Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Επισκευή
 • Αντικατάσταση/Εγκατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: CTC, Vitex, δεν γνωρίζω
 • Δε γνωρίζω
 • BPT
 • Urmet
 • Bitron
 • Vitex
 • Elvox
 • Tegui
 • CTC
 • CTI
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 30/8/2018

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση

Οι περισσότερες πολυκατοικίες διαθέτουν εγκατεστημένο παλιό σύστημα θυροτηλεφώνου σχεδόν από την εποχή που χτίστηκαν. Αυτό ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου να υπολειτουργεί ή να μη λειτουργεί καθόλου. Οι βλάβες αυτές αποτελούν μια καλή αφορμή για να προχωρήσετε στην αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση.

Το θυροτηλέφωνο μπορεί να προσφέρει μία μορφή επικοινωνίας με αυτόν που βρίσκεται στην είσοδο, αλλά δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την ταυτότητα ή την πρόθεσή του. Έχοντας εικόνα, όμως, μπορείς να καταλάβεις εάν είναι όντως κάποιος γνωστός σου ή αν κρατά το φαγητό που παρήγγειλες. Η εγκατάσταση θυροτηλεόρασης έχει μικρό κόστος συγκριτικά με την ασφάλεια που παρέχει στην πολυκατοικία ή το χώρο σου. Επομένως, η θυροτηλεόραση δεν αποτελεί αντικείμενο πολυτελείας αλλά ένα μέσο επιπλέον προστασίας.

Πώς γίνεται η αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση;

Η θυροτηλεόραση μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα καλώδια. Ωστόσο, στην περίπτωση που αυτά είναι φθαρμένα, φαγωμένα, κομμένα ή χαλασμένα, θα χρειαστεί επιδιόρθωση. Η σύνδεση της θυροτηλεόρασης τις περισσότερες φορές απαιτεί λιγότερα καλώδια από αυτά του θυροτηλεφώνου. Συνήθως χρησιμοποιούνται συνολικά 5 καλώδια και αυτά αυξάνονται σύμφωνα με τον αριθμό των διαμερισμάτων. Ειδικότερα στα συστήματα νέας τεχνολογίας ο αριθμός των καλωδίων φτάνει έως και τα δύο.

Η αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση περιλαμβάνει την αλλαγή της μπουτονιέρας στην είσοδο της πολυκατοικίας καθώς και των συσκευών μεμονωμένα στο κάθε διαμέρισμα. Ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων η ολοκλήρωση της αντικατάστασης μπορεί να διαρκέσει μόνο 1 ή 2 ημέρες.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα το κάθε διαμέρισμα να μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να τοποθετήσει στο χώρο του οθόνη για να έχει οπτική επαφή με την είσοδο ή μόνο θυροτηλέφωνο. Υπάρχει, δηλαδή, η εναλλακτική η πολυκατοικία να διαλέξει μεικτό σύστημα διότι ενδέχεται κάποιοι ένοικοι να θέλουν να τοποθετήσουν μόνο θυροτηλέφωνο στο διαμέρισμά τους λόγω κόστους.

Η τοποθέτηση της νέας μπουτονιέρας μπορεί να γίνει είτε ως επιτοίχια είτε ως χωνευτή. Ίσως να απαιτούνται και κάποια μερεμέτια από τον ειδικό γιατί σπανίως οι νέες εγκαταστάσεις έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τις παλιές. Αυτά τα έξοδα είναι φρόνιμο να τα γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων για να μπορεί να υπολογίζει το ύψος του κόστους.

Ποια τα πλεονεκτήματα της θυροτηλεόρασης;

 • Τοποθέτηση παράλληλων μόνιτορ.

 • Εύκολος προγραμματισμός οθόνης μέσα από μενού.

 • Δυνατότητα αυτόκλησης, δηλαδή να δεις και να μιλήσεις χωρίς να σου χτυπήσουν.

 • Δυνατότητα να βλέπεις την είσοδο, να μιλάς και να ανοίγεις ενώ λείπεις μέσω κινητού τηλεφώνου.

 • Δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα μνήμη των επισκεπτών για να ελέγξεις ποιος ήταν όταν απουσίαζες.

 • Ενδοεπικοινωνία μεταξύ των διαμερισμάτων.

 • Φωνητικές εντολές, π.χ. “Η πόρτα είναι ανοιχτή.”

 • Εξαιρετική ποιότητα λήψης εικόνας και στο απόλυτο σκοτάδι.

 • Μπουτονιέρα από ισχυρό υλικό για αποφυγή βανδαλισμού.

 • Δυνατότητα ειδοποίησης εάν η πόρτα είναι ανοιχτή για αρκετή ώρα σε ορισμένα μοντέλα.

Γιατί να επιλέξεις έναν επαγγελματία του Douleutaras.gr;

Οι ηλεκτρολόγοι της πλατφόρμας μας θα σε βοηθήσουν με την επιλογή, την τοποθέτηση και την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση στην είσοδο της πολυκατοικίας ή του χώρου σου. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα σε συμβουλεύσουν για το καταλληλότερο οπτικοακουστικό σύστημα που αρμόζει καλύτερα στο χώρο και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές κόστους με λίγα μόνο κλικ άμεσα και οικονομικά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
260 αξιολογήσεις

Ο κύριος Παπαδόπουλος Γιάννης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου και ήδη προέβη στην επιλυση του τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπιζα. Η...

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Δ.
191 αξιολογήσεις

Πρόθυμος, ευγενικός, συνεπής!

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
177 αξιολογήσεις

Ο Βασίλης ήρθε στην πολυκατοικία μας γιατί είχαμε πρόβλημα με το μικροφωνισμό του θυροτηλεφώνου. Παρότι είχαμε δυσκολίες γιατί δεν είχαμε...

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα, εξυπηρέτηση την επόμενη ημέρα. Πολύ καλοί επαγγελματίες!

Douleutaras.gr λογότυπο
Νικόλαος Δ.
97 αξιολογήσεις

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΠΕΛΕΓΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

φωτογραφία επαγγελματία
O.Systems
92 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ταχεία εξυπηρέτηση!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να βάλεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου!

Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας;

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Δήμος Αρριανών
208 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα οπτικοακουστικά σας συστήματα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα.
Γιάννης Κ. Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων. Αναλαμβάνει την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση, καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.
O.Systems Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Νίκαια
92 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται για πάνω από 15 χρόνια στα οπτικοακουστικά συστήματα με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Αναλαμβάνουμε για εσάς την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση για τις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησης σας! Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα!
E. Μ. Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Άγιος Δημήτριος
167 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αντικατάστασης θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!
Γιάννης Π. Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου με Θυροτηλεόραση - Χαλάνδρι
260 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων της πολυκατοικίας σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ακόμα και την αντικατάσταση θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη. Οι πελάτες μου ξεχωρίζουν σε εμένα την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνω στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Βρίσκομαι καθημερινά έτοιμος να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με εξαιρετικά αποτελέσματα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει