Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Αυλόπορτες Αλουμινίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις αυλόπορτες αλουμινίου

Η αυλόπορτα μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος για την ασφάλεια του σπιτιού και του οικοπέδου σου. Οι αυλόγυροι και αυλόπορτες αλουμινίου αποτελούν μια μοντέρνα επιλογή, η οποία έχει να σου προσφέρει πολλά οφέλη με την κατασκευή της.

Στο εμπόριο, μπορείς να βρεις αυλόπορτες αλουμινίου σε ποικιλία σχεδίων και τιμών. Κάθε κατασκευαστής προσφέρει και κάτι διαφορετικό και συστήνουμε να κάνεις μια διεξοδική έρευνα αγοράς, πριν επιλέξεις το πώς θα ασφαλίσεις το οικόπεδό σου.

Όσο για τους αλουμινένιους αυλόγυρους, αυτοί τοποθετούνται συμπληρωματικά με τις αυλόπορτες, κατά μήκος των συνόρων του κήπου, ή της αυλής σου. Με άλλα λόγια, έχουν ρόλο καγκέλων και ολοκληρώνουν την προσπάθειά σου να αποφύγεις οποιαδήποτε ανεπιθύμητη επίσκεψη.

Για ποιο λόγο αξίζει να τοποθετήσεις αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου στο χώρο σου και ποιες είναι οι βασικές σου εναλλακτικές; Μιλήσαμε με τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και έχουμε την απάντηση για σένα.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι αυλόπορτες αλουμινίου;

Είναι αλήθεια, πως υπάρχουν πολλά διαφορετικά υλικά κατασκευής για αυλόπορτες. Λοιπόν, γιατί αξίζει να επιλέξεις τις αυλόπορτες αλουμινίου και τους αλουμινένιους αυλόγυρους; Οι κατασκευές από αλουμίνιο έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν και υπάρχει λόγος για αυτό.

Παρακάτω, ακολουθούν τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορεί να σου προσφέρει η τοποθέτηση αυλόπορτας αλουμινίου.

1. Ανθεκτικότητα στα καιρικά φαινόμενα

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό, με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Όταν επιλέγεις αυλόπορτα, πρέπει να έχεις κατά νου, πως θα είναι εκτεθειμένη στα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχές, καταιγίδες, αλλά και έντονη ηλιοφάνεια.

Όλα αυτά τα φαινόμενα μπορούν να φθείρουν και να διαβρώσουν τα περισσότερα υλικά. Όμως, αυτό δεν ισχύει για τις αλουμινένιες αυλόπορτες και τους αυλόγυρους αλουμινίου. Οι αυλόπορτες αλουμινίου δε διαβρώνονται από τα καιρικά φαινόμενα και έτσι μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

2. Αντοχή στην καταπόνηση

Δεν είναι αρκετό να προστατεύσεις την πόρτα της αυλής σου από τα καιρικά φαινόμενα, για να παραμείνει σε καλή κατάσταση. Η είσοδος του σπιτιού σου κινδυνεύει και από την καταπόνηση, λόγω χτυπημάτων και χαρακιών.

Έτσι, θα χαρείς να μάθεις, πως οι αυλόπορτες αλουμινίου δεν χαράζονται, δεν εμφανίζουν σημάδια από χτυπήματα, ακόμα και από φλόγες. Είναι πάρα πολύ ανθεκτικές και μοιάζουν σαν καινούριες, για πολλά χρόνια.

3. Διάρκεια ζωής

Επειδή το αλουμίνιο αντέχει στα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και στην καταπόνηση από χτυπήματα και χαρακιές, δύσκολα θα διαβρωθεί, ή θα καταστραφεί. Συνεπώς, μπορείς να περιμένεις πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής για τις αυλόπορτες αλουμινίου.

Μια αυλόπορτα, ή ένας αυλόγυρος από αλουμίνιο που έχει εγκατασταθεί στο οικόπεδό σου, μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια για δεκαετίες. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως είναι υψηλές και οι τιμές για αυλόπορτες αλουμινίου, αλλά παραμένουν δημοφιλείς για πάρα πολλά νοικοκυριά.

4. Οικονομική συντήρηση

Δύσκολα μια ποιοτική αλουμινένια πόρτα για την αυλή θα χρειαστεί επισκευή. Αν θέλεις να φροντίσεις για την καθαριότητά της, μπορείς απλά να την καθαρίσεις με νερό, σαπούνι και ένα μαλακό πανί. Το ίδιο ισχύει και για την κατασκευή του αυλόγυρου.

5. Υψηλή αισθητική

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια για αυλόπορτες αλουμινίου, σε μεγάλο εύρος από τιμές. Οι αυλόπορτες και οι αυλόγυροι αλουμινίου βάφονται σε διάφορες αποχρώσεις, με ειδική ηλεκτροστατική βαφή.

Αν σου αρέσει η κλασική αισθητική, μπορείς να τοποθετήσεις στην αυλή σου μια πόρτα στην όψη του ξύλου. Φυσικά, δε θα είναι πραγματικά από ξύλο, απλά θα μοιάζει με αυτό, για να ταιριάζει με το στυλ που προτιμάς.

6. Κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλώσιμο. Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την κατασκευή αυλόπορτας αλουμινίου στο χώρο σου. Η εγκατάστασή της, σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα, είναι πιο οικολογική, σε σχέση με άλλα υλικά.

7. Ασφάλεια

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που έχει να προσφέρει μια εξωτερική πόρτα από αλουμίνιο. Αν ψάχνεις για πόρτες ασφαλείας που θα προστατεύσουν την περιουσία σου από διαρρήξεις και ανεπιθύμητες επισκέψεις, αυτή είναι η λύση που ψάχνεις.

Με τον κατάλληλο μηχανισμό κλειδώματος, οι αυλόπορτες αλουμινίου γίνονται ένα φρούριο που δε μπορεί να προσπεραστεί. Έτσι, με την κατασκευή τους, σου προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας για την αυλή και το σπίτι σου.

Ποια τα βασικά είδη για αυλόπορτες αλουμινίου;

Υπάρχουν δύο βασικά είδη, ή κατηγορίες, αν θέλεις να τοποθετήσεις πόρτα από αλουμίνιο στην αυλή σου. Τα είδη αυτά είναι, οι συρόμενες και οι ανοιγόμενες αυλόπορτες. Η βασική τους διαφορά βρίσκεται, στο πώς ανοίγουν και κλείνουν.

Συρόμενες αυλόπορτες αλουμινίου

Οι συρόμενες αυλόπορτες είναι μοντέρνες και πολύ πρακτικές στη χρήση. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα για την κατασκευή στην αυλή σου. Αυτό το είδος αυλόπορτας κινείται κατά μήκος μιας οριζόντιας ράγας για να ανοίξει και να κλείσει.

Αυτό σημαίνει, πως πρέπει να κατασκευαστεί στην αυλή σου και η αντίστοιχη ράγα, κάτι που ίσως αυξήσει την τιμή για κατασκευή συρόμενης αυλόπορτας αλουμινίου. Ωστόσο, η επιλογή αυτή είναι πολύ δημοφιλής, γιατί εξοικονομεί χώρο και είναι πολύ πρακτική.

Ανοιγόμενες αυλόπορτες αλουμινίου

Αυτή είναι η πιο παραδοσιακή εκδοχή για τις αυλόπορτες αλουμινίου. Οι ανοιγόμενες αυλόπορτες ανοίγουν και κλείνουν, ακριβώς όπως μια κλασική πόρτα με χερούλι. Έτσι, η τιμή τοποθέτησής τους μπορεί να είναι κάπως χαμηλότερη.

Οι ανοιγόμενες αυλόπορτες αλουμινίου έχουν δύο φύλλα, τα οποία μπορεί να ανοίγουν προς τα μέσα, ή προς τα έξω, ανάλογα με την προτίμησή σου. Συνεπώς, ο χειρισμός τους είναι πολύ απλός, όπως και ο τρόπος κατασκευής τους στην αυλή.

Γιατί να επιλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την κατασκευή αυλόπορτας αλουμινίου;

Ο τρόπος κατασκευής και τοποθέτησης της αυλόπορτας και του αυλόγυρου αλουμινίου στο χώρο σου, έχει μεγάλη σημασία για την αντοχή και τη διάρκεια ζωής που θα έχει. Γι’ αυτό, χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία που μπορείς να εμπιστευτείς.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα, για να ασφαλίσουν την περιουσία σου, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Λοιπόν, αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε κατασκευή για αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και πάρε άμεσα προσφορές στις καλύτερες τιμές, από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Συνεπής, πολύ καλός στην εργασία του με προσοχή στην λεπτομέρεια.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αλέξανδρος S.
184 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας στο είδος του, γρήγορος και αποτελεσματικός. Ευγενικός και επικοινωνιακός. Σίγουρα θα τον προτιμήσουμε αν χρειαστεί και τον...
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Γιώργος Κ.
87 αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά και συνέπεια, έμεινα απολύτως ευχαριστημένη.
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Αναθέσαμε την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα αλουμινίου και ηλεκτρικά ρόλα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συνέπ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη
Θέλεις να τοποθετήσεις κουφώματα και αναρωτιέσαι ποια είδη κουφωμάτων υπάρχουν στην αγορά;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει