20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Υπολογιστή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την επισκευή του υπολογιστή


Παναγιώτης Λασκαρίδης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Finex, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του υπολογιστή σας. Διαθέτουμε εμπειρία 13 ετών στον χώρο των επισκευών και η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα και αποτελεσματικά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Στόχος μας πάντα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και η πορεία μας με τους ικανοποιημένους πελάτες μας είναι η καλύτερή μας διαφήμιση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

iHomeService Πυρουνάκης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Μαρούσι Αττική 151 24

Η iHomeService, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Βρισκόμαστε στον χώρο από το 2011 και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα Mac. Στόχος μας είναι η επισκευή να γίνεται στον δικό σας χώρο. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, διορθώνουν επιτόπου το πρόβλημα που έχει η συσκευή σας και ταυτόχρονα σας εξηγούν ό,τι επιθυμείτε σχετικά με αυτήν. Οι πελάτες μας προτιμού για την διασφαλισμένη ποιότητα που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας επισκευάζει κάθε τύπο υπολογιστή, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας. Έχουμε σίγουρα πάνω από 10.000 ευχαριστημένους πελάτες που τους στηρίζουμε σε κάθε πρόβλημα! Η βιτρίνα μας είναι το όνομά μας και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε μέχρι και τώρα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρει ασφάλεια και άριστη λειτουργικότητα στην συσκευή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Λώμης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρία μας ασχολείται με τον τομέα της πληροφορικής και των συστημάτων ασφαλείας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, καθιστώντας την ικανή να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή του υπολογιστή σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και επαγγελματισμό και επιδιώκουμε εγγυημένες λύσεις. Επιλέξτε μας για τις ανταγωνιστικές τιμές μας και για την εξυπηρέτηση, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σαράντος - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εξειδικευμένη ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συενργάτες πάντα πρόθυμους να προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα εργασίας από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΚΟΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρείες αλλά και μικρές επιχειρήσεις. Εμπορευόμαστε συγκεκριμένες λύσεις για δίκτυα pc και servers μόνο αξιόπιστων εταιρειών όπως Dell, HP, IBM. Η ομάδα μας εργάζεται πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στους πελάτες, γι’ αυτό κ εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του φορητού και σταθερού υπολογιστή σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο σύνθετες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή σας. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών service μας, συνδυάζεται με τις πολύ φιλικές τιμές και καθιστούν την εταιρεία μας την πιο ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω την επισκευή του υπολογιστή σας άμεσα και με ασφάλεια, στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρονικών με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μου ειδικεύεται στις επισκευές κινητών, επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπηρεσίες διαδικτύου. Με εμπειρία 15 ετών τουλάχιστον στο χώρο και την απαιτούμενη τεχνογνωσία είμαστε σε θέση σε ανταποκριθούμε άμεσα σε όποια επισκευή χρειάζεστε. Η διάγνωση και εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και σε τιμές προσιτές. Μπορείτε να μας στείλετε όπως και να παραλάβετε τη συσκευή σας με courier παρακάμπτοντας το εμπόδιο της απόστασης. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια επισκευή ή υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρασκευή Γαϊταντζή - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μου, προσφέρει ολοκληρωτικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή του υπολογιστή σας. Παρέχουμε άμεση υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτουμε, επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οδυσσέας Καρύπης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Ftiaksesite.gr, αναλαμβάνει την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Αποτελούμαστε από ανθρώπου με εμπειρία στο χώρο που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΗΕ FIXERS - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στο service ηλεκτρονικών συσκευών και μπορεί να επισκευάσει και τον υπολογιστή σας.Συγκεκριμένα, με μια ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνικών αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και εγγυημένα. Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο και έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να το επιλύσουμε.Είμαστε κοντά σας για αξιόπιστη, άμεση, εγγυημένη και οικονομική επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την επισκευή και συντήρησης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής από το 2012 και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τον υπολογιστή σας, στην έδρα μας ή στον χώρο σας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Bltech παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στων χώρο των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία στις επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και παρέχοντας εγγύηση μετά την ολοκλήρωση. Άμεση ανταπόκριση και τήρηση των χρονικών ορίων εκτέλεσης του έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τσορός - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μεταξύ πληθώρας εργασιών που αφορούν το διαδίκτυο, παρέχουμε λύσεις στην επισκευή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την επιτυχία της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην εκάστοτε εργασία, αλλά και στο πρόσωπο του πελάτη. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Υπολογιστή