Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν την εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων!

Η σύνδεση πλυντηρίου ρούχων είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Προσπαθώντας να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση του πλυντηρίου σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις ζημιά στη συσκευή σου. 

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, παρακάτω θα βρεις τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν κατά την τοποθέτηση πλυντηρίου ρούχων. 

Ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις στη σύνδεση πλυντηρίου ρούχων;

Η εγκατάσταση πλυντηρίου κρύβει αρκετά μυστικά που δεν μπορεί να γνωρίζει ένας ερασιτέχνης. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η καλή λειτουργία του πλυντηρίου σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή ή όχι τοποθέτησή του. Για να την εξασφαλίσεις πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία σύνδεσης.

Πρόβλημα με το σωλήνα αποστράγγισης

Ένα λάθος στην τοποθέτηση του σωλήνα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο πλυντήριό σου. Αν το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά πιθανότατα το πρόβλημα βρίσκεται στη σύνδεση του σωλήνα αποχέτευσης και χρειάζεται άμεσα επισκευή.

Λανθασμένη θέση τοποθέτησης του πλυντηρίου ρούχων

Όλα τα μοντέλα πλυντηρίων διαθέτουν οδηγίες χρήσης όπου αναφέρεται η σημασία της θέσης που θα τοποθετηθεί το πλυντήριο. Μια λάθος τοποθέτηση του πλυντηρίου ρούχων μπορεί να προκαλέσει περίεργους θορύβους, αναταράξεις και μεγάλη καταπόνηση της οικιακής συσκευής σου.

Σύνδεση με την παροχή νερού

Είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς όπως είναι λογικό χωρίς νερό το πλυντήριο ρούχων δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει. Αν παρατηρήσεις ότι το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό, πιθανότατα οφείλεται σε λανθασμένη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων με την παροχή νερού.

Ηλεκτρολογική σύνδεση

Ως ηλεκτρική συσκευή, το πλυντήριο ρούχων, πρέπει να διαθέτει κατάλληλη γειωμένη πρίζα, που θα είναι συμβατή με το βύσμα του πλυντηρίου ρούχων σας. Ένας μη εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος, δεν μπορεί να αντιληφθεί ή και να αναγνωρίσει αυτού του είδους τα ηλεκτρολογικά θέματα και είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στη συσκευή σου.

Γιατί πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για την εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων;

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο απαραίτητη είναι η βοήθεια ενός τεχνικού στην σύνδεση πλυντηρίου ρούχων. Αν ακόμα όμως δεν έχει πειστεί παρακάτω θα βρεις τους λόγους που χρειάζεσαι ένα εξειδικευμένο τεχνικό πλυντηρίων.

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Τις περισσότερες φορές που κάποιος θα επιχειρήσει να συνδέσει μόνος του το πλύντηριό του είναι για λόγους οικονομίας. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο. Χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις είναι πιθανό να προκαλέσεις μεγάλη βλάβη στη συσκευή σου και έτσι να ξοδέψεις πολλά περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες σε έναν επαγγελματία.

Σωστή λειτουργία και διάρκεια ζωής

Όπως ήδη ξέρεις η λανθασμένη εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων μπορεί να οδηγήσει σε συνεχείς βλάβες που θα καταπονήσουν τη συσκευή σου και θα εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της. Μια επαγγελματική τοποθέτηση θα κάνει το πλυντήριο σου να λειτουργεί σωστά και θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του.

Εξειδικευμένες γνώσεις

Η τοποθέτηση πλυντηρίου ρούχων απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό που δεν μπορεί να διαθέτει ένας ερασιτέχνης. Ο συνδυασμός της υδραυλικών αλλά και ηλεκτρολογικών γνώσεων που απαιτούνται, δυσκολεύει πολύ την όλη διαδικασία. Είναι πολύ πιο ασφαλές να προτιμήσεις τη σιγουριά και ταχύτητα που θα σου προσφέρει ο εξειδικευμένος τεχνικός.

Τί σου προσφέρουν οι τεχνικοί του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με εκτενείς γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστείς για τη συσκευή σου όπως τοποθέτηση και εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων, επισκευή και service πλυντηρίων, αλλά και συντήρηση πλυντηρίου ρούχων. 

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες οικιακές συσκευές. Με συνεχείς αξιολογήσεις από τους ίδιους τους πελάτες τους, βεβαιωνόμαστε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι στο υψηλότερο επίπεδο. 

Η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος σύνδεσης πλυντηρίου ρούχων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
329 αξιολογήσεις

Ευγενικός, επεξηγησιμος για να καταλάβω τι χάλασε, η δουλειά εγινε όπως κανονίσαμε, μεσα χρονικά πλαίσια που είχαμε συνεννοηθεί.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
326 αξιολογήσεις

Η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη αλλά είχε αναμονή

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
271 αξιολογήσεις

Γρήγορη εξυπηρέτηση και φιλικός κύριος!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
259 αξιολογήσεις

Ο συνεργάτης σας ήρθε την ίδια ημέρα αργά το απόγευμα όταν επικοινώνησα μαζί του. Μου έφτιαξε το πλυντήριο μέσα σε μισή ώρα. Θα τον συνισ...

φωτογραφία επαγγελματία

Επαγγελματισμος και συνεπεια σε πολυ λογικη τιμη, ευχαριστω!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ήταν εντάξει στο ραντεβού .είδε το πλυντήριο ρούχων και μου είπε ότι έχει χαλάσει η πλακέτα. .αποφάσισα να μην το φτιάξω. ...Ενώ εσείς λέ...

Σχετικά άρθρα

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ. Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων - Περιστέρι
329 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του πλυντηρίων ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίας άμεσα και οικονομικά!
Γιάννης Λ. Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!
Βαγγέλης Λ. Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων - Κορυδαλλός
143 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικών ειδών και ηλεκτρολογικών έργων και εξειδικευόμαστε στις επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Διαθέτουμε 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το θα σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές.
Βασίλης Κ. Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως εταιρείας. Είμαστε οι επαγγελματίες που αναζητάτε και βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Απόστολος Λ. Εγκατάσταση Πλυντηρίου Ρούχων - Περιστέρι
28 αξιολογήσεις
Δίνω άμεσες λύσεις στην επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Η εμπειρία και οι γνώσεις μου με έχουν βοηθήσει στο να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα των εταιρειών. Η ευχαρίστηση των πελατών μου είναι προτεραιότητά μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας και για να εξασφαλίσω για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει