Κάμερες Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάμερες Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα πάντα για τις κάμερες ασφαλείας!

Με τα επίπεδα εγκληματικότητας ολοένα να αυξάνονται, οι κάμερες ασφαλείας είναι το μυστικό που πρέπει να ξέρεις. Αν ψάχνεις και εσύ να βρεις τρόπο να προστατέψεις τον προσωπικό σου χώρο, ήρθε η ώρα να σκεφτείς αυτή την εξαιρετική επιλογή.

Τα συστήματα ασφαλείας, που υπάρχουν για το σπίτι ή την επιχείρησή σου είναι πολλά, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι κάμερες ασφαλείας και οι κάμερες παρακολούθησης όμως, έχουν όλα τα εφόδια να σου προσφέρουν την εγγύηση ασφάλειας που αναζητάς.

Γιατί να εγκαταστήσεις κάμερες ασφαλείας;

Ο προφανής λόγος, είναι ότι σου προσφέρουν την προστασία που έχεις ανάγκη να νιώθεις στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Παρακάτω, όμως θα βρεις και μερικούς ακόμη λόγους που η τοποθέτησή της σε συμφέρει:

  • Μπορούν να εγκατασταθούν πολύ εύκολα.
  • Μπορείς να βρεις κάμερες ασφαλείας σε διάφορα κόστη, που να ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς
  • Αποτελούν το βασικότερο αποτρεπτικό μέσο των διαρρηκτών, καθώς οι κάμερες παρακολούθησης με καταγραφικό μπορούν εύκολα να οδηγήσουν στη σύλληψη τους.
  • Προσφέρουν ένα ξεχωριστό αίσθημα ασφάλειας.
  • Υπάρχουν πολλά είδη για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα.

Το τελευταίο αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες διευκολύνσεις που παρέχουν οι κάμερες ασφαλείας. Η ποικιλία που υπάρχει είναι πραγματικά μεγάλη και μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με το χαρακτηριστικό το οποίο σε ενδιαφέρει ή το κόστος που θες να έχουν.

Τι επιλογές έχεις στις κάμερες ασφαλείας;

Τα είδη καμερών ασφαλείας που μπορείς να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο είναι πολλά και διαθέτουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Για να σε βοηθήσουμε να σχηματίσεις μια πρώτη εικόνα, συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα και πιο διαδεδομένα:

Κάμερες ασφαλείας Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου:Ανάλογα με τον χώρο εγκατάστασης τους, οι κάμερες διακρίνονται σε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η διαφορά τους συνήθως βρίσκεται στην αντοχή που παρουσιάζουν στις καιρικές συνθήκες και λοιπές καταπονήσεις. Είναι λογικό ότι αν θες μια κάμερα για το εσωτερικό του σπιτιού σου, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις λεφτά για επιπλέον χαρακτηριστικά όπως είναι τα προστατευτικά περιβλήματα ή οι θερμαντικές διατάξεις.

Κρυφές κάμερες ή Κάμερες Παρακολούθησης: Όπως φαίνεται και από το όνομα τους είναι κάμερες παρακολούθησης που κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προδίδουν τη λειτουργία τους.

Ψεύτικες κάμερες ασφαλείας:Το είδος αυτό έχει κυρίως αποτρεπτικό χαρακτήρα. Έχουν αρκετά χαμηλότερο κόστος από τις κανονικές κάμερες και μπορούν να λειτουργήσουν μόνο σαν φόβητρο για τους πιθανούς διαρρήκτες που δεν γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικες.

Κάμερες ασφαλείας με ημερήσια, νυχτερινή λήψη ή υπέρυθρη ακτινοβολία: Οι κάμερες αυτές διακρίνονται με βάση τις συνθήκες φωτισμού στις οποίες ανταποκρίνονται. Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις κάμερες που θα λειτουργούν ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι ή που θα λειτουργούν μόνο σε συνθήκες επαρκούς φωτισμού.

Box, Bullet και Dome κάμερες: Οι Box και Bullet κάμερες αποτελούν τα πιο συνηθισμένα είδη και έχουν τη κλασσική μορφή με τις Bullet να είναι λίγο πιο μικρές. Έχουν εύκολη τοποθέτηση και είναι κατάλληλες για την παρακολούθηση μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Οι Dome είναι οι κάμερες που έχουν τη μορφή μιας μικρής φούσκας, που αποτελεί το προστατευτικό τους περίβλημα ενάντια σε βανδαλισμούς.

Τα παραπάνω αποτελούν μερικά μόνο από τα πολλά είδη καμερών παρακολούθησης που υπάρχουν και μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Στην πλατφόρμας μας, θα βρεις αξιολογημένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να σε γλυτώσουν από την ταλαιπωρία να βρεις την καταλληλότερη για σένα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλα τα είδη των καμερών ασφαλείας και παρακολούθησης και τις τοποθετήσουν όπου χρειάζεσαι. Λαμβάνοντας υπόψιν τους χαρακτηριστικά όπως την ανάλυση εικόνας που επιθυμείς, τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης και τη χρήση που θα έχουν, θα σου εξασφαλίσουν το σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου.

Με λίγα μόνο κλικ μπορείς να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του προσωπικού σου χώρου και των δικών σου ανθρώπων. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος τοποθέτησης καμερών ασφαλείας.

Είδη Καμερών Ασφαλείας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ευγένεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα!
Ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Λόγω της ποιότητας της δουλειάς του πέραν του συναγερμού του αναθέσαμε και επιπλέον ηλεκτρολογικές εργασίες που ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!
Ήρθαν αμέσως και μας το ρύθμισε αμέσως. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε
Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια
Σχετικές υπηρεσίες