20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό


SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών κτιρίων SUPER CLEANING είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας από το 1980 και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον τομέα της. Στόχος μας να παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος. Μπορούμε να προσφέρουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΖΙΔΟΥ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένα στελέχη για την απολύμανση και την απεντόμωση του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντάς σας, οριστικές λύσεις. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη και παράλληλα η παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Τσιλιγκρός - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων. Διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, βρίσκομαι σε θέση να μπορώ να παραδώσω λειτουργικά και αποτελεσματικά έργα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Είμαι στη διάθεση σας και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία TOTAL CLEAN EUROPE, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Βαλαβάνη - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό της αγοράς (πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης έως 150bar, κρυσταλοποίησης και ατμού έως 170°C). Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ναπολέων Μερκούρης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η καθαριότητα του χώρου σας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες μας. Είμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας και φροντίζουμε έτσι ώστε να φέρνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στον χώρο σας. Με απόλυτη υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που χρειάζεστε. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας Νικόλαος Ρούσης, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας παντός τύπου εργασίες για μια άριστη εικόνα της οικίας η της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αλλά και απολυμάνσεις του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινα Σκολιδου **Sparkie** - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, Sparkie , είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Βρισκόμαστε στον χώρο της καθαριότητας εδώ και μερικά χρόνια και αναλαμβάνουμε την μηνιαία καθαριότητα των επαγγελματικών σας χώρων, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας απορρυπαντικά φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον και το άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε επαγγελματικό χώρο μικρό ή μεγάλο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΥΤΣΟΛΙΑΣ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, General Cleaning Services, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε 15ετή εμπειρία στον κλάδο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την αποτελεσματική δουλειά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3 ΑΑΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, 3ΑΑΑ, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και κτιρίων. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμούς από το 2001 καθώς και υπηρεσίες συντήρησης κτιρίων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία τα οποία διακρίνονται για την οργάνωση και την τεχνογνωσία, ενώ εγγυώνται, παράλληλα, το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Καστρινός - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, σε όλα τα στάδια.Το τεχνικό μου γραφείο έχει εδραιώσει την παρουσία του στον μελετητικό και κατασκευαστικό χώρο από το έτος 1999, και εγώ με την πείρα μου έχω ασχοληθεί με αμέτρητους χώρους τους οποίους φροντίζω πάντα να παραδίδω στους πελάτες όπως ακριβώς τους επιθυμούν. Μαζί με την ομάδα μου χρησιμοποιώ υλικά εξαιρετικής ποιότητας και διαμορφώνουμε τον χώρο με στυλ και άνεση. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρωμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Χολαργός Αττική 155 61

Διαθέτω την εμπειρία και την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών για να προσφέρω οριστικές λύσεις στην απεντόμωση και απολύμανση του χώρου σας. Αναλαμβάνω και τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LT CLEAN - Γιώργος Κανταρτζής - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε κοντά σας από το 2001, όποτε μας χρειάζεστε, όταν μας χρειάζεστε, παρέχοντας όλες τις βασικές και ειδικές υπηρεσίες καθαρισμού για οποιοδήποτε μέγεθος εμπορικής ή προσωπικής ιδιοκτησίας. Εξασφαλίζουμε την άριστη καθαριότητα των χώρων σας σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Στόχος μας να διατηρούμε την επιχείρηση ή την οικία σας άψογη, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας και λειτουργώντας με φιλικότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων  - 20 Επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…