Κλειδαράς Κολωνάκι

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από έναν αξιόπιστο επαγγελματία Κλειδαρά

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία που χρειάζεσαι από τον επαγγελματία κλειδαρά ΔΩΡΕΑΝ.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες κλειδαράδες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε τις προσφορές των κλειδαράδων και επίλεξε την καλύτερη για εσένα!

Χρειάζεσαι Κλειδαρά στο Κολωνάκι; Κάλεσε στο 210 3005010!

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν καλέσεις κλειδαρά στο Κολωνάκι;

Το επάγγελμα του κλειδαρά, δεν σταματάει καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, έτσι βρίσκονται σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμοι να ξεκλειδώσουν οποιαδήποτε πόρτα.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες τις πλατφόρμας μας, στο Κολωνάκι, δίνουν καθημερινά άμεση λύση στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με τα κλειδιά ή τις κλειδαριές του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες του Douleutaras.gr, διακρίνονται για την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα τους ώστε να σας προσφέρουν κλειδιά, κλειδαριές και συστήματα ασφαλείας με εγγυημένη προστασία.

Σε ποιες περιπτώσεις καλείς τον κλειδαρά;

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες του Douleutaras.gr, διακρίνονται για την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα τους ώστε να σας προσφέρουν κλειδιά, κλειδαριές και συστήματα ασφαλείας με εγγυημένη προστασία.

Πολλοί πιστεύουν ότι το επάγγελμα του κλειδαρά αφορά μόνο το ξεκλείδωμα μίας πόρτας,την αντικατάσταση μίας χαλασμένης κλειδαράς ή την τοποθέτηση μίαςκλειδαριές ασφαλείας.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες μας στο Κολωνάκι, διέψευσαν αυτή την εντύπωση και μας έδωσαν μία ενδεικτική λίστα με τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους:

 • Ξεκλείδωμα (σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα, κλειδαριές ασφαλείας,θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας)
 • Αλλαγή κλειδαριών παντός τύπου
 • Τοποθέτηση και επισκευή κλειδαριών
 • Κλειδιά, Λουκέτα, Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια
 • Ενίσχυση υπάρχοντων κλειδαριών και κυλίνδρων
 • Ενίσχυση Πορτών Ασφαλείας
 • Ηλεκτρικό κυπρί
 • Κύλινδροι ασφαλείας
 • Κλειδιά αυτοκινήτων
 • Immobilizer
 • Αντικλείδια
 • Κλειδαριές για γκαράζ και αυτοκίνητα
 • Κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κλειδί αποτυπώσεως

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σενάρια που μπορεί να σου τύχουν και να χρειαστείς κλειδαρά, οι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους ποιο συχνούς λόγους που θα σε επισκεφτούν:

-Το να κλειστείς έξω από το αμάξι, για πολλούς θεωρείται αστείο, όμως μπορεί να αποδειχτεί πολύ κοστοβόρο. Υπάρχει η πιθανότητα να έχει χαλάσει η κλειδαριά του αμαξιού έπειτα από μία απόπειρα παραβίασης αλλά μπορεί και απλά να έχεις ξεχάσει το κλειδί στο εσωτερικό του αμαξιού σου.

- Εξαιτίας της έντονης πίεσης και των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, οι περισσότεροι ξεχνούν τα κλειδιά τους μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένας εξειδικευμένος κλειδαράς για να δώσει λύση στο πρόβλημα.

- Μερικές φορές το κλειδί μπορεί να σπάσει στο εσωτερικό της κλειδαριάς. Αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω της παλαιότητας του κλειδιού ή της υπερβολικής δύναμης που ασκούμε στο κλειδί όταν ανοίγουμε την πόρτα.

- Οι βασικές αιτίες που μπορεί να χαλάσει η κλειδαριά είναι το πέρασμα του χρόνου, από κάποια διάρρηξη ή από κακή καθημερινή χρήση. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η αντικατάσταση της είναι απαραίτητη για την ασφάλειά μας.

- Μπορεί να βρεθείς στην δύσκολη θέση που κάποιος θα έχει επιχειρήσει να παραβιάσει τις κλειδαριές του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Είτε το πέτυχε είτε όχι, είναι απαραίτητο να αντικαταστήσεις τις κλειδαριές με κλειδαριές και κλειδιά ασφαλείας ώστε να ενισχύσεις την προστασία του χώρου σου και να εξασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

- Eπιπλέον, μπορεί να μην σου έχει συμβεί κάποια κακοτυχία με τα κλειδιά και τις κλειδαριές του χώρου σου, αλλά να επιθυμείς να ενισχύσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, συνιστούν την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας που σε συνδυασμό με μία κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας θα κάνει τον χώρο σου απροσπέλαστο.

Τι χρειάζεται να διαθέτει ένας επαγγελματίας κλειδαράς;

Ο κλειδαράς που θα αναλάβει να σου ανοίξει τις κλειδαριές του σπιτιού σου, να αντικαταστήσει κάποιο κλειδί, να τοποθετήσει μία κλειδαριά ασφαλείας ή να βγάλει αντικλείδια, πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, στο Κολωνάκι, μας έδωσαν ένα οδηγό ώστε να κάνεις την σωστή επιλογή στον κλειδαρά που θα σε εξυπηρετήσει:

 • Εμπειρία στο αντικείμενο ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε εργασία.
 • Κατάστημα στο οποίο θα μπορείς να απευθυνθείς σε περίπτωση ανάγκης.
 • Καλές συστάσεις από προηγούμενους πελάτες τους.
 • Εξειδικευμένο εξοπλισμό για να μη σταματάνε σε καμία εργασία.
 • Να βρίσκεται στη γειτονιά σου, ώστε να είναι στη διάθεσή σου στο λεπτό!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία κλειδαρά!

Οι κλειδαράδες μας στο Κολωνάκι, πέρα από το να δίνουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, παρέχουν και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να ενισχύσεις την προστασία του χώρου σου.

Μέσα από την πλατφόρμα του Douleutaras.gr, θα βρεις τον επαγγελματία κλειδαρά που ψάχνεις στο Κολωνάκι, ο οποίος θα αναλάβει να σε εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Όλα πήγαν άψογα. Ο κ. Άγγελος μας εξυπηρέτησε ταχύτατα και στην καλύτερη τιμή από τις υπόλοιπες προσφορές που είχαμε. Θα τον συστήσουμε σ...
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
74 αξιολογήσεις
Ο Κος Νερούτσος ανταποκρίθηκε άμεσα με την ανάρτηση στο site και αυθημερόν πέρασε από τον χώρο. Ήταν συνεπής ως προς την ημερομηνία εκτέλ...
Κλειδ.
35 αξιολογήσεις
Πολύ αποτελεσματική και επαγγελματική συνεργασία. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Παρασκευή Π.
31 αξιολογήσεις
'Αμεση εξυπηρέτηση, γρήγορη εργασία, πολύ ευγενικοί και πολύ καλή τιμή!!!
Σάββας Π.
21 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας! Συνεπής, ευγενικός, λεπτομερής και πολυμήχανος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Γ.Κ. Αθηνών
20 αξιολογήσεις
Αμεση ανανταποκριση, ευγενεια, συνεπεια, λογικες τιμες
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει