20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Κωνσταντίνος Μπούρας - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 1996 και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να σας επιλύσουμε άμεσα και οικονομικά και το δικό σας πρόβλημα. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς αποτελεί το χαμόγελο ικανοποίησης του πελάτη μας. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Λεόνογλου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επαγγελματικές μεταφορές και μεταφορές εμπορευμάτων, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας η πολύ έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ασφάλεια των εμπορευμάτων τους, κατά την μεταφορά. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ασφαλείς εργασίες, σε οικονομικές τιμές! Θα χαρούμε να αναλάβουμε και την δική σας μεταφορά και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Αλεξίου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Κορωπί Αττική 194 00

Μεταφορική εταιρεία μετακομίσεων και μεταφορών. H εταιρία μας, Quick Trans διαθέτει σύγχρονα φορτηγά κλειστού τύπου, ανυψωτικό μηχάνημα και μόνιμο προσωπικό με εμπειρία στον χώρο των μετακομίσεων, που μεταφέρουν με μέγιστη ασφάλεια τα αντικείμενά σας στον νέο σας χώρο . Μας διακρίνει η πολυετής εμπειρία , η συνέπεια και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας . Στην διάθεσή σας για δωρεάν επιτόπου εκτίμηση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Τσουκαλάς - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο, με συνεχώς ανοδική πορεία και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Ο ζήλος και το μεράκι, μας ωθεί όλους στην ομάδα μας να δίνουμε το 100% του δυναμικού μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα αυτοκινούμενα ανυψωτικά μηχανήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Γέρακας Αττική 153 44

Έχοντας αναλάβει πληθώρα εργασιών στον κλάδο των μετακομίσεων είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με ασφάλεια και ποιοτική εργασία. Η εταιρία μας, Κορώνης Μεταφορές αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την άμεση αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης εργασίας μετακόμισης, και εντός του νομού Αττικής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τσιάνος - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και έμπειρο προσωπικό που παρέχει εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή μιας υπηρεσίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του, πάντα με προσιτές τιμές και εγγυημένη ασφάλεια των προϊόντων κατά την μεταφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Στασινός - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών, αλλά και των επιχειρήσεων, που μας επιλέγουν. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας. Αντιλαμβανόμενοι την κρίση που περνά η αγορά, έχουμε προχωρήσει σε σημαντική μείωση των τιμών μας διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα. με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέου-Σύγχρονη Μετακόμιση Εταιρία Μετακομίσεων - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η μεταφορική μας προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας τις εταιρικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία καθώς και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε κάθε είδους μετακόμιση, ανεξαρτήτως κλίμακας. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών, καταφέρνουμε και ολοκληρώνουμε με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια κάθε είδους μεταφορά. Σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας, τηρώντας την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα μειώνουμε συνέχεια τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΤΣΑΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων, μπορούμε να αναλάβουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με αυτές. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί με επαγγελματισμό και ασφάλεια και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Λειτουργούμε με ταχύτητα, εγγύηση και συνέπεια. Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Takis Baltas - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Είμαστε μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στις μετακομίσεις-μεταφορές εμπορευμάτων. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα, και ασφάλεια, κάθε είδους μετακόμιση-μεταφορά! Διαθέτουμε μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, και ένα στόλο σύγχρονων κλειστού τύπου φορτηγών. Η πολυετή πείρα μας, καθώς και το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται τις μεταφορές τους, οι μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων στην Ελλάδα, αποτελούν εγγύηση για ασφαλές και άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αφροδίτη Ηλιακίδου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων για 60 ολόκληρα χρόνια. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων.Η εμπειρία μας είναι σύμμαχος για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά. Με γνώμονα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα, την αμεσότητα και τη συνέπεια, αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομίσεις και διανομές τόσο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και πανελλαδικώς. Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο με δυνατότητα μεταφόρτωσης με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιό μας, εγγυάται ότι η μετακόμισή σας θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, με ασφάλεια και άνεση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης και μπορεί να αναλάβει ακόμα και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, για τους επαγγελματικούς σας σκοπούς. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, ο επαρκής στόλος οχημάτων που διαθέτουμε και η τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη. Όλα τα παραπάνω σε προσιτές τιμές, ώστε οι πελάτες μας, να είναι πάντα ικανοποιημένοι με την προσφερόμενη υπηρεσία. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κρούστης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Πεύκη Αττική 151 21

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των μεταφορών και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε από την πιο απλή μέχρι στην πιο σύνθετη μετακόμιση. Η εταιρία μας, Κρούστης- Μεταφορική, αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο με τη πολύχρονη πείρα του αλλά και τις λογικές τιμές μας, φέρνουν τα ιδανικότερα αποτελέσματα σε κάθε μας συνεργασία. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας προτιμήσετε για τις εργασίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιωάννου - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Αθήνα Αττική 105 52

Η μεταφορική “Ιωάννου”, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τις επαγγελματικές μεταφορές των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα αντικείμενα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να απλουστεύσουμε τη διαδικασία, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της μεταφοράς. Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την άμεση εξυπηρέτηση, τη τήρηση των προσυμφωνηθέντων και την επαγγελματική μεταφορά, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημητρης Νικολαιδης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε έμπειροι επαγγελματίες και προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας,στο νομό Αττικής. Βρισκόμαστε στον χώρο της μεταφοράς από το 1994, εργαζόμαστε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, ψυγείων, ανυψωτικών και γερανών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη αλλά και η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης.Οι τιμές μας παραμένουν ακόμα πιο προσιτές σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, ενώ διατηρούμε την ποιότητα, σε πολύ υψηλά επίπεδα! Επιλέξτε μας γιατί ειδικευόμαστε σε ειδικού τύπου μεταφορές και διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να εκπληρώσει κάθε εργασία, που θα του αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές