20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Γιώργος Κωτσιόπουλος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Γέρακας Αττική 153 44

Με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια σχετικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσουμε ένα ραντεβού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Πεσματζόγλου - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Οι φωτογράφοι μας έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση αποδίδουν τις φωτογραφίες των πιο ιδανικών στιγμών της ζωής σας με άψογη απεικόνιση και ιδιαίτερη αισθητική. Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα Studio flash. Τα τηλεοπτικά μας συνεργεία με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακές κάμερες είναι στη διάθεσή σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα φωτογράφησης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μάρκου - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Χολαργός Αττική 155 61

Το στούντιο μας παρέχει υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης για γάμους, βαφτίσεις και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις, που θέλετε να αποτυπώσετε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σύγχρονο εξοπλισμό και τιμούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους στιγμές, παραδίδοντας τους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επικοινωνία και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρης Κάτσας - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Βύρωνας Αττική 162 32

Ονομάζομαι Πάρης Κάτσας και δίνω ολοκληρωμένες και υψηλής αισθητικής λύσεις στην φωτογράφιση του γάμου και των βαφτίσεων σας, και όχι μόνο! Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σύγχρονο εξοπλισμό και τιμούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους στιγμές, παραδίδοντας τους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επικοινωνία και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Ιγνατιάδης - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Το στούντιό μας εδώ και χρόνια παρέχει υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης για γάμους και βαφτίσεις και για όλες τις εκδηλώσεις που επιθυμείτε! Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σύγχρονο εξοπλισμό και τιμούμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους στιγμές, παραδίδοντας τους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επικοινωνία και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Foto Corfu - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Foto Corfu, αναλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Δραστηριοποιούμαστε από το 1962 στον χώρο της φωτογραφίας και κύριο γνώρισμά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη μας για το αντικείμενο. Στόχος μας, είναι η δημιουργίας υλικού που θα σας μείνει αξέχαστο. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος, καθώς και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Γιαννέλος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις φωτογραφίσεις σας. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας σε όλων των ειδών τις φωτογραφίες. Αναλαμβάνω εργασίες κάθε είδους, από φωτογραφίσεις τοπίων μέχρι διαφημιστικές φωτογραφίσεις. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου ως προς τον χρόνο παράδοσης αλλά και την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Βαλλιανάτος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Η CV Photography, αναλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 1997 και από το 2000 ασχολούμαι αποκλειστικά με την καλλιτεχνική φωτογραφία γάμων & βαπτίσεων αλλά και με τη διαφημιστική φωτογραφία. Το συστατικό της επιτυχίας μας, είναι ο ενθουσιασμός, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέες γνώσεις και ο στόχος μας να δημιουργούμε όμορφες και μοναδικές αναμνήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Studio Zachariou - - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι φωτογράφοι του Studio Zachariou, αναλαμβάνουν την φωτογράφιση που χρειάζεστε. Με διακριτικότητα και πολύχρονη εμπειρία, η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας μας, προετοιμάζει για εσάς μοναδικές φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις για κάθε σας στιγμή. Σε όλες μας τις εργασίες, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών μας είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ράνια Καίσαρ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Οι φωτογράφοι του στούντιο μας, αναλαμβάνουν υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο και έχοντας για οδηγούς την εμπειρία, την εξειδίκευση και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, παρέχουμε σε εσάς υψηλής αισθητικής φωτογραφίες. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μία προσωπική συνάντηση ώστε να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας και να είναι η φωτογράφισή σας όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κοντανάς - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολούμαι στον κλάδο της φωτογραφίας για πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες. Πάντα με ενδιέφεραν οι πραγματικές στιγμές των ανθρώπων και προσπαθούσα να αποτυπώνω το αυθόρμητο, το μη προσποιητό. Ακολουθώντας το ένστικτό μου συνεχίζω να φωτογραφίζω με το ίδιο πάθος, συνδυάζοντας την εμπειρία του χθες και του σήμερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Πρεδάρη - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Δήμητρα και είμαι φωτογράφος, με ειδίκευση στην διαφημιστική φωτογραφία. Διαθέτω εμπειρία μεγαλύτερη των 10 χρόνων καθώς και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Αυτό που κάνει τους πελάτες μου να με προτιμούν, είναι η αφοσίωση μου σε όλα τα στάδια της εργασίας, το πάθος μου για την επαγγελματική κατεύθυνση της φωτογράφησης και η επιμονή μου για ένα άρτιο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Σταματάκος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Έχω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της φωτογραφίας και αυτό που με χαρακτηρίζει είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός μου όσο και η αγάπη μου για τη δουλειά που κάνω και το πάθος μου για ένα άριστο αποτέλεσμα! Συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου και αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε για εσάς μια ευρεία γκάμα εργασιών, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Δανηΐλ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, αναλαμβάνοντας επαγγελματικές φωτογραφίσεις γάμων και εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της φωτογραφίας από μικρή ηλικία και έχω μεγάλο πάθος και αγάπη για το αντικείμενο. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, προσφέρω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Με χαρακτηρίζει το μεράκι για τη δουλειά μου καθώς και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΟΝΤΗ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Βύρωνας Αττική 162 32

Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές φωτογραφήσεις και προσφέρω πρόσθετες υπηρεσίες ρετούς, μοντάζ βίντεο κ.α., με σκοπό ένα εξατομικευμένο και άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνω εργασίες κάθε είδους, από φωτογραφίσεις τοπίων μέχρι διαφημιστικές φωτογραφίσεις. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου ως προς τον χρόνο παράδοσης αλλά και την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος! Υποσχόμαστε να απαθανατίσουμε τις μοναδικές, για εσάς, στιγμές και να σιγουρέψουμε πως θα τις θυμάστε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι