No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Επισκευή Θυροτηλεφώνου & Θυροτηλεόρασης

Δεν Ακούγεται το Θυροτηλέφωνο; Βρες Αξιολογημένους Τεχνικούς για Επισκευή Θυροτηλεόρασης - Θυροτηλεφώνου, για Κάθε Πρόβλημα. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή σε 3’!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Επισκευή
 • Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: CTC, Vitex, δεν γνωρίζω
 • Δε γνωρίζω
 • BPT
 • Urmet
 • Bitron
 • Vitex
 • Elvox
 • Tegui
 • CTC
 • CTI
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/8/2020

Επισκευή θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης

Σε πάρα πολλές πολυκατοικίες, είχαν τοποθετηθεί θυροτηλέφωνα κατά την κατασκευή του κτιρίου, χωρίς ποτέ να γίνει πρόβλεψη για συντήρηση. Σαν αποτέλεσμα, προκύπτουν προβλήματα και βλάβες, τα οποία απαιτούν επισκευή θυροτηλεφώνου από τεχνικό. 

Όμως και τα πιο σύγχρονα συστήματα μπορεί να παρουσιάσουν κάποια βλάβη. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τεχνικούς για επισκευή θυροτηλεόρασης, για παλιότερα και πιο σύγχρονα συστήματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν, για να σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία!

Για ποια προβλήματα θα χρειαστείς επισκευή θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης;

Εμείς μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους για θυροτηλέφωνα που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας και συγκεντρώσαμε κάποια συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με επισκευή θυροτηλεφώνου:

 • Δεν ακούγεται το θυροτηλέφωνο

 • Δεν δουλεύει το μικρόφωνο του θυροτηλεφώνου

 • Δεν δουλεύει το ηχείο του θυροτηλεφώνου

 • Το θυροτηλέφωνο δεν ανοίγει την πόρτα

 • Δεν υπάρχει σύνδεση με την κεντρική μπουτονιέρα

 • Έχουν φθαρεί ή κοπεί τα καλώδια του θυροτηλεφώνου

 • Ακούγεται θόρυβος - βουητό από το θυροτηλέφωνο

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και όποιο άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τη συσκευή σου, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό για επισκευή θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης. 

Ποιο είναι το κόστος για επισκευή θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης;

Οι τιμές για επισκευές θυροτηλεφώνων κυμαίνονται στα 30-60€ (+ΦΠΑ). Φυσικά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και οι τεχνικοί μας το γνωρίζουν. Για το λόγο αυτό, επισκέπτονται το χώρο σου και κάνουν διάγνωση του προβλήματος, πριν δώσουν τελική προσφορά.

Αν θέλεις να μάθεις την τιμή, ειδικά για τη δική σου θυροτηλεόραση ή θυροτηλέφωνο, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου, ώστε να κλείσετε ραντεβού και να σου δώσουν προσφορές.

Ποιες μάρκες επισκευάζουν οι τεχνικοί μας;

Οι ηλεκτρολόγοι για θυροτηλέφωνα που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας μπορούν να αναλάβουν όλες τις μάρκες της αγοράς. Ενδεικτικά, φροντίζουν για την επισκευή θυροτηλεφώνου BPT, Urmet, Bitron, Vitex, Elvox, Tegui, CTC, CTI, Hikvision, Legrand, Luckarm και άλλων.

Σε περίπτωση που χρειαστείς ανταλλακτικά και εξαρτήματα για τη συσκευή σου, οι τεχνικοί μας θα σε προμηθεύσουν με ό,τι χρειαστείς, στις πιο προσιτές τιμές. Στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν για σένα ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας, ώστε να έχεις πλήρη έλεγχο του ποιος έρχεται στο σπίτι σου και να αποφύγεις κινδύνους.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για θυροτηλέφωνα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς θυροτηλεφώνων - θυροτηλεοράσεων, με πολυετή εμπειρία στις επισκευές - service, αλλά και τη συντήρηση των συστημάτων. Θα σου εξασφαλίσουν άριστη ποιότητα ήχου και εικόνας, αλλά και αντοχή για περισσότερα χρόνια. 

Είτε δεν ακούγεται το θυροτηλέφωνο, είτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, είμαστε έτοιμοι να σου δώσουμε λύση. Εσύ απλώς καταχώρησε την εργασία σου για επισκευή θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης στην πλατφόρμα μας. Σε λίγα μόλις λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να σου δώσουν προσφορές!

