Κουζινόπορτες Αλουμινίου

Βρες επαγγελματίες για κουφώματα και αλουμίνια, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Κουζινόπορτες αλουμινίου: Οδηγός για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Μια καλή πόρτα κουζίνας, εσωτερική ή εξωτερική, έχει μεγάλη σημασία για το σπίτι. Για εξωτερικές πόρτες, συχνά επιλέγονται κουζινόπορτες αλουμινίου, που προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια, εφάμιλλη της πόρτας ασφαλείας. Για εσωτερικές πόρτες, υπάρχουν κι άλλες πολλές επιλογές, όπου μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο να ταιριάζει η πόρτα με τη διακόσμησή σου, παρά στο αν προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.

Φυσικά, αν έχεις ήδη αρχίσει να αναζητάς κουζινόπορτα, τότε ξέρεις πόσο εύκολο είναι να χαθείς μέσα στις τόσες επιλογές που παρέχονται στο εμπόριο. Η πόρτα θα είναι μονοκόμματη ή με χωρίσματα; Θα έχει τζάμι και αν ναι, τι μέρος της πόρτας θα καταλαμβάνει; Από ποιον κατασκευαστή αξίζει να αγοράσεις; Για το λόγο αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνίτες κουφωμάτων της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να έχεις για να επιλέξεις κουζινόπορτες, χωρίς να το μετανιώσεις.

Ποιες είναι οι τιμές για κουζινόπορτες αλουμινίου;

Η τιμή για μια απλή κουζινόπορτα αλουμινίου με τζάμι μπορεί να ξεκινά περίπου στα 250€ + έξοδα τοποθέτησης. Το λευκό είναι το πιο οικονομικό χρώμα πόρτας κουζίνας, ενώ στα υπόλοιπα συνήθως υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Υπάρχουν κι άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να προσέξεις για το κόστος κουζινόπορτας αλουμινίου, τους οποίους θα σου παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για πόρτες κουζίνας;

 • Οι διαστάσεις της πόρτας

 • Η επιλογή χρώματος (η απομίμηση ξύλου είναι η ακριβότερη)

 • Η ύπαρξη θερμομονωτικής ιδιότητας

 • Το υλικό των αξεσουάρ (πόμολο κτλ)

 • Το είδος κλειδαριάς

 • Ο τύπος τζαμιού (απλό ή ενεργειακό)

Όσο περισσότερη ασφάλεια και μόνωση προσφέρει μια κουζινόπορτα αλουμινίου, τόσο πιο υψηλή τιμή αγοράς έχει. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σου δώσουν προσφορές για κουζινόπορτες με υλικά και εργατικά, ειδικά για σένα.

Απλά καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Τι σχέδια για κουζινόπορτες αλουμινίου υπάρχουν;

Στο εμπόριο θα βρεις κουζινόπορτες μονοκόμματες ή με χωρίσματα, με τζάμι ή χωρίς, με ανοιγόμενο παράθυρο, αλλά και διάφορα χρώματα και υφές. Οι πόρτες κουζίνας από αλουμίνιο σε ματ χρώμα ή απομίμηση ξύλου αποτελούν πολύ δημοφιλή σχέδια, για μοντέρνα ή παραδοσιακή διακόσμηση.

Φυσικά, είναι λογικό να θέλεις να δεις διαφορετικές εναλλακτικές, πριν επιλέξεις πόρτα για την κουζίνα σου. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου κάνουν προτάσεις ειδικά για τον χώρο σου και να σου δείξουν χρωματολόγια, για να βρεις το καλύτερο με βάση το γούστο σου.
κουζινόπορτες αλουμινίου

Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία για πόρτες κουζίνας από αλουμίνιο;

Πέρα από τα χαρακτηριστικά της πόρτας, θα πρέπει να αποφασίσεις και ποια κατασκευαστική εταιρεία / μάρκα σε καλύπτει. Οι περισσότεροι από μας, όσο κι αν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, τελικά καταλήγουν σε μια από τις γνωστές εταιρείες, όπως alumil, europa, exalco. Ωστόσο, μια γνωστή μάρκα κουφωμάτων από μόνη της δεν είναι αρκετή.

Το πιο σημαντικό για να επιλέξεις κουζινόπορτα αλουμινίου δεν είναι η ίδια η κατασκευαστική εταιρεία, αλλά η εγγύηση που σου προσφέρει. Σου προτείνουμε να δώσεις σημασία στη χρονική διάρκεια της εγγύησης και τους όρους της, για να κάνεις την πιο έξυπνη επιλογή σε βάθος χρόνου, σε περίπτωση φθοράς.

Τι είναι οι θερμοδιακοπτόμενες πόρτες κουζίνας;

Οι θερμοδιακοπτόμενες κουζινόπορτες κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου, ενισχυμένο με μονωτικά υλικά, όπως πολυαμίδιο. Αποστολή τους είναι να προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση, αλλά και ηχομόνωση στην κουζίνα σου.

Τυπικά, το αλουμίνιο είναι καλός αγωγός της θερμότητας και γι’ αυτό δεν προστατεύει από το κρύο του χειμώνα ή τη ζέστη του καλοκαιριού. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχουν λύσει τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και γι’ αυτό έχουν γίνει τόσο δημοφιλή στη χώρα μας. Σίγουρα έχουν ένα παραπάνω κόστος, αλλά σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μπορεί η κουζινόπορτα αλουμινίου να προσφέρει ασφάλεια στο σπίτι;

Ναι, αρκεί να προσέξεις το σύστημα κλειδώματος που διαθέτει και το τζάμι της (μονό ή τρίπλεξ). 

Αν φοβάσαι ότι μπορεί να πέσεις θύμα διάρρηξης από την πόρτα της κουζίνας, πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου. Για παράδειγμα, οι κλειδαριές τριών και πέντε σημείων αποτελούν έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να αποφύγεις μια διάρρηξη της κλειδαριάς.

Έπειτα, υπάρχει ο κίνδυνος διάρρηξης από το τζάμι της κουζινόπορτας. Σου προτείνουμε να επιλέξεις τζάμι τρίπλεξ ή πόρτα κουζίνας με πολλά μικρά χωρίσματα ανάμεσα στα κομμάτια τζαμιού, για να μειώσεις σημαντικά τον κίνδυνο.

Αν χρειάζεσαι επαγγελματική καθοδήγηση για να επιλέξεις κουζινόπορτες αλουμινίου, εμείς είμαστε εδώ. Οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν να σε προμηθεύσουν με την καλύτερη πόρτα κουζίνας, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σου και θα την τοποθετήσουν με απόλυτη ασφάλεια. Απλά καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα προσφορές.
κουζινόπορτες αλουμινίου

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τα κουφώματά τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
459 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση και επισκευή του προβλήματος. Σίγουρα δεν ήταν κάτι πολύπλοκο αλλά η ετοιμότητα με εξέπληξε.

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
459 αξιολογήσεις

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την δουλειά τους, την αμεσότητα τους στην επίλυση του προβλήματος , την ευγένεια τους , τον επαγγελματισμό τους , την ευγένεια τους. Θα είναι πάντα οι ΠΡΩΤΟΙ στην προτίμηση μου και σε συστάσεις

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
459 αξιολογήσεις

πολυ καλοσ και συνεπης τεχνικος

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ντόκας
63 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΩΣΤΑ.

φωτογραφία επαγγελματία
ALU GENESIS
21 αξιολογήσεις

ειμαι πολυ ευχαριστημένη απο την συνεργασία μου μαζί του.

Κορυφαίοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας για κουζινόπορτες αλουμινίου

Μάθε περισσότερα & επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γεώργιος Σούκαρυς

Νότια Προάστια Αθήνας
98 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με εξειδίκευση και εμπειρία 20 χρόνων στα κουφώματα. Αναλαμβάνω την τοποθέτηση και αντικατάσταση για κουφώματα αλουμινίου ή PVC και άλλα δημοφιλή είδη. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον χώρο σας ένα αποτέλεσμα αισθητικά άρτιο, με μεγάλη αντοχή και άριστες μονωτικές ιδιότητες, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Είμαι έτοιμος να σας δώσω προτάσεις για το κτίριό σας!

Στέλιος Κοντέλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στον κλάδο των κουφωμάτων, όπου διαθέτουμε 20 χρόνια εμπειρίας. Παρέχουμε στους πελάτες μας, συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές υψηλής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις για κουφώματα ανοιγόμενα, συρόμενα, ανακλινόμενα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

Ιωάννης Βαζούρας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ALUGLASS δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης αλουμινίου-σιδήρου και υαλοπινάκων έχει την πείρα και μπορεί να σας προτείνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σχετικά με τα κουφώματά σας. Προσφέρουμε ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις, με 2 χρόνια εγγύηση για τα κουφώματα που τοποθετούμε. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις ειδικά για εσάς!

ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
24 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων κουφωμάτων (αλουμινίου και συνθετικά, pvc). Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου (Europa, Exalco, Elvial ) συνθετικών κουφωμάτων PVC (Kommerling ), εσωτερικών και θωρακισμένων πορτών, αλλά και επίπλων κουζίνας. 
 

Δημήτρης Θεοδοσίου

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, εξειδικεύεται στον χώρο της κατασκευής και εγκατάστασης ειδών αλουμινίου και σιδήρου. Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε στην οικοδομή σας, οικία σας, εξοχικό σας, αλουμίνια και κάγκελα γνωστών εταιρειών. Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία που έρχονται στον χώρο σας και σας προτείνουν την καλύτερη λύση για το ακίνητο σας.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 45,00€
Επισκευή
Δήμος Ωρωπού
Εκτελέστηκε από
Λευτέρης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
6 και άνω Κόστος: 200,00€
Επισκευή
Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€
Επισκευή
Δάφνη
Εκτελέστηκε από
Κώστας Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 45,00€

Σχετικά άρθρα

10 Συμβουλές για να Καθαρίσεις Σωστά τα Κουφώματα Αλουμινίου!

Η βρωμιά είναι ολοφάνερα ο παντοτινός εχθρός των κουφωμάτων αλουμινίου που έχεις στο σπίτι σου. Είναι σημαντικό να καθαρίζεται

Τι Χρώμα Κουφώματα να Βάλω ανάλογα με το Στυλ του Σπιτιού μου;

Χτίζεις τώρα το σπιτικό σου ή απλώς θέλεις να αντικαταστήσεις τα παλιά σου κουφώματα; Αφού πήρες διαστάσεις, διάλεξες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές