Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κλειδαράς Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από έναν αξιόπιστο επαγγελματία Κλειδαρά

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία που χρειάζεσαι από τον επαγγελματία κλειδαρά ΔΩΡΕΑΝ.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες κλειδαράδες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε τις προσφορές των κλειδαράδων και επίλεξε την καλύτερη για εσένα!

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
 • Αντικατάσταση κλειδαριάς
 • Τοποθέτηση μηχανισμού κλεισίματος θύρας (σούστα)
 • Άνοιγμα πόρτας
 • Αντικατάσταση μηχανισμών σε θύρες πολυκατοικιών
 • Τοποθέτηση κλειδαριάς
 • Επισκευή κλειδαριάς
 • Άνοιγμα αυτοκινήτου (με κλειδαριά)
 • Αναβάθμιση κλειδαριάς σε ηλεκτρομηχανική
 • Άλλο
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Χρειάζεσαι Κλειδαρά στην Αθήνα; Κάλεσε στο 210 3001414!

Γιατί ποιους λόγους θα χρειαστείς κλειδαρά στην Αθήνα;

Ο κλειδαράς του Douleutaras.gr στην Αθήνα δεν είναι ένας απλός κλειδαράς που ξεκλειδώνει πόρτες. Οι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας που αναλαμβάνουν εργασίες στην Αθήνα,αποτελούν εγγυημένη επιλογή για όλο το 24ωρο, αφού αναλαμβάνουν καθημερινά αμέτρητες εργασίες και βρίσκονται σε επιφυλακή για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχει ένας κλειδαράς κοντά σου, ώστε να φτάσει εγκαίρως στον χώρο σου και να ξεκλειδώσει την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου, ώστε να έχεις πρόσβαση.

Η πλατφόρμας μας, διαθέτει εξειδικευμένους κλειδαράδες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και μπορούν να έρθουν στον χώρο σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πολλοί θεωρούν ότι ο κλειδαράς στην Αθήνα, ξεκλειδώνει απλά πόρτες ή τοποθετείκλειδαριές ασφαλείας, όμως οι επαγγελματίες κλειδαράδες αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα εργασιών στον τομέα της κλειθροποιίας που περιλαμβάνει:

 • Ξεκλείδωμα (σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα, κλειδαριές ασφαλείας,θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας)
 • Αλλαγή κλειδαριών παντός τύπου
 • Τοποθέτηση και επισκευή κλειδαριών
 • Κλειδιά, Λουκέτα, Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια
 • Ενίσχυση υπάρχοντων κλειδαριών και κυλίνδρων
 • Ενίσχυση Πορτών Ασφαλείας
 • Ηλεκτρικό κυπρί
 • Κύλινδροι ασφαλείας
 • Κλειδιά αυτοκινήτων
 • Immobilizer
 • Αντικλείδια
 • Κλειδαριές για γκαράζ και αυτοκίνητα
 • Κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κλειδί αποτυπώσεως

Οι κλειδαράδες στην Αθήνα στο κέντρο, καλούνται να αναλάβουν δράση, σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, στην Αθήνα και μας αποκάλυψαν τους πιο δημοφιλείς λόγους που θα σε επισκεφτεί ο κλειδαράς στην Αθήνα:

Κλείστηκες έξω από το αμάξι

Το να προσπαθήσεις να ανοίξεις μόνος σου την πόρτα του αυτοκινήτου ίσως αποδειχτεί πολύ κοστοβόρο. Η πιθανότητα να χαλάσεις κάτι στο αμάξι σου είναι μεγάλη και αργότερα θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω να το επισκευάσεις από το να είχες απευθυνθεί σε έναν επαγγελματία.

Κλείστηκες έξω από το σπίτι

Έχει σίγουρα συμβεί σε όλους να φεύγουμε αφηρημένοι από το σπίτι και να ξεχνάμε τα κλειδιά μας μέσα. Οι κλειδαράδες είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα σου χωρίς να παιδευτείς και να χάνεις χρόνο.

Έσπασε το κλειδί

Είτε σπάσει πάνω στην κλειδιαριά είτε όχι, ένα σπασμένο κλειδί δημιουργεί πρόβλημα και δεν σου επιτρέπει την είσοδο στο χώρου σου. Αν θες το πρόβλημα να λυθεί άμεσα, απευθύνσου σε έναν επαγγελματία που θα στο αντικαταστήσει άμεσα με καινούργιο.

Χάλασε η κλειδαριά

Μια κλειδαριά μπορεί να χαλάσει από τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος, από κάποια διάρρηξη ή από δικιά μας προσωπική ευθύνη. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η αντικατάσταση της είναι απαραίτητη για την ασφάλειά μας.

Παραβίασαν την κλειδαριά σου

Μερικές φορές είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου, αφού μπορεί κάποιος να προσπάθησε να παραβιάσει την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου όμως δεν μπόρεσε να εισέλθει στον χώρο.Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητο να προχωρήσεις στην αντικατάσταση της κλειδαριάς σου ώστε να είσαι βέβαιος για την ασφάλεια του χώρου σου.

Μία κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να σου προσφέρει την προστασία που έχεις ανάγκη. Οι τιμές στις κλειδαριές ασφαλείας ποικίλλουν και ο καθένας μπορεί να βρει εκείνη που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό του.

Ο κλειδαράς στην Αθήνα, ανά πάσα στιγμή μπορεί να παραδώσει επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και να εξασφαλίσει την προστασία την δική σου και του χώρου σου.  Ακόμη, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν προσφορές για κόστη, σε οποιοδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Εάν δεν θέλεις απλά να βρεις έναν κλειδαρά στην Αθήνα, αλλά επιθυμείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή στους κλειδαράδες, πρέπει να εστιάσεις σε 6 βασικά σημεία:

 • Τι υπηρεσίες προσφέρει ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο κλειδαράς καλύπτουν τις ανάγκες σου;
 • Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου ή η αντικατάσταση των κλειδαριών του αυτοκινήτου;
 • Εξυπηρετεί όλο το 24ωρο ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Ο κλειδαράς που έχεις επιλέξει βρίσκεται στην περιοχή σου;
 • Διαθέτει αξιόλογες κριτικές από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής σε προηγούμενους πελάτες;
 • Μπορεί να κάνει μία εκτίμηση κόστους των υπηρεσιών που θα σου παρέχει;
 • Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επισκευή ή αντικατάσταση της κλειδαριάς ή το ξεκλείδωμα των πορτών;
 • Διαθέτει επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, γραφείο που θα μπορούσες να τον βρεις σε περίπτωση που χρειαστείς τις υπηρεσίες του;

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, απαντούν σε όλα αυτά τα ερωτήματα και μπορούν με βεβαιότητα να εξυπηρετήσουν όλες τις περιοχές της Αθήνας και να εγγυηθούν για την ασφάλεια και την θωράκιση του σπιτιού σου.

Ειδικά, ο κλειδαράς του Douleutaras.gr που εξυπηρετεί την Αθήνα και συνοικίες στο κέντρο, διαθέτει μαζί του εξειδικευμένο εξοπλισμό που θα του δώσει την δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, την στιγμή που το αντιμετωπίζεις.

Επειδή υπάρχει ανάγκη όλο το 24ωρο για άμεση εξυπηρέτηση από τους αξιολογημένους και έμπειρους κλειδαράδες μας, οι ίδιοι οι επαγγελματίες κλειδαράδες φροντίζουν να εξελίσσουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους.

Με την χρήση νέων εργαλείων και με την χρήση κλειδιών και κλειδαριών νέας τεχνολογίας εξασφαλίζουν ένα τέλειο λειτουργικό και ασφαλές αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών.

Σε περίπτωση που θες να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού σου στην Αθήνα, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, συνιστούν την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας που σε συνδυασμό με μία κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας θα κάνει τον χώρο σου απροσπέλαστο.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πολύ σύντομα θα πάρεις προσφορά για τιμές από ένα εξειδικευμένο κλειδαρά στην Αθήνα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες για το 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
299 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος!

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
272 αξιολογήσεις

Ο κύριος Άγγελος επισκεύασε την μπαλκονόπορτά μας, ανταποκρινόμενος άμεσα στην αναζήτησή μας. Ήταν πολύ προσεκτικός, δειχνοντας μεγάλη φρον…

Παρασκευή Π.
33 αξιολογήσεις

άψογος επαγγελματίας και είχε παράλληλα φροντίσει να έχει διαθέσιμα υλικά, για την περίπτωση που η δική μας κλειδαριά, δεν ήταν συμβατή για…

Γ.Κ. Αθηνών
27 αξιολογήσεις

Πολυ καλος επαγγελματιας.

Σάββας Π.
23 αξιολογήσεις

Μου είχε πει πως θα επισκευάσει και μια διαρροή ενός παραθύρου, χωρίς χρέωση, αλλά δεν το έκανε. Ίσως το ξέχασε.

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Β.
20 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας ευγενεστατος και συνεπής. Επικοινώνησε αμέσως μαζί μας και έστειλε τεχνίτη για να διαπιστώσει τη βλάβη στην γκαραζ…

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας: Λάβε μέτρα!

Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Κλειδ.

Κλειδαράς Αθήνα - Δυτικά Προάστια Αθήνας
37 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου και τα κάγκελα, αλλά και τις κλειδαριές, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Παρασκευή Π.

Κλειδαράς Αθήνα - Πειραιάς
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κλειθροποιίας για πάνω από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε!

Κλειθροποιός Α.

Κλειδαράς Αθήνα - Κέντρο Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στο τομέα της κλειθροποιίας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οικονομικές τιμές. Με έδρα την Κυψέλη, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο και έτοιμοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μαγειρίας Χρήστος διαθέτει πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ανοίγματα κλειδαριών και άλλων εργασιών. Επιλέξτε μας για την εργασία σας και θα σε εξασφαλίσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνια σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας!

Γ.Κ. Αθηνών

Κλειδαράς Αθήνα - Βόρεια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιϊας εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να σας παρέχει την ασφάλεια και την λύση που αναζητάτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Σταμάτης Κ.

Κλειδαράς Αθήνα - Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση κλειδαριάς και την παραγωγή κλειδιών. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της κλειθροποιίας και στις πόρτες ασφαλείας, καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Η συνεχής εξέλιξη της επιχείρησής μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και διασφαλίζουμε ποιοτικά αποτελέσματα που δημιουργούν αίσθημα ικανοποίησης και ασφάλειας στους πελάτες μας. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ανταγωνιστικές τιμές!

Επαγγελματίες Κλειδαράδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές