20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Χάρης Δημολιάτης - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική φωτογράφιση που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της φωτογραφίας και της γραφιστικής, με αποτέλεσμα να μπορώ να προσφέρω καινοτόμες ιδέες και αισθητικά όμορφα αποτελέσματα. Θα βρίσκομαι κοντά σας, σε ότι χρειαστείτε σχετικά με τη δουλειά που μου έχετε αναθέσει. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε την εργασία σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μαντασσάς - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω επαγγελματικές φωτογραφίσεις γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων. Διαθέτω 10ετή εμπειρία στο χώρο καθώς και αγάπη για το επάγγελμα μου. Το μεράκι, ο ενθουσιασμός, η συνέπεια κι ο επαγγελματισμό μου, δημιουργούν ευχαριστημένους πελάτες που μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε κάθε εκδήλωσή τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Κατσόγιαννος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία “Στιγμών Αποτύπωση”, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις φωτογραφίσεις που χρειάζεστε. Οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες της ομάδας μας, έχουν ως σκοπό να αποτυπώσουν όλο το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα των δικών σας στιγμών, σε φωτογραφίες και video. Επεξεργαζόμαστε την εικόνα, προσθέτουμε γραφικά, μουσική και τίτλους ακόμα και σε ήδη υπάρχοντα βίντεο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Studio Zachariou - - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι φωτογράφοι του Studio Zachariou, αναλαμβάνουν την φωτογράφιση που χρειάζεστε. Με διακριτικότητα και πολύχρονη εμπειρία, η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας μας, προετοιμάζει για εσάς μοναδικές φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις για κάθε σας στιγμή. Σε όλες μας τις εργασίες, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών μας είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ράνια Καίσαρ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Οι φωτογράφοι του στούντιο μας, αναλαμβάνουν υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο και έχοντας για οδηγούς την εμπειρία, την εξειδίκευση και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, παρέχουμε σε εσάς υψηλής αισθητικής φωτογραφίες. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μία προσωπική συνάντηση ώστε να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας και να είναι η φωτογράφισή σας όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φωτόσφαιρα - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αθήνα Αττική 105 52

Το φωτογραφικό στούντιο της Όλγας Μπάστα παρέχει υπηρεσίες φωτογράφισης και επεξεργασίας φωτογραφιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 2003 και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σύγχρονο εξοπλισμό και τιμούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους στιγμές, παραδίδοντας τους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επικοινωνία και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Δανηΐλ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, αναλαμβάνοντας επαγγελματικές φωτογραφίσεις γάμων και εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της φωτογραφίας από μικρή ηλικία και έχω μεγάλο πάθος και αγάπη για το αντικείμενο. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, προσφέρω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Με χαρακτηρίζει το μεράκι για τη δουλειά μου καθώς και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Αλεξόπουλος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση, Εργαστήρι Φωτογραφίας, αναλαμβάνει την επαγγελματική σας φωτογράφιση. Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 25 χρόνια στον χώρο των φωτογραφίσεων γάμων και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας από την αρχή μέχρι και το τέλος της κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε και φροντίζουμε έτσι ώστε όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κρίκος Φωτογραφία & Βίντεο - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι και αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση γάμων και βαπτίσεων καθώς και άλλων σημαντικών γεγονότων των πελατών μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης φωτογραφιών από πολλά μέσα και κοινωνικά δίκτυα καθώς και πολλές επιλογές εκτύπωσης. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας. Μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Υποσχόμαστε να απαθανατίσουμε τις μοναδικές, για εσάς, στιγμές και να σιγουρέψουμε πως θα τις θυμάστε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ραφαήλ Μποφίλιος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το φωτογραφικό μου εργαστήριο Rafael Bofilios Art Photography προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για φωτογραφίσεις εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1995 και διακρινόμαστε για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την εξαιρετική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Σας περιμένουμε για την αποτύπωση της δικής σας ευτυχισμένης στιγμής, όπως την έχετε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Διακογιάννης - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης ως επαγγελματίας φωτογράφος. Αναλαμβάνω από φωτογραφίσεις γάμων μέχρι φωτογραφίσεις μόδας. Κάθε φωτογράφιση γάμου είναι μοναδική, με τις ιδιαιτερότητές της, με ζευγάρια διαφορετικά, αντιθέτως με τη φωτογραφία μόδας που επιστρατεύει άλλες ικανότητες, για την εκπλήρωση ενός άριστου αποτελέσματος. Εφαρμόζω όλο το φάσμα των τεχνικών μου γνώσεων, ανεξάρτητα από το είδος της φωτογράφισης, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Βαλλιανάτος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Η CV Photography, αναλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 1997 και από το 2000 ασχολούμαι αποκλειστικά με την καλλιτεχνική φωτογραφία γάμων & βαπτίσεων αλλά και με τη διαφημιστική φωτογραφία. Το συστατικό της επιτυχίας μας, είναι ο ενθουσιασμός, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέες γνώσεις και ο στόχος μας να δημιουργούμε όμορφες και μοναδικές αναμνήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διονύσης Πατεράκης - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι φωτογράφος με βαθιά εμπειρία στα φωτορεπορτάζ και τις βιντεολήψεις κοινωνικοπολιτικών εκδηλώσεων. Το φωτογραφικό μας γραφείο δραστηριοποιείται από το 1954 στον κλάδο της φωτογραφίας και διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Διακρινόμαστε για τη συνέπεια, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, τη διακριτικότητα και τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Τσέλιος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω επαγγελματικές φωτογραφίσεις με εξειδίκευση στις φωτογραφίσεις γάμων. Η φωτογραφία έγινε το πάθος μου από μικρή ηλικία και στην πορεία το έκανα επάγγελμα. Στόχος του studio μου, είναι να δίνει στις σημαντικές σας στιγμές μία άλλη ματιά, αυθόρμητη και ενθουσιώδη. Θέλουμε να δημιουργούμε εικόνες με καλλιτεχνική προσέγγιση και συναίσθημα ώστε να θυμάστε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές σας, με τον πιο μοναδικό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Image Tsapalis Vasilis - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Ίλιον Αττική 131 21

Προσφέρω αισθητικά όμορφες προτάσεις για την επαγγελματική φωτογράφιση που χρειάζεστε. Διαθέτω πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας, ως φωτογράφος, και οι αρχές που με διέπουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η υπευθυνότητα, η οργάνωση και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη σημασία έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό τόσο για τον πελάτη όσο για εμένα, για την ποιότητα της εργασίας που θέλω να προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό έμπειρων φωτογράφων που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να αναλάβουν την φωτογράφιση που θα τους ζητήσετε. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε για παραμυθένια αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και δημιουργικότητα και χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονους μεθόδους εκτύπωσης για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας χαρίσουμε όμορφες στιγμές εκτυπωμένες σε εξαιρετικό υλικό και σε εξαιρετική τιμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΛΓΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχω υπηρεσίες φωτογράφισης εκδηλώσεων. Βρίσκομαι στον κλάδο για πάνω από 25 χρόνια. Η επιχείρηση μας αποτελείται από επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια σχετικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Γκίκα - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

H εταιρεία AdArt Studio, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική φωτογράφιση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της φωτογραφίας επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών φωτογράφων για κάθε σας ανάγκη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Προσφέρουμε αισθητικά όμορφα αποτελέσματα, προκειμένου οι σημαντικές σας στιγμές να σας μείνουν αξέχαστες. Ο στόχος είναι, κάθε επιχείρηση να μπορεί να έχει διαφημιστική προβολή όλες τις ημέρες του χρόνου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Πρεδάρη - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Δήμητρα και είμαι φωτογράφος, με ειδίκευση στην διαφημιστική φωτογραφία. Διαθέτω εμπειρία μεγαλύτερη των 10 χρόνων καθώς και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Αυτό που κάνει τους πελάτες μου να με προτιμούν, είναι η αφοσίωση μου σε όλα τα στάδια της εργασίας, το πάθος μου για την επαγγελματική κατεύθυνση της φωτογράφησης και η επιμονή μου για ένα άρτιο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κοντανάς - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολούμαι στον κλάδο της φωτογραφίας για πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες. Πάντα με ενδιέφεραν οι πραγματικές στιγμές των ανθρώπων και προσπαθούσα να αποτυπώνω το αυθόρμητο, το μη προσποιητό. Ακολουθώντας το ένστικτό μου συνεχίζω να φωτογραφίζω με το ίδιο πάθος, συνδυάζοντας την εμπειρία του χθες και του σήμερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…