20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016 για βιολογικό καθαρισμό

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Βασιλικη Λιοντου - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πεντέλη Αττική 152 36

Η εταιρία μας, Happy Carpet, δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού αλλά και της συντήρησης χαλιών. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που προσφέρουν υψηλή ποιότητα εργασιών προκειμένου οι πελάτες μας να έχουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο σαλόνι την κρεβατοκάμαρα αλλά και στα χαλιά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φοίβος Μπέλλος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας αλλά και των πραγμάτων σας. Η εταιρία μας, Bio-Clean αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Φραγκάκης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Νικόλαος Φρσαγκάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στον βιολογικό καθαρισμό στον χώρο σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρειά τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κατσούλιας - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες που ανταποκρίνονται με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού. Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Βαλαβάνη - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρειά τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε καθαρισμού στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σίφουνας - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών, η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βιοκαθαρισμού, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας! Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την παροχή ενός βιολογικού καθαρισμού, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Biofresh Βιολογικοί Καθαρισμοί - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην Biofresh αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό σε βάθος του σαλονιού σας καθώς και των καρεκλών της τραπεζαρίας σας, χρησιμοποιώντας τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα της εταιρείας Kärche. Τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι ένα απλό κάλυμμα στο σαλόνι, μας προστατεύει από την σκόνη, τα ακάρεα αλλά και από πολλούς ιογενείς οργανισμούς και εμποδίζει την διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο σαλόνι μας (καναπέδες).

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μαλτέζος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η συνεχής κατάρτιση των τεχνικών μας από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης εξασφαλίζουν στα χαλιά σας την ιδανική φροντίδα. Διασφαλίζουμε ότι κάθε χαλί θα έχει τη δέουσα μεταχείριση, ανάλογα με την κατασκευή του. Η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο μας καθώς βρισκόμαστε 50 χρόνια στο χώρο μας έχει καταστήσει ειδήμονες στη φύλαξη, στο καθαρισμό και την επισκευή ταπήτων ώστε να διατηρούνται τα χαλιά σας όμορφα και αναλλοίωτα στο χρόνο. Επιλέξτε μας για επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μόλβαλης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι. Έμπειροι Έλληνες τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας και Πέρσες τεχνίτες τις επισκευές σε: υφάνσεις, κρόσσια, ρέλια, χρώματα χειροποίητων χαλιών. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μέρκος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς του επαγγελματικού αλλά και του οικιακού σας χώρου. Χρησιμοποιώντας προϊόντα αρίστης ποιότητας αλλά και με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα για τα αντικείμενα του χώρου σας. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης καθώς και ο σεβασμός που δείχνουμε στον προσωπικό σας χώρο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας προτιμήσετε για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Δανέζης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας, Expresso, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των ταπητοκαθαριστηρίων, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο στον βιολογικό καθαρισμό αντικειμένων που βρίσκονται στον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές ιδιαίτερα χαμηλές και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Homeclean.gr - - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρία μας, HomeClean, δραστηριοποιείται στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών. Απευθυνόμαστε σε οικιακούς πελάτες, σε γραφεία & επαγγελματικούς χώρους (ξενώνες, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς κ.α.). Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε το χρειάζεστε και να δώσουμε έναν αέρα φρεσκάδας και απόλυτης καθαριότητας στον χώρο σας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, η άμεση εξυπηρέτηση σας είναι η δική μας προτεραιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μουζής - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κηφισιά Αττική 145 62

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με άριστη τεχνογνωσία και εγγύησή μας αποτελούν οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…