Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιες εφαρμογές περιλαμβάνουν οι αυτοματισμοί κτιρίων;

Οι αυτοματισμοί κτιρίων είναι για τα καλά εδώ. Με τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα έξυπνα σπίτια, τα διάφορα συστήματα αυτοματισμών κτιρίων βλέπουν τη δημοτικότητά τους να αυξάνεται συνεχώς.

Ο αυτοματισμός κτιρίου αποτελεί μία αυτόματη διαδικασία κεντρικού ελέγχου των συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, φωτισμού και γενικότερα όλων των συστημάτων ενός κτιρίου.

Προσφέρουν στους κατοίκους αν είναι για οικιακή χρήση ή στους υπαλλήλους αν είναι για επαγγελματική , το αίσθημα της άνεσης που επιθυμούν, την εξοικονόμηση ενέργειας και καλή λειτουργία των κεντρικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 4 βασικοί λόγοι για να τα επιλέξετε:

 • Αυτόματος & αποδοτικός έλεγχος θερμοκρασίας του χώρου: Διαμόρφωση ενός ιδανικού περιβάλλοντος με γνώμονα τις ανάγκες των ενοίκων.
 • Σκίαση: Εύκολος και συνεχής έλεγχος σε συστήματα σκίασης όπως οι τέντες, τα σκίαστρα και τα ρολά σε σχέση με την ηλιοφάνεια, τη βροχή και τον αέρα.
 • Έλεγχος φωτισμού & ατομική ρύθμιση με θερμοστάτη: Εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του σπιτιού από όπου κι αν βρίσκεσαι.
 • Άμεση ειδοποίηση παραβίασης ασφάλειας: Σε κινητό ή tablet για σπασμένα παράθυρα, ανοιγμένες πόρτες, ύπαρξη καπνού και εποπτεία μέσω webcam.

Η υπεροχή και η ευελιξία που προσφέρουν είναι αναμφισβήτητες, οπότε το μόνο ερώτημα που προκύπτει είναι ένα. Πόσο έξυπνο μπορούμε να κάνουμε το σπίτι μας; 

Μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και φτιάξαμε μια λίστα με όλους τους τρόπους που μπορείς να επωφεληθείς από την εγκατάσταση κτιριακού αυτοματισμού.

Τα πιο διαδεδομένα συστήματα αυτοματισμού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο είναι:

 • Συστήματα ελέγχου φωτισμού.
 • Συναγερμοί.
 • Συστήματα ελέγχου και παρακολούθησης εισόδου.
 • Εξ αποστάσεως διαχείριση οικιακών συσκευών.
 • Πυρανίχνευση και αυτόματη κατάσβεση.
 • Διαχείριση συστήματος θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού.
 • Έλεγχος την ομαλής λειτουργίας των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του σπιτιού.

Οι αυτοματισμοί κτιρίων είναι η λύση σε πολλά προβλήματα και ανησυχίες που όλοι αντιμετωπίζουμε. Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σου εξασφαλίσουν την εύκολη διαχείριση του σπιτιού σου από όπου εσύ θες και με όποιον τρόπο θες.

Αν θες μέγιστη ευκολία και ασφάλεια, το έξυπνο σπίτι είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αυτοματισμών κτιρίων και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει καλύτερα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες εταιρείες αυτοματισμού στην περιοχή σου

Χριστόφορος Α.
28 αξιολογήσεις
Αλλάξαμε τον χρονοδιακόπτη στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. Ηρθε άμεσα στο ραντεβού, ευγενέστατος και αποτελεσματικός. Μείναμε απόλυτ...
Φίλιππος Σ.
22 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, στην ώρα του και πολύ καλός άνθρωπος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Σταμάτιος Μ.
1 αξιολόγηση
Άριστη επικοινωνία και επαγγελματική επάρκεια!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Θέλεις να αυξήσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου, να ξεφουσκώσεις τους λογαριασμούς, που πληρώνεις και να εξοικονομήσεις χρήματα;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει