Κλειδαράς Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από έναν αξιόπιστο επαγγελματία Κλειδαρά

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία που χρειάζεσαι από τον επαγγελματία κλειδαρά ΔΩΡΕΑΝ.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες κλειδαράδες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε τις προσφορές των κλειδαράδων και επίλεξε την καλύτερη για εσένα!

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
 • Αντικατάσταση κλειδαριάς
 • Τοποθέτηση μηχανισμού κλεισίματος θύρας (σούστα)
 • Άνοιγμα πόρτας
 • Αντικατάσταση μηχανισμών σε θύρες πολυκατοικιών
 • Τοποθέτηση κλειδαριάς
 • Επισκευή κλειδαριάς
 • Άνοιγμα αυτοκινήτου (με κλειδαριά)
 • Αναβάθμιση κλειδαριάς σε ηλεκτρομηχανική
 • Άλλο
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Χρειάζεσαι Κλειδαρά στην Αθήνα; Κάλεσε στο 210 3001414!

Γιατί ποιους λόγους θα χρειαστείς κλειδαρά στην Αθήνα;

Ο κλειδαράς του Douleutaras.gr στην Αθήνα δεν είναι ένας απλός κλειδαράς που ξεκλειδώνει πόρτες. Οι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας που αναλαμβάνουν εργασίες στην Αθήνα,αποτελούν εγγυημένη επιλογή για όλο το 24ωρο, αφού αναλαμβάνουν καθημερινά αμέτρητες εργασίες και βρίσκονται σε επιφυλακή για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχει ένας κλειδαράς κοντά σου, ώστε να φτάσει εγκαίρως στον χώρο σου και να ξεκλειδώσει την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου, ώστε να έχεις πρόσβαση.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι κλειδαράδες;

Η πλατφόρμα μας, διαθέτει εξειδικευμένους κλειδαράδες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και μπορούν να έρθουν στον χώρο σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πολλοί θεωρούν ότι ο κλειδαράς στην Αθήνα, ξεκλειδώνει απλά πόρτες ή τοποθετείκλειδαριές ασφαλείας, όμως οι επαγγελματίες κλειδαράδες αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα εργασιών στον τομέα της κλειθροποιίας που περιλαμβάνει:

 • Ξεκλείδωμα (σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα, κλειδαριές ασφαλείας,θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας)
 • Αλλαγή κλειδαριών παντός τύπου
 • Τοποθέτηση και επισκευή κλειδαριών
 • Κλειδιά, Λουκέτα, Γραμματοκιβώτια, Χρηματοκιβώτια
 • Ενίσχυση υπάρχοντων κλειδαριών και κυλίνδρων
 • Ενίσχυση Πορτών Ασφαλείας
 • Ηλεκτρικό κυπρί
 • Κύλινδροι ασφαλείας
 • Κλειδιά αυτοκινήτων
 • Immobilizer
 • Αντικλείδια
 • Κλειδαριές για γκαράζ και αυτοκίνητα
 • Κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κλειδί αποτυπώσεως

Οι κλειδαράδες στην Αθήνα στο κέντρο, καλούνται να αναλάβουν δράση, σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς λόγοι που θα σε επισκεφτεί ο κλειδαράς;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, στην Αθήνα και μας αποκάλυψαν τους πιο δημοφιλείς λόγους που θα σε επισκεφτεί ο κλειδαράς στην Αθήνα:
 • Κλείστηκες έξω από το αμάξι Το να προσπαθήσεις να ανοίξεις μόνος σου την πόρτα του αυτοκινήτου ίσως αποδειχτεί πολύ κοστοβόρο. Η πιθανότητα να χαλάσεις κάτι στο αμάξι σου είναι μεγάλη και αργότερα θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω να το επισκευάσεις από το να είχες απευθυνθεί σε έναν επαγγελματία.
 • Κλείστηκες έξω από το σπίτι Έχει σίγουρα συμβεί σε όλους να φεύγουμε αφηρημένοι από το σπίτι και να ξεχνάμε τα κλειδιά μας μέσα. Οι κλειδαράδες είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα σου χωρίς να παιδευτείς και να χάνεις χρόνο.
 • Έσπασε το κλειδί Είτε σπάσει πάνω στην κλειδιαριά είτε όχι, ένα σπασμένο κλειδί δημιουργεί πρόβλημα και δεν σου επιτρέπει την είσοδο στο χώρου σου. Αν θες το πρόβλημα να λυθεί άμεσα, απευθύνσου σε έναν επαγγελματία που θα στο αντικαταστήσει άμεσα με καινούργιο.
 • Χάλασε η κλειδαριά Μια κλειδαριά μπορεί να χαλάσει από τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος, από κάποια διάρρηξη ή από δικιά μας προσωπική ευθύνη. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η αντικατάσταση της είναι απαραίτητη για την ασφάλειά μας.
 • Παραβίασαν την κλειδαριά σου Μερικές φορές είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου, αφού μπορεί κάποιος να προσπάθησε να παραβιάσει την κλειδαριά του σπιτιού ή του γραφείου σου όμως δεν μπόρεσε να εισέλθει στον χώρο.Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητο να προχωρήσεις στην αντικατάσταση της κλειδαριάς σου ώστε να είσαι βέβαιος για την ασφάλεια του χώρου σου.

Μία κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να σου προσφέρει την προστασία που έχεις ανάγκη. Οι τιμές στις κλειδαριές ασφαλείας ποικίλλουν και ο καθένας μπορεί να βρει εκείνη που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό του.

Ο κλειδαράς στην Αθήνα, ανά πάσα στιγμή μπορεί να παραδώσει επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και να εξασφαλίσει την προστασία την δική σου και του χώρου σου.  Ακόμη, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν προσφορές για κόστη, σε οποιοδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Τι να προσέξεις στην επιλογή κλειδαρά;

Εάν δεν θέλεις απλά να βρεις έναν κλειδαρά στην Αθήνα, αλλά επιθυμείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή στους κλειδαράδες, πρέπει να εστιάσεις στα εξής βασικά σημεία:
 • Τι υπηρεσίες προσφέρει ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο κλειδαράς καλύπτουν τις ανάγκες σου;
 • Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου ή η αντικατάσταση των κλειδαριών του αυτοκινήτου;
 • Εξυπηρετεί όλο το 24ωρο ο συγκεκριμένος κλειδαράς;
 • Ο κλειδαράς που έχεις επιλέξει βρίσκεται στην περιοχή σου;
 • Διαθέτει αξιόλογες κριτικές από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής σε προηγούμενους πελάτες;
 • Μπορεί να κάνει μία εκτίμηση κόστους των υπηρεσιών που θα σου παρέχει;
 • Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επισκευή ή αντικατάσταση της κλειδαριάς ή το ξεκλείδωμα των πορτών;
 • Διαθέτει επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, γραφείο που θα μπορούσες να τον βρεις σε περίπτωση που χρειαστείς τις υπηρεσίες του;

 

Οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, απαντούν σε όλα αυτά τα ερωτήματα και μπορούν με βεβαιότητα να εξυπηρετήσουν όλες τις περιοχές της Αθήνας και να εγγυηθούν για την ασφάλεια και την θωράκιση του σπιτιού σου.

Ειδικά, ο κλειδαράς του Douleutaras.gr που εξυπηρετεί την Αθήνα και συνοικίες στο κέντρο, διαθέτει μαζί του εξειδικευμένο εξοπλισμό που θα του δώσει την δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, την στιγμή που το αντιμετωπίζεις.

Επειδή υπάρχει ανάγκη όλο το 24ωρο για άμεση εξυπηρέτηση από τους αξιολογημένους και έμπειρους κλειδαράδες μας, οι ίδιοι οι επαγγελματίες κλειδαράδες φροντίζουν να εξελίσσουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους.

Με την χρήση νέων εργαλείων και με την χρήση κλειδιών και κλειδαριών νέας τεχνολογίας εξασφαλίζουν ένα τέλειο λειτουργικό και ασφαλές αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών.

Σε περίπτωση που θες να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού σου στην Αθήνα, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, συνιστούν την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας που σε συνδυασμό με μία κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας θα κάνει τον χώρο σου απροσπέλαστο.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πολύ σύντομα θα πάρεις προσφορά για τιμές από ένα εξειδικευμένο κλειδαρά στην Αθήνα.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γ.Κ. Αθηνών
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γ.Κ. Αθηνών
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Άλλο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γ.Κ. Αθηνών
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Άλλο
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κλειδιά Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αντικατάσταση κλειδαριάς
Επισκευή κλειδαριάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κλειδιά Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επισκευή κλειδαριάς
4,84 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες για το 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
457 αξιολογήσεις

Συνεπεις σε αυτα που συμφωνησαμε και στην ωρα τους. Πολυ καλη και γρηγορη εξυπηρετηση!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
289 αξιολογήσεις

Καλή και χωρίς χρονοτριβές δουλειά, καλή προσφορά, λίγη ασυνεννοησία στο ραντεβού, αλλά χωρίς άλλες επιτπώσεις, σίγουρα θα τον συνέστηνα κα…

Παρασκευή Ποιμενίδου
33 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Τιμές, δουλειά και χρόνος, σε όλα άψογος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων
27 αξιολογήσεις

Άμεση επικοινωνία μετά την ανάρτηση της εργασίας, ευέλικτος προγραμματισμός για την ώρα και τη μέρα που μπορούσα, αποτελεσματική και γρήγορ…

Σάββας Πασκαλογουλάρης
23 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού του. Κόστος υπηρεσίας αποδεκτό.

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Βουλγαρίδης
20 αξιολογήσεις

Επαγγελματική εξυπηρέτηση σε λογική τιμή.

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας: Λάβε μέτρα!

Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Κλειδαράδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Παρασκευή Ποιμενίδου

Πειραιάς
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κλειθροποιίας για πάνω από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε!

Κλειθροποιός Αθηνών

Κέντρο Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στο τομέα της κλειθροποιίας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οικονομικές τιμές. Με έδρα την Κυψέλη, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο και έτοιμοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μαγειρίας Χρήστος διαθέτει πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ανοίγματα κλειδαριών και άλλων εργασιών. Επιλέξτε μας για την εργασία σας και θα σε εξασφαλίσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνια σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας!

Γενική Κλειδοτεχνική Αθήνων

Βόρεια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιϊας εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να σας παρέχει την ασφάλεια και την λύση που αναζητάτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ακης Καρακουλακίδης

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω εργασίες αντικατάστασης κλειδαριάς και παραγωγής κλειδιών. Οι υπηρεσίες μου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από επισκευή ηλεκτρονικών κλειδαριών μέχρι άνοιγμα θυρών και αυτοκινήτων. Είμαι κλειδαράς για πάνω από μία 10ετία και εργάζομαι με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μου. Προτεραιότητα μου είναι η εξυπηρέτηση σας, παρέχοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Φροντίζω να εξοπλίζομια με τον ατάλληλο εξοπλισμό για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Φροντίζω να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επαγγελματίες Κλειδαράδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές