20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Κρίκος Φωτογραφία & Βίντεο - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι και αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση γάμων και βαπτίσεων καθώς και άλλων σημαντικών γεγονότων των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης φωτογραφιών από πολλά μέσα και κοινωνικά δίκτυα καθώς και πολλές επιλογές εκτύπωσης. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας. Μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Υποσχόμαστε να απαθανατίσουμε τις μοναδικές, για εσάς, στιγμές και να σιγουρέψουμε πως θα τις θυμάστε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Δανηΐλ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, αναλαμβάνοντας επαγγελματικές φωτογραφίσεις γάμων και εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της φωτογραφίας από μικρή ηλικία και έχω μεγάλο πάθος και αγάπη για το αντικείμενο. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, προσφέρω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Με χαρακτηρίζει το μεράκι για τη δουλειά μου καθώς και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κοντανάς - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολούμαι στον κλάδο της φωτογραφίας για πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες. Πάντα με ενδιέφεραν οι πραγματικές στιγμές των ανθρώπων και προσπαθούσα να αποτυπώνω το αυθόρμητο, το μη προσποιητό. Ακολουθώντας το ένστικτό μου συνεχίζω να φωτογραφίζω με το ίδιο πάθος, συνδυάζοντας την εμπειρία του χθες και του σήμερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Armenis Photography & Video - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχω υπηρεσίες φωτογράφισης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας και είμαι σε θέση να προσφέρω μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει επαγγελματικές φωτογράφισης - βιντεοσκοπήσεις, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και δημιουργία αναλογικών άλμπουμ. Σε κάθε δουλειά ακολουθώ πιστά τις επιθυμίες των πελατών μου και βρίσκομαι κοντά τους για να τους προτείνω λύσεις που θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Αλεξόπουλος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση, Εργαστήρι Φωτογραφίας, αναλαμβάνει την επαγγελματική σας φωτογράφιση. Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 25 χρόνια στον χώρο των φωτογραφίσεων γάμων και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας από την αρχή μέχρι και το τέλος της κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε και φροντίζουμε έτσι ώστε όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρης Κάτσας - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Πάρης Κάτσας και δίνω ολοκληρωμένες και υψηλής αισθητικής λύσεις στην φωτογράφιση του γάμου και των βαφτίσεων σας, και όχι μόνο! Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σύγχρονο εξοπλισμό και τιμούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους στιγμές, παραδίδοντας τους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επικοινωνία και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δέσποινα Δραπανιώτη - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχω υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της φωτογραφίας επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις των πελατών μου. Μερικά χαρακτηριστικά της εργασίας μου είναι η συνέπεια μου προς τις απαιτήσεις των πελατών και η αφοσίωση που δείχνω για μία υψηλών προδιαγραφών δουλειά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Xperiense Media - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η Xperiense Media παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική φωτογράφιση σας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεση σας για να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας, η απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε μας πελάτη, πάντοτε προσπαθώντας να προσφέρουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες και υποστήριξη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Κυπριανού - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η ιστορία του Φωτογραφείου PHOTOALEXIS ξεκίνησε πριν 25 χρόνια. Η αγάπη που είχε ο ιδιοκτήτης για τη φωτογραφία, αλλά και τη σωστή εκτύπωση ξεχωρίζουν για την ποιότητα της δουλειάς του. Το φωτογραφείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει τέλεια οργάνωση, με εξαίρετο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή επαγγελματικών φωτογραφήσεων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Studio TODOS - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το Studio Αχιλλέας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε για πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της φωτογραφίας και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων φωτογράφων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ράνια Καίσαρ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Οι φωτογράφοι του στούντιο μας, αναλαμβάνουν υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο και έχοντας για οδηγούς την εμπειρία, την εξειδίκευση και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, παρέχουμε σε εσάς υψηλής αισθητικής φωτογραφίες. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μία προσωπική συνάντηση ώστε να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας και να είναι η φωτογράφισή σας όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Studio Zachariou - - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι φωτογράφοι του Studio Zachariou, αναλαμβάνουν την φωτογράφιση που χρειάζεστε. Με διακριτικότητα και πολύχρονη εμπειρία, η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας μας, προετοιμάζει για εσάς μοναδικές φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις για κάθε σας στιγμή. Σε όλες μας τις εργασίες, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών μας είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Βακρινός - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική φωτογράφιση που χρειάζεστε. Έχοντας σπουδάσει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά και Φωτογραφία που είναι το πάθος μου, είμαι σε θέση να αναλάβω πολλαπλές εργασίες για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Έχοντας πάθος με την δουλειά μου, κάθε εργασία που αναλαμβάνω χαρακτηρίζεται από μοναδικά στοιχεία που ταιριάζουν στο τι ζητάει ο κάθε πελάτης, με γνώμονα πάντα τις τάσεις τής μοντέρνας γραφιστικής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Δήμος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνω επαγγελματικές φωτογραφίσεις εκδηλώσεων και όχι μόνο. Η αγάπη μου για τη φωτογραφία με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη φωτογράφιση γάμου, βάπτισης και πορτρέτου. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία και έμπειρους συνεργάτες, με τους οποίους θα φροντίσουμε να σας προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό με υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερη έμφαση στην καλλιτεχνική άποψη. Θα είμαστε κοντά σας για να δημιουργήσουμε και το δικό σας άλμπουμ ευτυχισμένων στιγμών, όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κωτσιόπουλος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Γέρακας Αττική 153 44

Με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια σχετικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι