Επισκευή Κινητών Γλυφάδα | Service

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

Περιγράφεις το πρόβλημα του κινητού ή του tablet σου
Σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά
Εφόσον η προσφορά σε ικανοποιεί προχωράς στην επισκευή

Οι πιο συχνοί λόγοι που θα χρειαστείς επισκευή κινητών

H επισκευή κινητών, αποτελεί μία εξειδικευμένη διαδικασία καθώς υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα κινητών με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα που απαιτούν επαγγελματικό χειρισμό.

Η ιδέα ότι το κινητό σου, θα υποστεί κάποια βλάβη, είναι τρομαχτική για πολλούς καθώς αποτελεί απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας και όχι μόνο στην καθημερινότητά μας.

Η καθημερινή χρήση και πολλές φορές μία απρόσεκτη κίνηση, μπορεί να γίνουν αιτία να προκληθεί κάποια βλάβη στο κινητό και να χρειαστεί επισκευή.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους πιο συχνούς λόγους που αναζητεί κανείς τεχνικό για επισκευή κινητών:

Επισκευή οθόνης κινητών

Η οθόνη ενός κινητού, είναι από τα πιο ευαίσθητα μέρη του και πολύ εύκολα μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά και να αναζητά κανείς, αλλαγή της οθόνης του κινητού. Από ένα μικρό ράγισμα της οθόνης του κινητού, μέχρι ένα ολικό σπάσιμο το κόστος αντικατάστασης μπορεί να είναι μεγάλο.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός σέρβις κινητών, έχοντας αναλάβει αμέτρητες εργασίες μπορεί αν ελέγξει την συγκεκριμένη ζημιά και να σου προτείνει την πιο συμφέρουσα λύση.

Επισκευή κινητών από νερό

Σε καμία περίπτωση το κινητό δεν πρέπει να τοποθετηθεί στην φόρτιση έπειτα από μία τέτοια βλάβη διότι μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα στην μπαταρία του κινητού. Σε κάθε περίπτωση, ένας επαγγελματίας τεχνικός επισκευής κινητών, μπορεί από την πρώτη εξέταση της βλάβης να διαπιστώσει εάν μπορεί να επιδιορθωθεί ή χρειάζεται άμεση αντικατάσταση

Το κινητό δεν φορτίζει

Η πιθανότερη αιτία είναι να υπάρχει βλάβη στην μπαταρία του κινητού που μπορεί να προέρχεται από συσσωρευμένη υγρασία. Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μπορούν πολύ άμεσα να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένο έλεγχο του κινητού και να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη ή να αντικαταστήσουν την μπαταρία του κινητού.

Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής του κινητού

Η οθόνη αφής του κινητού, συχνά επηρεάζεται από παράγοντες όπως η θερμότητα, η υγρασία και τα καλύμματα που τοποθεντούνται για την προστασία της, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν τη βλάβη στην οθόνη αφής του κινητού και να την επιδιορθώσουν άμεσα, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για την σωστή χρήση και προστασία του κινητού.

Δεν λειτουργούν τα ηχεία του κινητού

Συνήθης ένοχος για την βλάβη στα ηχεία του κινητού είναι η υγρασία ή η απορρόφηση νερού. Η επισκευή των ηχείων, πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνικούς επισκευής κινητών, οι οποίοι μπορούν με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και ανταλλακτικών να επισκευάσουν την βλάβη στο κινητό σου.

Χαλασμένη κάμερα του κινητού

Η κάμερα του κινητού, πλέον με την ανάλυση που προσφέρουν τα νέα μοντέλα κινητών, χρησιμοποιείται καθημερινά από τους χρήστες. Η κακή χρήση της κάμερας του κινητού μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στην κάμερα.

Το σπάσιμο της κάμερας του κινητού είναι μία συχνή βλάβη που αντιμετωπίζουν οι τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας. Η αντικατάσταση της κάμερας του κινητού μπορεί να γίνει μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς επισκευής κινητών, οι οποίοι διαθέτουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά για οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ο χρήστης.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας, μπορούν να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη του κινητού σου. Συγκεκριμένα, υπηρεσίες που προσφέρουν αφορούν:

Επισκευή κινητών Apple

Επισκευή κινητών Sony

Επισκευή κινητών LG

Επισκκευή κινητών Samsung

Επισκευή κινητών Huawei

Στο douleutaras.gr, μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή όλο το 24ωρο, εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής κινητών, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ανταποκριθούν άμεσα ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές επισκευής κινητών, από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και εκείνοι θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2019 στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Κωνσταντίνος Γ.
31 αξιολογήσεις
Η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή πλην μίας παρατήρησης: στην αρχική προσφορά μου εδόθησαν δύο επιλογές για την επισκευή της σπασμένης οθόνης...
Buzz M.
6 αξιολογήσεις
Από την εξυπηρέτηση έμεινα πολύ ευχαριστημένη, από το αποτέλεσμα εντάξει.
Μαρία Α.
11 αξιολογήσεις
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
Cellphones i.
9 αξιολογήσεις
Καλή εξυπηρέτηση και πολύ κάλος στην δουλειά του.
iG. Service
15 αξιολογήσεις
Άμεση απόκριση και πάνω απ´ όλα, επαγγελματισμός. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Νικόλαος Β.
2 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση.
Σχετικά άρθρα
Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, για τους οποίους το τηλέφωνο αποτελεί τη φυσική προέκταση του χεριού τους
Μαύρισε η οθόνη του iPhone και νιώθεις σαν να έχει καταρρεύσει ο κόσμος σου; Αρχικά, ελπίζουμε να έχεις αποθηκεύσει κάπου όλα τα αρχεία σου
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει