Μεταλλικές κατασκευές Αθήνα & Σιδηροκατασκευές

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κατασκευών;

Χρειάζεσαι μία μεταλλική κατασκευή ή σιδηροκατασκευή; Τα πιο μικρά και τα πιο μεγάλα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, αποτελούνται από μέταλλο. Από έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα έως ολόκληρα σπίτια, κατασκευάζονται από μέταλλα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την ειδική επεξεργασία του μετάλλου και του σίδερου δημιουργώντας εντυπωσιακές κατασκευές που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών. Γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι σιδηροκατασκευές και οι μεταλλικές κατασκευές, τις συστήνουν για κατασκευές τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στο εξωτερικό. Ακολουθεί, μία λίστα με τις πιο δημοφιλείς κατασκευές από μέταλλο και σίδερο:

Πόρτες: Είτε αφορά πόρτες εισόδου, είτε γκαραζόπορτες ή αυλόπορτες, οι μεταλλικές πόρτες, αποτελούν ξεχωριστή επιλογή  για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι η αντοχή τους στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σιδερένια Κάγκελα: Προτιμώνται κατά βάση για τις περιφράξεις εξωτερικών σπιτιών, μπαλκονιών και βεραντών. Επιλέγονται για την ασφάλεια που προσφέρουν αλλά και την αντοχή τους στην φθορά του χρόνου.

Σιδερένιες Σκάλες: Αφορά κυρίως σκάλες εξωτερικού χώρου, καθώς για τον εσωτερικό χώρο δεν είναι τόσο ωραίες αισθητικά. Ακόμη, δεν διαβρώνονται από τις δύσκολες θερμοκρασίες.

Μεταλλικές Πέργκολες: Το μέταλλο χρησιμοποιείται και για το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης. Οι πιο εντυπωσιακές είναι εκείνες που συνδυάζονται με αναρριχώμενα φυτά και το τελικό αποτέλεσμα, είναι ονειρικό.

Ακόμη, κι αν η μεταλλική κατασκευή που επιθυμείς να δημιουργήσεις, δεν είναι σε αυτήν την λίστα και αφορά μεταλλικά έπιπλα όπως κρεβάτια, τραπέζια και καρέκλες, ένας έμπειρος τεχνίτης μετάλλων θα μπορέσει να δημιουργήσει μία κατασκευή που θα συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού. Ποια είναι αυτά;

  • Γρήγορη Κατασκευή & Ποικιλία Εφαρμογών
  • Στιβαρό & με Αντοχή υλικό
  • Πυράντοχο υλικό
  • Αντισεισμική Κατασκευή
  • Πολλές αρχιτεκτονικές επιλογές
  • Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι οι μεταλλικές κατασκευές δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Η κατασκευή και η τοποθέτησή τους, μπορεί να γίνει με προσοχή και συνέπεια από τους έμπειρους επαγγελματίες μας. Το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης, είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Διαμαντής Μανικόπουλος
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
ALMIN - Συστήματα Αλουμινίου
6 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, άριστος επαγγελματίας, τον συστήνω σε όλους!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
27 αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Σωτήρης Ρίζος
5 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Γιώργος Κίτος
78 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Lion Group - Στέλιος Φρατζεσκάκης
1 αξιολόγηση
Πολύ εξυπηρετικός επαγγελματίας, είμαι ικανοποιημένος από την εργασία του!
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει