Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Νέα εγκατάσταση, Επισκευή
 • Νέα εγκατάσταση αυτοματισμού
 • Επισκευή υπάρχοντος συστήματος αυτοματισμού
 • Αύξηση υπάρχοντος συστήματος αυτοματισμού
 • Άλλο
π.χ.: Διαμέρισμα, Πολυκατοικία
 • Μονοκατοικία
 • Διαμέρισμα Πολυκατοικίας
 • Πολυκατοικία
 • Επαγγελματικός χώρος
 • Bιομηχανία
 • Άλλο
π.χ.: 09.00-18.00, Μετά τις 18.00
 • 09.00 - 18.00
 • Μετά τις 18.00
 • Αδιάφορο
 • Άλλη ώρα
π.χ.: Το συντομότερο, Τις προσεχείς ημέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Ποιες εφαρμογές περιλαμβάνουν οι αυτοματισμοί κτιρίων;

Οι αυτοματισμοί κτιρίων είναι για τα καλά εδώ. Με τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα έξυπνα σπίτια, τα διάφορα συστήματα αυτοματισμών κτιρίων βλέπουν τη δημοτικότητά τους να αυξάνεται συνεχώς.

Ο αυτοματισμός κτιρίου αποτελεί μία αυτόματη διαδικασία κεντρικού ελέγχου των συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, φωτισμού και γενικότερα όλων των συστημάτων ενός κτιρίου.

Προσφέρουν στους κατοίκους αν είναι για οικιακή χρήση ή στους υπαλλήλους αν είναι για επαγγελματική , το αίσθημα της άνεσης που επιθυμούν, την εξοικονόμηση ενέργειας και καλή λειτουργία των κεντρικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 4 βασικοί λόγοι για να τα επιλέξετε:

 • Αυτόματος & αποδοτικός έλεγχος θερμοκρασίας του χώρου: Διαμόρφωση ενός ιδανικού περιβάλλοντος με γνώμονα τις ανάγκες των ενοίκων.
 • Σκίαση: Εύκολος και συνεχής έλεγχος σε συστήματα σκίασης όπως οι τέντες, τα σκίαστρα και τα ρολά σε σχέση με την ηλιοφάνεια, τη βροχή και τον αέρα.
 • Έλεγχος φωτισμού & ατομική ρύθμιση με θερμοστάτη: Εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του σπιτιού από όπου κι αν βρίσκεσαι.
 • Άμεση ειδοποίηση παραβίασης ασφάλειας: Σε κινητό ή tablet για σπασμένα παράθυρα, ανοιγμένες πόρτες, ύπαρξη καπνού και εποπτεία μέσω webcam.

Η υπεροχή και η ευελιξία που προσφέρουν είναι αναμφισβήτητες, οπότε το μόνο ερώτημα που προκύπτει είναι ένα. Πόσο έξυπνο μπορούμε να κάνουμε το σπίτι μας; 

Μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και φτιάξαμε μια λίστα με όλους τους τρόπους που μπορείς να επωφεληθείς από την εγκατάσταση κτιριακού αυτοματισμού.

Τα πιο διαδεδομένα συστήματα αυτοματισμού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο είναι:

 • Συστήματα ελέγχου φωτισμού.
 • Συναγερμοί.
 • Συστήματα ελέγχου και παρακολούθησης εισόδου.
 • Εξ αποστάσεως διαχείριση οικιακών συσκευών.
 • Πυρανίχνευση και αυτόματη κατάσβεση.
 • Διαχείριση συστήματος θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού.
 • Έλεγχος την ομαλής λειτουργίας των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του σπιτιού.

Οι αυτοματισμοί κτιρίων είναι η λύση σε πολλά προβλήματα και ανησυχίες που όλοι αντιμετωπίζουμε. Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σου εξασφαλίσουν την εύκολη διαχείριση του σπιτιού σου από όπου εσύ θες και με όποιον τρόπο θες.

Αν θες μέγιστη ευκολία και ασφάλεια, το έξυπνο σπίτι είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αυτοματισμών κτιρίων και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει καλύτερα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες εταιρείες αυτοματισμού στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Χριστόφορος Α.
28 reviews

Αλλάξαμε τον χρονοδιακόπτη στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. Ηρθε άμεσα στο ραντεβού, ευγενέστατος και αποτελεσματικός. Μείναμε απόλυτ...

Douleutaras.gr λογότυπο

Άψογος επαγγελματίας, στην ώρα του και πολύ καλός άνθρωπος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην “έξυπνη” ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση

Περισσότερα
4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου!

Θέλεις να αυξήσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου, να ξεφουσκώσεις τους λογαριασμούς, που πληρώνεις και να εξοικονομήσεις χρήματα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Αυτοματισμούς Σπιτιού & Κτιρίων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ.

Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων - Μεταμόρφωση
100 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρολογικών και ψυκτικών εργασιών, αναλαμβάνοντας να επισκευάσει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών αυτοματισμού του κτηρίου σας, που επιθυμείτε. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

E. Μ.

Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων - Άγιος Δημήτριος
167 reviews

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον αυτοματισμό κτιρίων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους τομείς.

Πασχάλης Δ.

Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων - Αθήνα
39 reviews

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω την κατασκευή αυτοματισμών κτιρίων και χώρων. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους σχετική εργασία εντός Αττικής, σε 24ωρη βάση. Η συνέπεια που δείχνω σε κάθε εργασίες που αναλαμβάνω και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια με τους πελάτες μου και λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια. Εμπιστευθείτε με και δεν θα χάσετε!

Παρασκευή Π.

Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων - Νίκαια
33 reviews

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοματισμού κτιρίων για πάνω από 30 χρόνια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε.Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Δημήτριος Ν.

Αυτοματισμοί Σπιτιού & Κτιρίων - Αθήνα
34 reviews

Παρέχω υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης αυτοματισμών στο κτίριο σας. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των αυτοματισμών. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω έχω ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και την παράδοση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου επαγγελματικά αποτελέσματα. Κάντε εύκολη την καθημερινότητα σας με τις διευκολύνσεις που προσφέρουν οι αυτοματισμοί. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές