20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2016 στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας επισκευάζει κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας. Έχουμε σίγουρα πάνω από 10.000 ευχαριστημένους πελάτες που τους στηρίζουμε σε κάθε πρόβλημα! Η βιτρίνα μας είναι το όνομά μας και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε μέχρι και τώρα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρει ασφάλεια και άριστη λειτουργικότητα στην συσκευή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Παπαγεωργίου - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας, AbsolutPC, αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού smartphone ή του tablet σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν επισκέψεις κατ' οίκον και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη και ασφαλή λύση για τη μακροβιότητα της συσκευής σας. Εμπιστευθείτε μας την επιδιόρθωση της συσκευής σας και δε θα το μετανιώσετε. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

iHomeService Πυρουνάκης - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η iHomeService, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του smartphone ή του tablet σας. Βρισκόμαστε στον χώρο από το 2011 και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα iPhone, iPad και Mac. Στόχος μας είναι η επισκευή να γίνεται στον δικό σας χώρο. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, διορθώνουν επιτόπου το πρόβλημα που έχει η συσκευή σας και ταυτόχρονα σας εξηγούν ό,τι επιθυμείτε σχετικά με αυτήν. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Λασκαρίδης - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν μας χρειάζεστε στην επισκευή του κινητού ή του smartphone σας άμεσα και οικονομικά. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με αποτελέσματα εντυπωσιακά και συσκευές απόλυτα λειτουργικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μου ειδικεύεται στις επισκευές κινητών, επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών και υπηρεσίες διαδικτύου. Με εμπειρία 15 ετών τουλάχιστον στο χώρο και την απαιτούμενη τεχνογνωσία είμαστε σε θέση σε ανταποκριθούμε άμεσα σε όποια επισκευή χρειάζεστε. Η διάγνωση και εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και σε τιμές προσιτές. Μπορείτε να μας στείλετε όπως και να παραλάβετε τη συσκευή σας με courier παρακάμπτοντας το εμπόδιο της απόστασης. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια επισκευή ή υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

iGarage Service & More - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της συσκευής. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω κάθε είδους επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου, τεχνολογίας smartphone. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι του. Επιλέξτε με για ασφαλή και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με εγγυημένη λειτουργία της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία επισκευής του smartphone σας, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρασκευή Γαϊταντζή - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μου, προσφέρει ολοκληρωτικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή του smartphone/tablet σας. Παρέχουμε άμεση υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτουμε, επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού τηλεφώνου, αλλά και του tablet σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο σύνθετες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή σας. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών service μας, συνδυάζεται με τις πολύ φιλικές τιμές και καθιστούν την εταιρεία μας την πιο ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει την επισκευή του smartphone ή του tablet σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών, εξυπηρετώντας άμεσα και με ταχύτατα αποτελέσματα. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τσορός - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μεταξύ πληθώρας εργασιών, παρέχουμε και ολοκληρωμένη επισκευή της smartphone κινητής σας συσκευής,άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την λειτουργικότητα της συσκευής σας. Χαρακτηριζόμαστε από ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην εκάστοτε εργασία, αλλά και στο πρόσωπο του πελάτη. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σχετικές με την επισκευή του κινητού και του tablet σας. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό και στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, αυξάνοντας την απόδοση των συσκευών τους.Εξελισσόμαστε συνεχώς , ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την επισκευή και συντήρηση του κινητού σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Αρματά - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Βύρωνας Αττική 162 32

Oι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους κινητό τηλέφωνο, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία, μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Ξανθής - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, Apple Pireaus, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής κινητών και tablet Apple. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και η ικανοποίηση των απαιτήσεων τους. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κινητού  - 20 επαγγελματίες για smartphone
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…