4,67 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν το Θυροτηλέφωνο ή τη Θυροτηλεόρασή τους

φωτογραφία επαγγελματία
"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ
167 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού , σοβαρός επαγγελματίας με εμπειρία . Έκανε πατέντα στο μπουτόν της θυροτηλεόρασης μέσα σε λίγα λεπτά με αποτελεσματικότητα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ
167 αξιολογήσεις

Το θυροτηλέφωνο παρουσίαζε έναν συνεχόμενο βόμβο, ξαφνικά, δίχως να πιέζουμε κάποιο μπουτόν. Η ενόχληση από το θόρυβο πολύ μεγάλη και τηλεφωνικά άφησα μήνυμα στον τεχνικό της εταιρείας, σήμερα, μετά τις οκτώ το βράδυ. Επικοινώνησε μαζί μου άμεσα, σε πέντε λεπτά, και άκουσε με προσοχή το πρόβλημα. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις αντιλήφθηκε το πρόβλημα. Παρόλο που ζήτησα να κλείσουμε κάποιο ραντεβού για την επισκευή, με καθοδήγησε με σαφείς οδηγίες να επέμβω στο θυροτηλέφωνο και μετά από ορισμένες δοκιμές αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα. Επέμεινα για την πληρωμή της υπηρεσίας (επί 25 λεπτά με καθοδηγούσε τηλεφωνικά από το κινητό του, περιμένοντας να κάνω όλες τις δοκιμές και από το θηροτηλέφωνό μου και από το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας), δεν δέχτηκε όμως καμία αμοιβή. Ειλικρινά, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοια επαγγελματική αντιμετώπιση και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και για την υπομονή που επέδειξε, καθοδηγώντας με, για την άρση της βλάβης.

φωτογραφία επαγγελματία
"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ
167 αξιολογήσεις

Υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ της εισόδου και των θυροτηλεφώνων των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας μας. Η πολυκατοικία μας βρίσκεται στη Νίκαια, έχει πολλά διαμερίσματα και είναι 45 ετών. Με υπομονή και επιμονή, μετά από ενδελεχή και μεθοδικό έλεγχο και εξαντλητική αναζήτηση των διαφόρων αιτιών της βλάβης μας, ο Φώτης και ο Ζαχαρίας (που δεν τους γνώριζα πιο πριν) κατάφεραν να εντοπίσουν τα προβλήματα της (παλαιάς) εγκατάστασης του θυροτηλεφώνου και να λύσουν το (χρόνιο) πρόβλημα, προσφέροντάς μας πολύ καλή τιμή. Θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την επίλυση αναλόγου προβλήματος, διότι απέδειξαν ότι είναι άριστοι και ευσυνείδητοι επαγγελματίες, που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος του πελάτη τους και την επίλυση του προβλήματός του. Τους εύχομαι καλές δουλειές και να είναι σίγουροι ότι η πολυκατοικίας μας θα τους ξαναχρησιμοποιήσει, εφόσον χρειασθεί.

φωτογραφία επαγγελματία
"Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ
167 αξιολογήσεις

Συνεπής, γνώστης και έντιμος επαγγελματίας. Θα τον συνιστούσα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Αρμπής
61 αξιολογήσεις

Είχα πρόβλημα με το κουδούνι της κεντρικής μπουτονιέρας, καθώς δε χτυπούσε . Μετά από αρκετές δοκιμές που δε βρέθηκε λύση, ο τεχνικός μου πρότεινε τη λύση του ασύρματου κουδουνιού, το οποίο με εχει βολέψει , και ήταν και πολύ οικονομικό. Η συνεννόηση ήταν πολύ καλή και γενικά έμεινα ικανοποιημένη!

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην «έξυπνη» ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση

3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να βάλεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου!

Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας;

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι ηλεκτρολόγοι για θυροτηλέφωνα - θυροτηλεοράσεις της πλατφόρμας μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ιωάννης Αρμπής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
61 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, όπου συνδυάζει ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του θυροτηλεφώνου σας με νέο, την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του. Για σύγχρονα και ασφαλή συστήματα, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά!

Fire Safety Center

Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις

Η Fire Safety Center - Στιβαχτάρης Μ & Σια ΟΕ, με έδρα την Νέα Καλλικράτεια, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα ασφαλείας, Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις, καθώς και εγκατάσταση συναγερμών CCTV. Με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχουμε άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε όλα μας τα προϊόντα και υπηρεσίες.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
O.Systems
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 45,00€
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Ηράκλειο
Εκτελέστηκε από
O.Systems
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 75,00€
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
O.Systems
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 70,00€
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Άγιοι Ανάργυροι
Εκτελέστηκε από
O.Systems
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
Αριθμός συσκευών:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 150,00€
Επισκευή
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
O.Systems
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αριθμός συσκευών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι Κόστος: 80,00€

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές