No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κουζινόπορτες Αλουμινίου

Βρες επαγγελματίες για κουφώματα και αλουμίνια, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/8/2020

Κουζινόπορτες αλουμινίου: Οδηγός για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Μια καλή πόρτα κουζίνας, εσωτερική ή εξωτερική, έχει μεγάλη σημασία για το σπίτι. Για εξωτερικές πόρτες, συχνά επιλέγονται κουζινόπορτες αλουμινίου, που προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια, εφάμιλλη της πόρτας ασφαλείας. Για εσωτερικές πόρτες, υπάρχουν κι άλλες πολλές επιλογές, όπου μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο να ταιριάζει η πόρτα με τη διακόσμησή σου, παρά στο αν προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.

Φυσικά, αν έχεις ήδη αρχίσει να αναζητάς κουζινόπορτα, τότε ξέρεις πόσο εύκολο είναι να χαθείς μέσα στις τόσες επιλογές που παρέχονται στο εμπόριο. Η πόρτα θα είναι μονοκόμματη ή με χωρίσματα; Θα έχει τζάμι και αν ναι, τι μέρος της πόρτας θα καταλαμβάνει; Από ποιον κατασκευαστή αξίζει να αγοράσεις; Για το λόγο αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνίτες κουφωμάτων της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να έχεις για να επιλέξεις κουζινόπορτες, χωρίς να το μετανιώσεις.

Ποιες είναι οι τιμές για κουζινόπορτες αλουμινίου;

Η τιμή για μια απλή κουζινόπορτα αλουμινίου με τζάμι μπορεί να ξεκινά περίπου στα 250€ + έξοδα τοποθέτησης. Το λευκό είναι το πιο οικονομικό χρώμα πόρτας κουζίνας, ενώ στα υπόλοιπα συνήθως υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Υπάρχουν κι άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να προσέξεις για το κόστος κουζινόπορτας αλουμινίου, τους οποίους θα σου παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για πόρτες κουζίνας;

 • Οι διαστάσεις της πόρτας

 • Η επιλογή χρώματος (η απομίμηση ξύλου είναι η ακριβότερη)

 • Η ύπαρξη θερμομονωτικής ιδιότητας

 • Το υλικό των αξεσουάρ (πόμολο κτλ)

 • Το είδος κλειδαριάς

 • Ο τύπος τζαμιού (απλό ή ενεργειακό)

Όσο περισσότερη ασφάλεια και μόνωση προσφέρει μια κουζινόπορτα αλουμινίου, τόσο πιο υψηλή τιμή αγοράς έχει. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σου δώσουν προσφορές για κουζινόπορτες με υλικά και εργατικά, ειδικά για σένα.

Απλά καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Τι σχέδια για κουζινόπορτες αλουμινίου υπάρχουν;

Στο εμπόριο θα βρεις κουζινόπορτες μονοκόμματες ή με χωρίσματα, με τζάμι ή χωρίς, με ανοιγόμενο παράθυρο, αλλά και διάφορα χρώματα και υφές. Οι πόρτες κουζίνας από αλουμίνιο σε ματ χρώμα ή απομίμηση ξύλου αποτελούν πολύ δημοφιλή σχέδια, για μοντέρνα ή παραδοσιακή διακόσμηση.

Φυσικά, είναι λογικό να θέλεις να δεις διαφορετικές εναλλακτικές, πριν επιλέξεις πόρτα για την κουζίνα σου. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου κάνουν προτάσεις ειδικά για τον χώρο σου και να σου δείξουν χρωματολόγια, για να βρεις το καλύτερο με βάση το γούστο σου.
κουζινόπορτες αλουμινίου

Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία για πόρτες κουζίνας από αλουμίνιο;

Πέρα από τα χαρακτηριστικά της πόρτας, θα πρέπει να αποφασίσεις και ποια κατασκευαστική εταιρεία / μάρκα σε καλύπτει. Οι περισσότεροι από μας, όσο κι αν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, τελικά καταλήγουν σε μια από τις γνωστές εταιρείες, όπως alumil, europa, exalco. Ωστόσο, μια γνωστή μάρκα κουφωμάτων από μόνη της δεν είναι αρκετή.

Το πιο σημαντικό για να επιλέξεις κουζινόπορτα αλουμινίου δεν είναι η ίδια η κατασκευαστική εταιρεία, αλλά η εγγύηση που σου προσφέρει. Σου προτείνουμε να δώσεις σημασία στη χρονική διάρκεια της εγγύησης και τους όρους της, για να κάνεις την πιο έξυπνη επιλογή σε βάθος χρόνου, σε περίπτωση φθοράς.

Τι είναι οι θερμοδιακοπτόμενες πόρτες κουζίνας;

Οι θερμοδιακοπτόμενες κουζινόπορτες κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου, ενισχυμένο με μονωτικά υλικά, όπως πολυαμίδιο. Αποστολή τους είναι να προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση, αλλά και ηχομόνωση στην κουζίνα σου.

Τυπικά, το αλουμίνιο είναι καλός αγωγός της θερμότητας και γι’ αυτό δεν προστατεύει από το κρύο του χειμώνα ή τη ζέστη του καλοκαιριού. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχουν λύσει τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και γι’ αυτό έχουν γίνει τόσο δημοφιλή στη χώρα μας. Σίγουρα έχουν ένα παραπάνω κόστος, αλλά σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μπορεί η κουζινόπορτα αλουμινίου να προσφέρει ασφάλεια στο σπίτι;

Ναι, αρκεί να προσέξεις το σύστημα κλειδώματος που διαθέτει και το τζάμι της (μονό ή τρίπλεξ). 

Αν φοβάσαι ότι μπορεί να πέσεις θύμα διάρρηξης από την πόρτα της κουζίνας, πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου. Για παράδειγμα, οι κλειδαριές τριών και πέντε σημείων αποτελούν έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να αποφύγεις μια διάρρηξη της κλειδαριάς.

Έπειτα, υπάρχει ο κίνδυνος διάρρηξης από το τζάμι της κουζινόπορτας. Σου προτείνουμε να επιλέξεις τζάμι τρίπλεξ ή πόρτα κουζίνας με πολλά μικρά χωρίσματα ανάμεσα στα κομμάτια τζαμιού, για να μειώσεις σημαντικά τον κίνδυνο.

Αν χρειάζεσαι επαγγελματική καθοδήγηση για να επιλέξεις κουζινόπορτες αλουμινίου, εμείς είμαστε εδώ. Οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν να σε προμηθεύσουν με την καλύτερη πόρτα κουζίνας, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σου και θα την τοποθετήσουν με απόλυτη ασφάλεια. Απλά καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα προσφορές.
κουζινόπορτες αλουμινίου

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τα κουφώματά τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
595 αξιολογήσεις

Άψογοι στη συνεννόηση, στους χρόνους, ευγενεστατοι και πολυ καλοί μάστορες. Χωρίς καμία σκέψη έκαναν και μια μικροεπισκευή χωρίς να είναι υποχρεωμενοι. Προτείνονται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θώμου
143 αξιολογήσεις

Πολυ καλος. Συνεννοησιμος. Ευγενικός.

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Κοντέλης
74 αξιολογήσεις

Είναι Τίμιος Επαγγελματίας, Προσεκτικός, Καθαρός, προσέχει τις Λεπτομερές (που είναι πολύ σημαντικό για μένα), διαθέτει Γνώσεις και Εμπειρία, και έχει Αξιόπιστες και Δυσεύρετες Ρίζες, τις οποίες Αξιοποιεί και Αναπτύσσει. Τον Συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ντόκας
65 αξιολογήσεις

Πολυ καλη δουλεια αλλα ακριβη χρεωση - θα μπορουσε να εχει χρεωθει το πολυ 50 ευρω και οχι 70ευρω...η δουλεια ηταν σε 2-3 παραθυροφυλλα σηκωμα επειδη ειχαν πεσει και δεν εκλειναν καλα...τσιμπημενο - δεν ειχαμε παρει προσφορα καλη τη πιστη....λαθος μας

Douleutaras.gr λογότυπο
Αντώνης Ρέκανης
26 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γρήγορος αλλά όχι επιπόλαιος στη δουλειά του. Καλά υλικά, φιλικός, συνεννοήσιμος και συνεπής. Θα τον προτιμούσα ξανά!! ΝΑΙ.

Κορυφαίοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας για κουζινόπορτες αλουμινίου

Μάθε περισσότερα & επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
65 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής & τοποθέτησης συστημάτων για κουφώματα αλουμινίου. Συμμορφωνόμαστε με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα διαθέτοντας στους πελάτες της Αρχικές Δοκιμές Τύπου (ΙΤΤ) για την πιστοποίηση και μέτρηση επιδόσεων των προϊόντων μας. Κάθε χώρος χρειάζεται και διαφορετικά κουφώματα για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών κι εμείς είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις δικές σας!

Κώστας Θώμου

Θεσσαλονίκη
143 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε 12 χρόνια εμπειρίας στα κουφώματα αλουμινίου, PVC και άλλων υλικών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας λύσεις για κουφώματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Αναλαμβάνουμε εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας. Προτιμήστε μας και θα σας δώσουμε την προσφορά μας άμεσα!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ

Θεσσαλονίκη
32 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση, αντικατάσταση, επισκευή και συντήρηση κουφωμάτων, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Για εμάς, καμία εργασία για τα κουφώματά σας δεν είναι πολύ δύσκολη. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, έχουμε κατορθώσει να γίνουμε από τις πρώτες επιλογές στον τομέα μας, για σίγουρα αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και σίγουρα θα δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε για τα κουφώματα αλουμινίου ή PVC!

ΠολυΤΕΧΝΙΚΗ Πασχαλίδης Σταύρος

Θεσσαλονίκη
24 αξιολογήσεις

Η Πολυτεχνική ιδρύθηκε το 1984 με αντικείμενο εργασιών τα ρολλά ασφαλείας και τα κουφώματα αλουμινίου. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων PVC και θωρακισμένων πορτών αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση και την επισκευή τους.
 

Αντώνης Ρέκανης

Θεσσαλονίκη
26 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με 25ετή εμπειρία στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών μπορεί να αναλάβει πληθώρα εργασιών για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Καλλιθέα
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 80,00€
Επισκευή
Κερατσίνι
Εκτελέστηκε από
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
6 και άνω Κόστος: 280,00€
Επισκευή
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 50,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€

Σχετικά άρθρα

10 Συμβουλές για να Καθαρίσεις Σωστά τα Κουφώματα Αλουμινίου!

Η βρωμιά είναι ολοφάνερα ο παντοτινός εχθρός των κουφωμάτων αλουμινίου που έχεις στο σπίτι σου. Είναι σημαντικό να καθαρίζεται

Τι Χρώμα Κουφώματα να Βάλω ανάλογα με το Στυλ του Σπιτιού μου;

Χτίζεις τώρα το σπιτικό σου ή απλώς θέλεις να αντικαταστήσεις τα παλιά σου κουφώματα; Αφού πήρες διαστάσεις, διάλεξες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές