Κηπουροί Μαραθώνας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες κηπουρούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί ελέγχει ένας κηπουρός στην κατασκευή ενός κήπου;

Η κατασκευή και η διαμόρφωση ενός κήπου, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και απαιτεί μελέτη και ερεύνα από έναν εξειδικευμένο κηπουρό. Τα φυτά που θα τοποθετήσεις, είναι σημαντικό να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου και να μην μαραθούν. Εφόσον, μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις τις εργασίες για την κατασκευή ενός κήπου, είναι σημαντικό να ελέγξεις όλες τις παραμέτρους ώστε να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Οι κηπουροί μας, έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες κηπουρικές εργασίες και έχοντας διαμορφώσει αυλές και κήπους σε όλο τον Μαραθώνα, μάς έδωσαν μία λίστα με το τι περιλαμβάνει μία μελέτη για την κατασκευή κήπων.

Στάδια μίας Μελέτης για την Διαμόρφωση Κήπου

  1. Αποφασίζεται ποια χρήση θα εξυπηρετεί ο κήπος. Εάν επιθυμείς να φυτέψεις δέντρα η διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί είναι διαφορετική από να επιλέξεις απλά την τοποθέτηση γκαζόν. Ακόμη, πρέπει να είναι ξεκάθαρο εάν θα υπάρχουν έπιπλα στον κήπο ή ειδικές κατασκευές όπως πέργκολες  ή άλλα συστήματα σκίασης.

  2. Να γίνει εκτίμηση των δυνατοτήτων της αυλής. Άλλα φυτά μπορεί να υποστηρίξει μία μικρή αυλή και άλλα μία μεγάλη. Συνήθως σε μικρές αυλές και κήπους, τοποθετούνται αναρριχώμενα φυτά ώστε να εξοικονομείται χώρος. Αυτό το είδος φυτών, είναι το ίδιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα με τα άλλα φυτά και δέντρα.

  3. Να γίνει μελέτη του εδάφους. Για να φυτευτεί ένα φυτό και να παραμείνει ζωντανό, είναι σημαντικό το έδαφος στο οποίο  φυτεύεται να είναι το κατάλληλο για την ανάπτυξή του. Οι επαγγελματίες κηπουροί, διαθέτουν και γνώσεις γεωπονικής και μπορούν να διαπιστώσουν ποια φυτά ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο χώμα.

  4. Να γίνει ξεκάθαρο εάν υπάρχει η δυνατότητα τακτικής συντήρησης του κήπου. Υπάρχουν φυτά, τα οποία έχουν ελάχιστες απαιτήσεις φροντίδας (πότισμα & κλάδεμα) και άλλα που απαιτούν πολύ προσοχή. Ο κηπουρός, μπορεί να σου προτείνει το είδος των φυτών που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Εφόσον, ολοκληρωθούν τα παραπάνω στάδια ο κηπουρός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις εργασίες για την διαμόρφωση της αυλής του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Είναι φυσικό πέρα από τις εργασίες για την κατασκευή του κήπου να σε απασχολήσει και το κόστος των εργασιών. Το τελικό κόστος, επηρεάζεται από πολλού παράγοντες. Για να έχεις μία ιδέα για τους εκείνους που το επηρεάζουν διάβασε παρακάτω:

  • Το μέγεθος του κήπου
  • Ο αριθμός των φυτών που θα τοποθετηθούν
  • Το είδος των φυτών που θα χρησιμοποιηθούν
  • Ο αριθμός των ατόμων που θα χρειαστεί για την κατασκευή

Οι κηπουροί μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές του Μαραθώνα και αναλαμβάνουν εργασίες κατασκευής, διαμόρφωσης και συντήρησης κήπων για ιδιώτες και επαγγελματίες. Τοποθετούν φυτά και δέντρα που ζωντανεύουν την αυλή και ανανεώνουν την αισθητική της. Οι τιμές στις κατασκευές και συντηρήσεις αυλών, προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις στην καταχώρηση της εργασίας σου και πολύ σύντομα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους και έμπειρους κηπουρούς στον Μαραθώνα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Κηπουροί για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές

Σωτήρης Β.
70 αξιολογήσεις
Άψογος ο Κος Σωτήρης!! Ταχύτατος στην αξιολόγηση της εργασίας και την προσφορά, την επόμενη μέρα είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες με τον ιδα...
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ τυπικός στη δουλειά του και πολύ ευγενικός!
Νίκος Γ.
53 αξιολογήσεις
Ευγενικός και φιλικός. Επαγγελματίας. Ζήτησα κάποια νέα φυτά για την βεράντα μου, είχε ξεκάθαρες προτάσεις. Ανταποκρίθηκε άμεσα και ολοκλ...
Ιωάννης Α.
50 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, φιλικός, ικανός. Άριστες γνώσεις και προτάσεις για τη βεράντα μου. Σίγουρα θα τον προτείνω σε αρκετούς φίλους μου. Ευχ...
ADRIAN M.
42 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Όλα τελεια
Δημήτρης Λ.
42 αξιολογήσεις
Άμεση συνεννόηση και τηρήθηκε η συμφωνία, όπως έπρεπε!
Σχετικά άρθρα
Οι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν στο μυαλό μας, συνήθως, μελαγχολικές εικόνες “γυμνών” δέντρων και ξεραμένων φύλλων.
Τo Douleutaras.gr σου παρουσιάζει τις κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου που δεν πρέπει να παραλείψεις για να είναι ο κήπος σου στην εντέλει
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει