Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά για το κόστος από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη - Εγκατάσταση & Συντήρηση: Όσα θέλεις να ξέρεις!

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια πραγματικά έξυπνη επένδυση για την παροχή ζεστού νερού στη χώρα μας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη τοποθετούνται σε ταράτσες και σκεπές κτιρίων, προσφέροντας άφθονο ζεστό νερό χρήσης στους κατόχους τους. Ωστόσο, η συντήρηση και η επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί, κάποια στιγμή.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αντέχουν για πολλά χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα κατασκευής τους. Ωστόσο, βρίσκονται διαρκώς εκτεθειμένοι και είναι πιθανό, κάποιες φορές, να παρουσιάζουν προβλήματα. Ωστόσο, δε χρειάζεται να σε ανησυχεί αυτό. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες για επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, service και συντήρηση. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, πριν καλέσεις τεχνικό.

Ποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζουν συχνά οι τεχνικοί μας για επισκευή ηλιακού στη Θεσσαλονίκη;

Όσο καλή και αν είναι η εγκατάσταση και η ποιότητα του ηλιακού σου, δε μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μιας βλάβης. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζουν δυσμενή καιρικά φαινόμενα, ειδικά το χειμώνα και με τα χρόνια, είναι πιθανό να παρουσιάσουν φθορές.

Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες συχνές περιπτώσεις προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συχνά οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη. Αν παρατηρήσεις κάτι από τα παρακάτω, θα πρέπει άμεσα να καλέσεις επαγγελματία για service και επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα, έτσι ώστε ο τεχνικός μας να σου εξασφαλίσει και πάλι ζεστό νερό χρήσης, χωρίς προβλήματα:

 • Ο ηλιακός δεν ζεσταίνει το νερό.

 • Δε βγάζει ζεστό νερό το μπόιλερ.

 • Ο ηλιακός δε λειτουργεί με το ρεύμα.

 • Δε ζεσταίνει ο θερμοσίφωνας.

 • Ο ηλιακός ρίχνει την ασφάλεια του πίνακα.

 • Δεν ανάβει το λαμπάκι του θερμοσίφωνα.

 • Τρέχει νερό από το θερμοσίφωνα.

 • Υπάρχει διαρροή ηλιακού θερμοσίφωνα.

 • Ο ηλιακός δε δουλεύει με το καλοριφέρ.

 • Τρύπησε το καζάνι του ηλιακού.

 • Διαρροή από βαλβίδα ασφαλείας θερμοσίφωνα.

Οι τεχνικοί μας, που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους προβλήματα. Έτσι, βρίσκονται στη διάθεσή σου, όποτε τους χρειαστείς, για να δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Τι περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη;

Η συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη έχει, κυρίως, προληπτικό χαρακτήρα. Αν φροντίζεις για την τακτική συντήρηση του ηλιακού σου, περίπου μια φορά το χρόνο, με έμπειρο τεχνικό, μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να αντιμετωπίσεις σοβαρές βλάβες στο μέλλον.

Συνήθως, οι επισκευές ηλιακών θερμοσιφώνων στη Θεσσαλονίκη κοστίζουν πιο ακριβά, σε σχέση με τις απλές συντηρήσεις. Έτσι, η συντήρηση και το προληπτικό service μπορούν να σε γλιτώσουν από περιττές σπατάλες χρόνου και χρημάτων. Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει τα εξής:

 • Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου.

 • Αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας.

 • Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού.

 • Έλεγχος αντίστασης και θερμοστάτη.

 • Καθαρισμός του πυθμένα του boiler.

 • Έλεγχος Ασφαλιστικών Βαλβίδων.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για συντήρηση & επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη;

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη μπορούν να έχουν πολλά χρόνια διάρκεια ζωής, αρκεί να δέχονται συστηματικά τη φροντίδα έμπειρων επαγγελματιών. Τόσο για την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, όσο και για την επισκευή και τη συντήρηση, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τους καλύτερους τεχνικούς.

Οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτουν εμπειρία ετών στον τομέα των ηλιακών θερμοσιφώνων. Επίσης, αξιολογούνται διαρκώς για το επίπεδο εξυπηρέτησής τους, έτσι ώστε να γνωρίζεις ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι για την εργασία που χρειάζεσαι.

Αν χρειάζεσαι άμεσα επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, συντήρηση ή και εγκατάσταση νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, με λίγα μόνο κλικ και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Kαλύτεροι Eπαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
227 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας σε όλα του. Παρ'όλο που η εργασια ήταν δυσκολότερη και πιο χρονοβόρα απ' ότι υπολόγιζα, ο Λάζαρος την ολοκλήρωσε άψογα χωρί...
T.Θ
57 αξιολογήσεις
Σωστοί επαγγελματίες. Με ενημερωσαν πλήρως για το όλο θέμα με σαφήνεια.
Άγγελος Π.
56 αξιολογήσεις
Έμεινα ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του συνεργάτη σας
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
Παρα πολυ καλο συνεργειο με απιστευτη προσοχη στην λεπτομερια που δεν βρησκεις ευκολα σε επαγγελματιες του ειδους. Το συστηνω 100%
Μ. Group
31 αξιολογήσεις
Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)
Αλμπέρτο Π.
25 αξιολογήσεις
Ευχαριστώ πολύ τον μάστορα!
Σχετικά άρθρα
Η ευχαρίστηση που παίρνεις από ένα καυτό μπάνιο μετά τη δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν γυρνάς κουρασμένος
Έχεις βαρεθεί να πληρώνεις φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου στο σπίτι σου;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει