Κλειδαράς Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από έναν αξιόπιστο επαγγελματία Κλειδαρά

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία που χρειάζεσαι από τον επαγγελματία κλειδαρά ΔΩΡΕΑΝ.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες κλειδαράδες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε τις προσφορές των κλειδαράδων και επίλεξε την καλύτερη για εσένα!

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
 • Αντικατάσταση κλειδαριάς
 • Τοποθέτηση μηχανισμού κλεισίματος θύρας (σούστα)
 • Άνοιγμα πόρτας
 • Αντικατάσταση μηχανισμών σε θύρες πολυκατοικιών
 • Τοποθέτηση κλειδαριάς
 • Επισκευή κλειδαριάς
 • Άνοιγμα αυτοκινήτου (με κλειδαριά)
 • Αναβάθμιση κλειδαριάς σε ηλεκτρομηχανική
 • Άλλο
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Χρειάζεσαι Κλειδαρά στην Αθήνα; Κάλεσε στο 210 3001414!

Γιατί ποιους λόγους θα χρειαστείς κλειδαρά στην Αθήνα;

Ο κλειδαράς του Douleutaras.gr στην Αθήνα δεν είναι ένας απλός κλειδαράς που ξεκλειδώνει πόρτες. Οι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας που αναλαμβάνουν εργασίες στην Αθήνα,αποτελούν εγγυημένη επιλογή για όλο το 24ωρο, αφού αναλαμβάνουν καθημερινά αμέτρητες εργασίες και βρίσκονται σε επιφυλακή για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχει ένας κλειδαράς κοντά σου, ώστε να φτάσει εγκαίρως στον χώρο σου και να ξεκλειδώσει την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου, ώστε να έχεις πρόσβαση.

Η πλατφόρμας μας, διαθέτει εξειδικευμένους κλειδαράδες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και μπορούν να έρθουν στον χώρο σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πολλοί θεωρούν ότι ο κλειδαράς στην Αθήνα, ξεκλειδώνει απλά πόρτες ή τοποθετείκλειδαριές ασφαλείας, όμως οι επαγγελματίες κλειδαράδες αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα εργασιών στον τομέα της κλειθροποιίας που περιλαμβάνει:

 • Ξεκλείδωμα (σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα, κλειδαριές ασφαλείας,θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας)
 • Αλλαγή κλειδαριών παντός τύπου
 • Τοποθέτηση και επισκευή κλειδαριών
 • Κλειδιά, Λουκέτα, Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια
 • Ενίσχυση υπάρχοντων κλειδαριών και κυλίνδρων
 • Ενίσχυση Πορτών Ασφαλείας
 • Ηλεκτρικό κυπρί
 • Κύλινδροι ασφαλείας
 • Κλειδιά αυτοκινήτων
 • Immobilizer
 • Αντικλείδια
 • Κλειδαριές για γκαράζ και αυτοκίνητα
 • Κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κλειδί αποτυπώσεως

Οι κλειδαράδες στην Αθήνα στο κέντρο, καλούνται να αναλάβουν δράση, σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, στην Αθήνα και μας αποκάλυψαν τους πιο δημοφιλείς λόγους που θα σε επισκεφτεί ο κλειδαράς στην Αθήνα:

Κλείστηκες έξω από το αμάξι

Το να προσπαθήσεις να ανοίξεις μόνος σου την πόρτα του αυτοκινήτου ίσως αποδειχτεί πολύ κοστοβόρο. Η πιθανότητα να χαλάσεις κάτι στο αμάξι σου είναι μεγάλη και αργότερα θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω να το επισκευάσεις από το να είχες απευθυνθεί σε έναν επαγγελματία.

Κλείστηκες έξω από το σπίτι

Έχει σίγουρα συμβεί σε όλους να φεύγουμε αφηρημένοι από το σπίτι και να ξεχνάμε τα κλειδιά μας μέσα. Οι κλειδαράδες είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα σου χωρίς να παιδευτείς και να χάνεις χρόνο.

