Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Αυλόπορτες Αλουμινίου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/8/2018

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις αυλόπορτες αλουμινίου

Η αυλόπορτα μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος για την ασφάλεια του σπιτιού και του οικοπέδου σου. Οι αυλόγυροι και αυλόπορτες αλουμινίου αποτελούν μια μοντέρνα επιλογή, η οποία έχει να σου προσφέρει πολλά οφέλη με την κατασκευή της.

Στο εμπόριο, μπορείς να βρεις αυλόπορτες αλουμινίου σε ποικιλία σχεδίων και τιμών. Κάθε κατασκευαστής προσφέρει και κάτι διαφορετικό και συστήνουμε να κάνεις μια διεξοδική έρευνα αγοράς, πριν επιλέξεις το πώς θα ασφαλίσεις το οικόπεδό σου.

Όσο για τους αλουμινένιους αυλόγυρους, αυτοί τοποθετούνται συμπληρωματικά με τις αυλόπορτες, κατά μήκος των συνόρων του κήπου, ή της αυλής σου. Με άλλα λόγια, έχουν ρόλο καγκέλων και ολοκληρώνουν την προσπάθειά σου να αποφύγεις οποιαδήποτε ανεπιθύμητη επίσκεψη.

Για ποιο λόγο αξίζει να τοποθετήσεις αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου στο χώρο σου και ποιες είναι οι βασικές σου εναλλακτικές; Μιλήσαμε με τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και έχουμε την απάντηση για σένα.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι αυλόπορτες αλουμινίου;

Είναι αλήθεια, πως υπάρχουν πολλά διαφορετικά υλικά κατασκευής για αυλόπορτες. Λοιπόν, γιατί αξίζει να επιλέξεις τις αυλόπορτες αλουμινίου και τους αλουμινένιους αυλόγυρους; Οι κατασκευές από αλουμίνιο έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν και υπάρχει λόγος για αυτό.

Παρακάτω, ακολουθούν τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορεί να σου προσφέρει η τοποθέτηση αυλόπορτας αλουμινίου.

1. Ανθεκτικότητα στα καιρικά φαινόμενα

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό, με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Όταν επιλέγεις αυλόπορτα, πρέπει να έχεις κατά νου, πως θα είναι εκτεθειμένη στα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχές, καταιγίδες, αλλά και έντονη ηλιοφάνεια.

Όλα αυτά τα φαινόμενα μπορούν να φθείρουν και να διαβρώσουν τα περισσότερα υλικά. Όμως, αυτό δεν ισχύει για τις αλουμινένιες αυλόπορτες και τους αυλόγυρους αλουμινίου. Οι αυλόπορτες αλουμινίου δε διαβρώνονται από τα καιρικά φαινόμενα και έτσι μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

2. Αντοχή στην καταπόνηση

Δεν είναι αρκετό να προστατεύσεις την πόρτα της αυλής σου από τα καιρικά φαινόμενα, για να παραμείνει σε καλή κατάσταση. Η είσοδος του σπιτιού σου κινδυνεύει και από την καταπόνηση, λόγω χτυπημάτων και χαρακιών.

Έτσι, θα χαρείς να μάθεις, πως οι αυλόπορτες αλουμινίου δεν χαράζονται, δεν εμφανίζουν σημάδια από χτυπήματα, ακόμα και από φλόγες. Είναι πάρα πολύ ανθεκτικές και μοιάζουν σαν καινούριες, για πολλά χρόνια.

3. Διάρκεια ζωής

Επειδή το αλουμίνιο αντέχει στα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και στην καταπόνηση από χτυπήματα και χαρακιές, δύσκολα θα διαβρωθεί, ή θα καταστραφεί. Συνεπώς, μπορείς να περιμένεις πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής για τις αυλόπορτες αλουμινίου.

Μια αυλόπορτα, ή ένας αυλόγυρος από αλουμίνιο που έχει εγκατασταθεί στο οικόπεδό σου, μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια για δεκαετίες. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως είναι υψηλές και οι τιμές για αυλόπορτες αλουμινίου, αλλά παραμένουν δημοφιλείς για πάρα πολλά νοικοκυριά.

4. Οικονομική συντήρηση

Δύσκολα μια ποιοτική αλουμινένια πόρτα για την αυλή θα χρειαστεί επισκευή. Αν θέλεις να φροντίσεις για την καθαριότητά της, μπορείς απλά να την καθαρίσεις με νερό, σαπούνι και ένα μαλακό πανί. Το ίδιο ισχύει και για την κατασκευή του αυλόγυρου.

5. Υψηλή αισθητική

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια για αυλόπορτες αλουμινίου, σε μεγάλο εύρος από τιμές. Οι αυλόπορτες και οι αυλόγυροι αλουμινίου βάφονται σε διάφορες αποχρώσεις, με ειδική ηλεκτροστατική βαφή.

Αν σου αρέσει η κλασική αισθητική, μπορείς να τοποθετήσεις στην αυλή σου μια πόρτα στην όψη του ξύλου. Φυσικά, δε θα είναι πραγματικά από ξύλο, απλά θα μοιάζει με αυτό, για να ταιριάζει με το στυλ που προτιμάς.

6. Κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλώσιμο. Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την κατασκευή αυλόπορτας αλουμινίου στο χώρο σου. Η εγκατάστασή της, σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα, είναι πιο οικολογική, σε σχέση με άλλα υλικά.

7. Ασφάλεια

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που έχει να προσφέρει μια εξωτερική πόρτα από αλουμίνιο. Αν ψάχνεις για πόρτες ασφαλείας που θα προστατεύσουν την περιουσία σου από διαρρήξεις και ανεπιθύμητες επισκέψεις, αυτή είναι η λύση που ψάχνεις.

Με τον κατάλληλο μηχανισμό κλειδώματος, οι αυλόπορτες αλουμινίου γίνονται ένα φρούριο που δε μπορεί να προσπεραστεί. Έτσι, με την κατασκευή τους, σου προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας για την αυλή και το σπίτι σου.

Ποια τα βασικά είδη για αυλόπορτες αλουμινίου;

Υπάρχουν δύο βασικά είδη, ή κατηγορίες, αν θέλεις να τοποθετήσεις πόρτα από αλουμίνιο στην αυλή σου. Τα είδη αυτά είναι, οι συρόμενες και οι ανοιγόμενες αυλόπορτες. Η βασική τους διαφορά βρίσκεται, στο πώς ανοίγουν και κλείνουν.

Συρόμενες αυλόπορτες αλουμινίου

Οι συρόμενες αυλόπορτες είναι μοντέρνες και πολύ πρακτικές στη χρήση. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα για την κατασκευή στην αυλή σου. Αυτό το είδος αυλόπορτας κινείται κατά μήκος μιας οριζόντιας ράγας για να ανοίξει και να κλείσει.

Αυτό σημαίνει, πως πρέπει να κατασκευαστεί στην αυλή σου και η αντίστοιχη ράγα, κάτι που ίσως αυξήσει την τιμή για κατασκευή συρόμενης αυλόπορτας αλουμινίου. Ωστόσο, η επιλογή αυτή είναι πολύ δημοφιλής, γιατί εξοικονομεί χώρο και είναι πολύ πρακτική.

Ανοιγόμενες αυλόπορτες αλουμινίου

Αυτή είναι η πιο παραδοσιακή εκδοχή για τις αυλόπορτες αλουμινίου. Οι ανοιγόμενες αυλόπορτες ανοίγουν και κλείνουν, ακριβώς όπως μια κλασική πόρτα με χερούλι. Έτσι, η τιμή τοποθέτησής τους μπορεί να είναι κάπως χαμηλότερη.

Οι ανοιγόμενες αυλόπορτες αλουμινίου έχουν δύο φύλλα, τα οποία μπορεί να ανοίγουν προς τα μέσα, ή προς τα έξω, ανάλογα με την προτίμησή σου. Συνεπώς, ο χειρισμός τους είναι πολύ απλός, όπως και ο τρόπος κατασκευής τους στην αυλή.

Γιατί να επιλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την κατασκευή αυλόπορτας αλουμινίου;

Ο τρόπος κατασκευής και τοποθέτησης της αυλόπορτας και του αυλόγυρου αλουμινίου στο χώρο σου, έχει μεγάλη σημασία για την αντοχή και τη διάρκεια ζωής που θα έχει. Γι’ αυτό, χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία που μπορείς να εμπιστευτείς.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα, για να ασφαλίσουν την περιουσία σου, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Λοιπόν, αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε κατασκευή για αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και πάρε άμεσα προσφορές στις καλύτερες τιμές, από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
214 αξιολογήσεις

Συνεπής, πολύ καλός στην εργασία του με προσοχή στην λεπτομέρεια.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αλέξανδρος S.
210 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας στο είδος του, γρήγορος και αποτελεσματικός. Ευγενικός και επικοινωνιακός. Σίγουρα θα τον προτιμήσουμε αν χρειαστεί και τον...

Δημήτρης Ν.
116 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Κ.
95 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά και συνέπεια, έμεινα απολύτως ευχαριστημένη.

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Αναθέσαμε την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα αλουμινίου και ηλεκτρικά ρόλα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συνέπ...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη

Περισσότερα
Είδη Κουφωμάτων: Τί τύπο κουφώματος να βάλεις;

Θέλεις να τοποθετήσεις κουφώματα και αναρωτιέσαι ποια είδη κουφωμάτων υπάρχουν στην αγορά;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για Κατασκευή σε Αυλόπορτες Αλουμινίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι - Αχαρνές
91 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή παντός είδους κουφωμάτων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!
Δημήτρης Ν. Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι - Κορωπί
116 αξιολογήσεις
Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μας, μας έχει καθιερώσει στην κατασκευή και τοποθέτηση για αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου. Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις επιθυμίες των πελατών μας. Έχουμε φέρει εις πέρας πληθώρα εργασιών με άριστο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευή και τοποθέτηση για αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Γιώργος Κ. Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι - Αθήνα
95 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρω άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές κατασκευές. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαι δίπλα σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και τις οικονομικές τιμές που προσφέρω στους πελάτες μου. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επιλέξτε με!
Κλειδ. Αυλόπορτες Αλουμινίου- Αυλόγυροι - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου, όπως κατασκευή για αυλόγυρους και αυλόπορτες αλουμινίου. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εργασία. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει