20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Γιώργος Μίλεσης - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Γιώργος Μίλεσης και είμαι κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας είμαι σε θεση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και ασχολούμαι με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών μου και έχω αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή της διατροφικής σας συμπεριφοράς, πάντα σε προσιτές τιμές. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Λάσπας - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαι επαγγελματίας διατροφολόγος και εδώ και χρόνια προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις για τους ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με επαγγελματισμό και με ευγένεια και φροντίζω να προσαρμόζω το πρόγραμμα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Ρίτσου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Μαρία Ρίτσου και προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της διατροφής και διαιτολογίας, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη επιτυχία κάθε -φυσιολογικό ή παθολογικό- περιστατικό. Παρέχω σε εσάς μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως τμηματική μέτρηση λίπους, αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας κ.α. Η διατροφολογία είναι ο κλάδος που αγαπώ και γι’ αυτό φροντίζω να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι συμμετέχοντας σε ερευνητικές δραστηριότητες και προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαι στην διάθεσή σας για μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιλέξτε με για σίγουρη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και για να κατακτήσετε και να διατηρήσετε, το ιδανικό, για εσάς βάρος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ολυμπία Βλασερού - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Με πολυετή εμπειρία στο τομέα της διατροφολογίας, αναλαμβάνω την απόλυτη ανανέωση σας. Βρίσκομαι κοντά σας, προσφέροντας σας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών τόσο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων όσο και για την πρόληψη τους.Μοναδικός μου στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Επιλέξτε με για να αποκτήσετε ευεξία και το επιθυμητό ιδανικό βάρος για εσάς και αποκτήστε και διατηρήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Μανωλαράκης - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για έμπειρο διαιτολόγο που θα αναλάβει την διατροφή σας μέσα από ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με ακαδημαϊκές γνώσεις και εγγυώμαι ότι μαζί μου θα αλλάξει η καθημερινότητά σας. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μελίνα Σηφακάκη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι επαγγελματίας με επιτυχημένη πορεία στον κλάδο και είμαι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στη διαιτολογία. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των θεραπειών που αναλαμβάνω είναι η επικέντρωση στις ιδιαιτερότητες του προφίλ διατροφής του κάθε ασθενούς. Σεβόμενη λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε με για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΑΪΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μελίσσια Αττική 151 27

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στους πελάτες παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για προγράμματα διατροφής. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεωργία Καλαϊτζίδου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μελίσσια Αττική 151 27

Είμαι η Γεωργία Καλαϊτζίδου και εδώ και χρόνια δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στα προγράμματα διαιτολογίας με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μου. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζω την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνω διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχω υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε με για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλεξάνδρα Γεωργίου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι η Αλεξάνδρα Γεωργίου και είμαι Διατροφολόγος. Στο χώρο του γραφείου μου παρέχονται επιστημονικά υποστηριζόμενα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:Απώλεια-διατήρηση-προσθήκη βάρους, Παιδική και εφηβική παχυσαρκία. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω με εξατομικευμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Εγγυώμαι ότι οι πελάτες μου δεν θα νιώσουν ποτέ την αίσθηση της στέρησης και εγώ θα στέκομαι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μπελέκος - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι ο Βασίλης Μπελέκος και σπούδασα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, από όπου αποφοίτησα το 2003. Έχω συνεργαστεί με την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και τα αποτελέσματά της αναρτήθηκαν σε poster σε διεθνές συνέδριο Χημείας Τροφίμων. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πανόπουλος - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πανόπουλος και είμαι διαιτολόγος. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχω τη δυνατότητα να δημιουργήσω το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς με σκοπό όχι μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και την ευεξία σας.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου! Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!Θα χαρώ πολύ να με επιλέξετε και να αλλάξω την ζωή σας, ως προς το καλύτερο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΑΚΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος και στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς.Αναλαμβάνω περιστατικά για : αύξηση βάρους , μείωση σωματικούς λίπους , παθήσεις , εγκυμονούσες / θηλάζουσες , αθλητές, παιδική διατροφή. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Όλες μου οι προτάσεις στηρίζονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, ενώ οι τιμές μου είναι προσιτές. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και η εξασφάλιση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων με την βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Είμαι η σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πηνελόπη Μπρούμη-Μινώτου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Ονομάζομαι Πηνελόπη Μινώτου και δραστηριοποιούμαι στο τομέα της διαιτολογίας. Έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω για εσάς μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών φέρνοντας τα ιδανικά αποτελέσματα. Αφουγκράζομαι τις προτιμήσεις σας, αναγνωρίζω την διαφορετικότητα της εκάστοτε περίπτωσης και λειτουργώ αναλόγως ικανοποιώντας πλήρως τους πελάτες μου. Εργασίες όπως, μέτρηση καύσεων, τεστ μεταβολλισμού είναι εντεταγμένες στο πρόγραμμα που προσφέρω! Η κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ανάγκες για αυτό και τα προγράμματα διατροφής που σας παρέχω είναι εξατομικευμένα και μοναδικά. Επιλέξτε με για να αποκτήσετε ευεξία, αλλά και το ιδανικό βάρος για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μυρτώ Μαρία Μυλωνά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Ονομάζομαι Μυρτώ Μυλωνά και είμαι διαιτολόγος. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχω τη δυνατότητα να προσφέρω μια μοναδική προσέγγιση με εξατομικευμένη διατροφολογία coaching για τροποποίηση συμπεριφοράς συνυπολογίζοντας το ιατρικό κ ψυχολογικό ιστορικό, σας βοηθάω στο να ξεπεράσετε τη φάση της αμφιθυμηκότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρίνα Μουγκρίδου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Βούλα Αττική 166 73

Είμαι η Μαρίνα Μουγκρίδου, έμπειρη διαιτολόγος και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόγραμμα διατροφή σας με εγγυημένα αποτελέσματα. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άρτεμις Πινακουλάκη - Λεούση - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι διατροφολόγος και αναλαμβάνω και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών με γνώμονα και σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Διαμορφώνω ένα πρόγραμμα με βάση τις ιατρικές ανάγκες του και φροντίζω την εξασφάλιση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών. Είμαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να συζητήσουμε για την διατροφή σας και να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βeauty Spirit.gr - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το BeautySpirit.gr απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν παροχές υψηλού επιπέδου στο χώρο τους. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας και άρα αναλαμβάνουμε και την παροχή διατροφικών και διαιτολογικών, προτάσεων και συμβουλών. Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και εμείς με την σειρά μας να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις με σκοπό την ευεξία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεωργία Ζιώγου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γεωργία Ζιώγου και είμαι διατροφολόγος. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας είναι ο επαγγελματισμός μου, η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα την ριζική αλλαγή αλλά και βελτίωση σας, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα για τον καθένα. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας σε ότι κι αν χρειαστείτε. Εμπιστευθείτε με και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σοφία Δέδε - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Σοφία Δέδε και είμαι διατροφολόγος. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό είμαι σε θέση να πετυχαίνω κάθε στόχο που έχουμε θέσει με τους πελάτες μου. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μου με το αποτέλεσμα και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Επιλέξτε με για υγεία και ευεξία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος  - 20 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι