Κλειδαράδες Αυτοκινήτων

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Κλειδαράδες Αυτοκινήτων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία που χρειάζεσαι από τον επαγγελματία κλειδαρά ΔΩΡΕΑΝ.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες κλειδαράδες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε τις προσφορές των κλειδαράδων και επίλεξε την καλύτερη για εσένα!

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους κλειδαράδες αυτοκινήτων

Ο κλειδαράς αυτοκινήτου είναι ο άνθρωπος που θα σε σώσει κυριολεκτικά τη στιγμή που έχεις παγιδεύσει τα κλειδιά εντός του αυτοκινήτου σου. Η βιασύνη και μια απερίσκεπτη κίνηση μπορεί να σε κάνουν να ξεχάσεις το πολύτιμο αυτό εργαλείο.

Τι γίνεται λοιπόν όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει τα κλειδιά σου και έχεις εγκλωβιστεί έξω από το αμάξι σου; 

Ποιες είναι οι κατηγορίες κλειδαριών αυτοκινήτου;

Ένας εξειδικευμένος κλειδαράς αυτοκινήτων μπορεί να σου προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεσαι ανάλογα με το είδος του κλειδιού του αμαξιού σου.

Τα βασικά είδη κλειδιών που υπάρχουν είναι:

1. Το παραδοσιακό κλειδί αυτοκινήτου

Πρόκειται γι’ αυτό με τη λάμα, το πιο απλό από τα κλειδιά αυτοκινήτων που ανοίγει χειροκίνητα τις πόρτες. Είναι εύχρηστο και καθόλου πολύπλοκο.

2. Το πιο πολύπλοκο κλειδί αυτοκινήτου

Αφορά τα συστήματα πρώτης γενιάς, όπου τα κλειδιά ήταν μέχρι και ξεχωριστά από το χειριστήριο. Ίσως να θυμάσαι κάποια από αυτά σε παλαιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα. Φυσικά, όσο περνούν τα χρόνια τα κλειδιά αυτοκινήτων γίνονται και «πιο προχωρημένα».

3. Το σύγχρονο κλειδί αυτοκινήτου (immobilizer)

Είναι και το πλέον συνηθέστερο, με το τηλεχειριστήριο ενσωματωμένο. Εδώ, το βασικό του τμήμα με το προγραμματιζόμενο μέρος περιέχει στο εσωτερικό του μια ηλεκτρονική πλακέτα που ανταλλάσσει πληροφορίες με τη σχετική ηλεκτρονική μονάδα (immobilizer).

Η πιο σύγχρονη εποχή, θέλει το κλειδί του αυτοκινήτου είναι ένα ενιαίο κι ολοκληρωμένο εξάρτημα. Διαθέτει τηλεχειριστήριο για τις πόρτες, για κλείδωμα ή ξεκλείδωμα, απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση του συναγερμού, συνδυάζεται με το μπουτόν εκκίνησης και διατίθεται σε διάφορα σχήματα ή μορφές, όπως είναι αυτή της κάρτας.

Ποια σημεία πρέπει να προσέξεις αναφορικά με την κλειδαριά του αυτοκινήτου σου;

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο κλειδί που ενδεχομένως έχεις! Διότι αν τα χάσεις κι αν ανήκουν στην πιο προχωρημένη κατηγορία, το κόστος αντικατάστασης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. 

Μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι και αντικατάσταση της ηλεκτρονικής μονάδας του αυτοκινήτου σου ή αποστολή νέου από το εξωτερικό.

Οι τιμές και τα κόστη για ένα νέο κλειδί ποικίλουν. Εξαρτώνται από το μοντέλο του αυτοκινήτου σου και από την πολυπλοκότητα του συστήματος που εμπεριέχεται στο κλειδί.

Γιατί ο κλειδαράς αυτοκινήτου είναι μονόδρομος;

Σε περίπτωση που το κλειδί σου έχει παγιδευτεί εντός του αμαξιού σου, οι κλειδαράδες αυτοκινήτων έρχονται να σου προσφέρουν σωτηρία. 

Με απλές για εκείνους αλλά πολύπλοκες για εμάς κινήσεις, θα ξεκλειδώσουν και πάλι τον τετράτροχο παράδεισο κι αυτοκίνητό σου! Ακόμη μπορούν να σε βοηθήσουν με την επισκευή ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών αυτοκινήτου. 

Όσον αφορά τις τιμές, πρέπει να ξέρεις ότι είναι μακράν χαμηλότερες από αυτές της δημιουργίας ενός νέου κλειδιού.

Όποιου είδους εργασία κι αν χρειάζεσαι, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες κλειδαράδες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν υπεύθυνα και αξιόπιστα. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν οριστικά κάθε πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί αναφορικά με την κλειδαριά αυτοκινήτου σου!

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος από τον κατάλληλο κλειδαρά αυτοκινήτων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από τον καλύτερο επαγγελματία στην περιοχή σου

Γ.Κ. Αθηνών
18 αξιολογήσεις
Αλλαγή κλειδαριάς με νέα με περιστρεφόμενο κύλινδρο
Ακης Κ.
4 αξιολογήσεις
μια χαρά
Μιχάλης Ε.
1 αξιολόγηση
άψογος επαγγελματιας και συνεπείς
Κλειδιά Κ.
10 αξιολογήσεις
έκανε την εργασία που χρειαζόμουν γρήγορα και αποτελεσματικά.
Νίκος Ρ.
5 αξιολογήσεις
Αμεσότητα, συνέπεια και ανάλυση των δυνατών επιλογών και προσφορών, ανάλογα με το κόστος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Κώστας Θ.
53 αξιολογήσεις
Συνεπής,πάρα πολύ καλός στην δουλειά του και γνώστης αυτής σίγουρα θα τον ξαναεπιλεξω.
Σχετικά άρθρα
Οι 4 τροχοί αποτελούν κυριολεκτικά ένα από τα βασικότερα στοιχεία λειτουργίας του αυτοκινήτου. Η κατάσταση τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο
Όλο και περισσότερος κόσμος οδηγείται στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Είναι αλήθεια ότι είναι μια συμφέρουσα κίνηση βραχυπρόθεσμα.
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει