20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Κωνσταντίνος Μπούρας - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας, Μπούρας, αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές από / προς Αττική. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 1996 και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Αλεξίου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Κορωπί Αττική 194 00

Μεταφορική εταιρεία μετακομίσεων και μεταφορών. H εταιρία μας, Quick Trans διαθέτει σύγχρονα φορτηγά κλειστού τύπου, ανυψωτικό μηχάνημα και μόνιμο προσωπικό με εμπειρία στον χώρο των μετακομίσεων, που μεταφέρουν με μέγιστη ασφάλεια τα αντικείμενά σας στον νέο σας χώρο . Μας διακρίνει η πολυετής εμπειρία , η συνέπεια και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας . Στην διάθεσή σας για δωρεάν επιτόπου εκτίμηση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Στασινός - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία STASINOS TRANS, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων και επαγγελματικών μεταφορών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών αλλά και των επιχειρήσεων. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Γέρακας Αττική 153 44

Έχοντας αναλάβει πληθώρα εργασιών στον κλάδο των μετακομίσεων είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με ασφάλεια και ποιοτική εργασία. Η εταιρία μας, Κορώνης Μεταφορές αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την άμεση αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης εργασίας μετακόμισης, και εντός του νομού Αττικής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τσιάνος - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και έμπειρο προσωπικό που παρέχει εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή μιας υπηρεσίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του, πάντα με προσιτές τιμές και εγγυημένη ασφάλεια των προϊόντων κατά την μεταφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Ιωάννου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνω την επαγγελματική μεταφορά εμπορευμάτων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων για αρκετά χρόνια, γνωρίζοντας έτσι τα στοιχεία που φέρνουν τη διαφορά, για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μας. Μαζί με την έμπειρη ομάδα μου, αναλαμβάνω για εσάς από την πιο μικρή μεταφορά έως την πιο μεγάλη. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αξιοπιστία ως προς την εξέλιξη της εργασίας και οι συμφέρουσες προσφορές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αφροδίτη Ηλιακίδου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η μεταφορική PILIA EXPRESS, αναλαμβάνει επαγγελματικές μεταφορές και μεταφορές εμπορευμάτων, με έδρα το Αιγάλεω. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μεταφοράς για 60 ολόκληρα χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς. Με γνώμονα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα, την αμεσότητα και τη συνέπεια, αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομίσεις και διανομές, πανελλαδικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας, εγγυάται πως η μετακόμισή σας θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, με ασφάλεια και άνεση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λογοθέτης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Move-It, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις επαγγελματικές μεταφορές εμπορευμάτων. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Takis Baltas - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Είμαστε μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στις μετακομίσεις-μεταφορές εμπορευμάτων. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα, και ασφάλεια, κάθε είδους μετακόμιση-μεταφορά! Διαθέτουμε μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, και ένα στόλο σύγχρονων κλειστού τύπου φορτηγών. Η πολυετή πείρα μας, καθώς και το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται τις μεταφορές τους, οι μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων στην Ελλάδα, αποτελούν εγγύηση για ασφαλές και άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Κασσαλιάς - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Κηφισιά Αττική 145 62

Η μεταφορική εταιρεία μας, αναλαμβάνει επαγγελματικές μεταφορές και μετακομίσεις, εντός Αττικής. Λειτουργούμε, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της οικοσκευής με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια της οικοσκευής σας. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κρούστης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Πεύκη Αττική 151 21

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των μεταφορών και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε από την πιο απλή μέχρι στην πιο σύνθετη μετακόμιση. Η εταιρία μας, Κρούστης- Μεταφορική, αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο με τη πολύχρονη πείρα του αλλά και τις λογικές τιμές μας, φέρνουν τα ιδανικότερα αποτελέσματα σε κάθε μας συνεργασία. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας προτιμήσετε για τις εργασίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέου-Σύγχρονη Μετακόμιση Εταιρία Μετακομίσεων - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η μεταφορική Ανδρέου - Σύγχρονη Μετακόμιση, προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία καθώς και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε κάθε είδους μετακόμιση, ανεξαρτήτως κλίμακας. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών, καταφέρνουμε και ολοκληρώνουμε με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια κάθε είδους μεταφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΤΣΑΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων, μπορούμε να αναλάβουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με αυτές. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί με επαγγελματισμό και ασφάλεια και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Λειτουργούμε με ταχύτητα, εγγύηση και συνέπεια. Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αποστολίδης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αποτελεί με την πολυετή της πείρα, την πλέον αξιόπιστη και ποιοτική λύση στις μεταφορές- μετακομίσεις, αλλά και στις μεταφορές των εμπορευμάτων σας και στις αποθηκεύσεις των προσωπικών σας αντικειμένων. Με σεβασμό στην περιουσία σας το εξειδικευμένο προσωπικό μας συσκευάζει και μεταφέρει τον οικιακό ή επαγγελματικό εξοπλισμό, χωρίς φθορές στο νέο σας χώρο. Αναλαμβάνουμε και μετακόμιση εντός του νομού Αττικής, πάντα άμεσα, με ασφάλεια και προσιτές τιμές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης και μπορεί να αναλάβει ακόμα και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, για τους επαγγελματικούς σας σκοπούς. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, ο επαρκής στόλος οχημάτων που διαθέτουμε και η τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη. Όλα τα παραπάνω σε προσιτές τιμές, ώστε οι πελάτες μας, να είναι πάντα ικανοποιημένοι με την προσφερόμενη υπηρεσία. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…