Κουφώματα Αλουμινίου Κόρινθος & PVC

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς κουφωμάτων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι οφέλη θα σου εξασφαλίσουν τα κουφώματα αλουμινίου;

Ετοιμάζεσαι να εγκαταστήσεις κουφώματα αλουμινίου; Τα κουφώματα, είναι σημαντική απόφαση και επένδυση για το σπίτι και η επιλογή του κατάλληλου τύπου κουφωμάτων μπορεί να σε παιδέψει.

Υπάρχουν τρία βασικά είδη που κυριαρχούν στην αγορά των κουφωμάτων, τα ξύλινα κουφώματα, τα κουφώματα αλουμινίου και τα κουφώματα pvc. Με μία πρόχειρη έρευνα θα δεις ότι τα κουφώματα αλουμινίου είναι η πιο δημοφιλής επιλογή και οι λόγοι είναι πολλοί. Εάν τείνεις προς αυτή την κατεύθυνση τότε ήρθε η στιγμή αν μάθεις τα οφέλη που θα σου εξασφαλίσει η τοποθέτησή τους.

Πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα κουφώματα αλουμινίου, έχουν αυξηθεί με τον καιρό και ο βασικός λόγος είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας στον συγκεκριμένο τομέα και η ανάγκη των πελατών να κερδίζουν όλο και περισσότερα από τα προϊόντα που αγοράζουν. Οι αξιόπιστοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά οφέλη που θα έχεις εφόσον προχωρήσεις στην τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου:

  • Αποτελούνται από στιβαρό υλικό το οποίο προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.
  • Έχουν υψηλή μηχανική αντοχή και άρα δεν φθείρονται εύκολα.
  • Τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ενισχύουν την ηχομόνωση και θερμομόνωση του σπιτιού ενώ κρατούν τους ρύπους έξω από τον χώρο σου.
  • Είναι ανθεκτικά απέναντι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και δεν φουσκώνουν με το πέρασμα του χρόνου.
  • Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι η αντικατάσταση των παλιών σου κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου, είναι κάτι που δεν θα μετανιώσεις. Μεταξύ όλων των άλλων υπάρχουν διαφορετικά είδη κουφωμάτων αλουμινίου με βάση των μηχανισμό και την λειτουργία τους.

3 Είδη Κουφωμάτων Αλουμινίου

Αφού είσαι σίγουρος πια ότι τα κουφώματα αλουμινίου, είναι ιδανικά για τον χώρο σου, μπορείς να διαλέξεις τον τύπο κουφώματος που θα είναι λειτουργικός για εσένα και θα εφαρμόζει καλά στο σπίτι σου. Ακολουθούν τρία είδη κουφωμάτων αλουμινίου:

Σταθερά Κουφώματα Αλουμινίου: Είναι μία κλασική λύση και κυρίως τοποθετούνται σε χώρους που προτεραιότητα δεν είναι να ανοίγουν τα φύλλα τους αλλά να διαχωρίσουν έναν χώρο από έναν άλλο ή να κάνουν το δωμάτιο πιο φωτεινό. Ακόμη, τοποθετούνται σε παράθυρα που δεν χρησιμοποιούνται όπως τα μικρά παράθυρα του μπάνιου.

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου: Από τα πιο διαδεδομένα είδη, κυρίως επειδή εφαρμόζουν παντού και εξοικονομούν χώρο. Υποκατηγορίες τους είναι τα συρόμενα χωνευτά κουφώματα αλουμινίου και συρόμενα επάλληλα κουφώματα αλουμινίου. Το πρώτο είδος κινείται μέσα στον τοίχο ενώ στο δεύτερο τα φύλλα κινούνται παράλληλα το ένα με το άλλο.

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου: Ξεχωρίζουν για την ασφάλεια που προσφέρουν ενώ παράλληλα ενισχύουν την μόνωση του χώρου. Κατασκευάζονται τόσο με μονά όσο και με διπλά φύλλα και πάνω τους μπορεί να εφαρμοστεί σήτα, παντζούρια και ρολά. Το άνοιγμά τους είναι πιο αργό όμως δεν παύουν να είναι μία αρκετά διαδεδομένη επιλογή.

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας στην Κόρινθο, αναλαμβάνουν καθημερινά τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου. Συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες κουφωμάτων ώστε να χρησιμοποιούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους ενώ αναλαμβάνουν και την τακτική συντήρησή τους.

Τύποι Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2019

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.
19 αξιολογήσεις
Πάρα πολύ καλή δουλειά και εντός των χρονικών πλαισίων που είχαμε πει!
Αντώνιος Π.
5 αξιολογήσεις
Όλα πήγαν ρολόϊ. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Κ. Κατασκευαστική
5 αξιολογήσεις
Επισκευή ρολλών. Είχα ανταπόκριση στην αγγελία μου σε μερικές ωρες με email παρ'ότι ήταν γύρω στις οχτώ το βράδυ. Την επόμενη μέρα το πρ...
Α. AE
4 αξιολογήσεις
Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική.Ο Κύριος Σωτηρίου ήταν άψογος από τήν αρχή καί έως τό πέρας τών εργασιών.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.
4 αξιολογήσεις
Εμπιστεύτηκα την εταιρεία Κωνσταντίνος Λιάκος EXALCO κατόπιν εκτεταμένης και αυστηρής έρευνας αγοράς (λόγω ιδιότητας μηχανολόγου μηχανικο...
Ηλίας Τ.
2 αξιολογήσεις
Καλη τιμη μαζι με καλη εξυπηρετηση και επαγγελματισμος . Αριστος.
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει