No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κλειδαράς Νέα Μάκρη

Βρες αξιολογημένο κλειδαρά στην περιοχή σου σε 20''!

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Άμεση δωρεάν προσφορά

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε απολύτως δωρεάν τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
  • Αντικατάσταση κλειδαριάς
  • Τοποθέτηση μηχανισμού κλεισίματος θύρας (σούστα)
  • Άνοιγμα πόρτας
  • Αντικατάσταση μηχανισμών σε θύρες πολυκατοικιών
  • Τοποθέτηση κλειδαριάς
  • Επισκευή κλειδαριάς
  • Άνοιγμα αυτοκινήτου (με κλειδαριά)
  • Αναβάθμιση κλειδαριάς σε ηλεκτρομηχανική
  • Άλλο
4,84 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους κλειδαράδες μας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
659 αξιολογήσεις

Ακρως επαγγελματική ομάδα, κινήθηκε ταχύτατα και με συνέπεια. Παρασκευή πήραν τα μέτρα και Τρίτη πρωί ήταν τοποθετημένες. Τα υλικά φαίνοντα…

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
335 αξιολογήσεις

Η εργασια εκτελέσθηκε με επιτυχία οπως συμφωνήθηκε!

Παρασκευή Ποιμενίδου
33 αξιολογήσεις

Τελειοι!!

Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων
27 αξιολογήσεις

Ο τεχνίτης ήταν πολύ ευγενικός, εξυπηρετικός και πολυ καλός τεχνίτης. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την εργασία του

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Βουλγαρίδης
24 αξιολογήσεις

Θα ήθελα την επόμενη φορά να διαθέτει POS και να δέχεται κάρτα. Κατά τα άλλα είναι ειλικρινής με το πελάτη και γενικά θα τον προτιμήσω εάν …

Σάββας Πασκαλογουλάρης
23 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος, ευγενέστατος και άριστος επαγγελματίας.

Κορυφαίοι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας στη Νέα Μάκρη

Επίλεξε τον επαγγελματία κλειδαρά που σου ταιριάζει στην περιοχή Μαραθώνας

Παρασκευή Ποιμενίδου

Πειραιάς
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κλειθροποιίας για πάνω από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε!

Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων

Βόρεια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιϊας εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να σας παρέχει την ασφάλεια και την λύση που αναζητάτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Νίκος Τσαμπανάκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογων κλειδιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κλειθροποιίας και προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας και ανθεκτικότητας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών μας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με άρτια τεχνογνωσία και διασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ακης Καρακουλακίδης

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω εργασίες αντικατάστασης κλειδαριάς και παραγωγής κλειδιών. Οι υπηρεσίες μου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από επισκευή ηλεκτρονικών κλειδαριών μέχρι άνοιγμα θυρών και αυτοκινήτων. Είμαι κλειδαράς για πάνω από μία 10ετία και εργάζομαι με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μου. Προτεραιότητα μου είναι η εξυπηρέτηση σας, παρέχοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Φροντίζω να εξοπλίζομια με τον ατάλληλο εξοπλισμό για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Φροντίζω να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Γιάννης Νίκολαου

Ροδόπη
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με κλειδαριές και επισκευές παπουτσιών. Κάποιες από τις αρχές της εταιρείας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Στέλιος Χατζηγεωργίου και είμαι επαγγελματίας κλειδαράς που αναλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σέβομαι το χώρο και την περιουσία σας και εργάζομαι με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σας, σε οικονομικές τιμές.

Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020

Γιατί ο κλειδαράς μας στη Νέα Μάκρη είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή;

Ο κλειδαράς του Douleutaras.gr που αναλαμβάνει καθημερινά εργασίες στη Νέα Μάκρη, είναι η σίγουρη λύση για άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες, αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του οποιαδήποτε στιγμή την χρειάζεσαι και εγγυάται ότι θα ξεκλειδώσει οποιαδήποτε κλειδαριά και θα ενισχύσει την ασφάλεια του σπιτιού σου εφόσον το χρειάζεσαι.

Είναι βασικό στην επιλογή σου, ο επαγγελματίας κλειδαράς που θα σε εξυπηρετήσει να είναι κοντά σου, ώστε να φτάσει εγκαίρως στον χώρο σου και να ξεκλειδώσει την κλειδαριά σου.

Η πλατφόρμα μας, διαθέτει εξειδικευμένους κλειδαράδες στη Νέα Μάκρη, που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον τομέα τους και μπορούν να έρθουν τόσο στο κέντρο, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για κάθε είδους εργασία που θα χρειαστείς κλειδαρά, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν, 24 ώρες το 24ωρο και θα σου βρούμε άμεσα τον κατάλληλο στην περιοχή σου!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές