Επισκευή Air Condition

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Air Condition

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εξυπηρετείσαι από ένα ψυκτικό από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας

Οι 4 πιο συχνές βλάβες που θα χρειαστεί επισκευή το air condition

Ακόμη κι αν είσαι από εκείνους που προσέχουν πολύ και συντηρούν τα air condition τους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποια στιγμή το air condition να χρειαστεί επισκευή από έμπειρο ψυκτικό.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα κλιματιστικά έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής δέκα χρόνια, με την καθημερινή χρήση φθείρονται και παρουσιάζουν χαμηλή απόδοση και μερικές φορές βλάβες. Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο ένας επαγγελματίας ψυκτικός μπορεί να αναλάβει το service του air condition και να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους ψυκτικούς μας και μας ανέφεραν τις 4 πιο συχνές βλάβες για τις οποίες θα χρειαστεί επισκευή το air condition;

Απώλεια φρέον: Η απώλεια φρέον είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο και η συμπλήρωσή του πιθανότατα δεν θα διορθώσει το πρόβλημα αφού το υγρό σταδιακά θα διαρρεύσει και το air condition δεν θα ανοίξει.

Βουλωμένα φίλτρα: Μειώνουν την απόδοση του αair condition και μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον ανεμιστήρα και τον συμπιεστή. Ο εξειδικευμένος ψυκτικός μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου και να επαναφέρει την λειτουργικότητα στο air condition.

Αυξομειώνεται η ισχύς και δεν διακόπτεται η λειτουργία: το πιο πιθανό είναι να υπάρχει βλάβη στους αισθητήρες, οι οποίοι επιτηρούν την θερμοκρασία και τις πιέσεις του ψυκτικού υγρού ή του αέρα στο air condition.

Βλάβη στην πλακέτα ή στον σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων: Οδηγεί σε μειωμένη απόδοση θερμότητας και ψύξης η οποία θα γίνει άμεσα αισθητή στην θερμοκρασία του χώρου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ευσυνείδητος επαγγελματίας!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Ήρθαν στην ώρα τους, με εξυπηρέτησαν γρήγορα και με τον πιο οικονομικό τρόπο!
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Καθώς σιγά-σιγά η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού σου.