Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 05/6/2019

Τι πρέπει να ελέγχεις στα αλουμίνια για να μην χρειαστούν επισκευές;

Τα αλουμίνια παρότι διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, μπορεί στην διάρκεια της ζωής του να χρειαστούν επιδιορθώσεις και επισκευές. Οι ιδιότητες της θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγάνωσης που διαθέτουν, μπορούν να εξασθενίσουν με το πέρασμα του χρόνου και το σέρβις τους από επαγγελματία τεχνικό να είναι μονόδρομος.

Η συχνή και καθημερινή χρήση τους, τα φθείρει και ειδικά σε περιπτώσεις που δεν βοηθούν οι κλιματολογικές συνθήκες και υπάρχει έντονη υγρασία, η φθορά είναι βέβαιη. Οι επισκευές παλιών αλουμινίων, είναι δουλειά ενός επαγγελματία τεχνικού που διαθέτει τα κατάλληλα ανταλλακτικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να διορθώσει το πρόβλημα στην στιγμή.

Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι που θα χρειαστείς επιδιορθώσεις αλουμινίων;

Οι επιδιορθώσεις αλουμινίων, δεν αποτελούν ένα συχνό φαινόμενο κυρίως εξαιτίας της αντοχής του αλουμινίου ως υλικό. Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τους συχνότερους λόγους για τους οποίους αναλαμβάνουν επισκευές και επιδιορθώσεις αλουμινίων:

 • Φθορά στην κάσα του κουφώματος και στον αρμό μεταξύ του κουφώματος και τοίχου
 • Φθορά στους περιμετρικούς μηχανισμούς (αλλαγή στα λάστιχα, αλλαγή στα βουρτσάκια, κλπ.)
 • Προβλήματα στους μηχανισμούς κίνησης και κλεισίματος (μεντεσέδες,μηχανισμός ανάκλησης, κλπ.)
 • Πρόβλημα στους υαλοπίνακες
 • Βλάβη στον μηχανισμό ανάκλησης των παραθύρων

Εάν επιθυμείς άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί στις κατασκευές αλουμινίου που διαθέτεις, επίλεξε έναν από τους αξιόπιστους τεχνικούς μας. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στα αλουμίνια και μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα ανταλλακτικά και να αποκαταστήσουν τις φθορές που έχουν προκύψει.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες εργασίες στις επισκευές αλουμινίων;

Οι επισκευές αλουμινίων μπορεί να καταλήξουν σε μία αναβάθμιση ή αντικατάσταση των φθαρμένων μερών των αλουμινίων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στον τομέα των αλουμινίων, μας έδωσαν μία λίστα με τις δημοφιλέστερες εργασίες στην επισκευή αλουμινίου. Ποιες είναι αυτές;

 • Αντικατάσταση σίτας
 • Τοποθέτηση πρόσθετων κλειδαριών ή ασφαλειών
 • Αλλαγή ιμάντα και ταμπακιέρα ρολού
 • Αντικατάσταση τσιμούχας και ράουλων
 • Επισκευή μοτέρ ρολών
 • Επισκευή ή αντικατάσταση μηχανισμών
 • Αλλαγή τζαμιού σε παλιά κουφώματα αλουμινίου
 • Επισκευή μεντεσέδων
 • Αλλαγή ραούλων μπαλκονόπορτας

Οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για τα αλουμίνια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, οι αξιόλογοι τεχνικοί μας, αποτελούν την βασική λύση στο πρόβλημα σου. Οι επιδιορθώσεις αλουμινίων αποτελούν ειδικότητά τους και μπορούν να σου προτείνουν συμφέρουσες και παράλληλα ποιοτικές λύσεις ώστε να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα οφέλη για εσένα.

Σε περίπτωση που θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από τα κουφώματα, μπορείς να συμβουλευτείς τους εξειδικευμένους μας επαγγελματίες για να μάθεις τα μυστικά όχι μόνο για τα αλουμίνια αλλά και για τα συνθετικά κουφώματα.

Εάν χρειάζεσαι τεχνικό άμεσα, καταχώρησε την εργασία σου για επιδιόρθωση αλουμινίων και πάρε προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, καλή δουλειά, ευγενική συμπεριφορά και λογικές τιμές.

Αλέξανδρος S.
216 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός!! Άψογος επαγγελματίας και ευγενής άνθρωπος! Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση! Συνιστάται!

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Κ.
102 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση και συνεπέστατος σε ό,τι μας είπε.

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση με ευγένεια και αξιοπιστία τόσο απο τον κ. Κουτσό, όσο και από τους συνεργάτες του. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων - Αχαρνές
110 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή παντός είδους κουφωμάτων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!
Δημήτρης Ν. Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων - Κορωπί
120 αξιολογήσεις
Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μας, μας έχει καθιερώσει στον κλάδο των κουφωμάτων. Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις επιθυμίες των πελατών μας. Έχουμε φέρει εις πέρας πληθώρα εργασιών με άριστο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!
Γιώργος Κ. Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων - Αθήνα
102 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρω άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές κατασκευές. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαι δίπλα σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και τις οικονομικές τιμές που προσφέρω στους πελάτες μου. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επιλέξτε με!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Κλειδ. Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εργασία. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει