20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό


ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΖΙΔΟΥ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένα στελέχη για την απολύμανση και την απεντόμωση του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντάς σας, οριστικές λύσεις. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη και παράλληλα η παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Τσιλιγκρός - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων. Διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, βρίσκομαι σε θέση να μπορώ να παραδώσω λειτουργικά και αποτελεσματικά έργα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Είμαι στη διάθεση σας και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών κτιρίων SUPER CLEANING είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας από το 1980 και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον τομέα της. Στόχος μας να παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος. Μπορούμε να προσφέρουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία TOTAL CLEAN EUROPE, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

''Ιριδα '' - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Γέρακας Αττική 153 44

Η ομάδα μας αποτελείται απο πολύ έμπειρους συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στο τομέα του καθαρισμού. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Βαλαβάνη - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό της αγοράς (πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης έως 150bar, κρυσταλοποίησης και ατμού έως 170°C). Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ναπολέων Μερκούρης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η καθαριότητα του χώρου σας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες μας. Είμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας και φροντίζουμε έτσι ώστε να φέρνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στον χώρο σας. Με απόλυτη υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που χρειάζεστε. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας Νικόλαος Ρούσης, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας παντός τύπου εργασίες για μια άριστη εικόνα της οικίας η της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αλλά και απολυμάνσεις του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Katharises .gr - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το Katharises.gr προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού για τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των καθαρισμών και διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και υπερσύγχρονο στόλο από αυτοκίνητα και μηχανήματα καθαριότητας. Σε συνδυασμό με χρήση οικολογικών υλικών, διασφαλίζουμε πως θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανωλης Καραγιαννακης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών καθαρισμού του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΥΤΣΟΛΙΑΣ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, General Cleaning Services, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε 15ετή εμπειρία στον κλάδο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την αποτελεσματική δουλειά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

carpet-asos - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Ίλιον Αττική 131 21

H Carpet-Asos αναλαμβάνει καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών και διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πανέτοιμο να σας εξυπηρετήσει με το πρόβλημα σας. Σε κάθε μας εργασία, μας χαρακτηρίζει το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευτείτε την καθαριότητα του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων  - 20 Επαγγελματίες