Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι 3 δείκτες που πρέπει να ξέρεις για τους ενεργειακούς υαλοπίνακες

Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες ή αλλιώς τζάμια χαμηλής εκπομπής Low-e αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Αν και μέχρι πρότινος πολλοί γνώριζαν μόνο τα οφέλη των ενεργειακών κουφωμάτων, πλέον είναι γνωστή και η αναγκαιότητα των σωστών τζαμιών.

Παρέχοντας εξαιρετική μόνωση και βοηθώντας εντυπωσιακά στην εξοικονόμηση χρημάτων, οι ενεργειακοί υαλοπίνακες αποτελούν μια έξυπνη λύση που πολλοί επιλέγουν. Αν ετοιμάζεσαι και εσύ να προχωρήσεις στην τοποθέτηση τους, διάβασε ποια είναι τα 3 στοιχεία που πρέπει να ελέγξεις.

Συντελεστής θερμοπερατότητας - U value

Όσο πιο χαμηλός είναι ο συντελεστής αυτός, τόσο πιο αποδοτικός είναι ο ενεργειακός υαλοπίνακας. Αν θέλουμε το εσωτερικό το σπιτιού μας να μένει ανεπηρέαστο από τις εξωτερικές θερμοκρασίες, πρέπει να επιλέξουμε τζάμια με την ελάχιστη τιμή U value.

Ηλιακός συντελεστής - Solar Factor

Ο δείκτης g εκφράζει τη συνολική ποσότητα της ενέργειας που διέρχεται από το τζάμι, ως ποσοστό της συνολικής προσπίπτουσας ηλιακής ενέργειας. Το τζάμι μπορεί να λειτουργήσει σαν δίοδο θερμότητας και επομένως η τιμή του πρέπει να είναι όσο πιο χαμηλή γίνεται.

Οπτική διαπερατότητα - Light Transmission

Αφορά το ποσοστό της φωτεινής ακτινοβολίας που περνάει από το τζάμι. Πρακτικά, όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης LT, τόσο περισσότερο φως περνάει από το γυαλί.

Η σωστή επιλογή είναι απαραίτητη, χωρίς όμως μια καλή τοποθέτηση οι ενεργειακοί υαλοπίνακες δεν θα αποδώσουν αυτά που θες. Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σου εξασφαλίσουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος εγκατάστασης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Γρήγορη εξυπηρέτηση, πολύ καλή δουλειά!!!
'Αμεση και άριστη εξυπηρέτηση!
Άψογος επαγγελματίας. Γρήγορος, οικονομικός, καθαρός! Όλα ολοκληρώθηκαν τέλεια!
Άψογος επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Άψογος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Πολύ λογικές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;