Διαμόρφωση Κήπου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Διαμόρφωση Κήπου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 ξεχωριστές ιδέες για την διαμόρφωση του κήπου σου

Η διαμόρφωση του κήπου, είναι μία ιδέα που αιωρείται στην ατμόσφαιρα την περίοδο της άνοιξης όπου ο καιρός ανοίγει και υπάρχει ανάγκη για στιγμές χαλάρωσης. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες που μπορεί κάποιος να εφαρμόσει ώστε να αποκτήσει τον κήπο των ονείρων του.

Είτε διαμορφώνοντας τον κήπο με χαλίκι, πέτρα ή γκαζόν είτε τοποθετώντας πρωτότυπες γλάστρες για τα φυτά, μπορείς να πειραματιστείς και στο τέλος να έχεις το αποτέλεσμα που αντιπροσωπεύει το γούστο σου.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους κηπουρούς μας και μάθαμε 5 ξεχωριστές ιδέες για την διαμόρφωση του κήπου:

Πρωτότυπες ‘‘γλάστρες’’: Φύτεψε τα λουλούδια σε λάστιχα αυτοκινήτου ή σε παλέτες και ο κήπος σου θα αποκτήσει ένα μοντέρνο βιομηχανικό στυλ.

Το στοιχείο του νερού: Ο ήχος του νερού που κυλάει είναι πολύ χαλαρωτικός. Μία μικρή λίμνη ή ένα συντριβάνι στην μέση του κήπου θα δώσει ξεχωριστή νότα στον κήπο σου και θα φτιάχνει την διάθεσή σου έπειτα από μία έντονη μέρα.

Πέργκολα: Οι πέργκολες συναντώνται συχνά σε κήπους, αφού δημιουργούν σκιά και προσφέρουν έναν χώρο χαλάρωσης στην οικογένεια καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αιώρα για την αυλή: Όλοι όσοι διαθέτουν κήπο, ονειρεύονται μία γωνιά όπου θα έχουν κρεμάσει μία αιώρα κάτω από ένα μεγάλο και πυκνό δέντρο. Ακόμη κι αν δεν έχεις μεγάλο δέντρο στην αυλή σου, η αιώρα θα δώσει άλλη αισθητική στον κήπο σου και θα την χρησιμοποιείς τόσο εσύ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια καθημερινά.

Ποικιλία λουλουδιών & φυτών: Εάν επιθυμείς να ανανεώσεις τα χρώματα του κήπου σου, το πιο εύκολο είναι να επιλέξεις νέα φυτά και λουλούδια. Τα πολλά και διαφορετικά χρώματα θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία και θα αποκτήσεις έναν χαρούμενο κήπο.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός, συμπαθέστατος, πολύ προσεκτικός, συνεπής και δουλευταράς!!!
Πολύ εξυπηρετικός και πολύ καλός στη δουλειά του!
Εξαιρετικός, πολύ εργατικός, ευγενικός και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Έκανε πολύ καλή δουλειά!
Οι πιο φυσιολογικές προσφορές και κυριολεκτικά "δουλευταράς"!
Άμεση εξυπηρέτηση, σωστές τιμές, γνώστης της δουλειάς!
Άψογος επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Οι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν στο μυαλό μας, συνήθως, μελαγχολικές εικόνες “γυμνών” δέντρων και ξεραμένων φύλλων.
Τo Douleutaras.gr σου παρουσιάζει τις κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου που δεν πρέπει να παραλείψεις για να είναι ο κήπος σου στην εντέλει
Σχετικές υπηρεσίες