Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Τελευταία ενημέρωση: 13/8/2018

Πώς & πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου;

Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου και ο χημικός καθαρισμός, είναι μια εργασία που συστήνεται να πραγματοποιείται, περίπου κάθε 3 χρόνια. Η ιδανική εποχή για τον καθαρισμό είναι το καλοκαίρι, καθώς εκείνη την περίοδο δεν χρησιμοποιείται το σύστημα θέρμανσης. Έτσι, η δουλειά μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα, σε σχέση με το χειμώνα.

Πολλοί αμελούν τον καθαρισμό της δεξαμενής τους, θεωρώντας τον ασήμαντο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου έχει να προσφέρει σημαντικά οφέλη, σε χαμηλό κόστος. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μας εξήγησαν πώς γίνεται ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου και γιατί είναι σημαντικό να γίνεται.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου;

Η διαδικασία για τον καθαρισμό της δεξαμενής γίνεται πολύ γρήγορα και απαιτεί λίγο χρόνο από τη μέρα σου. Προτού καλέσεις κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο για να προχωρήσεις στην εργασία σου, είναι καλό να ελέγξεις την στάθμη του πετρελαίου στην δεξαμενή. Καλό θα είναι η ποσότητα του πετρελαίου να είναι μικρή ή να μην υπάρχει καθόλου πετρέλαιο μέσα στην δεξαμενή.

Όσο μικρότερη ποσότητα καυσίμου υπάρχει στη δεξαμενή, τόσο πιο εύκολος ο καθαρισμός της. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν υπάρχει κάποια ποσότητα πετρελαίου στην δεξαμενή, καθώς τα ειδικά συνεργεία θα κάνουν άντληση πετρελαίου από δεξαμενή με ειδικό βυτιοφόρο, πριν καθαριστεί η δεξαμενή.

Αξίζει να γνωρίζεις, πως αν δε χρειαστεί άντληση πετρελαίου από δεξαμενή, είναι πιθανό ο καθαρισμός να γίνει και σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό φυσικά εξαρτάται, καθώς οι τιμές καθορίζονται ανάλογα με το συνεργείο.

Αφού γίνει η άντληση πετρελαίου από τη δεξαμενή, περνάει σε μια διαδικασία καθαρισμού μέσα στο βυτίο με τη βοήθεια ειδικών εξαρτημάτων. Στη συνέχεια, ο τεχνικός εισέρχεται στη δεξαμενή, με ειδική ενδυμασία και μάσκα και καθαρίζει τα τοιχώματα και τον πυθμένα από καθιζήματα και λοιπά υπολείμματα βρωμιάς. Η διαδικασία αυτή συνήθως διαρκεί για περίπου 10- 15 λεπτά. Ωστόσο, μπορεί ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου να παρουσιάσει χρονικές διακυμάνσεις, ανάλογα με την κατάσταση της δεξαμενής.

Αφού καθαριστεί και η δεξαμενή, το καθαρό πετρέλαιο επιστρέφεται σε αυτή έτοιμο για χρήση. Πολλοί άνθρωποι έχουν εκφράσει φόβους για την ποιότητα του πετρελαίου που επιστρέφεται στην δεξαμενή. Για μεγαλύτερη σιγουριά, καλό θα ήταν η δεξαμενή να είναι εντελώς άδεια πριν πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός.

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζεται η δεξαμενή πετρελαίου;

Υπάρχουν σημαντικά οφέλη που προσφέρει ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου. Κάποιοι αποφεύγουν την εργασία αυτή, με τη λογική του να μην επιβαρυνθούν από το κόστος καθαρισμού. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα βγαίνουν κερδισμένοι, εκείνοι που προχωρούν στον καθαρισμό της δεξαμενής του σπιτιού τους.

Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους είναι σημαντικό να καθαρίσεις τη δεξαμενή πετρελαίου.

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λέβητα. Το πετρέλαιο που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του σπιτιού δεν είναι απολύτως καθαρό. Αντιθέτως, είναι πιθανό να περιέχει υπολείμματα από νερό, χώμα, παραφίνη και άλλα. Τα υπολείμματα αυτά μπορούν να αφαιρεθούν από τη δεξαμενή, ειδικά με το χημικό καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου.

  • Βελτιστοποίηση λειτουργίας καυστήρα. Όσο λιγότερα τα υπολείμματα που μένουν στα τοιχώματα και τον πυθμένα της δεξαμενής, τόσο πιο καθαρό το πετρέλαιο. Έτσι, ο καυστήρας μπορεί να λειτουργήσει πολύ πιο αποδοτικά, προσφέροντας περισσότερη ζέστη.

  • Αποφυγή διάβρωσης της δεξαμενής. Δεν είναι όλα τα υπολείμματα που υπάρχουν στη δεξαμενή αθώα. Κάποια υπολείμματα, όπως για παράδειγμα το θειάφι, μπορούν να διαβρώσουν τη δεξαμενή πετρελαίου, σε βάθος χρόνου. Αυτό θα σε οδηγήσει σε ανάγκη για αντικατάσταση της δεξαμενής, κάτι που θα έχει πολύ υψηλότερη τιμή, σε σχέση με τον καθαρισμό.

  • Μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων. Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του λέβητα και του καυστήρα και να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της δεξαμενής. Σαν αποτέλεσμα, γλιτώνεις από διάφορες μελλοντικές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σου, οι οποίες θα σου κόστιζαν πολύ παραπάνω.

Τι σου προσφέρει ο χημικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου;

Όπως υπονοεί και η φράση, ο χημικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου γίνεται με τη χρήση ειδικών χημικών παρασκευασμάτων, για δεξαμενές πετρελαίου. Φυσικά, είναι καλό ο χημικός καθαρισμός να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, αφού μελετήσουν τις ανάγκες της δεξαμενής σου.

Όμως, ας δούμε τι μπορεί να προσφέρει ο χημικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου:

1. Διαλύει το νερό και τα κατάλοιπα της δεξαμενής, καθαρίζοντας το πετρέλαιο.

2. Αποτρέπει τη διάβρωση της δεξαμενής πετρελαίου, αφού αφαιρεί υπολείμματα.

3. Αυξάνει την αποδοτικότητα της θέρμανσης που προσφέρει το πετρέλαιο θέρμανσης.

4. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής της δεξαμενής πετρελαίου, εφόσον βοηθά στη βέλτιστη λειτουργικότητά της.

Φυσικά, θα πρέπει και πάλι να υπενθυμίσουμε, πως ο χημικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου πρέπει να γίνεται με πολλή προσοχή. Συμβουλεύσου έναν έμπειρο τεχνικό, πριν αποφασίσεις να καθαρίσεις τη δεξαμενή σου με χημικά.

Ποιες είναι οι πιο κατάλληλες συνθήκες για τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου;

Η ιδανική εποχή για τον καθαρισμό της δεξαμενής του σπιτιού σου είναι το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει, γιατί τότε δε χρησιμοποιείται το σύστημα θέρμανσης και υπάρχει άπλετος χρόνος για εργασίες. Φυσικά, μπορείς να κάνεις τον καθαρισμό και το φθινόπωρο, πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το σύστημα.

Για να είναι ιδανικές οι συνθήκες καθαρισμού και χημικού καθαρισμού, πρέπει να υπάρχει ελάχιστο, έως καθόλου πετρέλαιο μέσα στη δεξαμενή. Έτσι, δεν θα χρειάζεται η άντληση πετρελαίου από δεξαμενή πριν καθαριστεί ο πυθμένας της.

Αυτό σημαίνει, πως ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν θέλεις να αποφύγεις τυχόν χρονικές καθυστερήσεις, φρόντισε να καταναλώσεις το πετρέλαιο που υπάρχει στη δεξαμενή για τη θέρμανση του σπιτιού σου, πριν καλέσεις συνεργείο για τον καθαρισμό.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr για καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου;

Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου, όπως και ο χημικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου, απαιτεί ένα συνεργείο αξιόπιστο και έμπειρο, για να γίνει σωστά. Πρέπει να νιώθεις σιγουριά, πως το πετρέλαιο που θα επιστρέψει στη δεξαμενή σου, μετά τον καθαρισμό από το βυτιοφόρο, θα είναι καθαρό. Επίσης, πρέπει οι επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την εργασία σου, να σου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Τα συνεργεία της πλατφόρμας μας έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο τους και έχουν αξιολογηθεί για κάθε εργασία που πραγματοποίησαν στο παρελθόν. Μπορούν να αναλάβουν την εξυπηρέτησή σου άμεσα και υπεύθυνα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές για καθαρισμό δεξαμενής με σύγχρονο εξοπλισμό. Επίσης, αναλαμβάνουν την άντληση πετρελαίου από δεξαμενή και επιστροφή αυτού με συνέπεια και αξιοπιστία.

Αν ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου, ή ο χημικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου, είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα κλικ και πάρε προσφορές, για να διαλέξεις έναν έμπειρο επαγγελματία της περιοχής σου, στην καλύτερη τιμή.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
209 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Σχετικά άρθρα

Θέρμανση με Πετρέλαιο: Πώς μπορείς να μειώσεις τα έξοδα σου;

Αν η Θέρμανση του Σπιτιού σου βασίζεται σε ήδη υπάρχοντα καυστήρα πετρελαίου

Περισσότερα
Η πιο αποδοτική & οικονομική θέρμανση σπιτιού σε 4 βήματα!

Η οικονομική θέρμανση σπιτιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολούν

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ. Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου - Θεσσαλονίκη
236 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου διαθέτη πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου, σε συμφέρουσες τιμές. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά της αγοράς.  
Στέφανος Κ. Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης με πετρέλαιο και τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου. Βρίσκομαι στον χώρο για περίπου 14 χρόνια και η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. Πριν το καθαρισμός, αναλαμβάνω επίσης και την άντληση πετρελαίου από δεξαμενή.Επιλέξτε με και παραλάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
G. Energy Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας έχει πολύχρονη ειδίκευση στη συντήρηση και τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου. Οι πελάτες μας είναι σταθεροί λόγω των τιμών μας και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησής μας. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας συντήρηση δεξαμενής πετρελαίου.  
Γιώργος Δ. Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου - Άγιοι Ανάργυροι
148 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την εγκατάσταση της θέρμανσής σας, αλλά και τη συντήρηση, όπως ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου. Οι καταξιωμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας θα βρεθούν κοντά σας, για να δώσουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για το πρόβλημα σας. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και από την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.
Γιάννης Κ. Καθαρισμός Δεξαμενής Πετρελαίου - Μεταμόρφωση
21 αξιολογήσεις
Εγγύηση για τις εργασίες μου, αποτελεί η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει από τις πολυάριθμες εργασίες που έχω ολοκληρώσει με επιτυχία. Η ομάδα μου και εγώ αναλαμβάνουμε εργασίες επισκευής, συντήρησης και καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου. 

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει