Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για την Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Επισκευή
 • Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: CTC, Vitex, δεν γνωρίζω
 • Δε γνωρίζω
 • BPT
 • Urmet
 • Bitron
 • Vitex
 • Elvox
 • Tegui
 • CTC
 • CTI
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 25/9/2018

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την τοποθέτηση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης!

Δεν έχεις θυροτηλέφωνο ή θυροτηλεόραση στην είσοδο του σπιτιού σου; Χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας σου και δυσκολεύεσαι να ακούσεις ποιος είναι; Σκέφτεσαι ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην τοποθέτηση καινούργιου θυροτηλεφώνου; Μην αγχώνεσαι καθόλου, γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Η εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης εξασφαλίζει ασφάλεια και σιγουριά καθώς βοηθάει στον έλεγχο και στην προστασία της εισόδου της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σου. Το να σου χτυπάνε και να μη γνωρίζεις ποιος είναι ή να μην αναγνωρίζεις τη φωνή είναι κάπως επίφοβο στις μέρες μας. Ιδιαίτερα η τοποθέτηση θυροτηλεόρασης σου χαρίζει μια οπτική επαφή με το άτομο που είναι στην εξώπορτα. Μπορείς πιο εύκολα να καταλάβεις για παράδειγμα εάν στην πόρτα είναι το delivery που παρήγγειλες ή το δέμα που περιμένεις βλέποντας απλώς το αντικείμενο που κρατά.

Είτε έχεις ένα παλιό θυροτηλέφωνο που χρειάζεται αντικατάσταση είτε επιθυμείς να τοποθετήσεις ένα καινούριο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις.

Μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας που ασχολούνται με τα οπτικοακουστικά συστήματα και συγκεντρώσαμε σε μια λίστα όλα όσα θες να ξέρεις για την τοποθέτηση θυροτηλεφώνου.

 • Αν τα παλιά καλώδια δεν είναι φθαρμένα, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την υπάρχουσα καλωδίωση για την εγκατάσταση και απλά να αντικαταστήσουμε την μπουτονιέρα της εισόδου και τις συσκευές των διαμερισμάτων.

 • Οι εργασίες τοποθέτησης χρειάζονται 1 με 2 μέρες ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων.

 • Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι πλέον εφικτή η εγκατάσταση μεικτού συστήματος και κάθε διαμέρισμα να επιλέξει αν θέλει να τοποθετήσει θυροτηλέφωνο ή θυροτηλεόραση.

 • Είναι πολύ πιθανό το μέγεθος της καινούργιας μπουτονιέρας και των συσκευών να μην είναι ίδιο με των παλιών και για αυτό να χρειαστούν μερικά μερεμέτια για καλυφθούν τα κενά.

Γιατί να επιλέξεις έναν από τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Για την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου ή θυροτηλεόρασης θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν αξιόλογο ηλεκτρολόγο. Εκείνος είναι ικανός να αναλάβει την τοποθέτηση του οπτικοακουστικού συστήματος της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σου. Οι επαγγελματίες του site μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό. Είναι διατεθειμένοι να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν συναντήσουν άμεσα & οικονομικά. Μαζί θα βρείτε την καταλληλότερη λύση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και τις ανάγκες σας.

Καταχώρησε, λοιπόν, στην πλατφόρμα μας την εργασία που θέλεις να υλοποιήσεις και πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
260 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας!

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Δ.
191 αξιολογήσεις

Πρόθυμος, ευγενικός, συνεπής!

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
177 αξιολογήσεις

Ο Βασίλης ήρθε στην πολυκατοικία μας γιατί είχαμε πρόβλημα με το μικροφωνισμό του θυροτηλεφώνου. Παρότι είχαμε δυσκολίες γιατί δεν είχαμε...

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση ανταπόκριση, εξαιρετική εξυπηρέτηση!

Douleutaras.gr λογότυπο
Νικόλαος Δ.
97 αξιολογήσεις

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΠΕΛΕΓΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

φωτογραφία επαγγελματία
O.Systems
92 αξιολογήσεις

Ευγενικοί επαγγελματίες. Εξυπηρετηθηκα άμεσα κ σε πολύ καλή τιμή. Έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω με μεράκι!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην «έξυπνη» ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση

Περισσότερα
3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να βάλεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου!

Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Δήμος Αρριανών
208 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης στο σπίτι ή την πολυκατοικία σου. Το προσωπικό μας διαθέτει εμπειρία χρόνων και εξειδίκευση στα οπτικοακουστικά συστήματα. Παρέχουμε λύσεις στα προβλήματά σας έχοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε χαμηλές τιμές. Έχοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άριστης ποιότητας υλικά είμαστε ικανοί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Γιάννης Κ. Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία αναλαμβάνει την τοποθέτηση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης στο σπίτι ή την πολυκατοικία σου. Με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, διαθέτουμε ένα εκπαιδευμένο προσωπικό που εξειδικεύεται στην εγκατάσταση οπτικοακουστικών μέσων. Προσφέρουμε ένα ασφαλές προσωπικό περιβάλλον!
O.Systems Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Νίκαια
92 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια σε ό,τι αφορά τα οπτικοακουστικά συστήματα. Έχουμε ως βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε για εσάς την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης για την ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για την εκτέλεση άμεσων άριστων αποτελεσμάτων!
E. Μ. Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Άγιος Δημήτριος
167 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική ποιότητα εργασίας που προσφέρει στην κατηγορία των οπτικοακουστικών μέσων. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης σε ιδιαίτερα οικομικές τιμές για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. Ο σκοπός μας είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να είναι αντάξιοι των προσδοκιών σας και να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσουν!
Γιάννης Π. Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Χαλάνδρι
260 αξιολογήσεις
Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε αξιόπιστα την τοποθέτηση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης στην είδοσο του σπιτού ή της πολυκατοικίας σας καθώς και μεμονωμένα σε κάθε διαμέρισμα. Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών και ικανοποίησή τους. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της πολυετής εμπειρίας μας, του επαγγελματισμού και της συνέπειάς μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει