Τρύπησε ο Θερμοσίφωνας;

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν, αν τρύπησε ο θερμοσίφωνας!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τρύπησε ο θερμοσίφωνας; Ποιες είναι οι αιτίες & τι πρέπει να κάνεις;

Ο θερμοσίφωνας, είτε ηλιακός, είτε ηλεκτρικός, είναι μια πολύ σημαντική επένδυση για το σπίτι. Είναι απαραίτητος για να παρέχει ζεστό νερό, ειδικά το χειμώνα και είναι αρκετά ανθεκτικός, ώστε να μη χρειάζεται συχνά επισκευές. Αν, όμως, τρύπησε ο θερμοσίφωνας στο σπίτι σου, τι μπορεί να σημαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις;

Αρχικά, είναι σημαντικό να βεβαιωθείς, ότι όντως έχει τρυπήσει ο θερμοσίφωνας και δε συμβαίνει κάτι άλλο, το οποίο έχεις παρερμηνεύσει. Για το λόγο αυτό, οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για όσα πρέπει να γνωρίζουμε, αλλά και όσα μπορούμε να κάνουμε, όταν υποψιαζόμαστε ότι τρύπησε ο θερμοσίφωνας.

Πώς θα καταλάβεις με σιγουριά ότι τρύπησε ο θερμοσίφωνας;

Όταν στάζει νερό από το θερμοσίφωνα, αυτό δε σημαίνει, οπωσδήποτε, πως τρύπησε ο θερμοσίφωνας. Πολλές φορές, τυχαίνει η βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα να έχει διαρροή νερού, λόγω αυξημένης πίεσης. Όταν συμβαίνει αυτό, μοιάζει σαν να στάζει νερό ο θερμοσίφωνας.

Συνεπώς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξεις, είναι αν στάζει νερό, από την κατεύθυνση της βαλβίδας ασφαλείας. Αν ισχύει αυτό, τότε αρκεί να σφίξεις τη βαλβίδα. Σε περίπτωση που η βαλβίδα δε σφίγγει, σημαίνει ότι μπορεί να έχει χαλάσει και χρειάζεσαι έναν τεχνικό, για να την επισκευάσει.

Από την άλλη πλευρά, αν ο θερμοσίφωνας στάζει νερά, αλλά δεν προέρχονται από τη βαλβίδα ασφαλείας, τότε μάλλον πραγματικά τρύπησε ο θερμοσίφωνας. Δυστυχώς, στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορεί να επισκευαστεί η ζημιά. Με άλλα λόγια, ο τεχνικός θα πρέπει να αντικαταστήσει το θερμοσίφωνα, με ένα νέο.

Γιατί τρύπησε ο θερμοσίφωνας του σπιτιού μου;

Οι θερμοσίφωνες αντέχουν για αρκετά χρόνια, προμηθεύοντας το σπίτι με ζεστό νερό χρήσης. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Ειδικά οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, θεωρείται ότι αντέχουν κατά μέσο όρο μια, έως δύο δεκαετίες.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φροντίσεις το θερμοσίφωνα σου, ώστε να μην τρυπήσει. Σίγουρα, το να μην ξεχνάς ανοιχτό το θερμοσίφωνα για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να βοηθήσει κάπως την κατάσταση, αν και δεν αποτελεί σωτήρια λύση.

Η βασική αιτία καταστροφής ενός θερμοσίφωνα, είναι η συσσώρευση σκουριάς. Η σκουριά μαζεύεται στο εσωτερικό του θερμοσίφωνα και σιγά σιγά τον διαβρώνει, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τρυπήσει. Φυσικά, αυτό δε συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά με την πάροδο των χρόνων.

Πώς μπορούν να σε βοηθήσουν οι τεχνικοί μας για το θερμοσίφωνα σου;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, σε όλες τις εργασίες που αφορούν τους ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες. Συνεπώς, μπορούν να σε βοηθήσουν με υπηρεσίες, όπως οι εξής:

  • Έλεγχος βαλβίδας ασφαλείας θερμοσίφωνα & αντικατάσταση, αν χρειάζεται.

  • Αποξήλωση παλιού, τρύπιου θερμοσίφωνα και αποκομιδή του.

  • Τοποθέτηση και σύνδεση νέου θερμοσίφωνα.

  • Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

  • Έλεγχος και επισκευή σωληνώσεων θερμοσίφωνα.

Καθημερινά, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν πολλές εργασίες, σαν αυτές. Βασικός τους στόχος είναι να παρέχουν σε κάθε πελάτη τους έναν πλήρως λειτουργικό θερμοσίφωνα, ο οποίος θα αντέξει για περισσότερα χρόνια, χωρίς προβλήματα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για να σε βοηθήσουν, αν τρύπησε ο θερμοσίφωνας;

Αν τρύπησε ο θερμοσίφωνας στο σπίτι σου, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο. Κλείσε την παροχή του νερού προς το θερμοσίφωνα και κάλεσε άμεσα έναν έμπειρο τεχνικό της πλατφόρμας μας, για να αναλάβει την εργασία που χρειάζεσαι, χωρίς καθυστέρηση.

Οι επαγγελματίες μας είναι έμπειροι στο σχετικό κλάδο και χρησιμοποιούν εξειδικευμένο εξοπλισμό, με τον οποίο μπορούν να εξετάσουν, να επισκευάσουν και να αντικαταστήσουν το θερμοσίφωνα, άμεσα και με ασφάλεια. Είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους και για την ποιότητα των εργασιών τους, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Αν τρύπησε ο θερμοσίφωνας και χρειάζεσαι άμεσα τεχνικό, για ηλιακό ή ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Κ.
290 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ. ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Χ.Τ.
Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Μου εξήγησε αναλυτικά το πρόβλημα και τις επιλογές που είχαμε για τη λύση, ακόμα δέν έχω δει για να αξιολογήσω το αποτέλεσμα αλλά μου άρε...
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Συνεπέστατος στο ραντεβού του, μου εξήγησε τις εργασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν και πέρα από την τυπική συντήρηση προχωρήσαμε και σε α...
Ανδρεας Σ.
189 αξιολογήσεις
Πραγματικά σπάνιο είδος επαγγελματία στο χώρο του. Αφιέρωσε πολλές ώρες για την επίλυση του προβλήματος. Αντιλαμβανόμενος ότι μία οικογέν...
G. T.
164 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΕΙΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ...
Βασίλειος Τ.
169 αξιολογήσεις
ήταν μια χαρά η συνεργασία μας. το μόνο που θυμάμαι νομίζω ήταν που καθυστέρησε αρκετά να είναι στην ώρα του ραντεβού μας διότι είχε προη...
Σχετικά άρθρα
Η ευχαρίστηση που παίρνεις από ένα καυτό μπάνιο μετά τη δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν
Δεν είναι πολύ ενοχλητικό, όταν επιστρέφεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και δεν υπάρχει ζεστό νερό για να
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει