Καθαρισμός Καμινάδας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Καμινάδας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

2 βασικοί λόγοι που είναι απαραίτητος ο καθαρισμός της καμινάδας

Ο καθαρισμός της καμινάδας, για πολλούς δεν αποτελεί απαραίτητη διαδικασία για την συντήρηση της καμινάδας. Κι όμως, ο καθαρισμός της καμινάδας, είναι βασικό να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο ή μία φορά κάθε δύο χρόνια, ανάλογα με την χρήση της. Οι λόγοι αφορούν την υγεία όσων την χρησιμοποιούν αλλά και την ασφάλεια του χώρου που εξυπηρετεί η καμινάδα.

Υπάρχουν 2 βασικοί λόγοι που είναι απαραίτητος ο καθαρισμός της καμινάδας:

  • Ο καπνός των ξύλων, δημιουργεί αποθέσεις που μικραίνουν την διατομή της καμινάδας και εμποδίζουν τον καπνό από το να διέρχεται. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μην τραβάει η καμινάδα ή να μυρίζει ακόμη και να καπνίζει. Φυσικά, η συσσώρευση καπνού στο εσωτερικό του χώρου μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας σε όσους τον εισπνέουν.
  • Οι αποθέσεις από το καύσιμο των ξύλων, μετατρέπονται σε πίσσα που βρίσκεται κολλημένη στα τοιχώματα της καμινάδας και πολλές φορές ευθύνεται για την φωτιά στην καμινάδα. Η πίσσα είναι εύφλεκτο υλικό και συχνά αρπάζει φωτιά, προκαλώντας ζημιές στις καμινάδες των τζακιών. Σε κάποιες περιπτώσεις, η φωτιά μπορεί να εξαπλωθεί και εκτός της καμινάδας στο υπόλοιπο σπίτι, με κίνδυνο την καταστροφή του σπιτιού αλλά και της ζωής όσων βρίσκονται μέσα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να θεωρείται προαιρετική η συντήρηση και ο καθαρισμός της καμινάδας, αλλά να σχεδιάζεται και να πραγματοποιείται από έμπειρο συνεργείο καθαρισμού καπνοδόχων κάθε χρόνο.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού καπνοδόχων, διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που αποτελείται από ειδικές βούρτσες και κάμερες που φέρνουν ασφαλή και μακροχρόνια αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Η πιο οικονομική προσφορά και καλή δουλειά σε σχέση με τα χρήματα!
Πολύ γρήγορη δουλειά, χωρίς καθυστερήσεις!
Πολύ καλή δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Οι μυρωδιές από τα τζάκια έχουν αρχίσει ήδη να χτυπάνε την πόρτα μας μιας και αυτή την εβδομάδα νιώσαμε τα πρώτα κρύα του χειμώνα.
Κάνει κρύο, καιρός για δύο; Ναι, για σένα και το τζάκι σου. Περίμενες πώς και πώς να χειμωνιάσει για να ανάψεις το τζάκι