Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα Θεσσαλονίκη

Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα Θεσσαλονίκη. Βρες Αξιολογημένους Τεχνικούς για Εγκατάσταση, Επισκευή, Συντήρηση Θυροτηλεφώνων. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Επισκευή
 • Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: CTC, Vitex, δεν γνωρίζω
 • Δε γνωρίζω
 • BPT
 • Urmet
 • Bitron
 • Vitex
 • Elvox
 • Tegui
 • CTC
 • CTI
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Θυροτηλεοράσεις - θυροτηλέφωνα Θεσσαλονίκη

Τα θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη, είτε πρόκειται για συστήματα σπιτιών ή επαγγελματικών χώρων, κάνουν την καθημερινότητά μας πιο άνετη, αλλά και πιο ασφαλή. Ειδικά με τις θυροτηλεοράσεις υψηλής ποιότητας, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ελέγχεις ποιος έρχεται στο κτίριό σου. Έτσι, η εγκατάσταση θυροτηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει πολύ δημοφιλής υπηρεσία.

Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας στη Θεσσαλονίκη, καθημερινά αναλαμβάνουν εργασίες για θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις. Από την εγκατάσταση και σωστή σύνδεση, μέχρι την επισκευή τυχόν βλάβης, έχουμε σίγουρα τον άνθρωπο που χρειάζεσαι για την εργασία σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Έχει μόνο λίγες σύντομες ερωτήσεις και θα μας βοηθήσει να σου βρούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες για θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη, για να σου δώσουν προσφορές!

Ποιο θυροτηλέφωνο - θυροτηλεόραση είναι κατάλληλο για το κτίριό σου;

Αν δεν γνωρίζεις τι είδους συσκευή χρειάζεσαι ή σε δυσκολεύει η επιλογή μάρκας, υπάρχει λύση. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας μπορούν να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με ποιοτικά θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβουν την άμεση εγκατάσταση, στις πιο προσιτές τιμές. 

Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις τα θυροτηλέφωνα και οι θυροτηλεοράσεις έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, που εξασφαλίζουν ότι κάνεις μια σωστή επένδυση για το χώρο σου. Για ό,τι κι αν χρειαστείς, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που χρειάζεσαι για την ασφάλεια του κτιρίου.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θυροτηλεοράσεις;

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι και ηλεκτρονικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις:

 • Οι θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν μόνιτορ ανοιχτής ακρόασης, κάμερα νυχτερινής λήψης, δυνατότητα ανοίγματος της κάμερας της εισόδου χωρίς να έχει δεχτεί κλήση, έγχρωμο μόνιτορ κ.α.

 • Τα θυροτηλέφωνα με κάμερα, αποτελούν πρώτη επιλογή, ειδικά για πολυκατοικίες, καθώς εξυπηρετούν όλα τα διαμερίσματα και οι ένοικοι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας οπτική επαφή των ατόμων που εισέρχονται στην πολυκατοικία.

 • Οι θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, επίσης είναι αρκετά δημοφιλείς,καθώς παρέχουν δυνατότητες σύνδεσης με κινητές συσκευές αλλά και άμεσης εντολής μέσω των κινητών συσκευών. Ακόμη, καταγράφουν βίντεο αλλά και εικόνες των ατόμων που βρίσκονται στην είσοδο της πολυκατοικίας και τα αποθηκεύουν, ώστε ο καθένας να μπορεί να δει ποιος τον επισκέφτηκε τις ώρες που απουσίαζε.

Ποιες υπηρεσίες για θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

 • Τοποθέτηση θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης

 • Σύνδεση συστήματος θυροτηλεόρασης

 • Αντικατάσταση παλιού θυροτηλεφώνου

 • Επισκευή θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης

 • Συντήρηση θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης

Και φυσικά, οι τεχνικοί μας είναι δίπλα σου, για να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες χρήσης για το θυροτηλέφωνο ή τη θυροτηλεόρασή σου. Για όποια εργασία κι αν χρειάζεσαι, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη, για να σου δώσουν προσφορές! 

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για εγκατάσταση θυροτηλεφώνου στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς θυροτηλεφώνων στη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και την επισκευή συστημάτων. Θα φροντίσουν να σου παρέχουν το ιδανικό σύστημα, ειδικά για τις ανάγκες σου, στην πιο προσιτή τιμή. Επίσης, θα αναλάβουν την εγκατάσταση - σύνδεση, με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Αν θέλεις να εγκαταστήσεις θυροτηλέφωνα ή θυροτηλεοράσεις στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους τεχνικούς για την εργασία σου, σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης!

4,67 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύτηκαν τους Ηλεκτρολόγους μας για Θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρετζέπης Δημήτρης
61 αξιολογήσεις

Πολυ γρήγορος και αποτελεσματικός, θα τον ξαναπροτιμησω

Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις
60 αξιολογήσεις

Πολυ καλή και άμεση εξυπηρέτηση! Επαγγελματίας!

Στυλιανός Κατσούλης
48 αξιολογήσεις

Ο Στελιος ηταν στην ωρα του με εναν συναδελφο και τελειωσε γρηγορα. Μονον που ενω ειχαμε συμφωνησει 80Ε ζητησε 110 (χωρις ΦΠΑ κλπ.). Ειχα κ…

Αφοί Τριανταφυλλίδη
43 αξιολογήσεις

Ο καλύτερος με διάφορα!. Απίστευτη εξυπηρέτηση! Προσπάθησε να με βοηθήσει απ το πρώτο λεπτό στο τηλέφωνο ώστε να μη χρειαστεί καν να έρθει.…

Χρήστος Τσιάπος
36 αξιολογήσεις

Καταπληκτικός επαγγελματίας, συνεπής ήρθε ακριβώς στην ώρα που είχαμε ορίσει, ευγενικός, εξυπηρετικός και πολύ καλός στη δουλειά του. Τον σ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Αστέριος Βελισσάρης
35 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας τυπικος και σωστος στη δουλεια του,

Σχετικά άρθρα

Οι 3 συχνότερες ηλεκτρολογικές βλάβες και ο οδηγός αντιμετώπισης τους!

Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες.

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για θυροτηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει σε όλη τη Θεσσαλονίκη

"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ

Πειραιάς
138 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια σε ό,τι αφορά τα οπτικοακουστικά συστήματα. Έχουμε ως βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε για εσάς την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης για την ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για την εκτέλεση άμεσων άριστων αποτελεσμάτων!

Ιωάννης Αρμπής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, όπου συνδυάζει ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του θυροτηλεφώνου σας με νέο, την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του. Για σύγχρονα και ασφαλή συστήματα, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά!

Βασίλειος Τσαφάς

Νότια Προάστια Αθήνας
182 αξιολογήσεις

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά τα οπτικοακουστικά συστήματα. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών και άρτια τεχνογνωσία, μπορώ να δώσω αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυώμαι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Marx Electrical & Electronic Services Χάρης Μαρκάκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες σας και σας παρέχουμε την ασφάλεια που επιθυμείτε. Είμαστε έτοιμοι, καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Διονύσης Σκαλτσής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Διονύσης Σκαλτσής και είμαι έμπειρος επαγγελματίας πληροφορικής. Μέσω της διείσδυσης της πληροφορικής σε κάθε εφαρμογή ασφαλείας έχω την δυνατότητα  εγκατάστασης σύγχρονων θυροτηλεοράσεων και συστημάτων ασφαλείας.

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Security S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Ναι Κόστος: 45,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αφοί Τ & Α
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 50,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Security S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 80,00€
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αφοί Τ & Α
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 40,00€
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 36,00€