Επισκευή Κινητών Πετρούπολη | Service

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

Περιγράφεις το πρόβλημα του κινητού ή του tablet σου
Σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά
Εφόσον η προσφορά σε ικανοποιεί προχωράς στην επισκευή

Οι περιπτώσεις που θα χρειαστείς επισκευή κινητών

Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα smartphone έχουν αναδειχθεί σε απαραίτητο αντικείμενο της καθημερινότητας μας. Αναπόφευκτα, μαζί με την εκτεταμένη χρήση, είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσει και η επισκευή κινητού. Διάβασε ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες βλάβες smartphone , για τις οποίες θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

Πρόβλημα στην οθόνη

Από ένα μικρό σπάσιμο μέχρι το να μην ανάβει καθόλου, η οθόνη του smartphone σου είναι κάτι που δεν μπορείς να επισκευάσεις μόνος. Με το παραμικρό λάθος, η ζημιά μπορεί να γίνει από μεγάλη έως ανεπανόρθωτη. Απευθύνσου σε έναν ειδικό που θα ξέρει από που προέρχεται το πρόβλημα και θα το επιδιορθώσει χωρίς να κάνει πειράματα.

Αδυναμία φόρτισης

Όσο και να φορτίζεις το κινητό σου, η χαμηλή μπαταρία συνεχίζει να σε παιδεύει; Τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη βάση φόρτισης. Δοκίμασε να κλείσεις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς και σου τρώνε πολύ μπαταρία και να απενεργοποιήσεις περιττές ειδοποιήσεις. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, δυστυχώς η βλάβη είναι σχεδόν σίγουρη. Πιθανότατα, έχει μαζευτεί υγρασία στο εσωτερικό και χρειάζεται ένα καλό service κινητού για να μπορεί να φορτίζει σωστά.

Πρόβλημα με τα κουμπιά

Τα πλήκτρα που ανοιγοκλείνουν το κινητό σου, καθώς και το πλήκτρο που οδηγεί στο κεντρικό μενού χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή φθορά τους. Αν διαπιστώσεις ότι τα κουμπιά αυτά κολλάνε και δεν ανταποκρίνονται στις εντολές σου, μην ανησυχείς. Το πρόβλημα δεν είναι αρκετά σοβαρό, απλά χρειάζεσαι ένα καλό καθάρισμα κινητού.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας, μπορούν να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη του κινητού σου. Συγκεκριμένα, υπηρεσίες που προσφέρουν αφορούν:

Επισκευή κινητών Apple

Επισκευή κινητών Sony

Επισκευή κινητών LG

Επισκκευή κινητών Samsung

Επισκευή κινητών Huawei

Στο douleutaras.gr, μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή όλο το 24ωρο, εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής κινητών, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ανταποκριθούν άμεσα ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές επισκευής κινητών, από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς της πλατφόρμας μας στην Πετρούπολη και εκείνοι θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2019 στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Mastoras
119 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ...
Μηνδρινός ΕΠΕ Ε.
51 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, ήρθε στο χώρο μου έγινε έλεγχος της συσκευής και εντοπίστηκε η βλάβη, παρήγγειλα το ανταλλακτικό και περιμένω την τοπ...
Κωνσταντίνος Γ.
31 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση!
iG. Service
15 αξιολογήσεις
Αλλαγή touch screen σε Samsung Galaxy Core Prime. Έγραψα αναλυτική αξιολόγηση παραπάνω. Απλά μία απ' τις φορές που του επέστρεψα καταχωρή...
Μαρία Α.
13 αξιολογήσεις
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης Κόστος 75 Ε
Γιάννης Μ.
9 αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Σχετικά άρθρα
Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, για τους οποίους το τηλέφωνο αποτελεί τη φυσική προέκταση του χεριού τους
Μαύρισε η οθόνη του iPhone και νιώθεις σαν να έχει καταρρεύσει ο κόσμος σου; Αρχικά, ελπίζουμε να έχεις αποθηκεύσει κάπου όλα τα αρχεία σου
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει