Επισκευή Κουφωμάτων

Βρες τους Καλύτερους Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευή Κουφωμάτων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σε ποιες περιπτώσεις θα χρειαστείς επισκευή κουφωμάτων;

Η επισκευή κουφωμάτων, είναι απίθανο να σου χρειαστεί εάν δείχνεις στα κουφώματα του σπιτιού σου την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή.

Τα υλικά τους είναι πολύ ανθεκτικά και για αυτό δεν παρουσιάζουν συχνά βλάβες. Στην περίπτωση που χρειαστείς service κουφωμάτων αλουμινίου ή pvc, μόνο ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημά σου.

2 περιπτώσεις που θα χρειαστείς service κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις που θα χρειαστείς άμεσα επισκευή των κουφωμάτων σου. Ποιες είναι αυτές;

Εισχώρηση υγρασίας στο τζάμι

Αποτελεί ένα αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα καθώς πέρα από το αισθητικό κομμάτι, επιδρά αρνητικά και στη συντήρηση κουφωμάτων.

Η αιτία εμφάνισης του είναι ένα συνδυασμός πολλών διαφορετικών κακοτεχνιών και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Η λύση θα έρθει μόνο από κάποιον έμπειρο τεχνικό που θα αναλάβει άμεσα το σέρβις των κουφωμάτων σου.

Πρόβλημα με το μηχανισμό των κουφωμάτων

Αν θες να αποφύγεις την επισκευή κουφωμάτων και να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια, πρέπει να κάνεις ορισμένες εργασίες συντήρησης.

Η βασικότερη είναι να φροντίζεις να λιπαίνεις με τα κατάλληλα υλικά όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα. Αν δεν το κάνεις αυτό, σύντομα θα παρατηρήσεις ότι οι πόρτες και τα παράθυρα “κολλάνε”, δηλαδή παρουσιάζουν δυσκολία στο άνοιγμα και στο κλείσiμο. Είτε οι πόρτες είναι απλές είτε πτυσσόμενες αλουμινίου ή πλαστικές, είτε φυσαρμόνικα μπορεί με το καιρό να παρουσιάσουν βλάβη.

Μην προσπαθήσεις να ξεμπλοκάρεις μόνος το μηχανισμό γιατί πιθανότατα θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες στο service κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, ενημέρωσαν για τις πιο συχνές αλλαγές που πραγματοποιούν στις επισκευές κουφωμάτων:

 • Αντικατάσταση σίτας
 • Τοποθέτηση πρόσθετων κλειδαριών ή ασφαλειών
 • Αλλαγή ιμάντα και ταμπακιέρα ρολού
 • Αντικατάσταση τσιμούχας και ράουλων
 • Επισκευή μοτέρ ρολών
 • Επισκευή ή αντικατάσταση μηχανισμών
 • Αλλαγή τζαμιού σε παλιά κουφώματα
 • Μετατροπή ξύλινων κουφωμάτων σε ενεργειακά

Οποιαδήποτε ανάγκη κι αν έχεις για τα κουφώματα του σπιτιού σου, οι τεχνικοί κουφωμάτων μας, μπορούν να αναλάβουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία σου.

Πώς να αποφύγεις την επισκευή κουφωμάτων;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, αφορά φυσικά την συντήρηση των κουφωμάτων σου.

Είτε διαθέτεις κουφώματα αλουμινίου ή κουφώματα pvc είτε ξύλινα κουφώματα, η τακτική συντήρησή τους, είναι απαραίτητα εφόσον η φθορά από το πέρασμα του χρόνου επιδρά σε όλα τα είδη κουφωμάτων.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός κουφωμάτων θα σε βοηθήσει να φροντίσεις αποτελεσματικά τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα του σπιτιού σου, εντοπίζοντας εύκολα που υπάρχει το πρόβλημα και τι ακριβώς χρειάζονται.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις πιο συνηθισμένες ενέργειες που πραγματοποιούν στην συντήρηση κουφωμάτων:

 • Έλεγχος της κάσας του κουφώματος και των αρμών μεταξύ του κουφώματος και του τοίχου
 • Έλεγχος των περιμετρικών μηχανισμών (λάστιχα, βουρτσάκια, κλπ.)
 • Έλεγχος μηχανισμών κίνησης και κλεισίματος (μεντεσέδες,μηχανισμός ανάκλησης, κλπ.)
 • Έλεγχος των υαλοπινάκων
 • Ρύθμιση και λίπανση μηχανισμών (ροδάκια, κλειδαριές, μεντεσέδες,κλπ)

Έπειτα, από μία επαγγελματική συντήρηση κουφωμάτων, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πολύ καιρό να παρουσιαστούν προβλήματα στα κουφώματα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Πολλοί ιδιοκτήτες, αποφασίζουν παρότι δεν χρειάζονται service κουφωμάτων, να προχωρήσουν στην αναβάθμισή τους, αντικαθιστώντας κάποια μέρη τους, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι τεχνικοί μας, μπορούν να σε ενημερώσουν για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σου με ενεργειακά κουφώματα, ώστε να επωφεληθείς από τα αμέτρητα πλεονεκτήματά τους.

Είτε χρειαστείς επισκευή ή συντήρηση είτε αντικατάσταση, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάθε εργασία.

Μην πτοηθείς από το πρόβλημα που παρουσίασαν τα κουφώματα αλουμινίου ή τα συνθετικά κουφώματα που διαθέτεις. Οι τεχνικοί μας, μπορούν να επισκευάσουν όλα τα κουφώματα, ανεξαρτήτως είδους ή μηχανισμού.

Καταχώρησε την εργασία σου για σέρβις κουφωμάτων και πάρε προσφορές από τους καλύτερους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή
Σχετικές υπηρεσίες