Συντήρηση Καυστήρα Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018

Συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου Θεσσαλονίκη: Όσα θέλεις να ξέρεις!

Η συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ σημαντική εργασία για την αποδοτικότητα του συστήματος θέρμανσης. Οι εργασίες συντήρησης και καθαρισμού του καυστήρα και του λέβητα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος, για να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής του συστήματος θέρμανσης με φυσικό αέριο, χωρίς να αντιμετωπίζεις ζημιές.

Πολλά σπίτια αμελούν την ανάγκη για συντήρηση καυστήρα, με αποτέλεσμα μέσα στο χειμώνα, το σύστημα θέρμανσης να μην αποδίδει στο μέγιστο βαθμό. Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί συστήνουν να γίνεται συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, μια φορά το χρόνο. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, για να κάνεις την καλύτερη συντήρηση καυστήρα αερίου.

Τι σου προσφέρει η επαγγελματική συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη;

Είναι καλό να γίνεται συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη θεσσαλονίκη, μια φορά το χρόνο. Η ιδανική στιγμή για να γίνει συντήρηση, είναι την άνοιξη, αμέσως μετά τη διακοπή της χρήσης θέρμανσης. Όμως και η περίοδος του φθινοπώρου, αμέσως πριν αρχίσει ξανά να χρησιμοποιείται το φυσικό αέριο, είναι κατάλληλη για τις εργασίες.

Όμως, για ποιο λόγο δεν πρέπει ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη να παραμελεί τη συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου; Ας δούμε κάποια οφέλη που προσφέρει η τακτική συντήρηση:

1. Μεγιστοποίηση αποδοτικότητας του συστήματος: Με τον καθαρισμό, τον έλεγχο και τη ρύθμιση του καυστήρα από έμπειρο επαγγελματία στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζεις ότι δε θα υπάρξουν διαρροές καυσίμου και θα έχεις πραγματικά αποδοτική θέρμανση στο σπίτι.

2. Εξοικονόμηση χρημάτων για θέρμανση: Με τη συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, προλαμβάνεις πιθανές βλάβες που μπορεί να προκύψουν, οι οποίες θα είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής. Επίσης, χρησιμοποιείς πιο αποδοτικά τη θέρμανσή σου, περιορίζοντας δραστικά την άσκοπη σπατάλη καυσίμου.

3. Επιμήκυνση ζωής του καυστήρα: Σαν αποτέλεσμα της σωστής ρύθμισης και του καθαρισμού του, ο καυστήρας φυσικού αερίου και ο λέβητας του σπιτιού σου, θα είναι λειτουργικοί για περισσότερα χρόνια. Η επαγγελματική συντήρηση καυστήρα αερίου στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να χαρίσει στο σύστημα πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

4. Μη επιβάρυνση του περιβάλλοντος: Ο καθαρισμός του καυστήρα αερίου έχει σαν αποτέλεσμα, τη χρήση πιο καθαρού καυσίμου, το οποίο αποδίδει πολύ καλύτερα. Έτσι, μειώνονται και οι βλαβερές εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, η συντήρηση του καυστήρα αερίου θεωρείται συμφέρουσα, από κάθε άποψη.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη;

Κατά τη συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου από τεχνικό στη Θεσσαλονίκη, γίνεται έλεγχος του συστήματος θέρμανσης, καθαρισμός, ρύθμιση και ό,τι άλλο θεωρείται σημαντικό, για να σου εξασφαλίσει οικονομική και αποδοτική θέρμανση.

Οι επαγγελματίες μας για συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, συχνά αναλαμβάνουν τις εξής εργασίες:

 • Καθαρισμός καυστήρα φυσικού αερίου & λέβητα

 • Μετρήσεις καυστήρα φυσικού αερίου

 • Ρύθμιση καυστήρα αερίου

 • Έλεγχος στεγανότητας δικτύων και καμινάδας

 • Έλεγχος διαρροών καυσίμου

 • Έλεγχος σωληνώσεων συστήματος

 • Ρύθμιση αναλογίας αέρα και καυσίμου

 • Έλεγχος συστήματος ανίχνευσης αερίου

 • Έλεγχος κυκλοφορητών

 • Έλεγχος και αντικατάσταση μπεκ καυστήρα

 • Συντήρηση επίτοιχου λέβητα αερίου

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν όλες τις μάρκες καυστήρων και λεβήτων φυσικού αερίου της αγοράς, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Βρίσκονται διαθέσιμοι καθημερινά, για να αναλάβουν τη συντήρηση καυστήρα αερίου στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τη συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εύκολα και γρήγορα τους καλύτερους τεχνικούς στη Θεσσαλονίκη για τη συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου. Οι επαγγελματίες μας είναι έμπειροι και αξιολογημένοι για την ποιότητα των υπηρεσιών και της εργασίας τους.

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για το σπίτι να έχει λειτουργικό σύστημα θέρμανσης, φροντίζουν να παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για τη σωστή χρήση και φροντίδα του λέβητα και του καυστήρα φυσικού αερίου.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,68 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες φυσικού αερίου για το 2020

Λάζαρος Κ.
278 αξιολογήσεις

Ο Λάζαρος ήταν αφενός συνεπέστατος και αφετέρου κατάφερε να λύσει το πρόβλημα που 2 άλλοι υδραυλικοί δεν είχαν καταφέρει να λύσουν (διαρροή…

Άγγελος Π.
72 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματιας και στην ώρα του. Το πρόβλημα λύθηκε. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαστροτεχνική G.
57 αξιολογήσεις

Ευχαριστημενη απο την συνεργασια- λιγο τσουχτερη η τιμη.

Υδραυλικές Λ.
37 αξιολογήσεις

Αρκετά θετική και επικοδομητικη συνεργασία... Δεν είχα κανένα πρόβλημα ως πελατης

Douleutaras.gr λογότυπο
Ηλίας Κ.
29 αξιολογήσεις

Το παλικάρι ήταν άψογος στην δουλειά του και κατατοπιστικό.

Ελένη Μ.
25 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματίας, χωρίς ψιλά γράμματα. συνεπέστατος και αποτελεσματικος. Καθαρή δουλεία σαν να μην πέρασαν απο το σπίτι.

Περισσότεροι Τεχνικοί για Συντήρηση Καυστήρα Φυσικού Αερίου

Επίλεξε τον τεχνικό θέρμανσης που σου ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
46 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και 23 χρόνια στον κλάδο της θερμάνσης. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν εγκαταστάσεις και συντηρήσεις καυστήρων.

Γιάννης Κυπραίος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
35 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω εργασίες επιδιόρθωσης υδραυλικών βλαβών, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με τα συστήματά θέρμανσης σας. Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευσή του προσωπικού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στόχος είναι να δημιουργούμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες.

KLIMECO Μανταράκης Μιχαήλ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
17 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και του κλιματισμού με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς και ψυκτικούς που μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία εγκατάστασης και επισκευής με συνέπεια και επαγγελματισμό στις παρακάτω κατηγορίες:Λέβητες πετρελαίου,Επιτίχοιοι Λέβητες Φυσικού Αερίου, Ενδοδαπέδιοι Λέβητες Φυσικού Αερίου, Πετρελαίου συμπύκνωσης, Ατομ. μονάδες πετρελαίου, Καυστήρες Φυσικού Αερίου, Καυστήρες πετρελαίου, Boiler Λεβητοστασίου, Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, Θερμοσίφωνες – Ηλεκτρομπόιλερ.

Κώστας Ντόβας

Κέντρο Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Eίμαι τεχνικός θέρμανσης και δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα και τις ευρύτερες περιοχές. Αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη θέρμανση και τα κηπουρικά, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Στη δουλειά μου είμαι συνεπής και τηρώ τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα, που ορίζω με τους πελάτες μου. Εργάζομαι με μεράκι, αξιοπιστία και παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα, για να αφήνω ευχαριστημένους τους πελάτες μου.

Σίμος Κακουλίδης

Ροδόπη
3 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και 20 χρόνια στον κλάδο της θερμάνσης. Αναλαμβάνω την αποκατάσταση και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης όπως και συντηρήσεις καυστήρων. Η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. 
 

Κατηγορίες ειδίκευσης

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Συντήρηση Θέρμανσης
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση Θέρμανσης
Μέσο θέρμανσης:
Καυστήρα
Είδος λέβητα:
Φυσικού Αερίου Κόστος: 35,00€
Συντήρηση Θέρμανσης
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Μπογιατζής
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση Θέρμανσης
Μέσο θέρμανσης:
Καυστήρα
Είδος λέβητα:
Φυσικού Αερίου Κόστος: 40,00€
Συντήρηση Θέρμανσης
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση Θέρμανσης
Μέσο θέρμανσης:
Καυστήρα
Είδος λέβητα:
Φυσικού Αερίου Κόστος: 35,00€
Συντήρηση Θέρμανσης
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση Θέρμανσης
Μέσο θέρμανσης:
Καυστήρα
Είδος λέβητα:
Φυσικού Αερίου Κόστος: 35,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Μέσο θέρμανσης:
Λέβητα, Άλλο
Τι είδους λέβητα αφορά η εργασία;
Φυσικού Αερίου Κόστος: 36,00€