Ενεργειακά Κουφώματα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ενεργειακά Κουφώματα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

4 πράγματα που θα κερδίσεις επιλέγοντας ενεργειακά κουφώματα και τι πρέπει να προσέξεις

Ακούς πολλά για τα ενεργειακά κουφώματα και αναρωτιέσαι μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείς λίγο παραπάνω; Τα παλιά σου κουφώματα χρειάζονται αντικατάσταση και ψάχνεις τις εναλλακτικές που έχεις; Τα ενεργειακά κουφώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή και δικαιολογημένα επιλέγονται από όλο και περισσότερο κόσμο.

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει αλλαγές παντού και η τοποθέτηση κουφωμάτων δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν ετοιμάζεσαι να διαλέξεις τα νέα κουφώματα του σπιτιού σου, πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου.

Στη διάθεση σου έχεις μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες και προϋπολογισμούς. Όποια και αν είναι τα κριτήρια επιλογής σου όμως, δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις τα ενεργειακά ή όπως ονομάζονται αλλιώς θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα. 

Τί ακριβώς είναι όμως τα ενεργειακά κουφώματα και τί θα σου προσφέρουν;

Με τον όρο ενεργειακά κουφώματα εννοούμε το κουφώματα εκείνα των οποίων τα προφίλ είναι χωρισμένα σε δύο μέρη και ενδιάμεσα υπάρχει ένα ειδικό μονωτικό υλικό συνήθως πολυαμίδιο. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα οφέλη που συνοδεύουν την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων και θα καταλάβεις τη σπουδαιότητά τους.

Ηχομόνωση
Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το προσωπικό σας χώρο από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Σας εξασφαλίζουν έτσι την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

Θερμομόνωση και εξοικονόμηση χρημάτων 
Τα σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σας από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες. 

Ασφάλεια
Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού σας. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Αντοχή και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης
Τα ενεργειακά κουφώματα παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης. 

Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις εύκολα ότι η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο, αλλά και στην τσέπη σου. Για να εξασφαλίσεις όμως ότι τα καινούργια σου ενεργειακά κουφώματα θα έχουν πραγματικά την απόδοση που θες υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. 

Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για τα ενεργειακά κουφώματα.

Εγγύηση
Για να μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από τα ενεργειακά σου κουφώματα φρόντισε κατά την επιλογή τους να προσέξεις την εγγύηση που έχουν. Για να έχεις κάνει μια επιλογή που θα εκτιμήσεις το μέλλον, επέλεξε κουφώματα που συνοδεύονται από εγγύηση που περιλαμβάνει service και επισκευή σε βάθος χρόνου. Είναι σίγουρα μια κίνηση που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα την αξία της σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τα κουφώματά σου. 

Ενεργειακά τζάμια και άλλα αξεσουάρ
Αν θες τα ενεργειακά σου κουφώματα να έχουν άψογη απόδοση, είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στα τζάμια που θα επιλέξεις αλλά και στα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως είναι τα λάστιχα, οι μεντεσέδες, κ.ά. Τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν στην εγκατάσταση των ενεργειακών κουφωμάτων πρέπει να είναι αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής των κουφωμάτων και όχι να προτιμηθούν άλλες λύσεις για λόγους οικονομίας. Ακόμη, για πραγματικά αποτελεσματικά ενεργειακά κουφώματα είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών ή αλλιώς υαλοπίνακες low-e.

Τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών
Όπως σε όλα τα είδη κουφωμάτων, έτσι και στα ενεργειακά, η σωστή τοποθέτηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τους. Σε περίπτωση που προχωρήσεις σε αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σου με ενεργειακά, πρόσεχε ιδιαίτερα την κατάσταση της κάσας. Αν επιλέξεις να κάνεις μερική και όχι ολική αντικατάσταση, αφήνοντας δηλαδή τις παλιές κάσες και τοποθετώντας πάνω τους τα καινούργια ενεργειακά κουφώματα, βεβαιώσου ότι οι κάσες δε θα σε εγκαταλείψουν σε λίγα χρόνια με αποτέλεσμα να αχρηστέψουν και τα καινούργια σου κουφώματα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ολική αντικατάσταση κουφωμάτων περιλαμβάνει περισσότερες τεχνικές εργασίες, σου εξασφαλίζει όμως ένα πολύ πιο ποιοτικό και σίγουρο αποτέλεσμα.
 
Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, επισκευή ή συντήρηση κουφωμάτων. Ακόμη, οι εκτενείς τεχνικές τους γνώσεις στο  αντικείμενο τους επιτρέπουν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις το καταλληλότερο είδος κουφώματος για σένα, αλλά και να σε προμηθεύσουν με ότι χρειάζεσαι.

Τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι σου είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος ενεργειακών κουφωμάτων και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα! 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επαγγελματική προσέγγιση του project το οποίο ήταν μεγάλο και δύσκολο.
Άμεση εξυπηρέτηση, εξαιρετικό αποτέλεσμα εντός χρονικών ορίων!
Άμεση ανταπόκριση. Η εργασία πάρα πολύ καλή και οικονομική!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;