Κουζινόπορτες Αλουμινίου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Κουζινόπορτες Αλουμινίου Εγκατάσταση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κουζινόπορτες αλουμινίου

Οι κουζινόπορτες αλουμινίου αποτελούν μια σύγχρονη και μοντέρνα ιδέα για το σπίτι. Υπάρχουν εσωτερικές κουζινόπορτες, αλλά και εξωτερικές πόρτες ασφαλείας για την κουζίνα, που κατασκευάζονται από αλουμίνιο. Στην αγορά, υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία κατασκευών από αλουμίνιο, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Είναι αλήθεια, πως οι πόρτες κουζίνας αλουμινίου έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, καθώς η εγκατάστασή τους φέρνει αρκετά πλεονεκτήματα για το χώρο και μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο άνετη. Υπάρχουν και ενεργειακά, ή θερμοδιακοπτώμενα κουφώματα αλουμινίου, εκτός από τα συμβατικά. Χάρη σε αυτά, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετή ενέργεια και να ασφαλίσεις την κουζίνα σου.

Θέλεις να μάθεις γιατί αξίζει να εγκαταστήσεις κουζινόπορτα αλουμινίου, εσωτερική, ή εξωτερική και να ανακαλύψεις τις εναλλακτικές επιλογές που έχεις; Συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις, πριν διαλέξεις κουζινόπορτες αλουμινίου και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Γιατί να βάλεις πόρτες κουζίνας αλουμινίου στο σπίτι σου;

Όπως όλες οι κατασκευές από αλουμίνιο, έτσι και οι κουζινόπορτες, έχουν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Είτε επιλέγεις εσωτερικές, είτε εξωτερικές πόρτες κουζίνας αλουμινίου, έχουν υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της εγκατάστασης κουζινόπορτας αλουμινίου παρουσιάζονται παρακάτω.

1. Αναβαθμίζουν ενεργειακά το χώρο

Φυσικά, μιλάμε για τις θερμοδιακοπτώμενες κουζινόπορτες αλουμινίου. Οι πόρτες αλουμινίου κουζίνας συνδυάζονται με πολυαμίδιο, ή άλλα κατάλληλα υλικά, έτσι ώστε να προσφέρουν θερμομόνωση. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζουν ενεργειακά το χώρο σου και έχεις μικρότερες απώλειες θερμότητας. Βέβαια, οι τιμές για θερμοδιακοπτώμενες κουζινόπορτες από αλουμίνιο είναι πιο υψηλές, σε σχέση με τις συμβατικές, αλλά η αξία τους είναι μεγάλη.

2. Προσαρμόζονται στις διαστάσεις που θέλεις

Ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις για τα κουφώματα της κουζίνας, μπορείς να ζητήσεις από τον κατασκευαστή και τις ανάλογες διαστάσεις κουζινόπορτας. Υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη πορτών για να διαλέξεις και σίγουρα θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Αυτό σημαίνει, πως όποιο σχέδιο πόρτας κουζίνας κι αν σου αρέσει, θα μπορέσεις να το βρεις και στις σωστές διαστάσεις για το χώρο σου.

3. Προσφέρουν ασφάλεια για το σπίτι

Οι εξωτερικές πόρτες κουζίνας αλουμινίου είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν ψάχνεις για πόρτες ασφαλείας. Το αλουμίνιο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, πυράντονο και δύσκολο να διαρρηχθεί. Έτσι, οι εξωτερικές κουζινόπορτες ασφαλείας αλουμινίου έχουν γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή στη χώρα μας. Η ασφάλεια του χώρου μας είναι υψίστης σημασίας και με τη βοήθεια των κουφωμάτων αλουμινίου, επιτυγχάνεται πιο εύκολα.

4. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής

Οι κουζινόπορτες αλουμινίου έχουν τεράστια ανθεκτικότητα στα χτυπήματα και στην καταπόνηση διαφόρων ειδών. Πρόκειται για πόρτες κουζίνας εσωτερικές και εξωτερικές, που δεν εμφανίζουν σημάδια, ή γρατζουνιές. Με άλλα λόγια, θα δυσκολευτείς πολύ να χαλάσεις μια πόρτα κουζίνας από αλουμίνιο, γιατί δε φθείρεται, ούτε από τα καιρικά φαινόμενα. Μια κουζινόπορτα αλουμινίου καλής ποιότητας έχει πολλά χρόνια ζωής και δε σε απογοητεύει για την αγορά της.

5. Προσφέρουν υψηλή αισθητική

Αν σε ανησυχεί το πώς θα ταιριάξουν οι κουζινόπορτες αλουμινίου με τη διακόσμησή σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορείς να βρεις πόρτες κουζίνας σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ακόμα και σε απομίμηση ξύλου. Συχνά, επιλέγουμε πόρτες κουζίνας με τζάμι, για ακόμα καλύτερη αισθητική. Ακόμα και στις πόρτες με τζάμι, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Τι επιλογές έχεις στις κουζινόπορτες αλουμινίου;

Υπάρχουν, πράγματι, πολλά σχέδια και ιδέες για κουζινόπορτες αλουμινίου που μπορείς να δεις για να εμπνευστείς. Τόσο για τις εσωτερικές, όσο και για τις εξωτερικές πόρτες ασφαλείας αλουμινίου, υπάρχουν σχέδια απλά και περίπλοκα, με τζάμι, ή χωρίς, μονόφυλλα και δίφυλλα. Παρακάτω, σου προτείνουμε τα πιο μοντέρνα σχέδια για την πόρτα της κουζίνας σου.

  • Πόρτα κουζίνας αλουμινίου σε χρώμα απομίμησης ξύλου. Αν σου αρέσει η κλασική αισθητική, μπορείς να επιλέξεις μια πόρτα σε καφέ χρώμα, με κυματισμούς που θυμίζουν φυσικό ξύλο.

  • Πόρτα αλουμινίου κουζίνας με σταθερό τζάμι. Ειδικά αν ψάχνεις για πόρτα εσωτερικού χώρου, μπορείς να διαλέξεις κουφώματα από αλουμίνιο, με αδιαφανές τζάμι στην πρόσοψη. Αυτό θα σου προσφέρει και περισσότερη φωτεινότητα στο χώρο.

  • Κουζινόπορτα αλουμινίου με ανοιγόμενο τζάμι. Αν δε σου αρέσει η ιδέα του να είναι ολόκληρη η πρόσοψη της πόρτας σου από τζάμι, ίσως θα σου άρεσε ένα ανοιγόμενο παράθυρο στο πάνω μέρος της πόρτας.

  • Εσωτερική πόρτα κουζίνας αλουμινίου με πλαϊνό σταθερό. Αν το άνοιγμα της πόρτας που θέλεις να βάλεις είναι μεγάλων διαστάσεων, μπορείς να τη συνδυάσεις και με ένα όμορφο σταθερό πλαϊνό, που μένει στη θέση του κατά το άνοιγμα της πόρτας.

  • Εξωτερική πόρτα κουζίνας αλουμινίου με κάθετα και οριζόντια χωρίσματα. Μια κουζινόπορτα αλουμινίου μοιάζει πολύ κλασική, αν βάλεις τζάμι στο πάνω μέρος και το χωρίσεις με κάθετα και οριζόντια χωρίσματα από αλουμίνιο.

  • Κουζινόπορτα αλουμινίου σε μοντέρνα χρώματα. Στην αγορά μπορείς να βρεις κουζινόπορτες αλουμινίου σε χρώματα ματ, μεταλλικά, σαγρέ και άλλα, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Έτσι, σίγουρα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει άψογα με τη διακόσμησή σου.

Τι επηρεάζει τις τιμές στις πόρτες αλουμινίου κουζίνας;

Οι κατασκευές από αλουμίνιο έχουν τη φήμη ότι είναι αρκετά ακριβές και αυτό έχει μια λογική βάση. Πράγματι, οι κουζινόπορτες αλουμινίου έχουν σχετικά υψηλές τιμές, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Ωστόσο, αξίζουν το κόστος του, χάρη στα πλεονεκτήματα που έχουν να προσφέρουν και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Στις πόρτες κουζίνας από αλουμίνιο, η τιμή αυξάνεται, όταν είναι θερμοδιακοπτώμενες. Παρόλα αυτά, τα θερμοδιακοπτώμενα κουφώματα είναι η λύση για ένα σπίτι με πιο άνετο κλίμα, αλλά και καλύτερη ενεργειακή απόδοση και γι’ αυτό τα προτιμάμε, σε σχέση με συμβατικές πόρτες και κουφώματα.

Επίσης, στις εξωτερικές πόρτες κουζίνας αλουμινίου η τιμή αυξάνεται, αν βάλεις κλειδαριά ασφαλείας. Ωστόσο, μια κουζινόπορτα ασφαλείας δεν έχει νόημα, αν δεν έχει και την αντίστοιχη κλειδαριά για αντιδιαρρηκτική προστασία. Η ασφάλεια του σπιτιού είναι πάνω από όλα και αυτό ισχύει για όλες τις εξωτερικές πόρτες.

Έπειτα, υπάρχουν διαφορές από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, όσον αφορά το κόστος αγοράς. Ένας κατασκευαστής που προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας της κουζινόπορτας αλουμινίου και έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι πιθανό να διαθέτει τις κουζινόπορτες αλουμινίου και σε υψηλότερες τιμές. Φυσικά, η υψηλή ποιότητα με αποδείξεις αξίζει και τη διαφορά στο κόστος.

Γιατί να διαλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την εγκατάσταση κουζινόπορτας αλουμινίου;

Η σωστή λειτουργία της κουζινόπορτας, όπως και η μεγάλη διάρκεια ζωής της, εξαρτώνται άμεσα από τη σωστή της εγκατάσταση. Χρειάζεσαι έναν έμπειρο τεχνικό με κατάλληλο εξοπλισμό, για να τοποθετήσει την εσωτερική, ή εξωτερική πόρτα της κουζίνας σου.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολευτή εμπειρία στον τομέα της εγκατάστασης και απεγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου και μπορούν να σε βοηθήσουν να ασφαλίσεις το σπίτι σου, εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.

Λοιπόν, αν θέλεις να προχωρήσεις σε εγκατάσταση για κουζινόπορτες αλουμινίου, εξωτερικές ασφαλείας και εσωτερικές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές από τεχνικούς στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
Απλά δεν ήταν εύκολα διαθέσιμος και καθυστέρησε λίγο η τοποθέτηση.
Αλέξανδρος S.
198 αξιολογήσεις
Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Το συνεργείο έφτασε στην προγραμματισμένη ώρα και εκτέλεσε επιτυχώς την εργασία του και σε ελάχιστο χρονικ...
Δημήτρης Ν.
114 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Συνεπέστατος, ευγενικός, γρήγορος και καθαρός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση!
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Αμεσότατη εξυπηρέτηση και πολύ φιλική αντιμετώπιση. Επρόκειτο για δύσκολη περίπτωση επισκευής κουφωμάτων και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο, κ...
Σχετικά άρθρα
Η βρωμιά είναι ολοφάνερα ο παντοτινός εχθρός των κουφωμάτων αλουμινίου που έχεις στο σπίτι σου
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει