Επισκευή Κινητών Αθήνα | Service

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Περιγράφεις το πρόβλημα του κινητού ή του tablet σου

Σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά

Εφόσον η προσφορά σε ικανοποιεί προχωράς στην επισκευή

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Κινητό, Tablet
 • Κινητό τηλέφωνο
 • Tablet
π.χ.: Πρόβλημα με τη μπαταρία, Χαλασμένη οθόνη
 • Έχει έρθει σε επαφή με νερό/υγρό
 • Χαλασμένη/Σπασμένη οθόνη
 • Πρόβλημα με λογισμικό
 • Αδυναμία συνδεσιμότητας στο δίκτυο Wi-Fi
 • Πρόβλημα με τη μπαταρία
 • Πρόβλημα με την υποδοχή φόρτισης
 • Δεν διαβάζει την κάρτα SIM
 • Άλλο
π.χ.: Το συντομότερο, Τις προσεχείς ημέρες
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
π.χ.: 9.00-18.00, Μετά τις 18.00
 • 09.00 - 18.00
 • Μετά τις 18.00
 • Αδιάφορο
 • Άλλη ώρα
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Οι πιο συχνοί λόγοι που θα χρειαστείς επισκευή κινητών

H επισκευή κινητών, αποτελεί μία εξειδικευμένη διαδικασία καθώς υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα κινητών με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα που απαιτούν επαγγελματικό χειρισμό.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας, μπορούν να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη του κινητού σου. Συγκεκριμένα, υπηρεσίες που προσφέρουν αφορούν:

 • Επισκευή κινητών Apple
 • Επισκευή κινητών Sony
 • Επισκευή κινητών LG
 • Επισκκευή κινητών Samsung
 • Επισκευή κινητών Huawei

Η ιδέα ότι το κινητό σου, θα υποστεί κάποια βλάβη, είναι τρομαχτική για πολλούς καθώς αποτελεί απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας και όχι μόνο στην καθημερινότητά μας.

Η καθημερινή χρήση και πολλές φορές μία απρόσεκτη κίνηση, μπορεί να γίνουν αιτία να προκληθεί κάποια βλάβη στο κινητό και να χρειαστεί επισκευή.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους πιο συχνούς λόγους που αναζητεί κανείς τεχνικό για επισκευή κινητών:

Επισκευή κινητών από επαφή με νερό

Σε καμία περίπτωση το κινητό δεν πρέπει να τοποθετηθεί στην φόρτιση έπειτα από μία τέτοια βλάβη διότι μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα στην μπαταρία του κινητού. Σε κάθε περίπτωση, ένας επαγγελματίας τεχνικός επισκευής κινητών, μπορεί από την πρώτη εξέταση της βλάβης να διαπιστώσει εάν μπορεί να επιδιορθωθεί ή χρειάζεται άμεση αντικατάσταση.

Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής του κινητού

Η οθόνη αφής του κινητού, συχνά επηρεάζεται από παράγοντες όπως η θερμότητα, η υγρασία και τα καλύμματα που τοποθεντούνται για την προστασία της, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν τη βλάβη στην οθόνη αφής του κινητού και να την επιδιορθώσουν άμεσα, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για την σωστή χρήση και προστασία του κινητού.

Χαλασμένη κάμερα του κινητού

Η κάμερα του κινητού, πλέον με την ανάλυση που προσφέρουν τα νέα μοντέλα κινητών, χρησιμοποιείται καθημερινά από τους χρήστες. Η κακή χρήση της κάμερας του κινητού μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στην κάμερα.

Το σπάσιμο της κάμερας του κινητού είναι μία συχνή βλάβη που αντιμετωπίζουν οι τεχνικοί επισκευής κινητών της πλατφόρμας μας. Η αντικατάσταση της κάμερας του κινητού μπορεί να γίνει μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς επισκευής κινητών, οι οποίοι διαθέτουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά για οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ο χρήστης.

Επισκευή οθόνης κινητών

Η οθόνη ενός κινητού, είναι από τα πιο ευαίσθητα μέρη του και πολύ εύκολα μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά και να αναζητά κανείς, αλλαγή της οθόνης του κινητού. Από ένα μικρό ράγισμα της οθόνης του κινητού, μέχρι ένα ολικό σπάσιμο το κόστος αντικατάστασης μπορεί να είναι μεγάλο.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός σέρβις κινητών, έχοντας αναλάβει αμέτρητες εργασίες μπορεί αν ελέγξει την συγκεκριμένη ζημιά και να σου προτείνει την πιο συμφέρουσα λύση.

Το κινητό δεν φορτίζει

Η πιθανότερη αιτία είναι να υπάρχει βλάβη στην μπαταρία του κινητού που μπορεί να προέρχεται από συσσωρευμένη υγρασία. Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μπορούν πολύ άμεσα να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένο έλεγχο του κινητού και να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη ή να αντικαταστήσουν την μπαταρία του κινητού.

Δεν λειτουργούν τα ηχεία του κινητού

Συνήθης ένοχος για την βλάβη στα ηχεία του κινητού είναι η υγρασία ή η απορρόφηση νερού. Η επισκευή των ηχείων, πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνικούς επισκευής κινητών, οι οποίοι μπορούν με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και ανταλλακτικών να επισκευάσουν την βλάβη στο κινητό σου.

Στο douleutaras.gr, μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή όλο το 24ωρο, εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής κινητών, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ανταποκριθούν άμεσα ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές επισκευής κινητών, από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς της πλατφόρμας μας στην Αθήνα και εκείνοι θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2019 στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone

SERVICETRON Ε.
55 αξιολογήσεις

ο ελβετικός σουγιάς της επισκευής !!!

Κωνσταντίνος Γ.
31 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένος! Πολύ πρόθυμοι να με βοηθήσουν και με πολύ φιλική τιμή!

Μαρία Α.
19 αξιολογήσεις

Γρήγορα,καθαρά,σωστά,ευγενικά και οικονομικά.

iG. Service
15 αξιολογήσεις

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου (και όχι τη γνώμη μου) με το κοινό του facebook σχετικά με το douleutaras.gr. Συγκεκριμένα, από τις...

Γιάννης Μ.
9 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας με μεγάλη προθυμία να βοηθήσει και να επιλύσει το πρόβλημα.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, όλα τέλεια!

Σχετικά άρθρα

5 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, για τους οποίους το τηλέφωνο αποτελεί τη φυσική προέκταση του χεριού τους

Περισσότερα
Βοήθεια! Γιατί μαύρισε η οθόνη του iPhone μου;

Μαύρισε η οθόνη του iPhone και νιώθεις σαν να έχει καταρρεύσει ο κόσμος σου; Αρχικά, ελπίζουμε να έχεις αποθηκεύσει κάπου όλα τα αρχεία σου

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί το 2019

Επίλεξε τον επαγγελματία τεχνικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Μαρία Α. Επισκευή Κινητών Αθήνα | Service - Βύρωνας
19 αξιολογήσεις
Oι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους κινητό τηλέφωνο, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία, μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!
iG. Service Επισκευή Κινητών Αθήνα | Service - Περιστέρι
15 αξιολογήσεις
Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της συσκευής. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.
Κωνσταντίνος Γ. Επισκευή Κινητών Αθήνα | Service - Χαλάνδρι
31 αξιολογήσεις
Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για μία πληθώρα υπηρεσιών επαγγελματικών επισκευών και τεχνικής υποστήριξης για τα ηλεκτρονικά σας είδη, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και μοντέλου (apple, samsung. LG, sony, nokia, motorola, lenovo, htc, alcatel, blackberry κλπ).
Buzz M. Επισκευή Κινητών Αθήνα | Service - Αθήνα
6 αξιολογήσεις
Είμαστε μια αλυσίδα καταστημάτων με σύγχρονα εργαστήρια και τεχνικό τμήμα επισκευών που απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς ηλεκτρονικών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την επισκευή κινητών τηλεφώνων. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το κινητό σας, είτε είναι στο λειτουργικό (software), είτε είναι ελαττωματικό ή χαλασμένο ανταλλακτικό (hardware), γρήγορα ,αξιόπιστα και οικονομικά. Η διάρκεια μια επισκευής iPhone μπορεί να κρατήσει από 20 λεπτά έως 48 ώρες (το μέγιστο) ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να πραγματοποιηθεί η επισκευή σας άμεσα. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας και επωφεληθείτε!
Τρύφωνας Π. Επισκευή Κινητών Αθήνα | Service - Αγία Παρασκευή
13 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού smartphone ή του tablet σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν επισκέψεις κατ' οίκον και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη και ασφαλή λύση για τη μακροβιότητα της συσκευής σας. Εμπιστευθείτε μας την επιδιόρθωση της συσκευής σας και δε θα το μετανιώσετε. Ζητήστε προσφορά τώρα.

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει