη ζεστή...
Αντώνης Α.
1 αξιολόγηση
Άψογη δουλειά!!!!. Επαγγελματίες με τα καλύτερα υλικά. Ευγενικοί, με χαμόγελο και μου έλυσαν όλες μου τοις απορίες. Τους ευχαριστώ για τ...
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει