Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα - Κεραίες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τις τις θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα

Οι θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα είναι από τα σημαντικότερα οπτικοακουστικά συστήματα που διευκολύνουν την καθημερινότητά εξασφαλίζοντας την επικοινωνία μας με το εξωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου, ενισχύοντας παράλληλα την προστασία μας.

Η εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων, γίνεται άμεσα και υπάρχουν αμέτρητες επιλογές με βάση τις ανάγκες που επιθυμεί ο κάθε ιδιώτης να καλύψει.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη θυροτηλεφώνων που εξυπηρετούν κάθε είδος κατοικίας.

Πολλοί αναζητούν θυροτηλεοράσεις μονοκατοικίας, θυροτηλεοράσεις πολυκατοικίας, ασύρματες θυροτηλεοράσεις και θυροτηλεοράσεις γραφείων.

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι και ηλεκτρονικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις:

  • Οι θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν μόνιτορ ανοιχτής ακρόασης, κάμερα νυχτερινής λήψης, δυνατότητα ανοίγματος της κάμερας της εισόδου χωρίς αν έχει δεχτεί κλήση, έγχρωμο μόνιτορ κ.α.
  • Τα θυροτηλέφωνα με κάμερα, αποτελούν πρώτη επιλογή ειδικά για πολυκατοικίες καθώς εξυπηρετούν όλα τα διαμερίσματα και οι ένοικοι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας οπτική επαφή των ατόμων που εισέρχονται στην πολυκατοικία.
  • Οι θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, επίσης είναι αρκετά δημοφιλείς,καθώς παρέχουν δυνατότητες σύνδεσης με κινητές συσκευές αλλά και άμεσης εντολής μέσω των κινητών συσκευών. Ακόμη, καταγράφουν βίντεο αλλά και εικόνες των ατόμων που βρίσκονται στην είσοδο της πολυκατοικίας και τα αποθηκεύουν ώστε ο καθένας να μπορεί να δει ποιος τον επισκέφτηκε τις ώρες που απουσίαζε.

Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να αναλάβουν την εξειδικευμένη τοποθέτηση των θυροτηλεφώνων, των κεραίων και των θυροτηλεοράσεων καθώς και την άμεση επισκευή ή αντικατάστασή τους. Η επισκευή των θυροτηλεοράσεων, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και αποτελεσματικά και να τεθεί και πάλι σε λειτουργία όλο το σύστημα, ώστε να μην μείνει απροστάτευτος ο χώρος.

Είτε επιθυμείς εργασίες αντικατάστασης του παλαιού συστήματος θυροτηλεφώνου ή θυροτηλεόρασης, είτε επιθυμείς επισκευή ή μετατροπής του συστήματος θυροτηλεόρασης που διαθέτεις την συγκεκριμένη στιγμή, στην πλατφόρμας μας υπάρχουν αξιόπιστοι επαγγελματίες που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να πάρεις προσφορές για τιμές στις θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα από πιστοποιημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Πασχάλης Διαμάντης
37 Αξιολογήσεις
Άψογος, γρήγορος, αποτελεσματικός και έντιμος!
Δημήτρης - Δημοσθένης Ρωσίδης
39 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός και ευγενικός επαγγελματίας!
Ηλεκτρονική Λύση
7 Αξιολογήσεις
Καλά όλα!
Χρήστος Κονίδας
3 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, σωστοί επαγγελματίες και άνθρωποι!
Δημήτρης Μπάμπης
18 Αξιολογήσεις
Πολύ καλοί ο κύριος Δημήτρης και ο νεαρός που δούλευαν μαζί! Πολύ εξυπηρετικοί! Συστήνονται ανεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ πολύ!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
7 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός, συνεννοήσιμος και καλή τιμή!
Σχετικά άρθρα
Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες.
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές