Κλειδαράς Πατήσια

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία που χρειάζεσαι από τον επαγγελματία κλειδαρά ΔΩΡΕΑΝ.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες κλειδαράδες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε τις προσφορές των κλειδαράδων και επίλεξε την καλύτερη για εσένα!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Πώς να βρεις τον κατάλληλο κλειδαρά στα Πατήσια;

Ο επαγγελματίας κλειδαράς του Douleutaras.gr, είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σε εξυπηρετήσει οπουδήποτε βρίσκεσαι στα Πατήσια και μπορείς να τον βρεις χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο, με μία απλή καταχώρηση της εργασίας σου στην πλατφόρμα.

Οι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, είναι οι επαγγελματίες που πρέπει να επιλέξεις σε περίπτωση που βρεθείς στην άσχημη θέση και χάσεις τα κλειδιά σου ή κλειδωθείς έξω από το σπίτι σου στα Πατήσια.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες τις πλατφόρμας μας, στα Πατήσια, δίνουν καθημερινά άμεση λύση στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με τα κλειδιά ή τις κλειδαριές του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Το επάγγελμα του κλειδαρά για τους επαγγελματίες μας, δεν σταματάει καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, έτσι βρίσκονται σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμοι να ξεκλειδώσουν οποιαδήποτε πόρτα είτε είναι απλή είτε ασφαλείας.

Ο μεγάλος αριθμός των εργασιών που φέρνουν εις πέρας καθημερινά οι κλειδαράδες στα Πατήσια, τους δίνει την δυνατότητα να αποκτούν εμπειρία σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις και να μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές.

Από ένα απλό σπάσιμο ενός κλειδιού στην πόρτα έως μία αντικατάσταση κλειδαριάς ασφαλείας, ο κλειδαράς του Douleutaras.gr στα Πατήσια, εγγυάται ότι θα σε εξυπηρετήσει χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

Κύριος λόγος για να επιλέξεις έναν επαγγελματία κλειδαρά είναι η περιοχή στην οποία αναλαμβάνει εργασίες. Είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχει ένας κλειδαράς κοντά σου, για να σου δώσει πρόσβαση στον χώρο σου,στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά ακόμη και να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό σου.

Στην πλατφόρμας μας, θα βρεις τον επαγγελματία κλειδαρά που αναζητείς για να αναλάβει τα κλειδιά και τις κλειδαριές σου. Οι κλειδαράδες μας, εδώ και χρόνια  παρέχουν τις υπηρεσίες του σε κάθε γωνιά της πόλης και ειδικά στα Πατήσια έχουν την φήμη των αξιόπιστων επαγγελματιών.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες του Douleutaras.gr, διακρίνονται για την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα τους ώστε να σας προσφέρουν κλειδιά, κλειδαριές και συστήματα ασφαλείας με εγγυημένη προστασία.

Πολλοί πιστεύουν ότι το επάγγελμα του κλειδαρά αφορά μόνο το ξεκλείδωμα μίας πόρτας,την αντικατάσταση μίας χαλασμένης κλειδαράς ή την τοποθέτηση μίας κλειδαριές ασφαλείας.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες μας στα Πατήσια, διέψευσαν αυτή την εντύπωση και μας έδωσαν μία ενδεικτική λίστα με τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους:

 • Ξεκλείδωμα (σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα, κλειδαριές ασφαλείας,θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας)
 • Αλλαγή κλειδαριών παντός τύπου
 • Τοποθέτηση και επισκευή κλειδαριών
 • Κλειδιά, Λουκέτα, Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια
 • Ενίσχυση υπάρχοντων κλειδαριών και κυλίνδρων
 • Ενίσχυση Πορτών Ασφαλείας
 • Ηλεκτρικό κυπρί
 • Κύλινδροι ασφαλείας
 • Κλειδιά αυτοκινήτων
 • Immobilizer
 • Αντικλείδια
 • Κλειδαριές για γκαράζ και αυτοκίνητα
 • Κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κλειδί αποτυπώσεως

Εξαιτίας της έντονης πίεσης και των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, οι περισσότεροι ξεχνούν τα κλειδιά τους μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένας εξειδικευμένος κλειδαράς για να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Οι κλειδαράδες του Douleutaras.gr, αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες καθώς το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον.

Ο επαγγελματίας κλειδαράς καλείται να δώσει άμεση λύση σε οποιαδήποτε σημείο βρίσκεσαι στα Πατήσια και οποιαδήποτε ώρα. Τα προβλήματα αυτά προκύπτουν απρόοπτα και είναι σημαντικό να γνωρίζεις έναν εξειδικευμένο κλειδαρά που θα βρεθεί την στιγμή που πρέπει στο σημείο που θέλεις.

Η πρώτη επιλογή που θα κάνεις στους κλειδαράδες είναι πολύ σημαντικό να είναι και η σωστή, ώστε να μην βρεθείς ξανά στην διαδικασία του ψαξίματος. Ο κλειδαράς που θα αναλάβει να σου ανοίξει τις κλειδαριές του σπιτιού σου, να αντικαταστήσει κάποιο κλειδί, να τοποθετήσει μία κλειδαριά ασφαλείας ή να βγάλει αντικλείδια, πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, στα Πατήσια, μας έδωσαν ένα οδηγό ώστε να κάνεις την σωστή επιλογή στον κλειδαρά που θα σε εξυπηρετήσει:

 • Τι πακέτα υπηρεσιών προσφέρει ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Ο κλειδαρά που έχεις επιλέξει διαθέτει υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σου;
 • Πέρα από τις βασικές υπηρεσίες, ο κλειδαράς που έχεις επιλέξει, προσφέρει και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως είναι η αντικατάσταση κλειδαριών αυτοκινήτων ή χρηματοκιβώτια;
 • Ο κλειδαράς προσφέρει τις υπηρεσίες του όλο το 24ωρο;
 • Βρίσκεται στην περιοχή σου;
 • Έχει καλές κριτικές από προηγούμενους πελάτες για τις υπηρεσίες που τους παρείχε;
 • Μπορεί να σου δώσει μία προσφορά για τις υπηρεσίες που θα σου προσφέρει ώστε να διαπιστώσεις εάν ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σου;
 • Διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε πρόβλημα και να επισκευάσει τις κλειδαριές του σπιτιού ή του γραφείου και να δημιουργήσει αντικλείδια;
 • Διαθέτει κατάστημα όπου μπορεί κανείς να τον εντοπίσει εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα κλειδιά ή τις κλειδαριές; Το κατάστημα αυξάνει την αξιοπιστία ενός επαγγελματία κλειδαρά διότι προσφέρει την ασφάλεια στον πελάτη ότι μπορεί να έχει επαφή μαζί του οποιαδήποτε στιγμή.
 • Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του ή άρχισε μόλις να εργάζεται ως κλειδαράς;

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σενάρια που μπορεί να σου τύχουν και να χρειαστείς κλειδαρά, οι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους ποιο συχνούς λόγους που θα σε επισκεφτούν:

Κλείστηκες έξω από το αμάξι στα Πατήσια

Το να κλειστείς έξω από το αμάξι, για πολλούς θεωρείται αστείο, όμως μπορεί να αποδειχτεί πολύ κοστοβόρο. Υπάρχει η πιθανότητα να έχει χαλάσει η κλειδαριά του αμαξιού έπειτα από μία απόπειρα παραβίασης αλλά μπορεί και απλά να έχεις ξεχάσει το κλειδί στο εσωτερικό του αμαξιού σου.

Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση της κλειδαριάς του αμαξιού ή το ξεκλείδωμα με ειδικά εργαλεία, από έναν επαγγελματία κλειδαρά, αποτελεί την λύση στο πρόβλημά σου.

Κλείστηκες έξω από το σπίτι σου στα Πατήσια

Συχνά, μέσα στο άγχος να μην αργήσεις στην δουλειά, μπορεί να ξεχάσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου. Ή μπορεί χάσεις τα κλειδιά του σπιτιού και να χρειαστείς κλειδιά για να ανοίξεις την κλειδαριά του σπιτιού σου.

Οι εξειδικευμένοι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να έρθουν σύντομα κοντά σου, σε όποια περιοχή κι αν βρίσκεσαι και να ξεκλειδώσουν άμεσα την πόρτα του σπιτιού σου.

Έσπασε το κλειδί μέσα στην πόρτα

Μερικές φορές το κλειδί μπορεί να σπάσει στο εσωτερικό της κλειδαριάς. Αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω της παλαιότητας του κλειδιού ή της υπερβολικής δύναμης που ασκούμε στο κλειδί όταν ανοίγουμε την πόρτα.

Για να μην παιδευτείς προσπαθώντας να αφαιρέσεις μόνος σου το σπασμένο κλειδί, ζήτα την επαγγελματική βοήθεια ενός έμπειρου κλειδαρά. Ο κλειδαράς θα βρεθεί κοντά σου και θα σου παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του. Θα αντικαταστήσει άμεσα το κλειδί και θα αφαιρέσει από την κλειδαριά το σπασμένο κομμάτι του κλειδιού.

Χάλασε η κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου

Οι βασικές αιτίες που μπορεί να χαλάσει η κλειδαριά είναι το πέρασμα του χρόνου, από κάποια διάρρηξη ή από κακή καθημερινή χρήση. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η αντικατάσταση της είναι απαραίτητη για την ασφάλειά μας.

Οι κλειδαράδες, προτείνουν κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, που είναι εύκολες στην χρήση και προσφέρουν απεριόριστη προστασία του χώρου. Μία κλειδαριά ασφαλείας σε συνδυασμό με μία πόρτα ασφαλείας, είναι ο καλύτερος τρόπος να ασφαλίσεις τον χώρο σου.

Παραβίασαν την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου

Μπορεί να βρεθείς στην δύσκολη θέση που κάποιος θα έχει επιχειρήσει να παραβιάσει τις κλειδαριές του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Είτε το πέτυχε είτε όχι, είναι απαραίτητο να αντικαταστήσεις τις κλειδαριές με κλειδαριές και κλειδιά ασφαλείας ώστε να ενισχύσεις την προστασία του χώρου σου και να εξασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

Οι εξειδικευμένοι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου προτείνουν περαιτέρω τρόπους με ειδικά συστήματα ασφαλείας ώστε να είσαι σίγουρος για την μελλοντική ασφάλεια του χώρου σου.

Ο κλειδαράς του Douleutaras.gr βρίσκεται 24 ώρες άμεσα διαθέσιμος να αναλάβει την εργασία σου και να σου παραδώσει επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα ώστε να νιώθεις ασφαλής στον χώρου σου.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας στα Πατήσια, μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στο αίτημά σου και να δώσουν προσφορές για τιμές στα κλειδιά και τις κλειδαριές, σε οποιοδήποτε εργασία επιθυμείς να πραγματοποιήσεις.

Ένας εξειδικευμένος κλειδαράς, διαθέτει μαζί του εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που θα του επιτρέψει να φέρει εις πέρας κάθε εργασία ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές.

Μπορεί να μην σου έχει συμβεί κάποια κακοτυχία με τα κλειδιά και τις κλειδαριές του χώρου σου, αλλά να επιθυμείς να ενισχύσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, συνιστούν την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας που σε συνδυασμό με μία κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας θα κάνει τον χώρο σου απροσπέλαστο.

Ακόμη κι αν έχεις ήδη ποιοτικές κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας, πάντα υπάρχει κάποιο καλύτερο προϊόν που θα μπορούσες να τοποθετήσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου για να το θωρακίσεις.

Οι κλειδαράδες μας στα Πατήσια πέρα από το να δίνουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, παρέχουν και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να ενισχύσεις την προστασία του χώρου σου.

Στην πλατφόρμα του Douleutaras.gr, θα βρεις τον επαγγελματία κλειδαρά που ψάχνεις στα Πατήσια, ο οποίος θα αναλάβει να σε εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Κι αν βρεθείς στην άσχημη θέση και ξεχάσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου μέσα στο σπίτι ή τα χάσεις, μην πανικοβληθείς. Μπες στην πλατφόρμας μας, βάλε την εργασία σου και με λίγα μόνο κλικ θα λάβεις προσφορά για τιμή υπηρεσιών από τον καλύτερο επαγγελματία κλειδαρά στα Πατήσια, ο οποίος θα έρθει επί τόπου στο σημείο που βρίσκεσαι και θα σε εξυπηρετήσει!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
214 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, τυπικός και εξαιρετικό αποτέλεσμα, σε προσιτή τιμή!

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
92 αξιολογήσεις

Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!

Κλειδ.
35 αξιολογήσεις

Άκρως επαγγελματική συμπεριφορά, γνώστης του αντικειμένου και με διάθεση να εξυπηρετήσει!

Παρασκευή Π.
31 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, με διάθεση για επεξήγηση και απάντηση όλων μου των ερωτήσεων!

Γ.Κ. Αθηνών
22 αξιολογήσεις

Αλλαγή κλειδαριάς τεθωρακισμένης πόρτας. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος λόγω της άμεσης ανταπόκρισης κι επικοινωνίας.

Σάββας Π.
21 αξιολογήσεις

Εξυπηρετικός, προσεκτικός, συνεπής και επαγγελματίας

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας: Λάβε μέτρα!

Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Κλειδ. Κλειδαράς Πατήσια | Κλειδαράδες | Kleidaras - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου και τα κάγκελα, αλλά και τις κλειδαριές, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!
Παρασκευή Π. Κλειδαράς Πατήσια | Κλειδαράδες | Kleidaras - Νίκαια
31 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κλειθροποιίας για πάνω από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε!
Κλειθροποιός Α. Κλειδαράς Πατήσια | Κλειδαράδες | Kleidaras - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στο τομέα της κλειθροποιίας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οικονομικές τιμές. Με έδρα την Κυψέλη, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο και έτοιμοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μαγειρίας Χρήστος διαθέτει πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ανοίγματα κλειδαριών και άλλων εργασιών. Επιλέξτε μας για την εργασία σας και θα σε εξασφαλίσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνια σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας!
Γ.Κ. Αθηνών Κλειδαράς Πατήσια | Κλειδαράδες | Kleidaras - Ηράκλειο
22 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιϊας εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να σας παρέχει την ασφάλεια και την λύση που αναζητάτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
Σταμάτης Κ. Κλειδαράς Πατήσια | Κλειδαράδες | Kleidaras - Αιγάλεω
29 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση κλειδαριάς και την παραγωγή κλειδιών. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της κλειθροποιίας και στις πόρτες ασφαλείας, καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Η συνεχής εξέλιξη της επιχείρησής μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και διασφαλίζουμε ποιοτικά αποτελέσματα που δημιουργούν αίσθημα ικανοποίησης και ασφάλειας στους πελάτες μας. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ανταγωνιστικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει