Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι επισκευή θυροτηλεφώνου και θυροτηλεόρασης;

ΟΙ περισσότερες πολυκατοικίες είχαν προχωρήσει σε τοποθέτηση θυροτηλεφώνου κατά την περίοδο κατασκευής τους και από τότε δεν έχει ξανασχοληθεί κανείς μαζί τους. Το αποτέλεσμα είναι τα συστήματα αυτά να είναι παλαιωμένα και να παρουσιάζουν συχνές βλάβες που χρειάζονται επισκευή.

Ένα πρόβλημα στο θυροτηλέφωνο μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τη καθημερινότητα μας, αλλά και να θέσει σε κίνδυνο την προστασία του προσωπικού μας χώρου. Είναι συχνό φαινόμενο, με την πάροδο του χρόνου, το θυροτηλέφωνο να μην ανοίγει την πόρτα ή να μην μπορείτε να ακούσετε ποιος χτυπάει το κουδούνι και έτσι να μη γνωρίζετε ποιος μπαίνει στην πολυκατοικία σας.

Για να αποφύγετε τέτοιες δυσκολίες, διαβάστε τις πιο συχνές περιπτώσεις για τις οποίες θα χρειαστείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για το service του θυροτηλεφώνου

  • Δεν δουλεύει το μικρόφωνο του θυροτηλεφώνου
  • Δεν δουλεύει το ηχείο του θυροτηλεφώνου
  • Το θυροτηλέφωνο δεν ανοίγει την πόρτα
  • Δεν υπάρχει σύνδεση με την κεντρική μπουτονιέρα
  • Έχουν φθαρεί ή κοπεί τα καλώδια του θυροτηλεφώνου

Αν θες άμεση επισκευή της βλάβης του θυροτηλεφώνου σου, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το service της συσκευής σου από τους αξιολογημένους και έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιάννης Π.
240 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας!

Βασίλειος Τ.
175 αξιολογήσεις

Πολύ προσιτός και συζητήσιμος επαγγελματίας!

Παναγιώτης Δ.
149 αξιολογήσεις

Πρόθυμος, ευγενικός, συνεπής!

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα, εξυπηρέτηση την επόμενη ημέρα. Πολύ καλοί επαγγελματίες!

Νικόλαος Δ.
71 αξιολογήσεις

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΠΕΛΕΓΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

O.Systems
63 αξιολογήσεις

Ευγενικοί επαγγελματίες. Εξυπηρετηθηκα άμεσα κ σε πολύ καλή τιμή. Έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω με μεράκι!

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην «έξυπνη» ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση

Περισσότερα
3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να βάλεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου!

Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Δήμος Αρριανών
199 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης στο σπίτι ή την πολυκατοικία σου. Το προσωπικό μας διαθέτει εμπειρία χρόνων και εξειδίκευση στα οπτικοακουστικά συστήματα. Παρέχουμε λύσεις στα προβλήματά σας έχοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε χαμηλές τιμές. Έχοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άριστης ποιότητας υλικά είμαστε ικανοί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Γιάννης Κ. Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία αναλαμβάνει την τοποθέτηση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης στο σπίτι ή την πολυκατοικία σου. Με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, διαθέτουμε ένα εκπαιδευμένο προσωπικό που εξειδικεύεται στην εγκατάσταση οπτικοακουστικών μέσων. Προσφέρουμε ένα ασφαλές προσωπικό περιβάλλον!
O.Systems Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Νίκαια
63 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια σε ό,τι αφορά τα οπτικοακουστικά συστήματα. Έχουμε ως βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε για εσάς την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης για την ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για την εκτέλεση άμεσων άριστων αποτελεσμάτων!
E. Μ. Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Άγιος Δημήτριος
117 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική ποιότητα εργασίας που προσφέρει στην κατηγορία των οπτικοακουστικών μέσων. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου & θυροτηλεόρασης σε ιδιαίτερα οικομικές τιμές για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. Ο σκοπός μας είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να είναι αντάξιοι των προσδοκιών σας και να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσουν!
Δημήτρης Κ. Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης - Αρτέμιδα(Λούτσα)
21 αξιολογήσεις
Διαθέτουμε την εμπειρία χρόνων και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. Σας προτείνουμε κατάλληλα προσαρμοσμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Πρωταρικός μας στόχος είναι ικανοποίηση και η ευχαρίστηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για να σας παρέχουμε άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει