20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό


ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΖΙΔΟΥ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένα στελέχη για την απολύμανση και την απεντόμωση του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντάς σας, οριστικές λύσεις. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη και παράλληλα η παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών κτιρίων SUPER CLEANING είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας από το 1980 και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον τομέα της. Στόχος μας να παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος. Μπορούμε να προσφέρουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ρούσσος - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Δάφνη Αττική 172 35

Η επιχείρηση R CLEAN δραστηριοποιείται για 9 χρόνια στους Βιολογικούς Καθαρισμούς, Καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων & στους Καθαρισμούς Χαλιών. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον καθαρισμό του χώρου σας και εγγυόμαστε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία TOTAL CLEAN EUROPE, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

''Ιριδα '' - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Γέρακας Αττική 153 44

Η ομάδα μας αποτελείται απο πολύ έμπειρους συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στο τομέα του καθαρισμού. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Βαλαβάνη - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό της αγοράς (πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης έως 150bar, κρυσταλοποίησης και ατμού έως 170°C). Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ναπολέων Μερκούρης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η καθαριότητα του χώρου σας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες μας. Είμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας και φροντίζουμε έτσι ώστε να φέρνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στον χώρο σας. Με απόλυτη υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που χρειάζεστε. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας Νικόλαος Ρούσης, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας παντός τύπου εργασίες για μια άριστη εικόνα της οικίας η της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αλλά και απολυμάνσεις του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Biofresh Βιολογικοί Καθαρισμοί - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Biofresh, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Σε κάθε εργασία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις και iso από την Kärcher. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3 ΑΑΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, 3ΑΑΑ, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και κτιρίων. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμούς από το 2001 καθώς και υπηρεσίες συντήρησης κτιρίων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία τα οποία διακρίνονται για την οργάνωση και την τεχνογνωσία, ενώ εγγυώνται, παράλληλα, το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ ΝΤΡΑΖΙΟΥ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Γαλάτσι Αττική 111 47

H επιχείρησή μου διαθέτει εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης και γενικής καθαριότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Αναλαμβάνουμε και υπηρεσίες διαχείρησης και έκδοσης των μηνιαίων κοινοχρήστων σας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η πλήρης ευχαρίστηση των πελατών μας καθαρούς χώρους

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Micro Clean - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και κτιρίων. Τα συνεργεία καθαρισμού μας, είναι σε θέση να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες που παρουσιάζονται στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από μεράκι και σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μας. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και θα σας ανταμείψουμε με μία προσφορά που θα ταιριάζει σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων  - 20 Επαγγελματίες