Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη - Εγκατάσταση & Συντήρηση: Όσα θέλεις να ξέρεις!

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια πραγματικά έξυπνη επένδυση για την παροχή ζεστού νερού στη χώρα μας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη τοποθετούνται σε ταράτσες και σκεπές κτιρίων, προσφέροντας άφθονο ζεστό νερό χρήσης στους κατόχους τους. Ωστόσο, η συντήρηση και η επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί, κάποια στιγμή.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αντέχουν για πολλά χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα κατασκευής τους. Ωστόσο, βρίσκονται διαρκώς εκτεθειμένοι και είναι πιθανό, κάποιες φορές, να παρουσιάζουν προβλήματα. Ωστόσο, δε χρειάζεται να σε ανησυχεί αυτό. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες για επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, service και συντήρηση. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, πριν καλέσεις τεχνικό.

Ποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζουν συχνά οι τεχνικοί μας για επισκευή ηλιακού στη Θεσσαλονίκη;

Όσο καλή και αν είναι η εγκατάσταση και η ποιότητα του ηλιακού σου, δε μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μιας βλάβης. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζουν δυσμενή καιρικά φαινόμενα, ειδικά το χειμώνα και με τα χρόνια, είναι πιθανό να παρουσιάσουν φθορές.

Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες συχνές περιπτώσεις προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συχνά οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη. Αν παρατηρήσεις κάτι από τα παρακάτω, θα πρέπει άμεσα να καλέσεις επαγγελματία για service και επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα, έτσι ώστε ο τεχνικός μας να σου εξασφαλίσει και πάλι ζεστό νερό χρήσης, χωρίς προβλήματα:

 • Ο ηλιακός δεν ζεσταίνει το νερό.

 • Δε βγάζει ζεστό νερό το μπόιλερ.

 • Ο ηλιακός δε λειτουργεί με το ρεύμα.

 • Δε ζεσταίνει ο θερμοσίφωνας.

 • Ο ηλιακός ρίχνει την ασφάλεια του πίνακα.

 • Δεν ανάβει το λαμπάκι του θερμοσίφωνα.

 • Τρέχει νερό από το θερμοσίφωνα.

 • Υπάρχει διαρροή ηλιακού θερμοσίφωνα.

 • Ο ηλιακός δε δουλεύει με το καλοριφέρ.

 • Τρύπησε το καζάνι του ηλιακού.

 • Διαρροή από βαλβίδα ασφαλείας θερμοσίφωνα.

Οι τεχνικοί μας, που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους προβλήματα. Έτσι, βρίσκονται στη διάθεσή σου, όποτε τους χρειαστείς, για να δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Τι περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη;

Η συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη έχει, κυρίως, προληπτικό χαρακτήρα. Αν φροντίζεις για την τακτική συντήρηση του ηλιακού σου, περίπου μια φορά το χρόνο, με έμπειρο τεχνικό, μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να αντιμετωπίσεις σοβαρές βλάβες στο μέλλον.

Συνήθως, οι επισκευές ηλιακών θερμοσιφώνων στη Θεσσαλονίκη κοστίζουν πιο ακριβά, σε σχέση με τις απλές συντηρήσεις. Έτσι, η συντήρηση και το προληπτικό service μπορούν να σε γλιτώσουν από περιττές σπατάλες χρόνου και χρημάτων. Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει τα εξής:

 • Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου.

 • Αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας.

 • Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού.

 • Έλεγχος αντίστασης και θερμοστάτη.

 • Καθαρισμός του πυθμένα του boiler.

 • Έλεγχος Ασφαλιστικών Βαλβίδων.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για συντήρηση & επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη;

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη μπορούν να έχουν πολλά χρόνια διάρκεια ζωής, αρκεί να δέχονται συστηματικά τη φροντίδα έμπειρων επαγγελματιών. Τόσο για την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, όσο και για την επισκευή και τη συντήρηση, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τους καλύτερους τεχνικούς.

Οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτουν εμπειρία ετών στον τομέα των ηλιακών θερμοσιφώνων. Επίσης, αξιολογούνται διαρκώς για το επίπεδο εξυπηρέτησής τους, έτσι ώστε να γνωρίζεις ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι για την εργασία που χρειάζεσαι.

Αν χρειάζεσαι άμεσα επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα στη Θεσσαλονίκη, συντήρηση ή και εγκατάσταση νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, με λίγα μόνο κλικ και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Kαλύτεροι Eπαγγελματίες για το 2019

Λάζαρος Κ.
232 αξιολογήσεις

Άψογος σε όλα!! Πολύ καλή και γρήγορη δουλειά και λογικές τιμές!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Άγγελος Π.
58 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια, εύχομαι να συνεχίσει έτσι...

Τα στοιχεία που έδωσα γραπτώς μέσω του douleutara (χαρακτηριστικά κλιματιστικού, τύπος υγρού κλπ) δεν έφτασαν στο συνεργείο, ούτε η τηλεφ...

Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Ολα τελεια, γρηγορα και με αψογη συνεννοηση!

Μ. Group
36 αξιολογήσεις

Συνεπείς, ευγενικοί και εξαιρετικοί στην δουλειά τους.

Αλμπέρτο Π.
25 αξιολογήσεις

Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση!

Σχετικά άρθρα

Βλάβη στο θερμοσίφωνα: 4 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάτι δεν πάει καλά!

Η ευχαρίστηση που παίρνεις από ένα καυτό μπάνιο μετά τη δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν γυρνάς κουρασμένος

Περισσότερα
3 έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια & χρήματα!

Έχεις βαρεθεί να πληρώνεις φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου στο σπίτι σου;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες για Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Γιάννης Κ. Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη | Εγκατάσταση & Συντήρηση - Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις
Από το 1980, δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της εγκατάστασης, σύνδεσης, επισκευής και συντήρησης για θερμοσίφωνες και ηλιακούς θερμοσίφωνες. Διαθέτουμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, για να ολοκληρώσουμε την εργασία σας. Η επιμονή μας στο να φέρνουμε άριστα αποτελέσματα, αλλά και η αγάπη μας για τη δουλειά, είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν. Θέλουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες με μακροχρόνια αποτελέσματα και γι' αυτό χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό για κάθε περίπτωση. Αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι καλύτεροι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη που εξυπηρετούν το χώρο σας, είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε την καλύτερη πρόταση και να αναλάβουμε την εγκατάσταση!
Νικόλαος Κ. Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη | Εγκατάσταση & Συντήρηση - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η τεχνική εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής ηλιακού θερμοσίφωνα. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας και των ανταγωνιστικών τιμών που προσφέρουμε. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του και η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.
Παναγιώτης Μ. Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα Θεσσαλονίκη | Εγκατάσταση & Συντήρηση - Ίλιον
0 αξιολογήσεις
Οι συνεργάτες μου κι εγώ διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλά και τη συντήρηση και εγκατάσταση. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στο χώρο μας και προσπαθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι ηλιακοί θερμοσίφωνες στη Θεσσαλονίκη και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Προτιμήστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και αξιόπιστα!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει