Επισκευή Ρολών Ασφαλείας - Συντήρηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ρολών Ασφαλείας - Συντήρηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Επισκευές & Συντηρήσεις Ρολών: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Το service των ρολών ασφαλείας, δεν αποτελεί μία συνηθισμένη εργασία καθώς τα ρολά ασφαλείας σπάνια παρουσιάζουν προβλήματα ή βλάβες. Ειδικά, σε περιπτώσεις που γίνεται τακτική συντήρηση των ρολών, το να υποστούν φθορά και να χρειαστούν επισκευή είναι σχεδόν απίθανο.

Αυτό οφείλεται στο ότι οι μηχανισμοί τους, είναι ιδιαίτερα απλοί και ειδικά στα χειροκίνητα ρολά, και έτσι μόνο μία πολύ κακή καθημερινή χρήση μπορεί να προκαλέσει την επισκευή των ρολών ασφαλείας.

Σε ποιες περιπτώσεις θα χρειαστείς επισκευή των ρολών ασφαλείας;

Οι επισκευές στα ρολά, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τεχνικοί θα επαναφέρουν την λειτουργικότητα στα ρολά, ανεξαρτήτως του είδους ρολού που έχεις τοποθετήσει. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν 4 συνήθεις αιτίες που οδηγούν στην επισκευή των ρολών ασφαλείας:

  • Έλλειψη καθαρισμού: Τα ρολά ασφαλείας, χρειάζονται καθημερινό καθαρισμό, καθώς η συγκέντρωση σκόνης και μικρών σκουπιδιών μπορεί να φρακάρει τον μηχανισμό και να δημιουργήσει βλάβη.
  • Κακή χρήση των ρολών ασφαλείας: Πολλοί καταστηματάρχες που διαθέτουν ρολά ασφαλείας, δεν τα προσέχουν στην καθημερινή χρήση. Τα ανεβοκαταβάζουν με υπερβολική δύναμη και απότομα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στον μηχανισμό.
  • Επισκευή ρολών ασφαλείας από ερασιτέχνη: Επειδή πολλοί ιδιώτες θεωρούν ότι ο μηχανισμός των ρολών ασφαλείας είναι εύκολος, προσπαθούν να τα επισκευάσουν μόνοι τους τα ρολά ασφαλείας όταν παρουσιάζεται κάποια δυσλειτουργία. Τις περισσότερες φορές αυτό επιδεινώνει την βλάβη στα ρολά ασφαλείας.
  • Έλλειψη συντήρησης: Τα ρολά ασφαλείας όπως και κάθε μηχανισμός, χρειάζονται συντήρηση μία φορά τον χρόνο. Ένας επαγγελματίας τεχνικός, μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο και να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία των ρολών ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστείτε service των ρολών ασφαλείας του χώρου σας, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματίας τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει την άμεση επισκευή και με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό του θα διορθώσει οποιαδήποτε βλάβη.

Οι επαγγελματίες τεχνικός ρολών ασφαλείας θα σε συμβουλεύσει για την τακτική συντήρηση των ρολών ασφαλείας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου και θα εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία του μηχανισμού τους αλλά και την όμορφη αισθητική όψη τους.

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες εργασίες συντήρησης ρολών ασφαλείας;

Οι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τις εργασίες συντήρησης που μπορείς να κάνεις ώστε να διατηρείς σε καλή κατάσταση τα ρολά ασφαλείας του καταστήματος ή του σπιτιού σου, μέχρι να κάνεις το προγραμματισμένο ραντεβού για συντήρηση των ρολών. Ποιες είναι αυτές;

Λίπανση των οδηγών των ρολών μία ή δύο φορές τον χρόνο: Με την λίπανση των ρολών ασφαλείας με ειδικό λιπαντικό διευκολύνεται ο μηχανισμός τους και γλιστρούν πιο εύκολα στους οδηγούς τους.

Καθαρισμός των οδηγών και του μηχανισμού ανοίγματος της πόρτας: Στα συγκεκριμένα σημεία, συγκεντρώνεται σκόνη η οποία προκαλεί προβλήματα στην σωστή λειτουργία των ρολών ασφαλείας. Ένας απλός καθαρισμός θα βοηθήσει στο να μην παρουσιάσει βλάβη ο μηχανισμός τους.

Συντήρηση Μοτέρ Ρολών: Τα μοτέρ σε όλα τα είδη ρολών, απαιτούν τακτική συντήρηση ανά διαστήματα ώστε να μη επηρεάζεται η λειτουργία τους. Είτε είναι ηλεκτροκίνητα είτε χειροκίνητα το τακτικό τους σέρβις είναι απαραίτητο. Η συγκεκριμένη όμως εργασία, μπορεί να εκτελεστεί μόνο από έναν επαγγελματία τεχνικό.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς για συντήρηση και επισκευή ρολών ασφαλείας. Ακόμη, οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επισκευή και συντήρηση μηχανισμών γκαραζόπορτας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις επισκευές και συντηρήσεις ρολών από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός, ευγενικός, γρήγορος και οικονομικός!
Άψογη συνεννόηση, συνέπεια και ταχύτητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
Άμεση εξυπηρέτηση!
Επαγγελματίας στη δουλειά του, συνεπής και επεξηγηματικός για την εργασία του και το κόστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Σχετικές υπηρεσίες