Υπηρεσίες Hosting

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Hosting

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

6 σημεία να προσέξεις όταν επιλέγεις εταιρεία για υπηρεσίες web hosting

Το web hosting ή αλλιώς οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, βασικά αναφέρονται στην φιλοξενία μίας ιστοσελίδας για ένα χρονικό διάστημα σε έναν server, ο οποίος είναι ανοιχτός όλο το 24ωρο και επιτρέπει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα και στο περιεχόμενό της.

Εάν αναζητείς εταιρεία για υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μάθε τα 6 σημεία που πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή:

  • Κριτικές πελατών: Είναι από τους βασικότερους παράγοντες επιλογής εταιρείας web hosting. Οι κριτικές όσων έχουν δοκιμάσει την εταιρεία είναι πολύ βοηθητικές τόσο για την αξιοπιστία της όσο και για το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλέξεις.
  • Περιορισμοί & δυνατότητες πακέτου φιλοξενίας: Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το site σου σε μνήμη, επεξεργαστική ισχύ και χώρο αποθήκευσης, πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο πακέτο.
  • Υποστήριξη πελατών: Είναι πολύ σημαντικό η εταιρεία που θα αναλάβει την φιλοξενία της ιστοσελίδας σου, να διαθέτει κέντρο υποστήριξης όλο το 24ωρο για να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
  • Hardware & Software των Servers: Είναι σημαντικό η εταιρεία να διαθέτει εξελιγμένους web servers ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σου.
  • Πίνακας ελέγχου: Στο πακέτο φιλοξενίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά να υπάρχει ένας πίνακας ελέγχου, όπου θα γίνονται κάποιες εργασίες που θέλεις μέσω του server χωρίς να χρειάζεται επικοινωνία με την εταιρεία( email, backup, εγκατάσταση Wordpress)
  • Αναβάθμιση πακέτου φιλοξενίας: Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορεί να γίνει μετά από κάποιο καιρό αναβάθμιση του πακέτου εφόσον χρειαστεί.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Το freelancing ή αυτοαπασχόληση είναι ένα μοντέρνο μοντέλο εργασίας που «κερδίζει» ολοένα και περισσότερους σύγχρονους επαγγελματίες
5 Δευτερόλεπτα! Σου φαίνονται λίγα; Στην πραγματικότητα τόσο χρόνο έχει η ιστοσελίδα σου για να “αιχμαλωτίσει”
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει