20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Υπολογιστή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την επισκευή του υπολογιστή


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας επισκευάζει κάθε τύπο υπολογιστή, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας. Έχουμε σίγουρα πάνω από 10.000 ευχαριστημένους πελάτες που τους στηρίζουμε σε κάθε πρόβλημα! Η βιτρίνα μας είναι το όνομά μας και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε μέχρι και τώρα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρει ασφάλεια και άριστη λειτουργικότητα στην συσκευή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Λασκαρίδης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Finex, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του υπολογιστή σας. Διαθέτουμε εμπειρία 13 ετών στον χώρο των επισκευών και η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα και αποτελεσματικά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Στόχος μας πάντα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και η πορεία μας με τους ικανοποιημένους πελάτες μας είναι η καλύτερή μας διαφήμιση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

iHomeService Πυρουνάκης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Μαρούσι Αττική 151 24

Η iHomeService, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Βρισκόμαστε στον χώρο από το 2011 και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα Mac. Στόχος μας είναι η επισκευή να γίνεται στον δικό σας χώρο. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, διορθώνουν επιτόπου το πρόβλημα που έχει η συσκευή σας και ταυτόχρονα σας εξηγούν ό,τι επιθυμείτε σχετικά με αυτήν. Οι πελάτες μας προτιμού για την διασφαλισμένη ποιότητα που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Παπαγεωργίου - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας, AbsolutPC, αναλαμβάνει την επισκευή του υπολογιστή σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν επισκέψεις κατ' οίκον και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη και ασφαλή λύση για τη μακροβιότητα της συσκευής σας. Εμπιστευθείτε μας την επιδιόρθωση της συσκευής σας και δε θα το μετανιώσετε. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οδυσσέας Καρύπης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Ftiaksesite.gr, αναλαμβάνει την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Αποτελούμαστε από ανθρώπου με εμπειρία στο χώρο που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του φορητού και σταθερού υπολογιστή σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο σύνθετες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή σας. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών service μας, συνδυάζεται με τις πολύ φιλικές τιμές και καθιστούν την εταιρεία μας την πιο ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

iGarage Service & More - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με σκοπό την βέλτιστη απόδοση των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να εντωπίσουν ακόμα και την πιο πολύπλοκη βλάβη. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει πλέον στη ζωή μας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Αρματά - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Βύρωνας Αττική 162 32

Oι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία, μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την επισκευή και συντήρησης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής από το 2012 και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τον υπολογιστή σας, στην έδρα μας ή στον χώρο σας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Ξανθής - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, Apple Pireaus, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών Apple. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και η ικανοποίηση των απαιτήσεων τους. Προσφέρουμε επιπλέον δωρεάν υπηρεσίες για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και τους εγγυόμαστε την απαραίτητη υποστήριξη από εμάς. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μου ειδικεύεται στις επισκευές κινητών, επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπηρεσίες διαδικτύου. Με εμπειρία 15 ετών τουλάχιστον στο χώρο και την απαιτούμενη τεχνογνωσία είμαστε σε θέση σε ανταποκριθούμε άμεσα σε όποια επισκευή χρειάζεστε. Η διάγνωση και εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και σε τιμές προσιτές. Μπορείτε να μας στείλετε όπως και να παραλάβετε τη συσκευή σας με courier παρακάμπτοντας το εμπόδιο της απόστασης. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια επισκευή ή υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρασκευή Γαϊταντζή - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μου, προσφέρει ολοκληρωτικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή του υπολογιστή σας. Παρέχουμε άμεση υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτουμε, επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Bltech παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στων χώρο των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία στις επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και παρέχοντας εγγύηση μετά την ολοκλήρωση. Άμεση ανταπόκριση και τήρηση των χρονικών ορίων εκτέλεσης του έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία επισκευής του χρειάζεται ο φορητός ή σταθερός υπολογιστής σας, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονική Λύση - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Υπολογιστή
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…