Έσπασε το κλειδί

Είτε σπάσει πάνω στην κλειδιαριά είτε όχι, ένα σπασμένο κλειδί δημιουργεί πρόβλημα και δεν σου επιτρέπει την είσοδο στο χώρου σου. Αν θες το πρόβλημα να λυθεί άμεσα, απευθύνσου σε έναν επαγγελματία που θα στο αντικαταστήσει άμεσα με καινούργιο.

Χάλασε η κλειδαριά

Μια κλειδαριά μπορεί να χαλάσει από τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος, από κάποια διάρρηξη ή από δικιά μας προσωπική ευθύνη. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η αντικατάσταση της είναι απαραίτητη για την ασφάλειά μας.

Παραβίασαν την κλειδαριά σου

Μερικές φορές είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου, αφού μπορεί κάποιος να προσπάθησε να παραβιάσει την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου όμως δεν μπόρεσε να εισέλθει στον χώρο.Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητο να προχωρήσεις στην αντικατάσταση της κλειδαριάς σου ώστε να είσαι βέβαιος για την ασφάλεια του χώρου σου.

Μία κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να σου προσφέρει την προστασία που έχεις ανάγκη. Οι τιμές στις κλειδαριές ασφαλείας ποικίλλουν και ο καθένας μπορεί να βρει εκείνη που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό του.

Ο κλειδαράς στην Αθήνα, ανά πάσα στιγμή μπορεί να παραδώσει επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και να εξασφαλίσει την προστασία την δική σου και του χώρου σου.  Ακόμη, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν προσφορές για κόστη, σε οποιοδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Εάν δεν θέλεις απλά να βρεις έναν κλειδαρά στην Αθήνα, αλλά επιθυμείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή στους κλειδαράδες, πρέπει να εστιάσεις σε 6 βασικά σημεία:

 • Τι υπηρεσίες προσφέρει ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο κλειδαράς καλύπτουν τις ανάγκες σου;
 • Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου ή η αντικατάσταση των κλειδαριών του αυτοκινήτου;
 • Εξυπηρετεί όλο το 24ωρο ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Ο κλειδαράς που έχεις επιλέξει βρίσκεται στην περιοχή σου;
 • Διαθέτει αξιόλογες κριτικές από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής σε προηγούμενους πελάτες;
 • Μπορεί να κάνει μία εκτίμηση κόστους των υπηρεσιών που θα σου παρέχει;
 • Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επισκευή ή αντικατάσταση της κλειδαριάς ή το ξεκλείδωμα των πορτών;
 • Διαθέτει επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, γραφείο που θα μπορούσες να τον βρεις σε περίπτωση που χρειαστείς τις υπηρεσίες του;

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, απαντούν σε όλα αυτά τα ερωτήματα και μπορούν με βεβαιότητα να εξυπηρετήσουν όλες τις περιοχές της Αθήνας και να εγγυηθούν για την ασφάλεια και την θωράκιση του σπιτιού σου.

Ειδικά, ο κλειδαράς του Douleutaras.gr που εξυπηρετεί την Αθήνα και συνοικίες στο κέντρο, διαθέτει μαζί του εξειδικευμένο εξοπλισμό που θα του δώσει την δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, την στιγμή που το αντιμετωπίζεις.

Επειδή υπάρχει ανάγκη όλο το 24ωρο για άμεση εξυπηρέτηση από τους αξιολογημένους και έμπειρους κλειδαράδες μας, οι ίδιοι οι επαγγελματίες κλειδαράδες φροντίζουν να εξελίσσουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους.

Με την χρήση νέων εργαλείων και με την χρήση κλειδιών και κλειδαριών νέας τεχνολογίας εξασφαλίζουν ένα τέλειο λειτουργικό και ασφαλές αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών.

Σε περίπτωση που θες να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού σου στην Αθήνα, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, συνιστούν την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας που σε συνδυασμό με μία κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας θα κάνει τον χώρο σου απροσπέλαστο.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πολύ σύντομα θα πάρεις προσφορά για τιμές από ένα εξειδικευμένο κλειδαρά στην Αθήνα.

4,84 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες για το 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
341 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση. Καλή τιμή. Καλή συνεννόηση .

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
278 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ ευχαριστημένη.Αμεση επικοινωνία και επισκεψη για μετρηση και προσφορά.Αψογος επαγγελματίας,συνεπής,καθαρή δουλειά!Τον ευχαριστώ π…

Παρασκευή Π.
33 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. Πολύ ευγενικός!

Γ.Κ. Αθηνών
27 αξιολογήσεις

Αλλαγή κλειδαριάς τεθωρακισμένης πόρτας. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος λόγω της άμεσης ανταπόκρισης κι επικοινωνίας.

Σάββας Π.
23 αξιολογήσεις

Ευγενικός συνεπής και καλές τιμές

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Β.
20 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας ευγενεστατος και συνεπής. Επικοινώνησε αμέσως μαζί μας και έστειλε τεχνίτη για να διαπιστώσει τη βλάβη στην γκαραζ…

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας: Λάβε μέτρα!

Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Κλειδόραμα

Δυτικά Προάστια Αθήνας
37 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου και τα κάγκελα, αλλά και τις κλειδαριές, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Παρασκευή Ποιμενίδου

Πειραιάς
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κλειθροποιίας για πάνω από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε!

Κλειθροποιός Αθηνών

Κέντρο Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στο τομέα της κλειθροποιίας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οικονομικές τιμές. Με έδρα την Κυψέλη, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο και έτοιμοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μαγειρίας Χρήστος διαθέτει πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ανοίγματα κλειδαριών και άλλων εργασιών. Επιλέξτε μας για την εργασία σας και θα σε εξασφαλίσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνια σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας!

Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων

Βόρεια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιϊας εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να σας παρέχει την ασφάλεια και την λύση που αναζητάτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Σταμάτης Κορτσιδάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση κλειδαριάς και την παραγωγή κλειδιών. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της κλειθροποιίας και στις πόρτες ασφαλείας, καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Η συνεχής εξέλιξη της επιχείρησής μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και διασφαλίζουμε ποιοτικά αποτελέσματα που δημιουργούν αίσθημα ικανοποίησης και ασφάλειας στους πελάτες μας. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ανταγωνιστικές τιμές!

Λάζαρος Καραμαδούκης

Πειραιάς
8 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας, για τους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Μετά από 17 χρόνια που ασχολούμαστε με γκαραζόπορτες και πόρτες ασφαλείας μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, σε εργασίες που σχετίζονται με τα κλειδιά και τις κλειδαριές του χώρου σας. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας σε κάθε περίπτωση. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας και μετά το πέρας της συνεργασίας μας, είναι κάποια από τα στοιχεία μας που μας έχει διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις τους! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας καλύψουμε σε κάθε σας ανάγκη!

Νίκος Τσαμπανάκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογων κλειδιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κλειθροποιίας και προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας και ανθεκτικότητας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών μας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με άρτια τεχνογνωσία και διασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΑΚΗ

Κέντρο Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας ασχολείται από το 1986 με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε εργασία που χρειάζεστε σχετική με κλειδιά και κλειδαριές. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο, μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Συνδυάζοντας προσιτές τιμές και σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέρουμε ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας. Κύριο μέλημά μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας και για αυτό είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας!

Νίκος Ρουσσάκης

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Εδώ και 25 χρόνια, εγώ και η ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της κλειθροποιίας, με κύριο στόχο την πιο άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό εξυπηρετούμε αξιόπιστα κάθε είδος κλειδιών και κλειδαριών με επαγγελματισμό και συνέπεια. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμπιστευτείτε μας την εργασία σας και το πρόβλημά σας θα λυθεί τη στιγμή που χρειάζεστε!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Νότια Προάστια Αθήνας
4 αξιολογήσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αλλαγή της κλειδαριάς για τις πόρτες του χώρου σας. Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κλειθροποιίας για πολλά, συνεχόμενα χρόνια, και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια, η γνώση και η εμπειρία και παράγουμε το συμφωνημένο αποτέλεσμα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, της αγοράς!

Οδυσσέας Κουνής

Κέντρο Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω να φέρω ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας παντός τύπου. Προσφέρουμε 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Με την 24ωρη λειτουργία μας, σας διαβεβαιώνουμε πως ήμαστε δίπλα σας, να επισκευάσουμε το πρόβλημα σας, μόλις εσείς μας το ζητήσετε. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα των κλειδαριών και των κλειδιών με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα κλειδαριών και κλειδιών ασφαλείας παντός είδους για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης και επαγγελματικής υπηρεσίας, που ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Γιώργος Κρητικός

Νότια Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου για τον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο και μπορεί να αναλάβει και εργασίες που σχετίζονται με τις κλειδαριές σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και εκείνος να μας εμπιστευθεί. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την χρήση μοντέρνων και καλών ποιοτικά υλικών, αλλά και από τις χαμηλές τιμές, που όμως δεν χάνουν από ποιότητα!

Masterlock -

Δυτικά Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογων κλειδιών. Διαθέτουμε εμπειρία που ξεπερνά τα 12 χρόνια, βρισκόμενοι σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη σχετική με άνοιγμα θυρών ή δημιουργία νέων κλειδιών. Η συνέπεια, η πολυετής εμπειρία αλλά και η άριστη εξυπηρέτηση είναι χαρακτηριστικά στοιχεία των εργασιών μας. Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, άμεσα και οικονομικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η εχεμύθεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Σταμάτιος Μαλεκάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα κουφώματα αλουμινίου και στις θωρακισμένες πόρτες και μπορεί να τοποθετήσει και νέες κλειδαριές, για τις πόρτες σας. Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας διαθέτοντας την υψηλότερη τεχνογνωσία στα κουφώματα αλουμινίου και στη θωρακισμένη πόρτα προσφέρουν υψηλού επίπεδου κατασκευαστικές λύσεις, καθώς και άριστη διαχείριση του έργου σας παρέχοντας τις κατάλληλες εξατομικευμένες συμβουλές και παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα ποιοτικό, εγγυημένο και ασφαλές σε προσιτές τιμές.

Ελευθέριος Πολυχρονιάδης

Πειραιάς
1 αξιολόγηση

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στα κουφώματα αλουμινίου και σε κάθε είδους αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας, χώρο, ενώ μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτηση νέων κλειδαριών. Με πολύχρονη εμπειρία, βρισκόμαστε κοντά σας, με σκοπό τη δημιουργία κουφωμάτων άριστης ποιότητας που θα δώσουν μια άλλη οπτική στο χώρο σας, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και λειτουργικότητας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

Δέσποινα Αθανασοπούλου

Βόρεια Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στις κλειδαριές. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας και λειτουργούμε μεθοδικά και οργανωμένα κερδίζοντας το χρόνο σας και παρέχοντάς σας αποτελεσματικές, εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Με εμπειρία από το 1985, επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα, να είστε σίγουροι πως θα εξυπηρετηθείτε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Είμαστε κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΤΣΙΟΣ

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω εργασίες που αφορούν κλειδιά, κλειδαριές και ρολλά, με συνέπεια και ασφάλεια, στην υπηρεσία που παρέχω. Χαρακτηρίζομαι για την την προσοχή που δείχνω στην λεπτομέρεια και την παράδοση έργων υψηλής αντοχής.

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΤΑΒΡΑΖΟΣ

Ροδόπη
3 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας κλειδαράς. Αναλαμβάνω τοθέτηση κλειδαριών ασφαλείας νέου τύπου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  

Φουρνογερα Keys

Νότια Προάστια Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των κλειδιών και των ρολλών. Διαθέτουμε 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα μας και έχουμε αναπτύξει τις υπηρεσίες μας ώστε να εξυπηρετούμε εργασίες που αφορούν κλειδιά immobilizer, κλειδαριές θωρακισμένων, επισκευή ρολλών, τοποθέτηση ρολλών, ροδάκια , κλειδαριές συρόμενων πορτών

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Άλλο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Άλλο
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κλειδιά ΚλειδοExpress
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Επισκευή κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κλειδιά ΚλειδοExpress
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επισκευή κλειδαριάς

Επαγγελματίες Κλειδαράδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές