Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες διαιτολόγους και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πότε θα σου φανεί χρήσιμος ένας διαιτολόγος στο Γαλάτσι;

Έχεις πάρει πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Είσαι σε περίοδο εγκυμοσύνης; Ταλαιπωρείσαι από κάποιο μεταβολικό νόσημα; Πριν βιαστείς να απογοητευτείς, απευθύνσου σε έναν έμπειρο διαιτολόγο!

Τι περιπτώσεις αναλαμβάνει ένας διαιτολόγος;

Μια περίοδος δίαιτας είναι δύσκολη για τον καθένα. Ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει επαγγελματική καθοδήγηση από κάποιον επαγγελματία διατροφολόγο είναι σχεδόν καταδικασμένη.

Στην προσπάθεια και στη βιασύνη μας να πετύχουμε γρήγορα το στόχο μας, πολλές φορές γίνονται λάθη που λειτουργούν προς την ακριβώς αντίθετη πλευρά.

Οι διαιτολόγοι είναι μεταξύ άλλων, υπεύθυνοι για τα εξής:

  • Λήψη ιστορικού και ιατρικών μετρήσεων
  • Υπολογισμός βασικών σωματομετρικών δεικτών
  • Διεξαγωγή διατροφικού πλάνου για απώλεια ή ρύθμιση βάρους
  • Διεξαγωγή διατροφικού πλάνου με σκοπό τη ρύθμιση νοσήματος (για παράδειγμα σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστερολαιμία, καρδιαγγειακά και νεφρολογικά νοσήματα κτλ)
  • Διατροφολογική εκπαίδευση με σκοπό την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής

Ποιες είναι οι βασικές συμβουλές ενός διαιτολόγου;

Για να σε βοηθήσουμε μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες διαιτολόγους της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις σημαντικότερες συμβουλές που πρέπει να ξέρεις.

  • Για να αποκτήσεις έναν υγιές σωματότυπο δεν πρέπει να κάνεις δίαιτα για ένα χρονικό διάστημα, αλλά πρέπει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και να αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Για να χάσεις τα περιττά κιλά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς και να εξαντληθείς. Αν θες να απαλλαγείς οριστικά από τα παραπάνω κιλά, πρέπει να ακολουθήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που θα έχει διαμορφώσει ειδικά για τις ανάγκες σου ένας επαγγελματίας διαιτολόγος.
  • Η άσκηση μπορεί να λειτουργήσει μόνο συνοδευτικά σε ένα διατροφικό πρόγραμμα. Όσο και να γυμνάζεσαι δεν θα δεις αποτέλεσμα χωρίς την κατάλληλη διατροφή.

Eπιπλέον, μιλώντας με τους καλύτερους διαιτολόγους στο Γαλάτσι συγκεντρώσαμε όλους τους μύθους για το αδυνάτισμα που πρέπει να ξεχάσεις .

Η δίαιτα κρατάει για ένα συγκεκριμένο διάστημα

Κάνοντας μια δίαιτα για κάποιες μέρες πιθανότατα να χάσεις τα κιλά που θες. Αν όμως δεν αλλάξεις το σύνολο των διατροφικών σου συνηθειών, σύντομα αυτά θα επιστρέψουν και θα έχει πάει τσάμπα ο κόπος σου.

Αν γυμνάζεσαι μπορείς να τρως ότι θες.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο η άσκηση δεν είναι αρκετή για να σε βοηθήσει με την απώλεια κιλών. Όσες θερμίδες και να καις στο γυμναστήριο, αν μετά καταναλώσεις τις διπλάσιες, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις. Ο μόνος τρόπος να πετύχεις το στόχο σου είναι ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που να συνδυάζεται με λίγες ώρες άσκησης την εβδομάδα.

Η δίαιτα σημαίνει στέρηση

Είναι λογικό να θες να δεις άμεσα αποτελέσματα και για αυτό είναι συχνό φαινόμενο να επιλέγονται αυστηρές δίαιτες ή ακόμα και οι γνωστές χημικές δίαιτες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι με αυτό τον τρόπο και το μεταβολισμό σου με αποτέλεσμα να καθυστερεί το όποιο αποτέλεσμα αναμένεις.

Αν είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου, στο Douleutaras.gr θα βρεις τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος από τους έμπειρους και αξιολογημένους διαιτολόγους μας στο Γαλάτσι!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Διαιτολόγοι για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Στράτος Λάσπας
1 review
Σίγουρα προτιμήστε τον! Εξαιρετικό το αποτέλεσμα και σου αλλάζει όλη τη φιλοσοφία! Ευχαριστώ για όλα!
ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΗ
1 review
Πάρα πολύ καλή!
Σχετικά άρθρα
Πολλές φορές θα τύχει να ακούσεις άντρες και γυναίκες να παραπονιούνται για τον κακό μεταβολισμό τους.
Είναι δυστυχώς για όλους μας αυτή η περίοδος του χρόνου που προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά των γιορτών και να μπούμε σε ένα πρόγραμμα.