Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επιδιορθώσεις & Επισκευές Αλουμινίων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να ελέγχεις στα αλουμίνια για να μην χρειαστούν επισκευές;

Τα αλουμίνια παρότι διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, μπορεί στην διάρκεια της ζωής του να χρειαστούν επιδιορθώσεις και επισκευές. Οι ιδιότητες της θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγάνωσης που διαθέτουν, μπορούν να εξασθενίσουν με το πέρασμα του χρόνου και το σέρβις τους από επαγγελματία τεχνικό να είναι μονόδρομος.

Η συχνή και καθημερινή χρήση τους, τα φθείρει και ειδικά σε περιπτώσεις που δεν βοηθούν οι κλιματολογικές συνθήκες και υπάρχει έντονη υγρασία, η φθορά είναι βέβαιη. Οι επισκευές παλιών αλουμινίων, είναι δουλειά ενός επαγγελματία τεχνικού που διαθέτει τα κατάλληλα ανταλλακτικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να διορθώσει το πρόβλημα στην στιγμή.

Ποιοι είναι οι συχνότεροι λόγοι που θα χρειαστείς επιδιορθώσεις αλουμινίων;

Οι επιδιορθώσεις αλουμινίων, δεν αποτελούν ένα συχνό φαινόμενο κυρίως εξαιτίας της αντοχής του αλουμινίου ως υλικό. Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τους συχνότερους λόγους για τους οποίους αναλαμβάνουν επισκευές και επιδιορθώσεις αλουμινίων:

 • Φθορά στην κάσα του κουφώματος και στον αρμό μεταξύ του κουφώματος και τοίχου
 • Φθορά στους περιμετρικούς μηχανισμούς (αλλαγή στα λάστιχα, αλλαγή στα βουρτσάκια, κλπ.)
 • Προβλήματα στους μηχανισμούς κίνησης και κλεισίματος (μεντεσέδες,μηχανισμός ανάκλησης, κλπ.)
 • Πρόβλημα στους υαλοπίνακες
 • Βλάβη στον μηχανισμό ανάκλησης των παραθύρων

Εάν επιθυμείς άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί στις κατασκευές αλουμινίου που διαθέτεις, επίλεξε έναν από τους αξιόπιστους τεχνικούς μας. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στα αλουμίνια και μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα ανταλλακτικά και να αποκαταστήσουν τις φθορές που έχουν προκύψει.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες εργασίες στις επισκευές αλουμινίων;

Οι επισκευές αλουμινίων μπορεί να καταλήξουν σε μία αναβάθμιση ή αντικατάσταση των φθαρμένων μερών των αλουμινίων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στον τομέα των αλουμινίων, μας έδωσαν μία λίστα με τις δημοφιλέστερες εργασίες στην επισκευή αλουμινίου. Ποιες είναι αυτές;

 • Αντικατάσταση σίτας
 • Τοποθέτηση πρόσθετων κλειδαριών ή ασφαλειών
 • Αλλαγή ιμάντα και ταμπακιέρα ρολού
 • Αντικατάσταση τσιμούχας και ράουλων
 • Επισκευή μοτέρ ρολών
 • Επισκευή ή αντικατάσταση μηχανισμών
 • Αλλαγή τζαμιού σε παλιά κουφώματα αλουμινίου
 • Επισκευή μεντεσέδων
 • Αλλαγή ραούλων μπαλκονόπορτας

Οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για τα αλουμίνια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, οι αξιόλογοι τεχνικοί μας, αποτελούν την βασική λύση στο πρόβλημα σου. Οι επιδιορθώσεις αλουμινίων αποτελούν ειδικότητά τους και μπορούν να σου προτείνουν συμφέρουσες και παράλληλα ποιοτικές λύσεις ώστε να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα οφέλη για εσένα.

Σε περίπτωση που θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από τα κουφώματα, μπορείς να συμβουλευτείς τους εξειδικευμένους μας επαγγελματίες για να μάθεις τα μυστικά όχι μόνο για τα αλουμίνια αλλά και για τα συνθετικά κουφώματα.

Εάν χρειάζεσαι τεχνικό άμεσα, καταχώρησε την εργασία σου για επιδιόρθωση αλουμινίων και πάρε προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, καλή δουλειά, ευγενική συμπεριφορά και λογικές τιμές.
Αλέξανδρος S.
198 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός!! Άψογος επαγγελματίας και ευγενής άνθρωπος! Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση! Συνιστάται!
Δημήτρης Ν.
114 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση και συνεπέστατος σε ό,τι μας είπε.
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση με ευγένεια και αξιοπιστία τόσο απο τον κ. Κουτσό, όσο και από τους συνεργάτες του. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει