Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα - Κεραίες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Επισκευή
 • Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: CTC, Vitex, δεν γνωρίζω
 • Δε γνωρίζω
 • BPT
 • Urmet
 • Bitron
 • Vitex
 • Elvox
 • Tegui
 • CTC
 • CTI
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τις τις θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα

Οι θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα είναι από τα σημαντικότερα οπτικοακουστικά συστήματα που διευκολύνουν την καθημερινότητά εξασφαλίζοντας την επικοινωνία μας με το εξωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου, ενισχύοντας παράλληλα την προστασία μας.

Η εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων, γίνεται άμεσα και υπάρχουν αμέτρητες επιλογές με βάση τις ανάγκες που επιθυμεί ο κάθε ιδιώτης να καλύψει.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη θυροτηλεφώνων που εξυπηρετούν κάθε είδος κατοικίας.

Πολλοί αναζητούν θυροτηλεοράσεις μονοκατοικίας, θυροτηλεοράσεις πολυκατοικίας, ασύρματες θυροτηλεοράσεις και θυροτηλεοράσεις γραφείων.

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι και ηλεκτρονικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις:

 • Οι θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν μόνιτορ ανοιχτής ακρόασης, κάμερα νυχτερινής λήψης, δυνατότητα ανοίγματος της κάμερας της εισόδου χωρίς αν έχει δεχτεί κλήση, έγχρωμο μόνιτορ κ.α.
 • Τα θυροτηλέφωνα με κάμερα, αποτελούν πρώτη επιλογή ειδικά για πολυκατοικίες καθώς εξυπηρετούν όλα τα διαμερίσματα και οι ένοικοι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας οπτική επαφή των ατόμων που εισέρχονται στην πολυκατοικία.
 • Οι θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, επίσης είναι αρκετά δημοφιλείς,καθώς παρέχουν δυνατότητες σύνδεσης με κινητές συσκευές αλλά και άμεσης εντολής μέσω των κινητών συσκευών. Ακόμη, καταγράφουν βίντεο αλλά και εικόνες των ατόμων που βρίσκονται στην είσοδο της πολυκατοικίας και τα αποθηκεύουν ώστε ο καθένας να μπορεί να δει ποιος τον επισκέφτηκε τις ώρες που απουσίαζε.

Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να αναλάβουν την εξειδικευμένη τοποθέτηση των θυροτηλεφώνων, των κεραίων και των θυροτηλεοράσεων καθώς και την άμεση επισκευή ή αντικατάστασή τους. Η επισκευή των θυροτηλεοράσεων, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και αποτελεσματικά και να τεθεί και πάλι σε λειτουργία όλο το σύστημα, ώστε να μην μείνει απροστάτευτος ο χώρος.

Είτε επιθυμείς εργασίες αντικατάστασης του παλαιού συστήματος θυροτηλεφώνου ή θυροτηλεόρασης, είτε επιθυμείς επισκευή ή μετατροπής του συστήματος θυροτηλεόρασης που διαθέτεις την συγκεκριμένη στιγμή, στην πλατφόρμας μας υπάρχουν αξιόπιστοι επαγγελματίες που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να πάρεις προσφορές για τιμές στις θυροτηλεοράσεις και τα θυροτηλέφωνα από πιστοποιημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,67 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2020

Lights On Service Simeonov
361 αξιολογήσεις

Ικανοποιητική εμπειρία εντός των αναμενόμενων.

Παναγιώτης Δεδούσης
261 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας με συνέπεια και αποτέλεσμα

Σταύρος Πουλικαράκος
237 αξιολογήσεις

Ταχύτητα και συνέπεια

Βασίλειος Τσαφάς
182 αξιολογήσεις

Χρειάστηκα σύνδεση της πόρτας του γκαράζ στην παροχή ρεύματος. Η δουλειά έγινε με επαγγελματισμό και στην ώρα της. Ευχαριστώ πολύ.

"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ
138 αξιολογήσεις

αμεσοι κ ευγενικοι.

Γιάννης Κατωπόδης
100 αξιολογήσεις

Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τη συνεργασία που είχα με τον κ. Κατωπόδη , τον ηλεκτρολόγο. Ηλθε στην ώρα του, επισκεύασε όλες τις ηλεκτρικές…

Σχετικά άρθρα

Οι 3 συχνότερες ηλεκτρολογικές βλάβες και ο οδηγός αντιμετώπισης τους!

Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες.

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες το 2020

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ

Πειραιάς
138 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια σε ό,τι αφορά τα οπτικοακουστικά συστήματα. Έχουμε ως βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε για εσάς την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης για την ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για την εκτέλεση άμεσων άριστων αποτελεσμάτων!

Ιωάννης Αρμπής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, όπου συνδυάζει ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του θυροτηλεφώνου σας με νέο, την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του. Για σύγχρονα και ασφαλή συστήματα, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά!

Βασίλειος Τσαφάς

Νότια Προάστια Αθήνας
182 αξιολογήσεις

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά τα οπτικοακουστικά συστήματα. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών και άρτια τεχνογνωσία, μπορώ να δώσω αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυώμαι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Marx Electrical & Electronic Services Χάρης Μαρκάκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες σας και σας παρέχουμε την ασφάλεια που επιθυμείτε. Είμαστε έτοιμοι, καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Διονύσης Σκαλτσής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Διονύσης Σκαλτσής και είμαι έμπειρος επαγγελματίας πληροφορικής. Μέσω της διείσδυσης της πληροφορικής σε κάθε εφαρμογή ασφαλείας έχω την δυνατότητα  εγκατάστασης σύγχρονων θυροτηλεοράσεων και συστημάτων ασφαλείας.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλειος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλειος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλειος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Ναι Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
O.Systems
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 60,00€
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλειος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 40,00€

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές