Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι καλύτερες συμβουλές για το γυάλισμα μαρμάρων;

Το μάρμαρο είναι ένα πανέμορφο, αλλά αρκετά ευαίσθητο υλικό. Με την χρήση και τη πάροδο του χρόνου, χάνει τη λάμψη του και χρειάζεται άμεσα ανανέωση. Τι πρέπει να ξέρεις, λοιπόν, για το γυάλισμα των μαρμάρων;

Είναι γνωστό ότι καθαρισμός μαρμάρων πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και ειδικά καθαριστικά. Το ίδιο ισχύει και για το γυάλισμα των μαρμάρινων επιφανειών. Μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει οριστικά την επιφάνεια και να χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση.

Για να σε βοηθήσουμε μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρήκαμε τη καλύτερες συμβουλές για να διατηρήσεις τις επιφάνειες σου αστραφτερές, όπως την πρώτη μέρα:

  • Για να απλώνεις τα γυαλιστικά είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς μόνο πανιά, ενώ ιδιαίτερα κατάλληλα είναι αυτά από σαμουά δέρμα.
  • Κράτα μακριά από τα μάρμαρα σου τη χλωρίνη και άλλα όξινα καθαριστικά.
  • Υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το γυάλισμα της επιφάνειας είναι η σκόνη κιμωλίας, σκόνη στόκου ή ειδικά γυαλιστικά του εμπορίου που περιέχουν κασσίτερο.
  • Δύο φορές το χρόνο περίπου, φρόντιζε να πλένεις το μαρμάρινο πάτωμα με ζεστό νερό και κάποιο μαλακό απορρυπαντικό ή πράσινο σαπούνι. Μη ξεχάσεις να το στεγνώσεις καλά μετά με ένα πανί.

Αν εφαρμόζοντας τα παραπάνω τα μάρμαρά σου παραμένουν θαμπά και ταλαιπωρημένα, η λύση είναι μία. Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό για επαγγελματικό τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων. Όσο και να προσπαθείς μόνος δεν μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα έχει μια επαγγελματική περιποίηση.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνίτες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και πολυετή εμπειρία. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος που έχει το γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με τον Άρμπεν, πολύ καλός επαγγελματίας!
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη εργασία. Επαγγελματίας!
Εξαιρετικός τεχνίτης, άριστος επαγγελματίας, με μεγάλη συνέπεια και πάρα πολύ εξυπηρετικός! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Άψογος επαγγελματίας! Γρήγορος στην εργασία του και προσιτός στις τιμές! Οπωσδήποτε ναι σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία!
Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ προσεκτικός και ευγενέστατος!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση