Γκαραζόπορτες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Γκαραζόπορτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις οικιακές γκαραζόπορτες!

Η επιλογή της κατάλληλης γκαραζόπορτας για το σπίτι σου, είναι ιδιαίτερα σημαντική απόφαση τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από άποψη προστασίας του οχήματός σου.

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι αποφεύγουν την τοποθέτηση γκαραζόπορτας επειδή δεν αποτελεί μία οικονομική επιλογή, όμως σε περίπτωση που αποφασίσεις την εγκατάστασή της, το συνολικό κόστος θα το επωμιστούν όλοι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

3 Βασικά Είδη Γκαραζόπορτας

Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες στις γκαραζόπορτες, οι μονοκόμματες, οι σπαστές(πτυσσόμενες) και τα ρολά γκαραζόπορτες. Κάθε μία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Οι περισσότεροι δίνουν σημασία στον κόστος και την αισθητική ως παράγοντες επιλογής της κατάλληλης γκαραζόπορτας και άλλοι στην ασφάλεια.

Παρακάτω, θα βρεις τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο ειδών που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή σου:

Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες: Είναι πιο οικονομικές από τις πτυσσόμενες αλλά όταν τις ανοίγεις πρώτα βγαίνουν ένα μέτρο έξω και μετά ανεβαίνουν στην οροφή. Άρα, δεν γίνεται να υπάρχει δεύτερο αμάξι έξω από την γκαραζόπορτα γιατί δεν θα ανοίγει. Διαθέτουν αυτόματο και χειροκίνητο μηχανισμό ενώ παράλληλα συνδυάζουν λειτουργικότητα με όμορφη όψη.

Στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, τα ελατήρια αντιστάθμισης που διαθέτουν, απαιτούν αντικατάσταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο χρόνος αντικατάστασης των ελατηρίων εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης της γκαραζόπορτας.

Σπαστές Γκαραζόπορτες: Εφαρμόζουν σε όλα τα ανοίγματα του γκαράζ και εξοικονομούν χώρο καθώς ανοίγουν κατακόρυφα προς τα επάνω. Αποτελούνται από οριζόντια πάνελς και κατά το άνοιγμα τα πάνελ μπαίνουν στο εσωτερικό του γκαράζ στην οροφή. Αποτελεί δημοφιλή επιλογή, καθώς δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο, εφαρμόζει παντού ενώ παράλληλα συνδυάζει αισθητική με αθόρυβη λειτουργία.  

Ρολά Γκαραζόπορτες:  Τα τελευταία χρόνια, προτιμώνται από πολλού καταναλωτές καθώς συνδυάζουν χαμηλή τιμή με μέγιστη ασφάλεια ενώ είναι πλήρως λειτουργικά. Διαθέτει μικρές απαιτήσεις στους χώρους εγκατάστασης και ποικιλία στους μηχανισμούς λειτουργίας. Ένας επαγγελματίας τεχνικός από την πλατφόρμα μας, μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου υλικού και το τελικό αποτέλεσμα να προσφέρει προστασία και αντοχή.

Με αυτές τις βασικές πληροφορίες μπορεί κάποιος να αρχίσει την βασική αναζήτησή για την τοποθέτηση γκαραζόπορτας στην οικία του. Εάν χαθείς στο ψάξιμο, μπορείς να ζητήσεις την εξειδικευμένη γνώμη μίας εταιρείας εγκατάστασης γκαραζόπορτας. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν πέρα από την γκαραζόπορτες και επισκευές και συντηρήσεις ρολών ασφαλείας, με λειτουργικά αποτελέσματα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να παρέχει μέγιστη ασφάλεια στον χώρο σου, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση γκαραζόπορτας και να επιλέξεις έναν από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας για να ολοκληρώσει την εργασία.

Δημοφιλείς Μηχανισμοί στις Γκαραζόπορτες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός, ευγενικός, γρήγορος και οικονομικός!
Άψογη συνεννόηση, συνέπεια και ταχύτητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
Άμεση εξυπηρέτηση!
Επαγγελματίας στη δουλειά του, συνεπής και επεξηγηματικός για την εργασία του και το κόστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε