Ελαιοχρωματισμοί

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ελαιοχρωματισμοί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ελαιοχρωματισμός σπιτιού: Τα 3 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις

Ετοιμάζεσαι για ανακαίνιση σπιτιού ή μήπως μόλις μετακόμισες; Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι ο ελαιοχρωματισμός σπιτιού είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει αρκετά. Το χρώμα που θα επιλέξεις για τον προσωπικό σου χώρο είναι ιδιαιτέρα σημαντικό, καθώς έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ψυχολογία σου. Πριν κάνεις, λοιπόν, την επιλογή σου διάβασε ποια είναι τα λάθη στο βάψιμο σπιτιού που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις.

Δεν υπολογίζεις τους περιορισμούς του χώρου: Πριν καταλήξεις στο χρώμα ενός δωματίου, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς όλους τους παράγοντες που μπορεί να το επηρεάσουν. Τέτοιοι είναι το φυσικό φως, οι σκιάσεις και φυσικά το μέγεθος του δωματίου. Πριν αρχίσεις το βάψιμο, βεβαιώσου ότι το χρώμα που επέλεξες θα είναι ίδιο στο δικό σου τοίχο και δεν θα έχεις ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες.

Δεν λαμβάνεις υπόψιν σου τη διακόσμηση: Αν έχεις ήδη τα έπιπλα του χώρου και απλά θες να του αλλάξεις χρώμα, το πρώτο που πρέπει να κάνεις να σκεφτείς άμα συνδυάζεται καλά με τα υπάρχοντα σου. Ακόμα όμως και αν είσαι διατεθειμένος να αγοράσεις καινούργια, να έχεις στο μυαλό σου ότι όσο κι αν σου αρέσει ένα χρώμα, μπορεί να παρουσιαστεί πολύ δύσκολο να το συνδυάσεις με το στυλ διακόσμησης που θες. Για αυτό φτιάξε πρώτα μια γενική εικόνα του χώρου και μετά διάλεξε το χρώμα που του ταιριάζει.

Διαλέγεις πάρα πολλά ή μόνο ένα χρώμα: Τα άκρα δεν είναι ποτέ καλά, για αυτό πρέπει να προσέχεις να μη το παρακάνεις. Παραπάνω από 3 διαφορετικά χρώματα σε ένα δωμάτιο είναι σίγουρα υπερβολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας και στην άλλη άκρη. Επιλέγοντας μόνο ένα χρώμα για όλο το σπίτι, το αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι αδιάφορο και φλατ. Στον ελαιοχρωματισμό σπιτιού πρέπει να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα προσθέτει στο χώρο σου το κάτι διαφορετικό, χωρίς να γίνεται κουραστικό.


Extra tip: Δώσε στυλ στο χώρο με τα χρώματα που θα επιλέξεις

Για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα πρέπει σίγουρα να αποφύγεις τα παραπάνω λάθη. Για να δώσεις όμως κάτι ξεχωριστό στο χώρο πρέπει τα χρώματα που θα διαλέξεις να ταιριάζουν με το στυλ που θες να επικρατεί. Αν είσαι λάτρης της θάλασσας, σου έχουμε μερικές πολύ όμορφες ιδέες για να το πετύχεις.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Συνεπής και πολύ συγκεκριμένη στην δουλειά της όλη η ομάδα!
Σχετικά άρθρα
Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.
4 +1 tips για το βάψιμο εσωτερικών τοίχων !