Ηλεκτρολόγοι Καβάλα

Πάρε προσφορά για το κόστος από αξιολογημένους ηλεκτρολόγους

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

10 σημάδια ότι χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο

Ψάχνεις ηλεκτρολόγο στην Καβάλα; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου; Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για να αντιμετωπίσεις με ασφάλεια το πρόβλημα είναι εδώ. 

Οι ηλεκτρολογικές βλάβες είναι από τους πιο συχνούς λόγους που θα χρειαστεί κανείς επαγγελματική βοήθεια.Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις απαιτούν ειδικό εξοπλισμό, αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις που είναι αδύνατον να έχει ένας ερασιτέχνης. Για αυτό, είτε πρόκειται για μια μικρή είτε για μια μεγάλη εργασία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς άμεσα σε έναν αξιόπιστο ηλεκτρολόγο.

Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι σύντομα θα χρειαστείς βοήθεια;

Για να σε βοηθήσουμε να αντιμετωπίσεις εύκολα και γρήγορα το πρόβλημα συγκεντρώσαμε όλα τα σημάδια που θα σε προειδοποιήσουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά σου.

Ο θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει το νερό.

Οι συχνότερες αιτίες, είναι είτε να έχει καεί η ασφάλεια ή ο θερμοστάτης είτε να υπάρχει βλάβη στην αντίσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Σε κάθε περίπτωση, ένας εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος διαθέτει την πείρα να αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά το πρόβλημα και να προβεί στην αποκατάστασή του.

Δεν έχει ρεύμα το σπίτι.

Πρέπει πρώτα, να ελεγχθούν οι ασφάλειες. Σε περίπτωση που είναι ανεβασμένες, το πιθανότερο είναι να έχει καεί η ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα και να χρειάζεται αντικατάσταση ή να έχει καεί κάποια ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ. Εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο ώστε να ελέγξει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του χώρου σου και να διασφαλίσει την σωστή λειτουργία τους.

Έχει χαλάσει η πρίζα.

Οι συνήθεις ένοχοι για τις χαλασμένες πρίζες, είναι τα χαλαρωμένα καλώδια, ή καλώδια που έχουν ξεριζωθεί ή καεί. Επειδή, η αντικατάστασή τους είναι μία επικίνδυνη εργασία που χρειάζεται μέτρα προφύλαξης, είναι απαραίτητη η διεκπεραίωση της εργασίας από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο.

Δεν ανάβει το φως.
Η λύση συνήθως βρίσκεται στον ηλεκτρολογικό πίνακα και στις ασφάλειές του. Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα και θα διορθώσουν την ηλεκτρολογική βλάβη.

Πέφτει το ρελέ ή η ασφάλεια του πίνακα.

Πολλές φορές ευθύνονται οι ηλεκτρολογικές συσκευές του σπιτιού. Μία καμμένη συσκευή ή ταυτόχρονη λειτουργία πολλών ηλεκτρικών συσκευών, μπορεί να ρίξει το ρελέ. Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την συσκευή που προκαλεί το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Έχει καεί ο διακόπτης.

Γίνεται συνήθως αντιληπτό είτε από την μυρωδιά του καμένου είτε από τους σπινθήρες. Η αντικατάσταση του διακόπτη είναι μία γρήγορη διαδικασία εάν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο.

Τρεμοπαίζουν τα φώτα.

Φανερώνει βλάβη στις ενώσεις των καλωδίων του σπιτιού. Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν, να αποκαταστήσουν άμεσα την ηλεκτρολογική βλάβη και να επαναφέρουν την σωστή λειτουργία στα φώτα σου.

Βγαίνει μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή.

Συνήθως εμφανίζεται στο τηλέφωνο της ντουζιέρας και πιθανώς αφορά θέμα γείωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα, διαθέτουν τις γνώσεις για να δώσουν άμεσα απάντηση στο ηλεκτρολογικό σου πρόβλημα.

Μυρίζει ψαρίλα ο ηλεκτρολογικός πίνακας.

Όταν μυρίζει ψαρίλα ο ηλεκτρολογικός πίνακας, αιτία είναι είτε κάποια καμμένη ασφάλεια, είτε την υπερθέρμανση κάποιου καλωδίου. Συμβουλεύσου έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο και θα σε απαλλάξει από την άσχημη μυρωδιά.

Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή.

Για άλλη μια φορά, τα φθαρμένα καλώδια, είναι ο βασικός ένοχος για την συγκεκριμένη ηλεκτρολογική βλάβη. Πιθανότατα θα χρειαστείς αντικατάσταση των καλωδίων από επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Για ποιες εργασίες θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο;

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ενός χώρου είναι πραγματικά πολλά, καθιστώντας τις ηλεκτρολογικές βλάβες τον πιο συχνό λόγο που θα χρειαστεί κανείς έναν τεχνικό. Ωστόσο, ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος είναι απαραίτητος και σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις.

 • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα (μονοφασικού, τριφασικού, κλιμακοστασίου)
 • Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης και δορυφορικής κεραίας
 • Συντήρηση και ανακαίνιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
 • Τοποθέτηση φωτιστικών
 • Γειώσεις
 • Τοποθέτηση πριζών και διακοπτών
 • Σύνδεση διακόπτη αλέ ρετούρ
 • Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση θερμοσίφωνα
 • Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας ή άλλων συσκευών
 • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας (εγκατάσταση συναγερμού, τοποθέτηση καμερών ασφαλείας, κλπ)
 • Επανασύνδεση ΔΕΗ
 • Εγκατάσταση θυροτηλέφωνου ή θυροτηλεόρασης
 • Έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου
 • Τηλεφωνικές εγκαταστάσεις

Πώς θα βρεις ηλεκτρολόγο στην Καβάλα;

Όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις κι αν αντιμετωπίζεις έχουμε τη λύση. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εύκολα τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό οι αξιολογημένοι επαγγελματίας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε ηλεκτρολογική εργασία.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές από έμπειρο ηλεκτρολόγο στην Καβάλα. Εξασφάλισε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι για το 2019

Οι ηλεκτρολόγοι με τις καλύτερες κριτικές

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
11 αξιολογήσεις
Όλα όπως συμφωνήθηκαν.
ΒΑΣΙΛΗΣ Σ.
7 αξιολογήσεις
Ικανο συνεργειο, ξερει τη δουλεια του, ταχυτατοι και αρκετα καθαροι. Τα προιοντα ηταν αριστα και τοποθετηθηκαν σωστα. Οι τιμες ηταν δικαι...
Πέτρος Π.
4 αξιολογήσεις
Επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη συμπεριφορά, συνεπής και πολύ καλό αποτέλεσμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται εργασίες γυ...
Ευαγγελος Τ.
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλή επικοινωνία και ικανοποιητική τιμή. Τα μερεμέτια βαψίματος βγήκαν αρκετά καλά αν και όχι τέλεια, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν διαθ...
Σχετικά άρθρα
Η καθημερινή μας ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους, που μπορούν να βλάψουν τόσο εμάς όσο και τους ανθρώπους, που αγαπάμε.
Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;” η σωστή απάντηση είναι μόνο μία: Kανένας!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει