20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία e-shop

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2017 για κατασκευή e-shop

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για κατασκευή e-shop


Γιώργος Κωνσταντινίδης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστότοπων και E-Shop. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες, την πολιτική και το προφίλ της εταιρείας σας. Βασικός στόχος είναι οι πελάτες να μην είναι περιστασιακοί ενώ ταυτόχρονα να πραγματοποιείται άνοδος της επιχείρησης σας. Προσφέρουμε λύσεις e-Commerce με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Αρβανίτης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας είναι το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας Naftilos Technology Stores, αναλαμβάνοντας δημιουργία E-Shop αλλά και άλλου είδους ιστοτόπων για επιχειρήσεις. Διαθέτουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτηση έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την υλοποίηση εφαρμογών μιας επιχείρησης για το διαδίκτυο. Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να υλοποιήσουν τόσο μία απλή εφαρμογή ιστοσελίδας, όσο και περισσότερο σύνθετα και πολύπλοκα projects που απαιτούν συνδυασμό πολλών τεχνολογιών και διαφορετικών πλατφορμών υλοποίησης. Αντιμετωπίζουμε τα στάδια υλοποίησης ενός ιστότοπου ως μοναδικά και συνεργαζόμαστε πάντοτε ενεργά με τους πελάτες μας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να καλύπτει τις προσδοκίες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DreamCity Designs - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2013, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και eshop. Ο μοναδικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και online καταστημάτων. Η αισθητική, το περιεχόμενο, η εύκολη πρόσβαση και πλοήγηση, αποτελούν για εμάς κύριο μέλημα μας. Εάν και εσείς έχετε υψηλές απαιτήσεις ως προς την δημιουργία της διαδικτυακής σας εικόνας, και την ανάδειξη των ανταγωνιστικών σας πλεονεκτημάτων, τότε η εταιρεία μας είναι η ιδανικότερη επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την κατασκευή E-Shop. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και δημιουργίας ιστοσελίδων. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και το μεράκι και η αγάπη σε αυτό που κάνουμε, μας παρακινούν να δίνουμε πάντα την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στους πελάτες μας καθώς και τις καλύτερες οικονομικές τιμές.Μας χαρακτηρίζει το ήθος και ο σεβασμός απέναντι στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και θέλουμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ώστε να καλύπτουμε και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για να βρούμε την ασφαλέστερη και πιο αποδοτική για εσάς λύση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ESOLUTION IKE - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας αποτελεί μια από τις καλύτερες ελληνικές Web Agency εταιρείες, η οποία βοηθάει τα νέα brands να εξελιχθούν χρησιμοποιώντας νέες και καινοτόμες προσεγγίσεις marketing, ενώ διακρινόμαστε από την πολυετή εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. έχουμε δημιουργήσει πληθώρα e-shop, για πολλές εταιρείες. Οι γνώσεις μας στη διαφήμιση, τα media και την ανάπτυξη δημιουργικού περιεχομένου, σε συνδυασμό με τι εξειδικευμένες γνώσεις μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αυξάνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των πελατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, είναι σε θέση να μπορεί να δώσει τις καλύτερες συμβουλές για τη σωστή προώθηση της εταιρίας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες και μπορώ να κατασκευάσω με επιτυχία ένα όμορφο αισθητικά, αλλά και λειτουργικό και εύκολο στη χρήση e-shop, πάντα σεβόμενος τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οδυσσέας Καρύπης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα ένα e-shop για να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας μέσω της δύναμης του διαδικτύου. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε το e-shop σας στα social media και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Wise - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και μπορούμε να αναλάβουμε και την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια με μεγάλους πελάτες και σε μεγάλα projects. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες Digital Marketing και web consulting με τρόπο τέτοιο που θα είναι κέρδος και για τις δύο μεριές. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι οι προσιτές τιμές και η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με ότι έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Μαυροειδή - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Προγραμματισμού και του Digital Marketing. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων για περισσότερες από 10 εταιρίες, είμαι σε θέση να αναλάβω είτε την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, είτε να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Θέλετε να αποκτήστε νέους πελάτες με την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας; Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης Δημολιάτης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την δημιουργία του E-Shop του μαγαζιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της γραφιστικής και της σχεδίασης ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων για χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να προσφέρω καινοτόμες ιδέες και αισθητικά όμορφα αποτελέσματα. Θα βρίσκομαι κοντά σας, σε ό,τι χρειαστείτε σχετικά με τη δουλειά που μου έχετε αναθέσει, τηρώντας τα προσυμφωνηθέντα. Παραδίδω έγκαιρα το έργο σας, με σεβασμό στις ανάγκες σας και στον προυπολογισμό σας.Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργώ διακρίνονται από λειτουργικότητα, χρηστικότητα και συμφωνούν με την εταιρική σας φιλοσοφία. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,e-shop και custom λογισμικού.Σε κάθε μας project αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη και την εκπαίδευση των χρηστών.Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτυακού marketing και S.E.O.-βελτιστοποίησης ιστοσελίδων. Τα e-shop που δημιουργούμε διακρίνονται από φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και στόχος μας η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πελατοκεντρικά και γίνομαι συνέταιρος και συνεργάτης σας διασφαλίζοντας την επιτυχία, ακούγοντας κάθε ανάγκη σας. Μαζί, θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχουμε υπηρεσίες και ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και eshop. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχει, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τσορός - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μεταξύ πληθώρας διαδικτυακών εργασιών, παρέχουμε και ολοκληρωμένη κατασκευή εταιρικού ηλεκτρονικού καταστήματος, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την επιτυχία της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην εκάστοτε εργασία, αλλά και στο πρόσωπο του πελάτη. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σχετικές με την κατασκευή E-Shop. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό και στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, αυξάνοντας την απόδοση και την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους. Εξελισσόμαστε συνεχώς δημιουργώντας νέες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο τις πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, αυξάνοντας την απόδοση και παραγωγικότητα της επιχείρησής τους αποκτώντας έναν σύμμαχο- συνεργάτη που θα τους προσφέρει υπηρεσίες, με αξιοπιστία, συνέπεια και ειλικρίνεια. Είμαστε στη διάθεση σας να δώσουμε λύση στις ανησυχίες σας, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σκούφος - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα προβολής και δημιουργικού σχεδιασμού, στην κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε την εταιρική σας εικόνα με βάση τους στόχους σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις σημαντικότερες πτυχές των προϊόντων, των υπηρεσιών σας,καθώς και την κατηγορία των πελατών στους οποίους απευθύνεστε.Επιλέξτε μας για μόνιμη και επαγγελματική λύση, στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κατασκευή e-shop  - 20 επαγγελματίες