Κηπουροί Μαραθώνας

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί ελέγχει ένας κηπουρός στην κατασκευή ενός κήπου;

Η κατασκευή και η διαμόρφωση ενός κήπου, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και απαιτεί μελέτη και ερεύνα από έναν εξειδικευμένο κηπουρό. Τα φυτά που θα τοποθετήσεις, είναι σημαντικό να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου και να μην μαραθούν. Εφόσον, μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις τις εργασίες για την κατασκευή ενός κήπου, είναι σημαντικό να ελέγξεις όλες τις παραμέτρους ώστε να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Οι κηπουροί μας, έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες κηπουρικές εργασίες και έχοντας διαμορφώσει αυλές και κήπους σε όλο τον Μαραθώνα, μάς έδωσαν μία λίστα με το τι περιλαμβάνει μία μελέτη για την κατασκευή κήπων.

Στάδια μίας Μελέτης για την Διαμόρφωση Κήπου

  1. Αποφασίζεται ποια χρήση θα εξυπηρετεί ο κήπος. Εάν επιθυμείς να φυτέψεις δέντρα η διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί είναι διαφορετική από να επιλέξεις απλά την τοποθέτηση γκαζόν. Ακόμη, πρέπει να είναι ξεκάθαρο εάν θα υπάρχουν έπιπλα στον κήπο ή ειδικές κατασκευές όπως πέργκολες  ή άλλα συστήματα σκίασης.

  2. Να γίνει εκτίμηση των δυνατοτήτων της αυλής. Άλλα φυτά μπορεί να υποστηρίξει μία μικρή αυλή και άλλα μία μεγάλη. Συνήθως σε μικρές αυλές και κήπους, τοποθετούνται αναρριχώμενα φυτά ώστε να εξοικονομείται χώρος. Αυτό το είδος φυτών, είναι το ίδιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα με τα άλλα φυτά και δέντρα.

  3. Να γίνει μελέτη του εδάφους. Για να φυτευτεί ένα φυτό και να παραμείνει ζωντανό, είναι σημαντικό το έδαφος στο οποίο  φυτεύεται να είναι το κατάλληλο για την ανάπτυξή του. Οι επαγγελματίες κηπουροί, διαθέτουν και γνώσεις γεωπονικής και μπορούν να διαπιστώσουν ποια φυτά ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο χώμα.

  4. Να γίνει ξεκάθαρο εάν υπάρχει η δυνατότητα τακτικής συντήρησης του κήπου. Υπάρχουν φυτά, τα οποία έχουν ελάχιστες απαιτήσεις φροντίδας (πότισμα & κλάδεμα) και άλλα που απαιτούν πολύ προσοχή. Ο κηπουρός, μπορεί να σου προτείνει το είδος των φυτών που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Εφόσον, ολοκληρωθούν τα παραπάνω στάδια ο κηπουρός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις εργασίες για την διαμόρφωση της αυλής του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Είναι φυσικό πέρα από τις εργασίες για την κατασκευή του κήπου να σε απασχολήσει και το κόστος των εργασιών. Το τελικό κόστος, επηρεάζεται από πολλού παράγοντες. Για να έχεις μία ιδέα για τους εκείνους που το επηρεάζουν διάβασε παρακάτω:

  • Το μέγεθος του κήπου
  • Ο αριθμός των φυτών που θα τοποθετηθούν
  • Το είδος των φυτών που θα χρησιμοποιηθούν
  • Ο αριθμός των ατόμων που θα χρειαστεί για την κατασκευή

Οι κηπουροί μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές του Μαραθώνα και αναλαμβάνουν εργασίες κατασκευής, διαμόρφωσης και συντήρησης κήπων για ιδιώτες και επαγγελματίες. Τοποθετούν φυτά και δέντρα που ζωντανεύουν την αυλή και ανανεώνουν την αισθητική της. Οι τιμές στις κατασκευές και συντηρήσεις αυλών, προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις στην καταχώρηση της εργασίας σου και πολύ σύντομα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους και έμπειρους κηπουρούς στον Μαραθώνα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Κηπουροί για το 2019

Σωτήρης Β.
79 αξιολογήσεις

Συνεπής και σοβαρός επαγγελματίας.

Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις

Συνεπής, πρόθυμος και καλή δουλειά!

Νίκος Γ.
61 αξιολογήσεις

Ο κύριος Νίκος Γιαννακόπουλος προέβη στην εκτέλεση της εργασίας και η δουλειά του ήταν άψογη. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Ιωάννης Α.
55 αξιολογήσεις

Ευγενικός συνεπής και σωστός επαγγελματιας. εκπληκτική δουλειά. τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Δημήτρης Λ.
43 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση με πολύ καλό και καθαρό αποτέλεσμα. Συνέπεια στη δουλειά και οικονομική εργασία!!

ADRIAN M.
42 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματιας. Εμπειρος, νοικοκυρης, ευγενης. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα σε θεματα κηπων και δενδρων που τον απασχολησα

Σχετικά άρθρα

Top 5 κηπουρικές εργασίες του Σεπτεμβρίου!

Οι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν στο μυαλό μας, συνήθως, μελαγχολικές εικόνες “γυμνών” δέντρων και ξεραμένων φύλλων.

Περισσότερα
Top 5 Κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου!

Τo Douleutaras.gr σου παρουσιάζει τις κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου που δεν πρέπει να παραλείψεις για να είναι ο κήπος σου στην εντέλει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Κηπουροί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Μαραθώνας

Σωτήρης Β. Κηπουροί Μαραθώνας | Κηπουρός - Πετρούπολη
79 αξιολογήσεις
Έχω πολυετή εμπειρία στις κηπουρικές εργασίες. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με ολοκληρωμένες λύσεις!
Νίκος Γ. Κηπουροί Μαραθώνας | Κηπουρός - Νέα Σμύρνη
61 αξιολογήσεις
Η επιχείριση μου ειδικεύεται στα έργα πρασίνου και πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με άρτια τεχνογνωσία. Διαθέτοντας 33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς περιβάλλοντες χώρους.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. Κηπουροί Μαραθώνας | Κηπουρός - Αθήνα
20 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας είναι μια γεωτεχνική εταιρεία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας από το 2003, έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.
Βασίλης Κ. Κηπουροί Μαραθώνας | Κηπουρός - Πειραιάς
13 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου. Οι εξειδικευμένες μας υπηρεσίες αφορούν Διαμόρφωση-Σχεδιασμό κήπων, μπαλκονιών, αίθριων και ταρατσών, Επιλογή φυτικού υλικού, Συντηρήσεις χώρων πρασίνου, Κλαδέματα-Μεταφυτεύσεις, Οικιακούς λαχανόκηπους, Συμβουλευτική και οργάνωση καλλιεργειών, Αυτόματο πότισμα και Πρόγραμμα λιπάνσεων.
Δημήτρης Χ. Κηπουροί Μαραθώνας | Κηπουρός - Περιστέρι
11 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν την σχεδίαση - μελέτη - δημιουργία και συντήρηση χώρων πρασίνου, ενώ αναλαμβάνει και απολυμάνσεις -Απεντομώσεις-Μυοκτονίες. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους αρχιτέκτονες γεωπόνους κηποτέχνες όπου αποκτούμε σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στην αρχιτεκτονική τόπου και την μελέτη- κατασκευή έργων πρασίνου.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει