Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση

Βρες Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου - Θυροτηλεόραση σε Παλιά Εγκατάσταση. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή σε 3'!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Επισκευή
 • Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: CTC, Vitex, δεν γνωρίζω
 • Δε γνωρίζω
 • BPT
 • Urmet
 • Bitron
 • Vitex
 • Elvox
 • Tegui
 • CTC
 • CTI
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019

Αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση

Σε πάρα πολλά παλιά θυροτηλέφωνα πολυκατοικιών, σήμερα επιλέγεται να γίνει αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση. Η επιλογή αυτή σίγουρα έχει σχετικά υψηλό κόστος, αλλά μπορεί να έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για την πολυκατοικία. 

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σου δώσουν προσφορές για αλλαγή θυροτηλεφώνου. Μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι, για να τοποθετήσεις θυροτηλεόραση σε παλιά εγκατάσταση, χωρίς να κάνεις καθόλου κόπο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες για αλλαγή θυροτηλεφώνου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έτσι, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να πάρεις προσφορές!

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση θυροτηλεφώνου;

Η αντικατάσταση παλιού θυροτηλεφώνου ξεκινά στα 120€ ανά συσκευή, μαζί με υλικά και εργατικά (+ΦΠΑ). Βέβαια, η θυροτηλεόραση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω, καθώς ο εξοπλισμός είναι πιο περίπλοκος και πιο ακριβός. 

Αν θέλεις να πάρεις προσφορές, ειδικά για το κτίριό σου, έχουμε τη λύση. Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και μέσα σε λίγα λεπτά θα σε φέρουμε σε επαφή με κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές!

Χρειάζονται μερεμέτια για να τοποθετηθεί θυροτηλεόραση σε παλιά εγκατάσταση;

Όχι απαραίτητα. Σε πολλές περιπτώσεις, η θυροτηλεόραση τοποθετείται από τον τεχνικό, χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο, ακόμα κι αν χρειαστεί κάποιο μερεμέτι (π.χ. Λόγω του μεγέθους του εξοπλισμού), οι τεχνικοί μας μπορούν να το φροντίσουν για σένα. 

Πώς γίνεται η αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση;

Η θυροτηλεόραση μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα καλώδια. Ωστόσο, στην περίπτωση που αυτά είναι φθαρμένα, φαγωμένα, κομμένα ή χαλασμένα, θα χρειαστεί επιδιόρθωση. Η σύνδεση της θυροτηλεόρασης τις περισσότερες φορές απαιτεί λιγότερα καλώδια από αυτά του θυροτηλεφώνου. Συνήθως χρησιμοποιούνται συνολικά 5 καλώδια και αυτά αυξάνονται σύμφωνα με τον αριθμό των διαμερισμάτων. Ειδικότερα στα συστήματα νέας τεχνολογίας ο αριθμός των καλωδίων φτάνει έως και τα δύο.

Η αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση περιλαμβάνει την αλλαγή της μπουτονιέρας στην είσοδο της πολυκατοικίας καθώς και των συσκευών μεμονωμένα στο κάθε διαμέρισμα. Ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων η ολοκλήρωση της αντικατάστασης μπορεί να διαρκέσει μόνο 1 ή 2 ημέρες.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα το κάθε διαμέρισμα να μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να τοποθετήσει στο χώρο του οθόνη για να έχει οπτική επαφή με την είσοδο ή μόνο θυροτηλέφωνο. Υπάρχει, δηλαδή, η εναλλακτική η πολυκατοικία να διαλέξει μεικτό σύστημα διότι ενδέχεται κάποιοι ένοικοι να θέλουν να τοποθετήσουν μόνο θυροτηλέφωνο στο διαμέρισμά τους λόγω κόστους.

Η τοποθέτηση της νέας μπουτονιέρας μπορεί να γίνει, είτε ως επιτοίχια, είτε ως χωνευτή. Ίσως να απαιτούνται και κάποια μερεμέτια από τον ειδικό γιατί σπανίως οι νέες εγκαταστάσεις έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τις παλιές. Αυτά τα έξοδα πρέπει να τα γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων, για να μπορεί να υπολογίζει το ύψος του κόστους.

Ποια πλεονεκτήματα θα σου προσφέρει η θυροτηλεόραση σε παλιά εγκατάσταση θυροτηλεφώνου;

 • Έχεις εικόνα για τα άτομα που βρίσκονται στην είσοδο του σπιτιού.

 • Δυνατότητα τοποθέτησης παράλληλων μόνιτορ.

 • Εύκολος προγραμματισμός οθόνης μέσα από μενού.

 • Δυνατότητα αυτόκλησης, δηλαδή να δεις και να μιλήσεις χωρίς να σου χτυπήσουν.

 • Δυνατότητα να βλέπεις την είσοδο, να μιλάς και να ανοίγεις ενώ λείπεις μέσω κινητού τηλεφώνου.

 • Δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα μνήμη των επισκεπτών για να ελέγξεις ποιος σε επισκέφτηκε όταν απουσίαζες.

 • Ενδοεπικοινωνία μεταξύ των διαμερισμάτων.

 • Εξαιρετική ποιότητα λήψης εικόνας και στο απόλυτο σκοτάδι.

 • Μπουτονιέρα από ισχυρό υλικό για αποφυγή βανδαλισμού.

 • Δυνατότητα ειδοποίησης εάν η πόρτα είναι ανοιχτή για αρκετή ώρα (σε ορισμένα μοντέλα).

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για αντικατάσταση θυροτηλεφώνου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις, με πολυετή εμπειρία στην αλλαγή - αντικατάσταση για παλιά εγκατάσταση. Εφόσον το επιθυμείς, θα σε προμηθεύσουν με το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σου, χωρίς να κάνεις καθόλου κόπο για την επιλογή. 

Θέλεις να βάλεις θυροτηλεόραση σε παλιά εγκατάσταση; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου. Εκείνοι θα επικοινωνήσουν μαζί σου και θα σου δώσουν προσφορές, για να επιλέξεις εκείνη που σε συμφέρει περισσότερο!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν το Θυροτηλέφωνο ή τη Θυροτηλεόρασή τους

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Δ.
226 αξιολογήσεις

Πρόθυμος, ευγενικός, συνεπής!

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
179 αξιολογήσεις

Πραγματικά πολύ καλός επαγγελματίας σε τεχνικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επιπλέον, ταχύτατος!

φωτογραφία επαγγελματία
O.Systems
129 αξιολογήσεις

Στην πολυκατοικια μας 15 διαμερισματων υπηρξε βλάβη στη κεντρική θυροτηλεόραση αλλά και στις εσωτερικές οθονες των διαμ/των..Ως διαχειρίστρ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Α.
58 αξιολογήσεις

Συνεπής και άριστος επαγγελματία

φωτογραφία επαγγελματία
Αφοί Τ & Α
30 αξιολογήσεις

Εγκατάσταση απλού εσωτερικού θυροτηλέφωνου σε ελεύθερα καλώδια διαμερίσματος

Douleutaras.gr λογότυπο
Χριστόφορος Α.
28 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματική συμπεριφορά, σεβασμός για τη δουλειά τους και ειλικρινή διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!

Σχετικά άρθρα

3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να βάλεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου!

Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας;

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ.

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Ροδόπη
214 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα οπτικοακουστικά σας συστήματα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα.

O.Systems

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Πειραιάς
129 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται για πάνω από 15 χρόνια στα οπτικοακουστικά συστήματα με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Αναλαμβάνουμε για εσάς την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση για τις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησης σας! Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Γιάννης Κ.

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Δυτικά Προάστια Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων. Αναλαμβάνει την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση, καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

E. Μ.

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Νότια Προάστια Αθήνας
167 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αντικατάστασης θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!

Γιάννης Π.

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Βόρεια Προάστια Αθήνας
289 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ακόμα και την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη. Οι πελάτες μου ξεχωρίζουν σε εμένα την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνω στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Βρίσκομαι καθημερινά έτοιμος να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με εξαιρετικά αποτελέσματα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες